Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.770
    Таман работа, талентот никој не и го оспорува. Мене и онака симпатична ми е ама карактерот. |(
    Повеќе незауздана од колку дигната :!:

На kim.k, LUCI 99, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Тоа стои, али имав прилика да ја "запознаам" два пати. Еднаш у основно беше кај над у школо као гостин и еднаш на една собиранка. Првиот пат беше океј, нормално деца бевме и се понашаше супер. Вториот пат беше као у стил: не ме зАнимаш која си ти. Мафта и гледа кроз тебе иако и велиш чао-чао.. Но, тоа е :) Никој не е совршен.

На Ingvild му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.538
    Толку немам што да правам, па земав да барам кое е девојчето на Тајзи.
    Ама не знам кај објавувал слики, ништо не наоѓам.

На Priroden, winter flower, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Претпоставувам дека статуетката е тешка и гломазна, па и колку да ја чистиш.. Полна е со бактерии... Господ нека и е на помош на Хана :D

5. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.770
    http://www.telegraf.mk/zabava/estra...alubite-raperot-tajzi-ima-novo-mace-foto.nspx

И јас слики не најдов ама еве нешто. Стварно, и ние се заљубивме.
    мислам насловиве (facepalm)
    има ново маче бе, на милениче прво помислив :drunk:
    Убава ми е на двете слики, ако им е убаво на нив немаат врска годините. (fingers) #некљубавживи

На Barbie20 и crimson им се допаѓа ова.
  6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.538
    Многу е нападна.
    Се смее гласно, зборува гласно, сака да е константно центар на внимание. И си го менува гласот кога зборува.

На biGirl, JuLleE, Emy867 и 10 други им се допаѓа ова.
  7. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.770
    Знам, знам. Направив малку подетална анализа во првото мислење погоре. Да не си трошам зборови за неа веќе :d:

Не дека стварно ќе и ја даде ама знаеш, константната нејзина потреба да тресне некоја глупост... потешка од претходната :doh:

На Oxymoron, senza.parole, Cinderfakinrella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    29.222
    Убаво било мачево на Тајзи :rofl::rofl:
    Само за дома да си го чува :lol: Со педигре :rofl:

9. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.244
    Допаѓања:
    13.737
    Мене Тамара ме нервира што ја отече со Хана. Како она само има дете и сегде се пишува за неа и за детево за секоја слика што ќе ја објави како божем нас не интересира што објавила од детено. Божем којзнае која фаца е од Бијонсе е по промовирана ка нас

На biGirl, Victorian, Afroditaaa и 8 други им се допаѓа ова.
  10. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    2.579
    Леле девојчево што е со Тајзи ми личи како уште да е средно. Аман бе па и него кој го мисли за фраер искрено тоа неговите песни ми се како за деца, затоа и тинејџерка си фатил изгледа некоја негова обожавателка.

На honest girl, Mr. Right, elimkd и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.421
    Допаѓања:
    82.138
    Дојди ми на кафе после молот, па ќе ги видиш и Борис Трајанов, Ристо Самарџиев, Ристо Вртев, Татјана Стојановска, Ирена Спировска, иии најѕвездата за крај - Драган Вучич. 8)8)
    Поим немам кај живеат ама постојано ми излегуваат пред очи низ маало во кежуал комбинации ко за по дома. :D

На Aleksandar1212, biGirl, Viktorijaaa5 и 14 други им се допаѓа ова.
  12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Mishela There should be a book: "Рики Самарџиев и еликсирот на младоста" :bow::D
    :d::drunk:

На JuLleE, calliope, piglet1 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.421
    Допаѓања:
    82.138
    Ист е ама не е ист, му се познава дека подостарел. :(
    Ама појава е, омилена ѕверка ми е. :D

На Viktorijaaa5, JuLleE, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    ЗА Тамарчево, мене ми е многу мушкоданка со сестра и, значи као машки хормони да имаат и двете.
    Џабе има толкави цицки, едноставно таков впечаток ми остава, воошто не ми е женствена ниту пак шармантна, иако има убави црти, цицка све тоа, едноставлно таква енергија си зрачи женава :) и поарно како помлада имаше мислам поубави песни, сега не памтам од кога нема извадено,
    Абе кај нас е Каролина за пејачка на годината. Може нема нова песна, ама МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ бум и беше, сега реално.
    Инаку што било тоа со Нина и Ина коментари прочитав на предходните страници?
    Ако може инфо, фала фала
    Инаку АРЕА ми фалат многу на Мак,сцена, јас нив би им дала бубамара животно дело или каква и да е таа бубамара, хахха АРЕА Е РЕТКО ДОБАР МУЗИЧКИ ПРИМЕРОК НА НАШАТА ШУПЛИВА ЕСТРАДА!!!!

