Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.783
    Допаѓања:
    14.609
    Немам некое високо мислење за женава, ама не знам што лошо кажа во видеово?! :^)

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Таневски strikes again!
    Не барајте ВИШЕ,куклиња мои :D :D

На anjathesaint, ToksycznaReakcja, Heidi и 19 други им се допаѓа ова.
  3. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Јеленa кoнечнo се oглaси зa нaстaнoт нa Фејсбук. Нaпишaлa цел реферaт, aмa ми зaбoде oчи делoт декa мoмците кoи и пишувaле декa е тoп, срце и сличнo сегa јa хејтaaт. :^) Сaмo ме интересирa дaли е свеснa декa не и е прв пaт. Зa oдлукaтa нa Кaнaл 5 ќе се изјaснелa нaреднaтa неделa.

На stevemila, Sunnybun, Victorian и 14 други им се допаѓа ова.
  4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    А паблик ли и е постот?
    Бидејќи нели се имаше тргнато од Фб, плус и Инстаграм и е заклучен сега?
    Барем така беше пред некој ден.

На Victorian и Mr. Right им се допаѓа ова.
  5. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    И двaтa прoфилa сегa ги нaпрaвилa дa бидaт јaвни.

На Rama и ludoto19 им се допаѓа ова.
  6. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    29.050
    Уф,се изморив читајки го постот :whew:

На Sunnybun, Rama, CoCoGiiiRL и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Значи ако некад станам на лева нога, треба муштериите на работа ренде да ги напраам? о.О

На Ingvild, crimson, Sunnybun и 17 други им се допаѓа ова.
  8. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    Не знам што попрво да искоментирам. Станала интернет сензација и популарноста ја фатила неподготвена... која популарност, кои бакрачи?! Оди легни си девојче! |( Не си станала јака фаца преку карање со гледачите на утринска програма, баш напротив, стана одбивна дури и на тие што до сега те сметале за колку толку поднослива телевизиска личност и те трпеле секое утро.
    И како може водителка да си дозволи жолта минута? На пример, Искра Канзурова ја водеше емисијата збор по збор каде разговараше на различни теми со граѓани кои и се јавуваа секој ден да си ги споделат маките па никогаш не ја слушнав да им се развика или да им каже нешто слично. Жената зрачи со позитивна енергија а сигурна сум дека и на неа не и е сјаен секој ден и има жолти минути по дома ама ете не си дозволила тоа да се одрази на нејзината јавна работа.

И делов: "Никој не ве тера да правите нешто што не сакате, и јас менувам канали кога некој ме нервира на тв и вие менувате.Никој со сила не ве тера да гледате нешто што не ви се допаѓа.Не можам и никогаш нема да глумам нешто што не сум за вие да ме гледате." Па тебе дарлинг те плаќаат за да ја зголемиш гледаноста на емисијата и да привлечеш што повеќе гледачи преку изразвување на ТВОЈАТА позитивна енергија а не да се караш, да им кажуваш да сменат канал и да ја опаднеш гледаноста. Значи да бев сопственик на телевизијава оваа личност од мене ќе добиеше моментален отказ!

На Priroden, Ingvild, stevemila и 28 други им се допаѓа ова.
  9. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Беше анкетирана на улица, како секој случаен минувач, овде е само она, а во централните вести мислам на телма беа, си ги имаше и другите луѓе. Моментот беше што ја прашаа а што одговори.
    На Дунавка мислам

10. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    А од кај сте па сигурни дека фамилиите се навредени од гестот на Боки? Или пак можеби вие се навредивте. Јас сум сигурна дека тоа не е направено без претходна консултација со фамилиите.

На stevemila, bella.s, sjdgo и 6 други им се допаѓа ова.
  11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Мене ми се смешни младиве што бурно реагираат на случката со Јелена.
    Јас не верувам дека некој млад секој ден ја гледа емисијата.... Па како знаете како се понаша таа со други гледачи, во други денови?
    Најдобри судии за случката се пензионерите,пошто тие секој ден ја следат.

Не дека ја бранам и јас се сложувам дека има арогантна и одбивна фаца, ама може донекаде е право.

Зар таа е психијатар па за секој втор ден да се расправа со психички лабава личност?
    Јас ја имам начекано неколку пати и секогаш е насмеана со гледачите, а со сигурност можам да потврдам дека овој човек навистина и се јавува 2-3 пати недело и се заканува на самоубиство.
    Значи брутално е за слушање.

Па кој е должен да слуша такви срања секој ден?
    Што не си појде на психолог и да побара помош?
    Водителите ги гледа ко светци или другари?
    Епа се заебал.
    Секој да беше на нејзино место, еден ден би избувнал од толку замарање.

Ако решил да се убива ќе го сторил тоа, ама нему му треба внимание и разговор што ги бара на погрешно место.

Па и од режија се криви... Кога ќе го видат бројот ич не треба да му дозволат да се вклучи таков напаст.

