Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Една другарка (која воопшто не е висока) ја има видено во живо и на штикли Иванна била ПОНИСКА малце од другарка ми. Па сега ти види.

2. girl1985

girl1985 Популарен член

Да, навистина е ниска, и мене ми беше чудно ама со свои очи видов :)

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Леле а на тв изглеа ко 2 метра да е :)

4. Offspring

Offspring Форумски идол

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

^ Лелеее многу ми е антипатична значи, а и гласот каков и е груб :^)
    уан маунт - ај добро

6. Offspring

Offspring Форумски идол

When i CUM in our hotel.
    Хангред енд финти (фифти) јурос...
    оооооооооо Боже :tmi: :tmi: :tmi: Срам ми е што живеам овде. |( Ѓоко Таневски може да и биде професор по англиски на оваа |(

7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Ви хев а хард комуникејшн....па со ваков англиски, не ме ни чуди што имала хард комјуникејшн. Хим Тарзан, ју Џејн, ми мис Македонија :tmi:

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Хахахахаааа леле бре ме изнасмеавте :rofl:
    Него... читав на за забава дека имала највисок рејтинг на интернет гласањето ... немогуче... колку е точно ова имате некоја информација? :)

9. girl1985

girl1985 Популарен член

Поминат ми е лимитот на нетот и не можам да видам што и кого гледате :( Ај просветлете ме и кажете кој е во прашање хехе

10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Ништо Грлче, ќе мораш да видиш, ова со зборови не се прераскажува :D

Македонското небо има нова ѕвезда! Овај нова Мис Џокица Таневска де ака Мис Македонија. Шта лепо прича енглески, да јој цео свет разуме! :lol:

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

А што ќе кажете за Борче Начев, актерот од Сенки :wasntme: ?

12. tanja6

tanja6 Популарен член

борче ми е многу симпатичен и позитивен лик.сум имала прилика еднаш со татко му да разговарам,а еднаш и со борче .дечкото потекнува од поштена просечна работничка фамилија и тоа што го постигнал,го постигнал само со својот труд и талент,а не како многумина на нашава сцена со парите од тато или врските на мама.секогаш сум ZA за таквите луге,и му посакувам многу успех и на далеку да се чуе за него не само во нашава Mакедонија.има харизма,добро глуми и добар изглед.и не лета во облаци,како многу од нашиве јавни фаци.

13. lylaby

lylaby Популарен член

Борјан Јовановски??моментално има емисија Зум на А1..Мене мн ми се допаѓа ,порано ме нервираше но сега откако ги разбирам работите повеќе човеков кажува памнетни нешта а и емисијата е супер отвара мн нови хоризонти...

14. Danilela

Danilela Популарен член

Се знае сега како се станува јавна фаца.Тато ке продаде крава,ке си снимаш песна,ке се соблечеш полу гола,ке си направиш и спот и ете,познат си-сите те сакаат!!!Сите станаа пејачи и манекенки,а ретко кој вреди!Од македонските јавни фаци го почитувам многу Владо Јаневски.Го обожавам,не пропуштам негов концерт.Добро пее,текстовите му се многу убави и скоро сите ги има сам напишано.Во многу од нив се препознавам себеси. :) Тони Михајловски е значи ЛУД(во позитивна смисла)!Незнам од каде му текнуваат толку глупости и смешки да изнакаже. :rofl: И Дејан Лилиќ ми се допаѓа,како и Врчак.Него го сметам за рапер,а не Слаткар и останатите.Тоше ни вредеше,ама тој веќе го нема ;( Каролина Гочева добро пее а и одамна пее,ама не ја сакам.Можеби поради карактерот што го има и однесувањето.Многу е ладна,препотентна ми е,незнае да се однесува и искрено мислам дека е голема спонзоруша. :D Ако грешам нека ми прости Каролинчето.И Тамара добро пее,ама и неа не ја сакам-незнам зошто.
    А овие Елена Ристеска,Ноне,Ева,Софија Манева,Викторија Лоба јас не ги сметам за пејачки.Нула!А најодвратни ми се Јован Јованов и Елвир Мекиќ(ми личи на пикинезер). :D

Bozica1980, 2468 and slobodka like this.
  15. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Мисицата:
    I can______ one funny story (кој е зборот не се знае)
    How much money :^)

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Фаци од македонската јавна сцена кои навистина вредат според мене се Влатко Стефановски, Горан Величковски, Милчо Манчевски, Симон Трпчевски, Никола Ристановски, Ана Јовковска (прилично ми се допаѓа нејзината емисија на Алфа тв) ...овие би ги издвоила, затоа што се паметни, искусни, талентирани, достојни претставници во локални ама и во светски рамки. Светли примероци се на нашата бедна сцена иако се чини дека се ставени во сенка на новопојавени ѕвездулиња кои си мислат дека со популарност - читај разголени стомаци, гради, батаци, џигери и други делови од телото, постигнале се.
    Секако дека би нашла уште многу личности кои вредат да бидат спомнати пред се од областа на културата, но на овие сега ми текна во моментот и затоа ги издвоив. Сепак мислам дека Македонија изобилува со навистина интелигентни и талентирани луѓе, но што да се прави кога најгласни се обично оние попростите и затоа се и повеќе забележани :|

Bozica1980 and LaChiquita like this.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Баш сеа читав интервју на мисицава во ТЕА и изјавиува „ благодарение на мојата комуникативност дружељубивост и познавањето на голем број на јазици како англискот( кој одлично го зборувам) шпанскиот и балканскиве јазици запознав и се спријателив со многу луѓе)...„
    Баш чудно од видеово не гледам дека течко говори англиски :^)

marama likes this.
  18. starfish

starfish Популарен член

Леле...мисицава.... :tmi:

Уште кај коментарите под видеото , самата има коментирано!! :fubar:
    Таа правела се што може да ја претстави достоинствено државата ! :| Богами, со англискиов, може да промовира неписменост.....

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Значи Стефани е ........ многу духовита :rofl:
    Изгледа не била на часовите по македонски кога не учеле како да се преставуваме.
    Јавно претставување за Мис и она треска вицови тука. Офф леле.

Здраво јас сум Трајка Трајковска. Доаѓам од Македонија. Студентка сум.
    Да ви кажам еден виц чекајте:
    Разговара Трпе со колегата од канцеларија:
    - Да ти кажам вчера ептен се искарав со Трпана, ама на крај јас го имав последниот збор.
    - И, што и кажа?
    - "Добро, тогаш купи"!

хахахахахах Добро тоа е тоа. Мене тука ми е супер, ги сакам девојки. WORLD PEACE \/ !

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Ако таа одлично го познава англискиот, тогаш јас сум професор по кинески :geek:

zvezdakoska and mamita like this.
Thread Status:
Not open for further replies.