П.с заштооо бе толку сеир со РИСТЕТО Самарче беее :D и ина Многу го хејта, па си има и чоекот по некое песнуле убаво хахаха од времето таму ееее :(

На Offspring, biGirl, kala21 и 16 други им се допаѓа ова.
  15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    6.767
    Луѓе, мене String Forces многу ми се допаѓаат, песните им се ептен... волшебни можам да ги наречам, ко во некој друг свет да се наоѓаш кога ги слушаш. "Каде бегаш" сигурно повеќето ја знаат, се вртеше порано по телевизииве доста. И "Sub" ми е прекрасна, има уште неколку на кои не им го памтам името што не можам да ги сместам во ниеден жанр, уникатни ми се. Мислам дека сега ќе прават промоција на нов албум во МКЦ, ако веќе не поминала, знам дека негде загледав по билборди ама тек сега ми текна на тоа. Ете, нив никој не ги спомнува...

Архангел исто има одлични песни, не знам во поново време дали извадиле нешто ново. Ареа има неколку песни што ми се океј, ама буквално на секој Пиволенд настапуваат со истите песни и некако ми здосадија веќе. Нокаут исто така.
    Со Владо Јаневски што бидна бе луѓе? Тој истите песни ги пее на концерти од девеес друга. И чат пат ќе извади по некоја нова песна, секоја налик на старите, нема нешто свежо во нив. Ама сепак убави балади и златни хитови има, што се пееле и ќе се пеат.
    Дарко Илиевски исто го снема, едно време беше доста популарен со ДНК, извади неколку хитчиња, моментално на "Едно тело" и "Да ти биде срам" ми текнува. Верувале или не, требаше да и го "местат" на една моја другарка пред некое време. :rofl: И од блиски извори, ми имаат кажувано дека вака е многу детинест, и само седел дома и играл видео игри, не знаел како да се понаша со девојче. Ама ете го, се ожени и он ми се чини.
    Влатко Илиевски исто што бидна со него, и тој пропадна во земја. И тој така се има пуштано на све и свашта по фејсбук. Мене едно време, он и Дарето ми беа многу убави, посебно во Даре бев заљубена кога искочи, леле, леле, паѓав во несвест кога го гледав на ТВ. :inlove:
    И за крај, за Врчак да си прашам, непреболената љубов моја, где је, шта ради? Последно што чув е дека ќе вади некој нов материјал, па како се избавил од пороците (јас не сум во тек, може ли некој да ме извести какви пороци?) и дека ќе се женел. Ама, од тогаш штама. :D

На Oxymoron, piglet1, Victorian и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.421
    Допаѓања:
    82.138
    Ама мене сериозно ми е омилен. :D
    Очигледно има нешто со имево, заљубена бев во Ристе Тевдо(в)ски, пораснав со песните на Ристо Самарџиев...дајте уште некој Ристо, мме. :tmi:

Последна измена: 27 февруари 2017
    На JuLleE и ludoto19 им се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    [​IMG] Ристо Бомбата сесре шо би Рекла Ина оп оп :D

На Oxymoron, sparklie, JuLleE и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.421
    Допаѓања:
    82.138
    И Ристо Вртев...не крена.

#хехе #најтапавицнасветот

На Viktorijaaa5, Oxymoron, JuLleE и 8 други им се допаѓа ова.
  19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    6.767

Женски, ај малце помооош. Како се вика овој со долгава коса, значи многу ми е познат (и симпатичен... иако сега е дедо више хахаха) ама ич не можам да се сетам кој беше. И што биднало со овие уствари, што прават сега се знае? Многу пред моето време се. :D А дедово е закон, е ова се вика играње бе.

На Victorian и Antebellum им се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Ххахаха ме претрка еј, само што сакав да кажам, ама сепак ја би се држела до Бомбата :D :D
    http://star.vest.com.mk/default.asp?id=35322&idg=2&idb=593&rubrika=@ivot

Еве што најдов, се вика Методи (сигурно е тој ) и поп станал :D :D

Ами нема пари од музиката деца :D

На JuLleE, Victorian, Mishela и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.