Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.435
    Да бе ме поткупува не сум бви кажала??? Еве да повторам ми вети ќе ми даде поклон тренерки од Али Експрес и бесплатно часови за фотошоп. Не можев да одолеам на понудата... :rofl:

На Ingvild, Espadrila, YoungandBeautiful и 11 други им се допаѓа ова.
  2. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.231
    Допаѓања:
    70.714
    Според мене постапката на Боки е морничава и не е во ред

На Ingvild, mackica1, душленце и 11 други им се допаѓа ова.
  3. augustd

augustd Популарен член

Се зачлени на:
    13 март 2017
    Пораки:
    1.175
    Допаѓања:
    11.296
    Е баш ми е мило за Јелена, тражили сте, добили сте, ама не сумњам во неа, ќе се снајде брзо...

На AURUA, Antebellum, Sunnybun и 8 други им се допаѓа ова.
  4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.200
    Допаѓања:
    124.830
    Ах, се сетија како не. Видоа не видоа, па ајде. Имаше многу реакции на социјалните мрежи. Да биле тие уредници како што треба, ќе ја суспендираа уште одма по емисијата а таа ја водеше и следното утро. Им текна после 2 дена. Абе ај.

На YoungandBeautiful, AURUA, Antebellum и 28 други им се допаѓа ова.
  5. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Абе такво селско понашање во сериозна емисија? Нека си води емисии од забавен карактер. Треба и построго со такви рошли, ради такви како неа, интелигентни млади луѓе се без работа.

На AURUA, Sunnybun, Cinderfakinrella и 8 други им се допаѓа ова.
  6. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.200
    Допаѓања:
    124.830
    Сеа па, емисијата не е нешто сериозна :rofl:

Али можеше да си ќути како Робертино и Миленче и да си клима со глава (lalala) и готово.

Јас пак се погоди да го слушам човекот, ми падна жал зошто тоа е реалноста за многумина во Македонија. И како што знам во такви емисии обично се јавуваат луѓе со проблеми , претежно постари.

На Ingvild, Kitten, Gosh и 22 други им се допаѓа ова.
  7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.909
    Допаѓања:
    25.610
    Постапката на Боки ми е ок .. Што знам , ете сепак момчињата беа свирепо убиени , на родителите тешко до немај каде .. мислам дека иако е помалку крипи гестот , сепак не е лош .
    Не е фотошоп луѓе , ламинатот и завидува на Мели па решил да си поигра и да направи оптичка варка за " гледачите " ( да се разбереме , ниту ја следам по соц.мрежи нит ме занима многу , ама судејќи по сликите постирани во темава , и требаат часови по фотошоп од јак професионалец ) .
    Јелена нека одмори малку од негативата во утринската емисија , можеби ќе почне да и недостига таа негатива .. не дека ќе умре од глад , чисто да научи шо е бон-тон

На stevemila, Cinderfakinrella, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Spavaš li mirno Petre Barnse (машко е ова ама тоа е друга прича :D)

На AURUA, fighter, Antebellum и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359

Лек за глупи водителки xD

На winter flower, YoungandBeautiful, Anna-Banana и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.295
    Допаѓања:
    92.025
    Постапката на Боки не ми е океј,што знам кога видов веднаш се ставив на место на луѓето чии деца загинаа.
    Што ќе ми е портрет од мое дете да ми поклони Боки,што ќе реши тоа,после толку години некој се сетил слика да однесе,зошто?!
    Да не се заборават?Нема да се заборават сигурно ама и подарок на ваков начин не е океј.

На bittersweet, Antebellum, crimson и 19 други им се допаѓа ова.
  11. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    3.078
    Не е само Јелена за суспендирање ги има многу ,ама нема нив кој да ги суспендира слободно нека јадат г...а , со суспендирањето на Јелена не се прочистени сите недолични водители.

На Rama, Sunnybun, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    Каде и да оди опинците со нејзе ќе си ги носи.

На winter flower, wannaBeMomma, Rama и 13 други им се допаѓа ова.
  13. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Кратко и јасно:
    Многу ми е мило што ја суспендирале таа Јелена.

На Rama, Antebellum, Barbie20 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Значи Боки скроз отишол со умот. :worried: Ова е фрапантно.(n)(n)(n) Кога некој пати од комплекс на нижа вредност и се обидува да докаже дека уште не го заборавиле сите, ете на секој начин ќе се обиде да шокира. А мора да кажам, успешен е во тоа.

