Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Cтварно кога отворив се изненадив,тука така имаат црти,само што овај помалечок е :D

2. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    луге абе ова со фацава на стефани мене некако страв ме фака :?: на крај на видеата секогаш така прави....да не има некоја скриена мок,натприродна мок нејзината гримаса,па ни прака некои вибрации коа ке направи така,или пак може не хипнотизира :sweat: пошо неможам друго јаче да ја објаснам одлуката на жирито кога ја одбрале нејзе за мис,мора да биле под некоја масовна хипноза.....пазете не ја гледајте многу да не ви се случи нешто :rofl:

На senza.parole и k.i.m им се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сигурно го знаете девојчево Ана, пееше и со Паркети, го има стално на телевизија.
    Ќерка на богаташи која годишно оди на неколку странски фестивали, нема каде не патувала.
    Така да годинава победи на детски евросонг и за 20сетина дена ќе настапува на главниот детски евросонг..
    Еве го спотов. (да додадам прв детски спот на македонски претставник, значи имаш пари имаш спот, другите со снимки од МТВ одеа)

http://www.youtube.com/watch?v=oVMyU7xg ... r_embedded

И сигурно забележавте солариум.
    И уште посигурно забележавте КРЕКАЊЕ а не пеење |( :fubar: :x

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    ^ wow! солариум ли е или само на фацата има фасада стаено? Секако е страшно па и тоа сјајчето, што ќе и е бе за на детска евровизија :?: цц
    Инаку на мајка ми и ја покажувам мисицава со фацава и ја се смеам, а она ми вика, абе не се смеј на такви работи глеаш тоа некоја мана и е некоја фалинка пу пу бог да чува греота :rofl:
    Абе здрава е она ама си мисли дека е интересна :D

5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    стварно „ноу комент“ за стефани :x |( а онаа нејзина фаца треба да ја прогласиме најфаца за 2010 :x
    а тоа девојчето |( стварно немам коментар .. солариум на тие години!? :x :x

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ања, да, девојче е, малечко, греота да зборуваме ваква или таква... ама толку антипатично девојче немам видено значи :| ме живцира бре ]:)
    форсирана од секоја страна, егото до небо (доволно јасна ситуација за нејзини години)... претерано |(....
    на 20 години , ќе била фуфица, е ќе биде :| зашто мама и тато се покрај неа.
    лошо за ваквите девојчиња што уште мали им го креваат носот до небо...
    а за солариумот :x ма катастрофа |-)

а за стефани :x па и таа нели беше ќерка на нај познатата балерина кај нас ?? :?:
    и гледам некој спомнал дека стефани не влегла во топ 25 мисици :?: , а која македонка некогаш влегла? :D
    политика, политика..... тоа е!
    секаде ја има, секогаш ќе ја има...
    а ние може и до утре да си зборуваме.

7. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Кога веќе ја пратиле во солариум да се кварца, успат требале и бркови да и издепилираат |(

бтв мене песнава ми се допаѓа а и спотот е убав шарен дечји.... :?:

8. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    За Ања - ноу комент. :x Не ја познавам лично, ама од тоа малку што ја имам гледано по телевизииве личи на крената до небо. Родителите нејзини се богати, си платија и Ања ќе оди во Белорусија, си направи спот, си пее на фестивали, а гласот и е катастрофа. :puke: Ај што беше Детската Евровизија со 5 песни, барем можеше тој Никола да оди. Баш му беше убава песната, ама не, детето е од село некое, мајка му и татко му немаат пари да платат. Тоа е, нема правда.

Стефани... Како можеле да ја пратат неа? Не е ни убава, ни паметна. Многу лоша комбинација во секој случај. |(

9. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Ања првпат ја видов кога бев околу 9 години т.е пред едно 5 г. Незнаев ниту како се вика ниту од каде е. Се појави на изборот на детската евровизија за време на гласањето. Беше префалена од водителката како нешто свето. Ја претставија како девојчето кое многу сакало да иде на евровизија и била многу талентирана, но за жал била сеуште малечка за на евровизија. И поставуваа неколку прашања како што сака да биде кога ке порасне, а таа одговараше самоуверена како да е веке принцеза на светот. Ме иритираше многу, може малце и и љубоморев со тоа што јас знаев дека имам глас (заразлика од нејзиниот пискав ) но никогаш не би рекла дека јас сум нешто и никогаш не би се пријавила на нешто, или би била толку вообразена. Си помислив како да не, но во исто време, и помислив дека може таквите кои се сами фалат, дека тие постигнуваат нешто. - бев мала па неможев да размислам. Точно памтам дека водителката рече дека, кога ке се пријави на евровизија Ања мора да победи - што ме зачуди и мислев дека се помешал текстот.

