Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.962
    http://narodenglas.com/и-оваа-работи-кај-зврлески-и-одработув-2/

А oвaa НАСА girl Мaртинa имaлa рoднини нa фaкс кaј шo студирaлa, прoверени инфoрмaции. Кoa имa кoј дa те туркa е пoлеснo, ипaк декa не е нaјпaметнa е oчигледнл

На Ingvild, Nora♡, Cinderfakinrella и 5 други им се допаѓа ова.
  2. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Има. Дете од лоша фамилија се вика :D.

На Mari-Ja и elimkd им се допаѓа ова.
  3. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Вчера отворив на инстаграм да ја видам толку зборената Колишев, очекував ко онаа Љупка да е, ама мене потполно друг впечаток ми остави од она кое го коментиравте овде.
    Во ред, очи бодат силиконските уста, но освен тоа не знам зошто толку ја нападнавте овде. Некогаш сите комплетно оговараме само колку да се тресне нешто овде, без поткрепа, од страна да не чита некој се чини ко љубоморни да сме.
    Девојката ми е сосема во ред, повеќето од сликите и се со мажот и детето, речиси на ниедна не ми е нешто посебно провокативна со деколте или нешто слично. Се гледа дека води грижа за својот изглед и има средства за да си дозволи многу работи, мене лично ок ми е тоа. Не сфаќам зошто толку во негативен контекст се спомнува овде. Кај нас ако имаш малку повеќе пари и ако животот не ти застане после раѓањето на дете одма на ѕид на срамот те ставаат. И ако се омажиш за некој побогат по дифолт си спонзоруша, се гледа дека девојката имала пари и пред овој брак. Некогаш напаѓаме само колку да се каже нешто, навистина.

На Mari-Ja, SuperGirl24, Gosh и 16 други им се допаѓа ова.
  4. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Убаво си се одржаваат и Викторија и Љупка, вкус и стил никаков ама ај, нивна работа. Туку колку им се грди и сељачки мажите

На Fufica_, ocicka2014, irenna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Абе ако гледаме така, секоја една од нас да стави слика може вришти од кичерај, и нашите мажулиња може за некого се сељаци или грди, ама не:!: се најубави, најсредени, најмајки со најсопрузи се собрани на фемина.мк
    Може некој не ви се допаѓа како се облекува, може мислите боље маж дека би можела да најде, ама сето тоа не е причина за да се плука толку многу по некој, оти вкусови нели? И ако овде некоја се омажила богато за нас ке е срцка, паметна жена, а ако е некоја ко Колишев одма е спонзоруша гнасна која што се дотерува со туѓи пари. А ние демек не зимаме од мажите? Е ај?

На SuperGirl24, Gosh, LaBella и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.274
    Допаѓања:
    81.843
    Никој не ги руга за тоа дали и колку мажите им се грди или не знам какви, туку заради тоа што пропагираат кич и шунд.

Нешто во стилот на бунда од нерц и Рокобароко чантичка....mmmmm like tsutsiiii, prekrasnitsa <3

Ама океј, нека остане Мелита на пиедесталот сепак. Како сакате. :D

На Mari-Ja, elimkd, Bozica1980 и 13 други им се допаѓа ова.
  7. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    епа ај да ја затвориме темава м? Дека јас не ставам фотосесии на инста и не плаќам на портали да ме писшуват и не ме зборите туку они две. Па еве си ја постигаат цела ги збориме.

За Мелита нашата непресушна тема нели колата и ја истурија со солна киселин? Се дозна нешто?

На elimkd и joy1 им се допаѓа ова.
  8. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Камо сега осудување за Ина Многунефина за превземање и објавување слика од девојчето во вц ???

Ич не го оправдувам ни девојчето (самата си викам во себе, абе кој ѓавол те натерал така да се сликаш), не знам дали самата по кој повод и како ја објавила сликата (намерно, ненамерно појма немам)..Самата си е крива за тоа.

Ама, Ина се научи да ја билда својата популарност врз база на превземени слики и статуси (пошто 'многу' е креативната самата да смисли со главата), секако дека нема попаметна работа во својот живот, па мора да се бави со туѓи животи, и како сите се глупи, а само таа е најпаметната.
    Што е толку мизерна и бедна да објавува такви слики и да уништува нечии животи ? Што лечи комплекси над други луѓе ? На кое дно е падната да чека слики (и праќаат и нејзини пријатели) превземени од фб од луѓе, се со цел само таа да е атрактивна на фб.

