Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Ништо не ме чуди што и да излезе од устата на Боки.
    Ми има оставено впечаток дека баш секогаш кажува се што мисли и не му е галје кого оговара,не се крие,не кажува ништо од страна туку директно.
    Тоа што исмева се на ред тоа до него ич не допира,многу му е галје дали го навредил Кајмаковски или било кој.
    Самодовербата му е ептен на високо ниво а такви луѓе баш и несакам...

Sunnybun, Rama, galapce and 3 others like this.
  2. stevemila

stevemila Форумски идол

Neznam kqko voopsto go gledate.Jas odma menjam tv.Tqkvo grdo ligavo stvorenie nemam videno vo zivotot.Dali ima ogeldalo da se pogledne pa togas neka zbori za drugite.Daniel e za nego miss univerzum :D.Rabotel kako gradeznik pa sto.U stranstvo gradeznistvoto e plateno.Edna mesecna plata ko ovde da rmbame skoro godina

Sunnybun and galapce like this.
  3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Во свет на лицемерство, добро е што има останато некој што ќе каже нешто директно, како што е, ама пак од друга страна, не треба ни човек до толку да се замара, кој што, вака, така, остај ги, луѓето сите се во свој филм, што сакаат нека прават :D
    Тој ни треба да се замара кој каков бил, нити пак да дава објаснување за себе :nod:
    :d::drunk:

Salome, Oxymoron, theowndemon and 5 others like this.
  4. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Jaс не го гледав интервјуто со Боки, ако имам време ќе го ѕирнам, така да пред време нема ништо да коментирам.
    Ама дека си е таков посебен, дигнат, и ептен самобендисан, таков е.
    Имаше една случка во времето на неговата турнеа низ Македонија, одбиваше да се симне по скали без придружба до него :rofl: Значи некој(по желба машки) требаше да го држат за рака.. За ова ептен се имаме смеено, ама како Diva беше и уште е.

Salome, Sesil, elimkd and 2 others like this.
  5. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Како што нема потреба Даниел да кажува по сите медиуми дека работел како градежен работник, а притоа да биде исмејуван и критикуван од личности како овој гореспоменатиов, така и дотичниот нема потреба да се фали на секој ќош дека помагал. Што треба сеа ние да направиме? Не е ни прв ни последен што помогнал во светов, макар тоа било и од свој џеб. АМА, битно е прв да се испослика и да се испофали, као демек поттикнувал да помагаат. Не, поттикнува и други познати фаци како него да помогнат за после и тие да се испосликаат и да привлечат внимание на туѓа мака.
    Одвратно створење. |(

Sunnybun, Chica.Loca, Sesil and 9 others like this.
  6. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Ај кога сме уште кај Боки, знам дека учеше во гимназијата Никола Карев зошто после се префрлил во Јосип Броз Тито да учи?

7. Victorian

Victorian Популарен член

Му ја почитувам хуманитарната работа на Боки, ама знае да претера ептен.
    Кај него најмногу ми смета што е сноб невиден. Он је бре најбољи сви други смо испод његовог нивоа.
    Најмалку нешто што сакам е да коментирам за физички изглед, ама интересен ми беше моментот кога рече дека Кајмаковски не бил нешто посебно убав, а он имал високи критериуми за убавина :rofl:
    And I'm like pal си се погледнал ли ти у огледало :^) Јес да има стил ама таа брендираната облека не може да ги скрие сите тие (промашени) корекции. :/
    Кајмаковски бар е "без корекции" и не вреѓа кај стигне и кој ќе стигне, то се Бокице зове домашно васпитање...

И се нервирам значи, таман сакам да напишам нешто убаво за типот он отвори уста и заебе цел дотогашен впечаток.

ПС. Извинете за Канческа Милеска нивото на "српски"

softy1, Salome, Chica.Loca and 18 others like this.
  8. AURUA

AURUA Истакнат член

Затоа што на крај од 2ра година за да му искаже љубов на неговиот најдобар пријател воедно и соученик во иста клупа му подарил многу скап часовник. Другар му не го прифатил,ме се згадило дека Боки13ка му предлага љубов и бил гневен. А Боки за да не пати за невозвратената љубов а и неговите да го вратат по прав пат по препорака на директорката од Карев го презапишале во ЈБТ.Џабе се. Мислите на неговите мило им е таков што е?:^)

Last edited: Mar 21, 2017
    Cka, christinnn, stevemila and 2 others like this.
  9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Моментот кога некој знае повеќе за средношколските денови на Боки, отколку ти што си памтиш за себе што ти се дешавало во тие години...

10. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Во целава оваа дискусија смешен е моментот што Боки јавно јаде гом*а за познати личности од нашата естрада а притоа тој самиот нема со што да се пофали.
    Се обиде да биде пејач, имитатор и водител. Ништо од ова не му успеа, сега ќе се занимава со хуманитарен рад, јер лесно е кога некој друг финансира.

Мама и тато можат да ти платат да снимиш песна, да имаш своја емисија, можат да плаќаат патувања и луксузни брендови, гостување во емисии и што уште не. Ама мама и тато не можат да и платат на публиката да те сака. Штета. Од целава оваа омраза во него можам да констатирам дека тој е само една неисполнета личност. Очигледно се нема остварено ниту на личен, а ниту на професионален план. Ајде некој нега го гушне.

П.С. Нека каже кај ги стаил силиконите, да знаеме да не одиме и ние кај тој доктор.

11. AURUA

AURUA Истакнат член

biGirl, buba4e89 and JollyGirl like this.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Јас па баш имам слушнато дека родителите на Боки и не се така богати .. Сега можеби се со над просечни примања, ама ништо спектакуларно пребогати, барем така сум разбрала :) А од каде он пари за таков екстравагантен живот кога не знам што работи, он си знае.
    Можеби не е вистина муабеотот, ама по се така наслушав :D Може па се милионери,кој ги знае :P

13. Jason123

Jason123 Популарен член

Боки со неговите порано идеа кај камповите во Грција, секое лето ги имам гледано.
    Да беа до толку богати ваљда ќе идеа по Малдиви, Сејшели, Маурициуси и тако даље, а не ваму кај што се 90% Македонци сместени во приколки и шатори.
    Е сега, некои не знаат што значи да се отиде на одмор со години, така што сигурно не гладувал за леб, али и тие пари за Валентино и Гучи не му се од дома.

Едит: ОВА ДАЛИ ГЛЕДАВТЕЕЕЕ ???

https://www.facebook.com/gledytv/videos/1186914838072346/

:rofl::D

Sunnybun, galapce, elimkd and 5 others like this.
  14. anaja1

anaja1 Популарен член

Victorian and elimkd like this.
  15. celineparis

celineparis Популарен член

^Му ги скратиле лековите изгледа на буреков. (facepalm)

Иначе само што видов случајно на тв 24 дека Марјан Стојановски имал нова песна, го прикажаа спотот. :rofl:

ludoto19, Victorian, Mishela and 2 others like this.
  16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

А Јанко си мисли дека некогаш бил интелектуален, професионален и продуховен?!? Уши ми прокрварија.

Ова не е смешно, ова е крајно дебилно.

(Смајли што си брца вилушка во око)

Sunnybun, Heidi, galapce and 18 others like this.
  17. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Кој психо е овај бре :x(facepalm)
    Бил под адреналин :?: Не не си под адреналин ти си ненормален :!:

Ingvild, softy1, Victorian and 6 others like this.
  18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Јанко Бурекот вчера навреди некоја жена што му пишала на фб дека не е во ред да носи токмак во емисија. И овој почна дроља,камењарка,зафатена со задоволување мажи на улица, одвратен беше.
    Како може да изнакаже се на емисија,куп навреди за една жена,што најкултурно му пишала на фб. Плус што ја кажа со име и презиме.

Се надевам здруженијата за заштита на жени ќе реагираат,се надевам дека ќе му стегнат уште некоја тужба и евентуално ќе му направат психичка евалуација.

Едитирам

Сега го видов видеото, како не му е срам да каже дека е христијанин,дека е верник.
    Не знам ни како може да му отстапат медиумски простор,кога очигледно не е најстабилен.

19. elimkd

elimkd Форумски идол

Само јас можам да го мрзам Јанко :!:и ниту една емисија да не пропуштам:D

20. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Мајка ми го хејта Јанко буреков, а го гледа понекогаш :D Вчера баш го имаше пуштено и слушнав по нешто, што да кажам... ушобол (facepalm) |(
    Нема поодвратни фаци по ТВ од него, Миленко и Мирка. Не знам стварно како не ги фаќа некаква цензура од страна на телевизииве што ги даваат, разбирам слобода на говор дека им подразбира и партиска определеност па и омраза и гнев да искажуваат, ама на толку вулгарен и простачки начин го прават тоа овие тројца... страшно :x

Thread Status:
Not open for further replies.