Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Огнен 1987 генерација !!!???? Стварно е толку млад???

2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    хахахахахаха цццц ме насмеа :rofl: тогаш заличил на човек хахахаха :D
    убав е за убав, нема збор за тоа стварно, а баба ми веќе реков го шмека ептен хахахахахаха ..... и не ми се верува дека има 23 год малце постар ми стои, сигурно заради тоа дека мн убаво се изразува дечкото и се тоа ...... а сега штом е толку млад ќе и кажам на баба да не се надева многу, па нема шанси кај толку млад :D :D :D :rofl:

3. divine

divine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    28
    So znam , ubava mi e ama malce da se spusti na zemja nema da bide loso i malce da nauci nesto od voditelstvoto i recnikot da si go podobri

4. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Згодно си е девојчето,на фаца и мене не ми е убава ама стварно има јако тело.
    За водителството....не се истакнува во однос на актуелниве,сите ми се тука некаде,со исклучок на Снеже Велков и Иванна кои ми се ептен лигави,кога ќе ги видам ми се чини телевизорот ќе ми го излигават.

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Анета Кочишки...не ми е пријатна личност..на изглед е многу крута сурова личност..пред момент на вистината ја водеше емисијата Бисери на А1 и многу ми се допаѓаше емисијата.
    Огнен е мнооооогу убав тип со пријатен глас...лани знам дека ја мењаше Тања кога беше она на одмор..тој го водеше Бумбар и многу ми беше убав.
    Маријана Станојковска..претходно имам кажано за неа..еве пак ке кажам дека ми е многу убавка..ако е таа што мислам ...девојката е плава и понапред мислам дека водеше бинго..ако грешам поправете ме. :)

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Birthday:
    May 9, 1987 :lol:

не е постар :lol:

7. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    можи така на мајтап или нешто да се направи тој дека и се спротивставил на светски позната манекенка,знам само дека не е таква таа и како да нема пари за само една ревија зема 10 000 евра, од 16 години работи сега 21 има па сега рачунај и одземи го и станот и колите сепак има многу пари, па сега за влезница за 200-300 денари да прави проблеми нема шанси :fubar:
    а за огнен :y:

8. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Па еве можеби ти лично ја познаваш и спрема тебе не се однесува така,но од каде знаеш како се однесува спрема другите?Со секој човек различен однос.Може сакала да се истакне демек видејте ме јас сум важна личност,а вие со мене вака се однесувате.Како и да е....лично мене ми е ок.Симпатична,згодна...Но морам да напоменам дека еднаш гледав едно интервју со неа и девојкава ништо не кажа не знаеше да се изрази и само користеше ааааааа што мене страшно ме нервира!

9. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Ќе ги чепнеме ли малку - Орце Камчев и неговата бивша жена - Олга(ќерка на Трифун Костовски)...или не сакате :$ ??? Може па ќе развиеме сочна дискусија или не :^) , што викате, а???? :)

10. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Јас не ги познавам ни Орце,ни Олга...дај кажи нешто за нив Прити.

11. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Орце Камчев е еден од најбогатите луѓе во Македонија.Компанијата Орка Холдинг е негова(таму испра невидени пари), соопственик е на многу недвижнини на атрактивни локации во Скопје, член е на управен одбор на ФК Вардар и како шлаг на све е тоа што новата клиничка болница Сиситина е лично негова.Татко му е покојниот Илија Камчев, кој лани летото почина од срцев удар на сред службен состанок. Во новава болница на Камчев има вложено неколку милиони евра :!: Бившата жена му е Олгица, ќерка на Трифун Костовски(имаа бурен брак,се трудеа со години и години да имаат деца, ама не можеа, Орце ја има малтретитано итн.) Трифун и кажал уште тогаш ако не се разведе од Орце ќе се откаже од неа..Она не се разведе од Орце и од тогаш мислам дека нема комуникација со татко и(не сум за ова 100% сигурна). Пред разводот нејзиното порше , кое и беше паркирано пред зградата, кај што живееше со Орце беше дигнато во воздух од поставена бомба на него(обид за атентат или..??? :x ) Иначе, Олга е невидено арогантна и злобна жена(полна е со омраза и злоба, душата и е затруена)...Еве еден типичен пример дека парите не се ништо во животот, не вредат буквално ништо, кога немаш семејство и хармонија во домот :!: Иначе, дотичната Олга кога наеднаш ќе и здосади, фаќа авион и лета за Париз(таму вечера и се враќа назад во Скопје), Сергеј мислам дека е нејзиниот личен стилист, кој секој ден се грижи за нејзиниот стил(не смее никаква утка да има :x )...И, за што??? Проценете сами :x

12. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Освен Игор Џамбазов и Тони Михајловски мислам дека друг никој не треба ниту да биде спомнат во таа област :)

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Слаткар, Тони Зен и компанија мене ми се одвратни. :envy:

Тоа ли е рап?! Дали они го слушнале Еминем за кој мислам дека е прав рапер зашто не пее за малолетни крвави пи*ки, секс, и сл., туку за неговиот реален живот.

А Слаткар, кој ги навредува женските со секакви можни зборови во неговите песни..немам зборови. Едноставно ОДВРАТНО :puke:

14. marieheart

marieheart Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Според мене.. Македонските јавни фаци како што се нарекуваат не се ништо посебно а изиграваат премногу.. Али ете мора да има "јавни фаци"

15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    :y: :y: :y:

К А Т А С Т Р О Ф А ! ! !

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    А темава умрела! :D
    Ајде да ја разработиме, што мислите за нашата нова мисица?
    Пишав нешто во сдп ама местото и е тука хехе ајде чекам :P

17. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Уште кога видов кои се девојките во изборот на Мис му реков на сопругот е оваа девојка ќе победи, мислам блиску до памет, Макџинс спонзори на изборот, а Стефани Борсова нивно заштитно лице, што да не и ја дадат победата на некоја анонимка што првпат се појавува на избор за убавина :fubar: а колку само е "убава" г-цата победничка, па половина од девојките учеснички беа и позгодни и со поубав лик од неа, ама тоа е.
    Инаку девојката едно време се појавуваше преку една епизода во Фаци, мислам алооо како којзнае колку популарна да е, а се "прослави" и со бакнежот со Хелена Роза на "јас имам талент".

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    не сум во тек... кога имало мис? :$ :D

19. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Што тоа..дајте прикачете некоја слика од таа Мисица...како почна школото се си пропуштам...хахаха...

20. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Еве ја новата македонска Мисица, Стефани Борсова :

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.