Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    http://www.youtube.com/watch?v=Bc8cL17Pmzs

девојкава нека не губи часови со тоа мисот, нека седне у клупа и англиски нека фане да уче :D не дека јас зборам совршено, ама ова е претеризам :(

На Unnaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Аууу абе Стефани ли ни е мисица? :D Првпат слушам жими се.Од каде па она?Далеку догура види,види...Од бабабум до мисица :wasntme:

3. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    stefani мис на македонија?девојката јест да е симпатична ,ама за мис на македонија? :?: а за англискиот можеле да ја извежбаат малце барем шпицава подобро да ја каже. :) како и да е нека и е со срека..

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    На Lux, Bozica1980, velesanka и 5 други им се допаѓа ова.
  5. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.035
    Браво за Кате, голем успех е ова, а ако се земе предвид какви суми L'Oreal плаќа за своите договори, тогаш ептен добро се опарила :clap: !

6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Ах, се наежив, алал нека и е. Наше, а светско!!!

7. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Да,супер е Катеринчето.Па само она и уште неколку добри манекенки имаме ние,ама она ми е некако нај нај :clap:

8. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Браво за Катарина! Прекрасна е во рекламава. Па нека види светот дека македонските девојки се најубави! :P

9. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Јас би сакала да прокоментирам за Софче Каракаева,значи нашава "џетсетерка" не е од Гевгелија,туку од моево село близу Гевгелија,ние сме си биле комшии некад :D .Софче тука си живееше во една колиба ама еден ден помина принцот на бел коњ (поточно BMW) и направи принцеза од нејзе :D .Инаку од првиот маж е разведена и има еден син Димитар,а сеа ја немам видено одамна во овој крај,си тера она Скопска шема.Тоа дека има еден бутик во Солун па и неможе баш да се каже дека е џетсетерка,али во секој случај си има парички а и добра облека.
    Инаку сеа ми текна,што мислите пак за нашава манекенка ,која жими куров се соблече гола за животните(и уште за некој подебел кеш), МИС Александра Накова ?

10. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    ^^^
    Она ти е жив пример дека манекенките се глупа сорта, барем некои од нив. Ја знам и лично бидејќи е од Гевгелија, само некоја година е поголема од мене итн. Значи во средно идеше на школо уште од кога памтам, со ташни, со штикла од 10 цм, со килоооооо пудра, маскара на неа еден тон, фризура мислиш станала во 5 сабајле да си ја направи. Чист пример за девојка за која зборуваме во темата Денешната младина. На школо ретко и идеше, и затоа ја оставија на класен испит во четврта, пред матурата. Ај некако и ги напишаа сите 2ки, за да матурира.
    Не знам како се снашла во Ск, знам дека е на ФОН и тоа веќе 3 година :rofl: . Значи чист пример и за приватните факултети, какви деца се поминуваат низ нив, со грам мозок, а и тој дали го имаат.
    Али битно е манекенка, деееееее :tmi:

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Девојката е навистина згодна и има изглед навистина за тоа како треба да изгледа манекенка, а и стајлигот и е супер (сеа незнам дали тоа е лично нејзин или дело на стилисти), лично не ја знам ама изгледа стварно како плејбој зајачица :D
    А тоа гола за животните е чиста глупост, она одамна беше соблечена гола. Исто на нејзиниот фб профил има слики само по танга и прслук, јас незнам како си дозволува тоа така јавно да го покажува и сите да го гледаат а има само 20 години :worried: што побогу и викаат дома на 20 годишна девојка „браво мила на татко се соблече гола за кутрите животни„? Она не зима милионски хонорари ко викторијас сикрет па да не и промрчат ни збор :D

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Еве потврда кој оди да студира во ФОН и колку квалитетни академски граѓани излегуваат од таму. |(

13. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Браво за катето. Срцка е :)

14. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.035
    Yawn, Софија Караќаева мислам дека има бутик само во Гевгелија, за тој во Солун прв пат слушам :?:

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ајде да се фатам малку за нашево струмичанче Горан Пандев. Го сопира колега поради брзо возење на патот Радовиш-Струмица овој нашиов возел 180 (па што е многу многу е), Горанчо си излегува од колата и полицаецов му објаснува дека ќе му напише казна толку и толку пари, поради тоа и тоа, а овој му вели:
    Ама јас сум Горан Пандев!
    Полицаец: Јас сум Петко Петков мило ми е, потпишете се овде !
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Ииии колку многу пари има па за казна од 300 евра се прави циган :rofl:

На Elen4e_sonce му/ѝ се допаѓа ова.
  16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Bистина ова за струмичанчето? :rofl: леле стегнат бреее

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ваква ќерка да имам, со тоа змијата ќе ја задавам :x ама ајде, некоја мораше и кај нас да го скрши мразот ;) |(

Прикачени фајлови:

• looooool.jpg
      looooool.jpg
      Големина на фајлот:
      80,6 KB
      Прегледи:
      240
    На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    За Катарина Ивановска немам зборови. Девојчето стигна далеку, се уверивме и сами, а како што тргнала, уште подалеку ќе дотурка :clap: :clap: :clap:

А оваа последнава (како што можам да прочитам) Александра Накова.... бар да се сликала за Космополитен, а не за мизерната ни Крема :D :D :D
    За жалење :x

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    богами,значи све ке напраат за да станат славни бре.ај шо вика и хипика,барем да се сликала за koсмополитен,плејбој за некоја огромна сума,ај да ја сватиме, :D а вака со сликава во нашава крема шо може да напраи?ништо.едино некој спонзор да си најде ако немала до сега :)

20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Александра Накова па не ја знам која е оваа,можеби некоја нова :?: во право сте што викате за космополитен,барем појак е :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.