Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    A? Oна ли е мисица... :geek: :geek: ...хаха па оваа беше во квизот на Жаре..оној со парови незнам дали се секавате...како беше името заборавив...

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Мене многу ме изнасмеа нејзиниот коментар , кажа нешто у стил
    „Не се важни пропорциите, важно е тоа што носи личноста во себе„
    Значи се пресмеав, од кога за да се шеташ по писта ти бараат внатрешна убавина а не пропорции.
    Таа е манекенка а не и е јасно дека за тоа се не важни туку најважни пропорциите... али во секој случај да си се извади ....

Исто морам да го спомнам и одговорот на една од учесничките кога ја прашаа
    „Која женска личност од историјата ја сакаш најмногу„ (нешо вака беше прашањето)
    и девојкава одговара
    „Па Александар Македонски, голем војсководец, шармантен а пред се убав„
    :D :D :D :D :D

3. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    хахахах....лелеее...ме изнасмеа... :D :lol: :D

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Целиот избор беше за срамота. Исмејување на женскиот род. Па нема нормално девојче што ќе се пријави на таков третокласен избор да се брука. Срамота! Такозваната мисица ни м нема од манири, а за другите да не дискутирам. Па првата придружничка кога не знаеше да бекне, леле мори мајко. Целиот избор беше веќе договорен. Имаше еден коментар за Стефани и Макџинс и нормално дека е точно. Не можеше да биде поочигледна работата. Ццц.

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Па она што ќе се одржува во фламнинго или се одржа незнам е 100% подобро од најважниот избор за мис на државата, и девојките се каде каде поубави и позгодни, јас не судам за изглед и за такви работи, но кога се работи за избори стварно не треба со секакви пропорции да се шеткаат по пистите, а најмалку тоа да се одржува во кафана :rofl: ама Македонија тоа е :)

6. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    оваа е мисицата :o леле па не оваа убава не знам какво тело има ама без разлика на ликот не убава. Низ град се сретнуваат еден куп девојки поубави од оваа... а круна очигледно и е неписменоста |(

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    добро, реално кај нас кога изборот за мисица бил добар? Или организацијата е ужас, или кандидатките се......(подобро да не кажам)
    Се сложувам со виножитка дека нема девојче што сака така да се избрука, на таков избор. Па затоа секогаш мисиците ни се или неписмени, или глупави, или ружни, или све во едно :D
    Точно дека низ градов, кај и да прошеташ ќе видиш толку убави , природни и шармантни девојки, ама ете, баш тие не се пријавуваат. веројатно за да не се бламираат....

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Е да за тоа не се пријавуваат, или немаат такви амбиции да станат „селебрити„ :D

9. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    I jas toa go zboram celo vreme :!:

10. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Од кај знаеш дали е крената или не? :!:

11. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Лелееее како во ДБК да работиш . ХАХАХА. За Олга дека е тачка невидена познато е. Намкјориште напрчено мисли зејтин моча. Башка два пати се венчаваа и се разведуваа со Орце, не еднаш...

И не си го стаила и почетокот кај Орце...КАМ маркетите...иако почетокот е кај татко му со друга фирма, збориме за Орце тука нели.....
    Ама за Орце си забораила апдејтс да направиш.....има две близначиња кои кај да е кје му наполнат 2 годинки, нормално мајката на истите му е жена, топ девојка е и така натака.. :)

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Аман бе, од кај волку знаете?! :?:

13. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Јас касно палам со темава. Пред едно месец максимум, ја видов во Веро Центар со другарка некоја беше. Се држеа за рачички :D Изгледаа ко девојчиња на голем одмор хахахах
    Сериозно, многу ме разочара кога ја видов во живо, врска нема со тоа пред камера, мислам ја очекував висока, некоја таква прчулеста ама не, нискичка е и многу многу преедноставна и нииишто посебно!

14. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Лично го познавам и е голем ЕСХОЛ! :puke:

15. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    И каква е таа ЛП пшто сте си ја праќале за ИваННчето? Ај некоја нека е љубезна да ми ја проследи :$ :$ :$

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    лп за ИваННа? е за што се работи? :$
    инаку девојката вака на тв ми е супер, ми личи на Санда Булок :wasntme: е сега и јас имам разбрано дека била низок човек (од моја бранша) :lol:

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Незнам колку сте информирани во врска со Горан Пандев и неговото заминување од Македонската репрезентација? Ајде кој знае нешто повеќе нека каже мислење :)

18. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Taka pisuvaa ovie nasi novinari ali on posle demantirase taka da si ostanuva ! :)
    [mod-kirilica:7snhws8i][/mod-kirilica:7snhws8i]

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Па ок со самото тоа што ни е мизерен фудбалот, никој не се труди да игра и сите кога ќе излезат на терен само трчаат како муви без глави, а главна причина за тоа е секако дека немав мотив да не кажам дека не ги финансираат. Па затоа кога ќе го видите Пандев како игра за Интер споредето го со тоа како игра за својата репрезентација, јас би го избркала а не сам да ми дава отказ.
    Ма донекаде и ги разбирам, тие се професионални фудбалери треба да живеат од тоа, треба некој да ги плаќа и финансира, ни спонзори се нема, па затоа и нема игра... тоа е тоа

20. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Слушнав и јас нешто за ова ама некако не ми беше верно...Сепак мимс има право до некаде..како ке бидат мотивирани кога не се финансирани.. :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.