Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775

Аман.
    И Селин Дион веднаш по смртта на маж и продолжи со концерти и цел свет и аплаудираше за храброста.
    Тоа се тие разлики во менталитет.

На Gosh, Jason123, Askopje и 5 други им се допаѓа ова.
  2. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    4.701
    Маја Платнар, која тврди дека со нејзината храна излекла луѓе кои што биле во количка и лечи мултиплекс склероза, што цел свет знае дека сеуште нема лек, ме блокираше затоа што и реков дека не ја знае разликата помеѓу карпачо и газпачо знам дека не е јавна фаца, но претерува со нејзините тврдења дека она со храна лечи буквално се, ама она нејзината болест никако да си ја среди.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Која е таа не ми звучи познато имево ?

4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    За Ина, ние уствари ко народ сме први да пукаме сеир и да јадеме го*на за други, 80% од популацијата ни е таква, само што она тоа го прави јавно.
    За некои работи стварно претерува, ама за доста си е во право (како оние мајкине што ги постира, се прашувам дали сериозно некој го пишувал тоа)

На Gosh, snegulkata, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    Mene inata finata nefinata veke mi zdosadi.Me zanima samo koj se krie pozadi toj profil a toa so pisuva i postira veke ic ne me zanima zoso dosadna stana veke

На Nora♡, Barbie20 и Cinderfakinrella им се допаѓа ова.
  6. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    А шо бидна со Александра Накова? Роди дете и ја снема...

7. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    28.984
    Леле кога ке ја бидам Милена.. денот ужас ми станува :puke:
    Дали е можно да е толку грда на сликите8-|
    Замисли каква ке биде на нејзината свадба :rofl::rofl: ауу уште погрда од ова сеа што е :?::whew:

8. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.669
    Допаѓања:
    29.456
    Aбе реално ни се има десено на сите да пукаме сеир на разни постови и глупости по интернетов и да си се насмееме, ама јавно па немаме потреба така да ги шернуваме и да ги омаложуваме. Мене затоа не ми се свиѓа Ина. Претера стварно.

На kim.k, Ingvild, Victorian и 6 други им се допаѓа ова.
  9. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.268
    Допаѓања:
    50.866
    И мене Ина не ми се допаѓа. Се прави дека се таа знае, само таа е паметна.
    Сега ја видов девојката што се сликала во вц не ја оправдувам, но Ина неморала да ја објавува и да се исмејува.

На Victorian, Mr. Right и Barbie20 им се допаѓа ова.
  10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.110
    Допаѓања:
    328.815
    Она преживеа карцином
    Незнам на што ти се однесува тоа 'нејзината болест никако да ја среди' ама звучи мн неубаво.Ракот не е нешто што се средува туку е борба.И ако нејзе токму здравиот начин на исхрана и помогнал во таа борба тогаш алал да и е.

Општо е познато дека сите болести идат од губрето кое го јадеме.Така да ништо лошо нема во нејзината пропаганда за здрава храна

На Gosh, Annath, christinnn и 15 други им се допаѓа ова.
  11. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    4.701
    IMG_3779.JPG
    IMG_3778.JPG

Има продавница здраво живо продава жива незготвена храна

На Victorian и kala21 им се допаѓа ова.
  12. antonelala

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    4.701
    Кога некој со мс ќе чуе како таа збори дека лечела се, и карциноми и мс и "пред нејзини очи луѓе станувале од количка и проодувале" а всушност не знае да направи разлика помеѓу две работи кои што тврди дека и се струка...ми смета! Немам прорив здрава исхрана, имам против луѓе што лажат луѓе со проблеми

Не знам што болест има затоа што на различни луѓе различен приблем кажува, ама ако вика дека лечи било каква болест...нека ја излече и нејзината тогаш

На elimkd, irenna, supertoasty и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.872
    Допаѓања:
    163.520
    Уствари фак ит.
    Времето ќе покаже се.
    Се појавија многу лажни феномени на македонското ѕвездено небо и ги снема како што и се појавија. Не се даваат идеи на некреативни умови.
    А кога некој го збори оној кој го зборел, дали и двајцата носат круна? #евенезнам
    #кинепарчеодеднасвојадипломаирикаодуванос

15. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.955
    Допаѓања:
    14.019
    На honest girl, Rebecca_R и antonelala им се допаѓа ова.
  16. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Јас имам во фамилија личности кои починале од канцер а водеа здрав живот ( живеење во село , чист воздух, јадење тоа што го посадиле, цигари и алкохол јок ) а други само со операција го остраниле и јадат све што ке им дојде пред себе и уште се живи ( нека се живи уште 100 години ) така да не верувам дека е од храната канцерот . Се извинувам за офф топиков , али многу себично и лошо што си ја рекламира продавницата на сметка на канцерот ( а има многу што страдаат од таа болест ) а она сака да го искористи тоа .

На Freyja, Victorian, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.110
    Допаѓања:
    328.815
    @Afroditaaa можеме да дискутираме опширно во друга тема за ова.Само живеењето на село не подразбира здрав живот.Тврдиш дека јаделе само сирова храна или и манџи со запршки,месо на разни начини,чварки? :)

Знам пошто имам и јас луге на село далеку од здрав живот е само тоа туку така

Шарлатан е некој кој дава-прави квази лекови,тинктури,капки..
    Некој што вика јадете здраво за мене не е лажов.Зависи кој од каков аспект гледа

Она има ресторант за жива храна и за мене тоа е сосема ок.Секој сам нека процени дали повеќе му годи таква храна или разните губра од маркет

На Stories, Gosh, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.872
    Допаѓања:
    163.520
    Џој за Маја имам слушнато свашта.
    Како и тоа дека самата дека јаде смоки и слични ми ти глупости, колку е вистина не знам, ама дека концептот и бил заснован на лаги.
    За канцерот исто слушнав дека е маркетиншка измишљотина, дека таква си била девојката од секогаш. Како и дека презимето не и е реално, туку измислено од комплекси, по некој си вујко/чичко не знам како била причата и си го усвоила, а не било нејзино. Нека биде пишан грев на тој што лаже и ако лаже, така сум чула така пренесувам, воопшто не тврдам и се трудам да не верувам у тоа бидејќи ми е надвор од разумот ако некој измислува такво нешто. Јас немам мислење, само имам сомнеж дека навистина од многу страни ова го имам слушнато, а од многу малку само позитивино и искрено не знам што да мислам, а требаше да имам став зошто бев у позиција да треба да купувам храна од кај неа. Па така се премислив.

На kim.k, Annath, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.110
    Допаѓања:
    328.815
    Сите различно
    За Маја прв пат слушнав пред десетина месеци кога се разболе мајка ми.Од луге кои биле во контакт со неа,имале мени препорчано од неа,се лекувале преку неа.Од таму и мојот став.

Следам што нуди за јадење во бистрото.Дали се рецептите нејзин изум или се крадени рецепти незнам ама од мене едно големо браво за поттикот лугето да се хранат така.

На Victorian, Glasna и papillonP им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.872
    Допаѓања:
    163.520
    Не, ок си е тоа, супер што луѓето ги мотивира, ама има еден голем етички момент кој прави да не ти е ок.
    Зошто на туѓа мака најлесно се заработува, ама не е убаво да не го живееш тоа што го продаваш и не е убаво ако е вистина дека се служи со лаги.

На kim.k, Oxymoron, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.