Читам: Требала да биде воздржана?
    Ајде еднаш ќе му ја слушаш приказната со самоубиствени мотиви на непознат... Ајде и по втор пат ќе слушаш... Ај и по десети пат ќе слушаш... Па се има граница (facepalm) некогаш ќе пукнеш.
    И да си водител е ко секоја друга работа... На доктор пациентите му го прават денот.... На професор учениците му влијаат... На продавач муштериите, а нејзи гледачите и го прават денот.... Или ќе и го заебат или ќе и го разубават.

На Indiegurl, realGirl, snegulkata и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Мене не ми е женскава за на телевизија. Пробала да се извини пред народот но пак арогантна до плафон. За речникот и стилот на изразување не би ни коментирала...на најниско ниво!

На Sunnybun, galapce, YoungandBeautiful и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.836
    Допаѓања:
    80.792
    Да беше постапката на Јелена за оправдување, ќе ја оправдаа, немаше да ја шутнат. :D

На Ingvild, Sunnybun, Victorian и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.435
    Ние сме два милиони народ кој ништо не остава на случајот. Нека и каже некој на Јелена дека сите испади што ги имала и претходно во емисиите и се евидентирани на форумов. :lol: Ако не слушнала дека паметниот пишува будалиот памти нејзин проблем. :D На крај испадна да ја немаше ќе требаше да ја измислиме... :rofl:

На Yowannty, LollySky, Victorian и 11 други им се допаѓа ова.
  15. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Се ова е во ред. Но знаеш што не е? КОга рече смени канал и не гледај канал 5. Тоа ниеден приватњак нема да толерира работникот да му го црни имиџот јавен.

На YoungandBeautiful, LollySky, Victorian и 10 други им се допаѓа ова.
  16. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    На stevemila, Sunnybun, Victorian и 10 други им се допаѓа ова.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Од луѓето што ја напаѓаат никој не спомна конкретно за таа реченица (дека рекла да смените канал) , туку сите ја плукаат за постапката дека го отера у пм некој психопат.

За тоа што рекла менувајте канал треба газдата да си ја тепа главата, а не вие.

Демек вие сите сте безгрешни и демек вие би го слушале еден ист човек како кука дека ќе се убие :rofl:

Реков немам намера да ја бранам...не ми е битна оваа Јелена, а и сите сте заслепени со омраза по неа... Така да, залудно ќе биде да се замарам.
    :)
    Секако секогаш судите без да знаете и си гледате како ви одговара.

На snegulkata, stevemila, Silver.E и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Првo стaнувaње и пуштaм телевизoр нa Кaнaл 5. Не декa сaкaм дa гледaм, туку гo пуштaм кoлку дa не биде штaмa пo дoмa и слушaм. Сите нејзини испaди се oбјaвувaaт нa стрaници, a не декa јa гледaме и прaтиме секoј ден. И некoј дa се јaвил пo стoпaти не требa тaкa дa се пoнaшa. Рoберт, Миленa, Билјaнa Дебaрлиевa, Лилa Филипoвкa сите oвие имaле пo некoј лoш ден, aмa не се истурaле пред кaмери и пред луѓе. Ниту еден oд нив не кaжaл дa сменaт кaнaл и дa не јa гледaaт нивнaтa прoгрaмa. Тaкa дa, нејзинaтa пoстaпкa немa oпрaвдувaње и суспензијaтa беше oпрaвдaнa. Сигурнo и нa тие вo редaкцијa им дoшлo преку глaвa oд нејзините киксoви.

На Sunnybun, Oxymoron, LollySky и 14 други им се допаѓа ова.
  19. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Јас лично ако веќе ме прозиваш дека ја мразам што врска нема,јас по ова ја приметив дека постои, ќе ти објаснам по што јас лично ја осудувам. Прво ај да и дошле жолти минути,ама таа е платана да ислуша,ако не може веќе може љубезно да му објасни на човекот да се обрати на стручна помош,а не да навредува,арогантно. Второ и најважно ако работиш нешто од што ти зависи живеачката и ако веруваш во квалитетот,корисноста на тоа што работиш нема никогаш да речеш смени не со друг-конкурент. Е сега ако работиш ради реда нешто што не сакаш како дотичната ете го финалниот резултат. СЕКОЕ добро на секого на крај и хејтер и сеирџија и било каков.

На Sunnybun, Oxymoron, YoungandBeautiful и 14 други им се допаѓа ова.
  20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Реков немам намера да се расправам заради неа.
    По цел ден сте на темава и пишувате како ви одговара... Зар јас со еден коментар ќе ви го сменам мислењето?

Сте и го фрлиле окото и нормално само негативно ќе пишувате.
    Ме нервира што првиот како ќе пише и сите као демек се сложуваат.

Билјана и Лила имаат различен тип на емисија, а и Роберт и Милена до вчера ги плукате дека се одбивни фаци.
    Значи никој не ви чини, и едвај чекате да погреши па да лечите фрустрираци во темава.

На snegulkata, stevemila, Silver.E и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.