Колку што разбрав (непотврдена информација) девојчето дури останала без работа сега заради таа слика. И Ина веројатно е многу среќна за тоа што го постигнала.

Стварно ми е жал за девојчето, кој ја терал така да се слика, ама ако може нека си побара мерки од самиот фб, да и биде избришана сликата од кај Ина.

А, Ина, мизерија жива си. Грев си.

Паралелно, ќе ја искоментирам Анита Петровска Р., водителка моментално на Тв Нова (пред тоа беше на други тв), гостуваше во емисија кај Јанко, и морам да ја пофалам од секој аспект како жена.
    Многу храбра, цврста, со став, силна, образована, паметна, своја, енергична, бај д веј многу лична и згодна, и многу жени водителки можат да ја погледаат ако сакаат да научат нешто.
    Ете, тоа ми е жена, за разлика од Ина која ја потпира славата на слики со измет, Анита (жал ми е што ја ставив во иста реченица со Ина), толку работи има направено во новинарството и зад се превзема одговорност, со голема храброст.

На wanderlust, Ingvild, Cka и 17 други им се допаѓа ова.
  9. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    4.701

Кога некој нема квалитети за да се издигне над другите, гледа да ги понижи и другите да ги спушти доле...единствен начин да излезе подобра
    Греотка...цел ден на интернет ко да дреме и бара следна жртва...
    не сакала деца (според мене никој не ја сака неа) и е само едно оправдување зошто на крај ќе остане сама

На Ingvild, Cka, elimkd и 14 други им се допаѓа ова.
  10. Avokado

Avokado Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2014
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    367
    Другари, оваа Девана на Ѓумар многу го жали бе.... Глеам по профил ќе имала дипломски концерт, да го сакала толку колку што изнапишала во рефератот ќе и требаше малку време дур да пее повторно а не ова нема ни 40 дена човекот. Љубов еве незнам

На referentka, Antebellum и Afroditaaa им се допаѓа ова.
  11. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Еве ви информација за светицата Миа , она сега му била швалерка на еден дедо што работи во болницата за оникологија ! Гревче .

На Askopje, joy1, Ицолгудбејбе и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Mene pa smeshna mi e situacijata koga ke Ja vidam na toa slikite kade izigrava fufica so toa cigareto shto I churi :smoke: I vrvot e koga nekoja od nejzinite drushki tako lizachki:wasntme: koga ke I napishat komentar bravo ti si majka lavica:worried::emo:
    Zoshto e bre majka lavica a??Oti deteto go spastrila pred da izleze u bolje zivot ili deka ne go mkne so nea do kasnite saati sekoja vecher(facepalm)

Последна измена: 11 февруари 2017
    На wanderlust, galapce, JuLleE и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Добро само мене оваа Милена ми е ко рогуба?

На Oxymoron, YoungandBeautiful, Macufka1014 и 18 други им се допаѓа ова.
  14. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Лелее, кaкo јa уништиле сo шминкaвa. :worried:

На Ingvild, YoungandBeautiful, eliesaab и 16 други им се допаѓа ова.
  15. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    19.808
    А инаку, она една убавина... :lol:

На simoncelicius, elle5, Oxymoron и 11 други им се допаѓа ова.
  16. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Дoбрo сегa, симпaтичнa фaцa имa. Не велaм декa е нештo вaу, aмa пa и не е тoлку грдa.

На Ingvild, snegulkata, eliesaab и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.482
    Допаѓања:
    183.779
    Со толку Фотошоп бар поубава да ја направеле. Не дека има природна лепота, ама ова сеа е крајно неприродно. Некогаш не знаат за ту мач. (facepalm)
    Шминки без граници. :party:

На YoungandBeautiful, Antebellum, Silver.E и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Она ли беше... ОМГ!! Мслам дека можеле каде-каде поубава и по згодна однеа да најдат.
    Башка глумењето и е хаос. Златна малинка! (или како беше?)

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.829
    Допаѓања:
    80.771
    Не ја познав кога ја видов на првите две слики. :|

Инаку, општо за неа, мене па ми е океј. За разлика од Јелена, симпатична е, не е дигната, барем така делува. И убаво се облекува. А Јелена уште првиот пат кога ја видов не ми се допадна.

На Cinderfakinrella и Victorian им се допаѓа ова.
  20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Tука очигледно претерале со фотошоп или па не знам, двете ми се грди со Јелена.

На Antebellum и Barbie20 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.