Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    http://www.youtube.com/watch?v=jnpDLFv1_mQ
    ДОБРО! Оваа ретардирана ли е?! Кој ли проблем ја мачи?! Ај што се изглупира со англискиот на завидно ниво, фалеше и фацава ретардирана на крај да ја направи! :puke:

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
  3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472

aуу која катастрофа.. цц :x :x :x можела малце да се потруди со англискиов.. пола од зборовите така ги завлече што не верувам дека некој ке ја разбере..
    а и фацава.. ццц кај ваа најдоа да ја пратат..

4. Kika30

Kika30 Нов член

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    33
    Да не е фотомонтажа тоа со фацата :?: Стварно не ми е јасно :|

5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Еве ја и овде со ретардираната фаца. Како завлекува кога збори, па уште со фацата на крај можеш да стекнеш комплетен впечаток. Изгледа го смета тоа за посебна дарба Ц,ц,ц
    http://www.youtube.com/watch?v=oOA0lvOmvnE

6. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    За мене стриптизот е уметност, оваа нема шарм , нема стил , нема движења, се изгледа предвидливо недоволно увежбано ,ја убила сета спонтаност. Не синхронизирано ..од мене голема нула. Незнам зошто типката мисли дека е Кармен Електра ..
    Срамота :x

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ахахаха леле фацатааа :rofl: :rofl: :rofl: неможам да престанам да се смеам.
    I mean WTF???
    И кога зборува како цело време во устата да има нешто. Па можеби си има нешто бонбонче или сл. да и е поубаво :^) :D

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    :rofl: :rofl: :rofl:

значи не можам да се пресмеам за девојкава!!
    Што е со гримасата?!
    Што е со зборењево? Едвај устата ја отвара, како да мрмља нешто под нос.
    Нека си го глеа тоа балетот... нека игра и нека си ќути!

А за Хелена немам зборови колку е ужасна. Секогаш била и ќе биде, и секој пат кога можам пак и пак и пак ќе напоменам дека нема ништо женствено во неа. Личи на транвестит и стриптизов што го изведува воопшто не е дарба!

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Девојки, ве молам, имајте милост, аман, не можам да престанам да се смеам за оваа Стефани, не моооожаааааам :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :headbang: божеееееее, не е салам оваа, не е....
    јавни фаци, сељачки фаци :rofl:

10. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Леле ужас,колку ужасно изгледа девојката,на оваа снимка ми е посебно ужасна и на изглед,а веќе да не зборам за нејзиниот ''интелект'' и нејзиниот англиски кои се на ''завидно''ниво.А фацата на крај,тоа е веќе прича за себе,лудило невидено :D Ах леле,кај ни е крајот со вакви луѓе кои треба да не презентираат пошироко :worried:hock:

11. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Kако се залапа хелена со Cтефани на крај :lol: засрамота :D

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Лелееееееееееееееее..Гримасата. :o :tmi:

13. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Да бидеш мис не значи само да си убава и да имаш држење.
    Таа титула ја опваќа и интелегенцијата како и понашањето во јавност..
    Дефинитивно промашај...

14. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    За Стефани само ќе искоментирам дека по се изгледа нема кој да и каже да престане да ја прави таа одвртана фаца.

Хелена, ми се гади кога ќе ја видам. Колку што разбрав имала ќерка 13 годишна. Мене таа да ми е мајка, не она од мене, јас од неа ќе се откажам. Луда жена. Каква е одвратна на таа рекламата за Валери мислам дека беше, каде што е со сива коса. :puke:

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    леле да јас се чудев дали е она на таа реклама, одвратно суштество, се прави во јавност дека е она најлиберална дека нема предрасуди кај неа не постојат табуа абе остај се, бештија невидена, многу јак талент има незнам како промашија да ја изберат не, којзнае што подготвувала за финалето :puke: уф гадотија...
    А за оваа Стефани се пресмеав, и како бе неможам да сфатам се некој ги пријавува на избори на ова на она, никој сам не си се пријавува онака, хахаххаха ДА! :D

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Која е таа Александра, прв пат слушам за неа? :^) Некоја непозната и одма гола се соблекла за слава, па дури за КРЕМА јаооо :puke: Се избрзала девојката, барем за македонскиот плејбој да позирала :lol:

А за Горан Пандев ни малку не ми се верува, затоа што имам многу роднини и пријатели во Струмица и таму нема да најдеш ниту еден човек што ќе каже дека Горан е дигнат и дека се занесува нешто. Само добри зборови имам слушнато за него од луѓе што приватно го познаваат.

17. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.029
    Е да, на видеово е Волфче :lol: , кај овој скандал, кај интелектот нејзин, па и фацава ретардирана на крај, па и за Мисс на светот ја пратија, ццц |(

18. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Хахахах сега и ја видов фацата на Стефани,абе во кој филм е,зашто таква фаца направи??? :D Лелелееее катастрофа :D

А гледам зборувате и за Хелена Роза.Абе ајде жената е болна за внимание и слава.А никако да стигне до неа.Па и колку само по лош пат сака да стигне до неа.Виде дека не ја бива за друго па почна постојано гола да се прикажува на телевизор.Во онаа емисија што ја водеше,секогаш беше провокативно облечена,и секогаш провокативно легаше на креветот покажувајќи си го задникот што бај д веј не е ништо посебно :D
    На јас имам талент се пријавила за стриптиз беее.Ц ц ц баш добар пример и дава на ќерка и!Послетаму во фаци ли,каде ја вметнаа не памтам баш добро,важно рубриката се викаше "Во кревет со Хелена"(пак нешто околу кревет).И на крај пошто ништо не и успеа,јавно се обрати до сите разведени жени да си ги бараат своите права,нели она е една од нив,бившиот маж ова-она,зборуваше таму нешто за негп,ке го тужела,бла бла.К*р ке добие од него,да ми простите :D толку време не го тужела-сега ке го тужи,а башка ништо не му може-адвокат е!

19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.983
    Допаѓања:
    26.370
    оваа мисов плус и ко коњ оди. хахаха

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас да сум на местото на бившиот и маж после овие изјави дека ќе го тужи, ќе и опнам едно барање за старателство над детето. Секако е непримерна мајка. Па нека се слика после тоа.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.