Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Една другарка (која воопшто не е висока) ја има видено во живо и на штикли Иванна била ПОНИСКА малце од другарка ми. Па сега ти види.

2. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Да, навистина е ниска, и мене ми беше чудно ама со свои очи видов :)

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Леле а на тв изглеа ко 2 метра да е :)

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
  5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    ^ Лелеее многу ми е антипатична значи, а и гласот каков и е груб :^)
    уан маунт - ај добро

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    When i CUM in our hotel.
    Хангред енд финти (фифти) јурос...
    оооооооооо Боже :tmi: :tmi: :tmi: Срам ми е што живеам овде. |( Ѓоко Таневски може да и биде професор по англиски на оваа |(

7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Ви хев а хард комуникејшн....па со ваков англиски, не ме ни чуди што имала хард комјуникејшн. Хим Тарзан, ју Џејн, ми мис Македонија :tmi:

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Хахахахаааа леле бре ме изнасмеавте :rofl:
    Него... читав на за забава дека имала највисок рејтинг на интернет гласањето ... немогуче... колку е точно ова имате некоја информација? :)

9. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Поминат ми е лимитот на нетот и не можам да видам што и кого гледате :( Ај просветлете ме и кажете кој е во прашање хехе

10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Ништо Грлче, ќе мораш да видиш, ова со зборови не се прераскажува :D

Македонското небо има нова ѕвезда! Овај нова Мис Џокица Таневска де ака Мис Македонија. Шта лепо прича енглески, да јој цео свет разуме! :lol:

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.035
    А што ќе кажете за Борче Начев, актерот од Сенки :wasntme: ?

12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    борче ми е многу симпатичен и позитивен лик.сум имала прилика еднаш со татко му да разговарам,а еднаш и со борче .дечкото потекнува од поштена просечна работничка фамилија и тоа што го постигнал,го постигнал само со својот труд и талент,а не како многумина на нашава сцена со парите од тато или врските на мама.секогаш сум ZA за таквите луге,и му посакувам многу успех и на далеку да се чуе за него не само во нашава Mакедонија.има харизма,добро глуми и добар изглед.и не лета во облаци,како многу од нашиве јавни фаци.

13. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Борјан Јовановски??моментално има емисија Зум на А1..Мене мн ми се допаѓа ,порано ме нервираше но сега откако ги разбирам работите повеќе човеков кажува памнетни нешта а и емисијата е супер отвара мн нови хоризонти...

14. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Се знае сега како се станува јавна фаца.Тато ке продаде крава,ке си снимаш песна,ке се соблечеш полу гола,ке си направиш и спот и ете,познат си-сите те сакаат!!!Сите станаа пејачи и манекенки,а ретко кој вреди!Од македонските јавни фаци го почитувам многу Владо Јаневски.Го обожавам,не пропуштам негов концерт.Добро пее,текстовите му се многу убави и скоро сите ги има сам напишано.Во многу од нив се препознавам себеси. :) Тони Михајловски е значи ЛУД(во позитивна смисла)!Незнам од каде му текнуваат толку глупости и смешки да изнакаже. :rofl: И Дејан Лилиќ ми се допаѓа,како и Врчак.Него го сметам за рапер,а не Слаткар и останатите.Тоше ни вредеше,ама тој веќе го нема ;( Каролина Гочева добро пее а и одамна пее,ама не ја сакам.Можеби поради карактерот што го има и однесувањето.Многу е ладна,препотентна ми е,незнае да се однесува и искрено мислам дека е голема спонзоруша. :D Ако грешам нека ми прости Каролинчето.И Тамара добро пее,ама и неа не ја сакам-незнам зошто.
    А овие Елена Ристеска,Ноне,Ева,Софија Манева,Викторија Лоба јас не ги сметам за пејачки.Нула!А најодвратни ми се Јован Јованов и Елвир Мекиќ(ми личи на пикинезер). :D

На Bozica1980, 2468 и slobodka им се допаѓа ова.
  15. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Мисицата:
    I can______ one funny story (кој е зборот не се знае)
    How much money :^)

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Фаци од македонската јавна сцена кои навистина вредат според мене се Влатко Стефановски, Горан Величковски, Милчо Манчевски, Симон Трпчевски, Никола Ристановски, Ана Јовковска (прилично ми се допаѓа нејзината емисија на Алфа тв) ...овие би ги издвоила, затоа што се паметни, искусни, талентирани, достојни претставници во локални ама и во светски рамки. Светли примероци се на нашата бедна сцена иако се чини дека се ставени во сенка на новопојавени ѕвездулиња кои си мислат дека со популарност - читај разголени стомаци, гради, батаци, џигери и други делови од телото, постигнале се.
    Секако дека би нашла уште многу личности кои вредат да бидат спомнати пред се од областа на културата, но на овие сега ми текна во моментот и затоа ги издвоив. Сепак мислам дека Македонија изобилува со навистина интелигентни и талентирани луѓе, но што да се прави кога најгласни се обично оние попростите и затоа се и повеќе забележани :|

На Bozica1980 и LaChiquita им се допаѓа ова.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Баш сеа читав интервју на мисицава во ТЕА и изјавиува „ благодарение на мојата комуникативност дружељубивост и познавањето на голем број на јазици како англискот( кој одлично го зборувам) шпанскиот и балканскиве јазици запознав и се спријателив со многу луѓе)...„
    Баш чудно од видеово не гледам дека течко говори англиски :^)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Леле...мисицава.... :tmi:

Уште кај коментарите под видеото , самата има коментирано!! :fubar:
    Таа правела се што може да ја претстави достоинствено државата ! :| Богами, со англискиов, може да промовира неписменост.....

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Значи Стефани е ........ многу духовита :rofl:
    Изгледа не била на часовите по македонски кога не учеле како да се преставуваме.
    Јавно претставување за Мис и она треска вицови тука. Офф леле.

Здраво јас сум Трајка Трајковска. Доаѓам од Македонија. Студентка сум.
    Да ви кажам еден виц чекајте:
    Разговара Трпе со колегата од канцеларија:
    - Да ти кажам вчера ептен се искарав со Трпана, ама на крај јас го имав последниот збор.
    - И, што и кажа?
    - "Добро, тогаш купи"!

хахахахахах Добро тоа е тоа. Мене тука ми е супер, ги сакам девојки. WORLD PEACE \/ !

На Krisi, zvezdakoska, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ако таа одлично го познава англискиот, тогаш јас сум професор по кинески :geek:

На zvezdakoska и mamita им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.