Следниот пат даваа интервју на Ања, но овојпат малку поголемка , но воопшто не променета. Зборуваше дека многу сака да сними дует со нејзината колешка (точно кажа колешка ) Елена Ристеска.

После се појави спотот со Паркети, па сега испадна дека победи и на евровизија.

Тоа ти е кога родители плаќаат. После ке им се удри по глава кога нејзината принцеза нема да може да се одвои од мама или нема да знае јадење да си зготви и воопшто да се справи со опшествените околности.
    :))

На Whatsername му/ѝ се допаѓа ова.
  10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Се ежам кога ќе го слушнам гласот на малава. Уффф... на нерви ми иде. ]:)
    Ама фино што ја избрале, и спот си снимила, и песничката не е лоша....па ако ништо друго барем на детска еврозвизија добро ќе се претставиме.
    Секогаш сум против за вакво форсирање на децата уште од мали години, па уште кога и физички ги прават да се разликуваат од останатите нивни врсници. Па малава фризери, солариуми, шминки, незнам какви креации има на себе. Страшно! Нека му ја мислат нејзините за неколку години....

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.027
    Убав и е спотот, не е лош како за детски спот, гласот и така и така не сум нешто посебно воодушевена, ама што и требало тоа кварцање во солариум и така си беше црничка, сега како циганче се направила :^) :lol:

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Значи ги изгледав сите и убедливо нај е Бразилецот.А кој е тој од кај нас?? :^) Каков е ко уплашен зајак на снимката...има и поубави и пошармантни мажи тука.Од кај овој го пратиле :^)
    Инаку Волфче мажот ти сигурно е сладок ;)

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    песната си е ок, онака весела, детска... ама таа ]:)
    леле лелеле, што му прават на децата уште малечкии |(
    па и сакала спот да направи со нејзината колешка елена ристеска :rofl: :rofl:
    ех бреее, разгалени дечишта.
    ние барем си го знаевме местото во животот и начинот на функционирање кога бевме деца |(

14. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Стефани....ноу комент..толку :^)
    А за Ања, па добра и е песната за разлика од изборот што го имавме оваа година(никаков) добра е.. :D

15. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    http://www.youtube.com/watch?v=jJPK8ATnRt0

Еј девојки а помните ли кога беа на Евровизија XXL,па и они беа наместени бе :D Сакав да кажам дека кога веќе ги местат подобро да ги пратеа и нив на детска евровизија :rofl: Жаби едни!Запазето и го глашчето на Росица кога го пее она "за да го потсетааам" :D И таа детска кореографија :lol: И само накрај почнаа да им свират поради кратките фустанчиња.Офф лелеее абе значи свашта ке видиш од нас... :D

16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    "Сладок е сладок жими се! " хаха, се изнасмеав. :D А видете какви се прачки. Слаби ко чечкалици. Не, несакам да бидам таква, сакам да имам мевце, салце. :D А и облеката им е ФЕНСИ. :D Ми го подобрија денот.

А за Стефани, како немаше срам тоа да го напише. И кај ке одиме со ваков англиски ние? Нигде. Кај сме трупци, па уште толку се зглупавуваме.

17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ztnl07jDyPE?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ztnl07jDyPE?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

:puke: :puke: :puke: :puke: и нив не им е лесно без мозок.. :x :x

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    лелеее даааа :rofl: , баш тој дел ептен ми е во сеќавање, за да го потсетаааам тм трррм тм тм :rofl: :rofl: , па и ова жаби едни :D :D
    ама штета, тогаш не постоеше детска еврозвизија :^) требаше на калинка да ги пратат :D

19. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    за XXL
    што не се пласирале не се пласирале , исто и и згледа како гласот да не им е доволно развиен, но оваа песна во мојата генерација сите ја знаат и некако певлива е..

За Роџер Брадерс
    Знаете колку се богати типците??
    Даваа интервју со нивните родите на мтв за да ја објаснат нејзината куќа кое парче од каде е...

+ се филмат малце

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Малце? Скроз се влезени во некој си хард кор филм. Песниве, им се се, само не песни, ете...строфички за рецитирање како во 1 одделение. Среќа, ги снема оддеднаш. :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.