Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Јас знам дека има само брат :^)

celineparis and Cinderfakinrella like this.
  2. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

celineparis and Cinderfakinrella like this.
  3. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

image.png
    Или па се заебаваат нешто, ама стварно ли имале афера или само шпекулации?? :)
    Иначе тоа и е моминско презиме :)

П.с и ја го најдов @celineparis

Last edited: Mar 3, 2017
    celineparis likes this.
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Иако е за почит тоа што Боки 13 помогнал на неколку поединци, јас сето тоа го гледам како можност за промовирање.
    Иако не е соодветна темава, кога веќе почнав, има многу други личности на кои им треба помош, а самите не се способни да направат нешто. На кои личности мислам: децата од дом кои немаат родители, деца и возрасни со попреченост, деца кои боледуваат од ретки болести, инвалиди и сите оние кои се во теснец и самите не можат, ама баш на ниту еден начин, да си обезбедат пристоен живот.
    Јас не сметам дека човек кој е здрав, прав и работоспособен треба да добие таков вид на помош. Вработување да, ама не и дарување. Пак ќе кажам, средствата треба да се донираат на поединци кои навистина им е потребна помош.

Почит заслужува оној кој донира ама тоа го прави дискретно, јер нема потреба ти некого да поттикнеш. Барем мене лично, нема потреба било кој да ми каже да направам нешто. Ниту да ми каже да донирам пари или едноставно да и помогнам на некоја стара баба во носење на кесите.

PaLaVa and Mr. Right like this.
  5. Elen4e_sonce

Elen4e_sonce Истакнат член

Дечки дали се пофалил или не, битно донирал. Со тоа што се пофалил може ќе поттикне и некој друг да донира. Битното е дека се помогнало на некој, ај да не ја тупиме.

6. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Barbie20, elimkd and LollySky like this.
  7. Сама Дома

Сама Дома Истакнат член

Глупава, арогантна кучка до бесвест!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :punch: :punch:

Cinderfakinrella likes this.
  8. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Да не живее во Влае? Ко да ја видов вчера!

Сама Дома likes this.
  9. Сама Дома

Сама Дома Истакнат член

Кај сака нека живее, таа и такви како неа не знам зошто и живеат. Сигурно постојат за да им го загорчат денот на некого. Не, не на некого, туку на било кого барем еднаш дневно. Уффф сакам да кажам нешто многу лошо за неа, ама дури ни тука не ми се кажуваат, па дури ни за такви нема да употребувам зборови кои не се добри, иако соодветствуваат на ситуацијата. гррррр :devil:

elimkd and Cinderfakinrella like this.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

11. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Јас немам проблем со вакви лица, напротив пореални и поискрени ми се. Имаат убава енергија, не се они со пречки у развој туку оние што не можеле да ги чекаат 5ч. :puke:

Barbie20, Oxymoron, Mr. Right and 7 others like this.
  12. AnastasiaWinter

AnastasiaWinter Истакнат член

споил убаво и корисно дечкото, ако има позната женска, барем малку ќар и он да има од тоа..да го има и него у новинЕ :rofl:

'професионално' спотче во стил на 90те, а за пеењето не коментирам :x

:drunk:

13. macka91

macka91 Форумски идол

Навистина работи и не знаете колку е девојчево прекрасно и паметно. Штета во Македонија повеќе од народот е со ограничен ум.

14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Значи онаа на крај на видето ми иде да ја најдам и да и плукнам во лице, и на таа Ти овде работиш?? А бе срам ми е да кажам каде живеам. Брука од народ сме. Брука!! Не осудуватона што е за осудување, девојчево го осудуваат. Стоки!

Ина порано работеше во Оне и ја отпуштија откако се споија со Вип. Сега им е нешто како социјал пр на кафичи, клубови, фитнес центри, и други чуда и врагови. Јас не верувам дека она све тоа го живее и го прави зашто реално треба да се мултиплицираш за се да постигнеш. Ваква таква девојката си има мнгу следбеници и тоа е.

Nausicaa, Barbie20, Oxymoron and 7 others like this.
  15. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Ајде ке има свадба Јордан Митев си ја запросил девојката :D:dance::dance:

16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Ја не знам зашто одма видеото го поистоветувавте со цел народ генерално. Што има вие да се срамите, нека се срамат оние што не слушнале за емпатија и основна култура. А ограничени луѓе имало и ќе има и не само кај нас. Вакви видеа има по интернет од секаде.
    Сигурно нема да дозволам 2-3 поединечни инциденти да ми дефинираат цел народ. Друго нешто, кај нас народот не е ниту доволно информиран за овие лица затоа што самата држава прво ги разграничува од останатите. Па така луѓето ретко доаѓаат во контакт со луѓето со даунов синдром. Никако не ги оправдувам овие екстремно глупи реакции и се за секое осудување, она што сакам да го кажам е дека ова општество прави многу малку, односно недоволно за да на овие лица им овозможи да бидат на исто рамниште со сите останати. Кога тоа би се постигнало и меѓусебниот пристап би бил благо речено подобрен.
    Познавам такво лице, има најдобра душа на свет и најпрекрасна насмевка што сум ја видела. Штета и срамота што не се вклучени повеќе и еднакво во сферите на општествениот живот како и сите останати. Нејсе...

Туку сабајле заслушав едно интервју од Сузана Спасовска.. кажува како таа имала "лејди гага" стил, уште пред оваа да била родена. |( Отварам јутуб, што ќе видам... далеку од лејди гага стил е... ама стварно е ко папагал во главата... :x кога било тоа?!?! И кај сум била јас?!? :|

Nausicaa, Gushkalo, ludoto19 and 25 others like this.
  17. Bridget

Bridget Форумски идол

Чедо ти родена не си била и затоа те молам немој да збориш без да ги познаваш белезите што Сузе ги остави на македонската музичка сцена. Она ти беше за Мк тоа што беше Мадона за светот, Лејди Гага подоцна и така натаму...

18. Yowannty

Yowannty Форумски идол

(wtf)
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Дубоко се извињавам.:D

19. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Демек штом носи оригинал Боки,тогаш тој има право да ги исмејува другите дека носат фејк? Парите го прават подобар човек според тебе и му дават права каккви обичниот народ нема?!?
    Ако тој со скапа облека Гучи има право да се занесува , па и некој со фејк нека се занесува ако им дошло до тоа.

Barbie20 likes this.
  20. Zenski Svet

Zenski Svet Истакнат член

Марија е типична уметничка душа, која на сликовит начин знае да го преслика секојдневието на заљубените парови...Мене ми е сосема ок...не е уште ,, длабок'' писател, но се стреми да оди кон нагорна линија

ss80 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.