Јелена многумина ја фатија на заб па затоа е и суспендирана. Океј, нејзиниот коментар е крајно безобразен, ама и она има право да погреши. Дека до толку е алармантна работата - не е. Имало и многу други кретенски коментари од страна на водителите, па никому - ништо.
    Се обиде културно да му каже на човекот дека, ете, не е баш најпријатно да се слушаат толку негативни приказни од рано сабајле. Не го направи тоа најуспешно, ама реакциите се непотребно толку оштри.

15. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.287
    Допаѓања:
    81.861
    Ај да го направи еднаш, ок, секој заслужува втора шанса. Ама не и е прв пат, очигледно ни последен. Ваквите не се за пред телевизија.
    Еве јас навистина не знам некој друг водител што се однесува вака препотентно (не беше воопшто културна патем...) и недораснато и не, тука во клапава не го сметам Јанко јади бурек...мислам, зарем него го сметате за водител? Смешки. :D
    Ма дури и Лила е премија за оваа, барем се однесува професионално. :)

На Kitten, kim.k, PaLaVa и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715

Е не сум знаела дека има повеќе испади цурава. Антипатична ми е, арно и има гледаност емисијата.
    Мене ми е смешно тоа што, ете, имала она вакви испади, ама и прогледале низ прсти. Сега сите рипнаа за конкретниот случај, па ајде ќе ја суспендираме. Од не знам кои причини, таа првенствено не се облекува пристојно за на телевизија, а уште помалку за утринска програма, претходно се однесувала недолично кон гледачите, ама пошироката јавност дури сега увидела дека она не треба да биде водителка повеќе. :^)

Лила се однесува културно додека го води квизот, нејзиниот изглед не ми се допаѓа, ама од еден без-везе квиз без никаков концепт, таа успева да ја занимава публиката во студио и гледачите цел саат, а тоа е за почит. Далеку од квалитетна водителка, ама културна е со натпреварувачите и океј муабети врти во емисиите. Може и она има грешки, ама генерален вшечаток ми е дека е сосема океј.

На Rama и mKdevojce им се допаѓа ова.
  17. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    На Јелена и онака и се гледаше на лик, а и на понашање дека си ја мрази работата така да ќе си поужива и она... Премногу намќореста и краток фитиљ личност не е за пред камери, а уште помалку па за во утринска програма и разговори со гледачи. Нема ниту речник, ниту култура, ниту пријатен за око изглед, ја незнам по кои критериуми ги бираат водителкиве. Па она треба да е мила на лик, да се смешка, да има харизма, милозвучен глас и речник бе луѓе оваа ништо од ова нема. И што се крие сега, ако си толку јака седни напиши некој статус извини се, одбрани се со нешто, ко што знаеш да пишуваш како ти пишувале у инбокс многу мажи меѓу кои и женети... Дали го читавте тоа? Очајната за внимание имаше објавено скриншатови од инбокс што и пишувале удварачи, а она као немала време да одговара на такви пораки...

Предлог до Канал 5 да си го отпуштат и стилистот што ги облака водителкиве и нискобуџетните бутици што им се спонзори. Под итно цела постава да си ја сменат додека е време.

На Ingvild, winter flower, Kitten и 18 други им се допаѓа ова.
  18. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.680
    Супер е Јелена.
    Секое утро тајмерот на телевизорот се уклучува на канал 5 и нормално Јелена со нејзиниот глас.

19. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Boki ovoj pat predlaboko go butnal nosot kaj Ne mu e rabota,oti sigurna sum deka na familiite shto Se zavitkani vo crno najmalce i trebaat portreti od izgubenite cheda zar ne??Za sliki sigurno po doma imaat sliki Koj sekojdnevno Se prisetuvaat na niv!!!
    Sigrna sum deka Boki poveke od familiite nivni ne Gi zali da se razbereme..sekoe chudo za tri dena kaj Boki e...
    Nego shto mi beshe muabetot:!:
    Trebashe Veligden da dojde posle 5 godini pa da gi spomne...mislam daj Ne si igraj na tugji maki choveche nenapateno :emo:

На bittersweet, Ingvild, Rama и 7 други им се допаѓа ова.
  20. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    На Feminka22 и winter flower им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.