Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Таа е платена да води емисија, а не да слуша еден ист психопат СЕКОЈ ДЕН како ќе се самоубива.

Не е психијатар, сфаќате?

И не те прозвав јас никаде туку сама ме цитираш.

snegulkata, stevemila and Silver.E like this.
  2. biGirl

biGirl Истакнат член

Добро Џоли не се напнувај :f::d:

H.VAGA, sjdgo, Victorian and 5 others like this.
  3. AURUA

AURUA Истакнат член

????
    И јас сум ти во сите или во останатите ме сметаш???:D
    И ако се верувало на се што се слушало кај ќе ни е крај на сите? Ќ е самоубивал. Тој што не дај Боже го планира тоа не се фали,остава само проштално писмо,скраја да е.
    Само требаше да биде професионална и културна и да го пренасочи на стручна помош.

Rama and elimkd like this.
  4. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Значи да разјасниме некој работи околу Јелена,девојката зима плата за да трпи некој,самата се нафатила да води таква емисија.Како што сите ние зимаме плата за да трпиме некој така и таа,а ако не и се работи таа работа,има многу други што ке ја заменат искрено и ке ги слушаат тие луѓе секој ден.

По антипатична девојка во животот немам видено,по глупо створење нит сум сретнал а нит ке сретнам,не ми е јасно само едно,какви се бре тие лудаци што се палат на нејзе?кај им се очите?

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Platena e da vodi emisija, a toa podrazbira i da slusa, pa i da se spravi i da znae da nadvladee vo situacii vo koi slusa nesto sto ne i e po kjeif.
    I ne se kanal5 tolku socustvitelni I nakloneti kon mislenjeto na narodot. Tvrdam deka pricina za supsendiranjeto e - slobodno smenete go kanalot...
    Toa gi zabole niv :)

SexiLy, galapce, Yowannty and 25 others like this.
  6. anaja1

anaja1 Популарен член

И на крај, испадна дека грешката била во луѓето што го коментираат случајот:D
    Па изгледа дека треба,секој што дал било каков коментар,треба да и се извини на Јелена:x

Sunnybun, galapce, LollySky and 12 others like this.
  7. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Платена е да го слуша народот,народот се јавува таму,а не таткои и мајкаи да се разбереме.

А и мене ме заболе за Анал5 :)

Sunnybun, Victorian and AURUA like this.
  8. AURUA

AURUA Истакнат член

^yeah right 8):d::dance::*:.

9. Shery

Shery Популарен член

Види @JollyGirl кога некој си дозволува премногу работи на работно место кое btw е на телевизија, нормално е луѓето да гледаат и да осудуваат.
    Против Јелена немам ништо против, ниту ја познавам лично ниту пак сум и некој голем обожавател.
    Ама девојкана имаше однесување како телевизијата да е нејзина и никој ништо не и може.
    Епа кој високо лета, ниско паѓа
    И требаа неколку дена убаво да го смисли постот и да најде причина за таквото однесување, кое реално не е во ред.
    Јас ја гледав таа емисија со инцидентот и слободно можеше таа дискусија да ја заврши на друг начин. У смисол на "Благодариме на вашето јавување, доколку можеме на некој начин да ви помогнеме исконтактирајте не повторно. Благодарам, убав ден"
    А да му кажеш на човек со сите проблеми кои ги има да не шири негативна енергија не е во ред.

И сега сака да се извади со тоа дека имала лош ден, извини молим те.
    Лошиот ден не те вади за тоа што си некултурна.

Sunnybun, galapce, Oxymoron and 24 others like this.
  10. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Секој си го искажа своето мислење на ова тема нема потреба од кавги :!:
    Само смирено 8)

stevemila, Viktorijaaa5, Rama and 5 others like this.
  11. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Sto po razlicno kazav?

12. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

@JollyGirl, многу е едноставно- сметаш не можеш повеќе да работиш со определена „клиентела“, дај отказ! Водителка, келнерка, воспитувачка во градинка, медицински сестра, професорка во средно, сеедно.. Штом губиш нерви, правиш испади и се расправаш со оние поради кои земаш плата (гледачи, ученици, пациенти итн), крајно време е за промена на работното место.

Да, во Македонија страшно тешко се наоѓа добра работа ама па или ќе бидеш професионален и ќе работиш како што треба или отстапи му го местото (и платата) на некој кој сака тоа да го работи.

Priroden, Sunnybun, Oxymoron and 10 others like this.
  13. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Што е битно како се понаша со гледачите во други денови, доволен е еден ваков испад за да се види дека не е за на телевизија.
    И како тоа вика менете канал ако не можете да ме гледате. Свесна е дека ако така ги брка луѓето на крај и таа ќе остане без работа бидејќи ќе нема кој да ја гледа. Ама толку може да разбере.

Само едно не ми е јасно. Зошто ја меша смртта на другарот во сево ова?

14. biGirl

biGirl Истакнат член

бара да и се смилуваме и опростиме предизвикувајќи емпатија кај нас.Сака да ја сожалиме и опростиме ама НЕМА! :devil:

15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Штотуку ми се јави Јелена и ми рече дека може немала да земе плата месецов, така да нема пари, па нема ни одбрана од моја страна веќе.
    :( :( :( :(

Дај не бидете ко стари трачарки на сред село.

Гет а лајф.
    Едни исти луѓе напнувате по цел ден.

Прифатете дека некој различно мисли од вас.
    Тргнете ја малку омразата од себе....Ако сте толку заскирани појдете во канал 5 и изразете им сочувство или дајте им предлог.
    Што лечите фрустрации овде?

Убав ден.
    Поздрав од Јелена.

stevemila and Silver.E like this.
  16. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Значи брутално ти е да што ТИ слушаш дека некој сака да се самоубие, а не ти е брутално што човекот САКА да се самоубие?! Аххх, кутрата ти. Под итно да идеш на психолог, да ти ги излечи тешките трауми нанесени од слушањето на вакви негативности, кои им се случуваат на ДРУГИ луѓе, и не те тангираат ни 0,2 %, па дури ни да им се сожалиш не си способна...

Иначе, да и се јавуваше некој болен од рак, и да му решече да не и шири негативна енергија, и тогаш ќе ја правдаше?!

Негативна енергија е кога 80 посто од народов нема леб да јаде, а некој кој си ја држи и му иде арно у животот, го заболе онаковото за другите, се додека не му се случи истото и на него. Затоа не бива држава од нас, оти ние не сме луѓе, лешинари сме!

А Јелена / Елена, сеедно, можеше да му каже на човекот да го остави бројот во режија ( после милионитиот пат код кога се јавил ), па да го исконтактираат и да му помогнат некако.
    Можеше да се сними некоја репортажа, да се отворат броеви за донација, да се вработи човекот, да се испрати на лекување, некоја социјална помош да му се даде...

Али ја заболе неа, битно да не се шири негативна енергија на ВМРОвска телевизија, да бидеме реални.

17. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Затоа е темава. Што бараме во Канал5. :rofl: :rofl: :rofl:

sanjaeva likes this.
  18. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Сепак мислам дека е свесна со каков калибар на луѓе се занимава, реално да прајме муабет.. Значи нека си бара забавна емисија, со млади и без јавувања во живо. :) Роберт најдобро си ја врши работата некако од сите што ги имам видено :)

Sunnybun, Mishela, Victorian and 8 others like this.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Ај не ми ширете негaтивнa енергијa веќе сo муaбетиве!

Ingvild, realGirl, crimson and 37 others like this.
  20. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Дискусијава премина во нешто друго :^)
    Нема потреба од толкава тензија. Секој се изнајсни што мисли за Јелена и нормално не можеме да очекуваме сите да се сложиме.
    Ама нема потреба од навреди.

Thread Status:
Not open for further replies.