Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

2. Rama

Rama Форумски идол

Да де Јеца ја немаше никако после настанот,па после нешто сe колнеше на сите ќе ви вратам дупло па сега оп "се покаја",или пак од атер за нов телевизиски проект.
    Бре,бре какво време дојде,за фотеља,власт и пуста желба да се биде селебрити се лиже таму кај што си плукнал:rofl:
    Навикнати сме ние на вакви сценарија,ехее :D

3. manja666

manja666 Популарен член

Многу при срце си ставате вакви работи.
    Па дека сексот продава е општопознато. Погледнете малку светски реклами за коли, за парфеми, за цигари, секаде се полуголи жени. И пола од тие реклами не носат некаква порака туку е убава онака само за на око да се гледа и со добра музика во позадина.
    Македонче, мора маана да најде.

Last edited: Apr 28, 2017
  4. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Добро бре, ве читам назад и ви се чудам! Ете се извинува Јелена, и пак сте со сомнеж и осудување и неповерение дека се покајала. Толку ли ви е тешко да напишете ,,Браво за храброста и искреноста на Јелена да се извини за направената грешка,, Ова е за пофалба, многумина ќе згрешат ама малкумина ќе се извинат и покајат. Оваа Јелена бар човек излезе, јавно го искоментира настанот и јавно призна дека погрешила. Ама ние сме македонци па ќе плукаме на нејзиното ,,погрешив,, нема да ја подржиме, нема да и веруваме, ќе паметиме како го наведи гледачот а ќе заборавиме дека се извини.
    Многу злоба бре луѓе, ептен многу!

И не, не сум фан на Јелена и сметам дека се испонаша лошо спрема гледачот, ама ете и се дивам на храброста јавно да се извини и вопшто да проговори за настанот! Браво, секоја чест!

dunika, Tinushka, Mishela and 7 others like this.
  5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Девојката се извина на сите гледачи, на човекот лично, направи нешто што друг можеби не би можел и што е проблемот сега ??????
    Да не се извинеше пак ќе ја плукавте, сега се извина, пак не ви чини.
    Не се гледате себе си, само плукај по другиот.
    Да му се лоши на човек колку злобни станаа луѓево.

Last edited by a moderator: Apr 28, 2017
    faye, Daydream and Jason123 like this.
  6. kikin

kikin Популарен член

Дојдов да кажам мислење за рекламата на Златен Даб
    Светска, мноогу добра, од мене има 10+...не дека сум битна па да е важна мојата оценка, ама како гледач сметам дека е за БРАВО.

kankus, celineparis, Tinushka and 3 others like this.
  7. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Јеленка што ја усра, ја усра работата со човекот.
    Но, еве јавно се извинува и призна дека згрешила. На веќе направено, што можеш друго да направиш? Супер што и го нашла човекот, може стварно ќе му помогнат.
    Сите да се извинувавме вака (о ние безгрешните!) после наши направени срања, ќе цутевме!

8. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Фино и многу културно од нејзина страна што се извини. Треба да имаш доблест за да излезеш и јавно да се извиниш. Не знам какво и е однесувањето за претходно, но за конкретниот гледач се дигна огромна фама - сосема непотребно. Океј, не требало да го каже тоа што го кажа, но во принцип однесувањето не и беше толку лошо за да добие толку одвратни коментари. Сум слушала и читала и поголеми навреди кои биле дури и злобни - па никому - ништо. Многумина ја хејтаат Јелена, па муабетот беше добра шанса поштено ја да извреѓаат.

Сите оние што повторно ја хејтаат Јелена, може да ве прашам колку пати се имате извинето? Онака да погледнете некоко во очи, да признаете дека сте погрешиле и да кажете - извини?

9. biGirl

biGirl Истакнат член

чоек каква врска има мак пиво со јаки дискотеки со реално ги нема тука и со 50 голи женски и нишо друго сепак и мали деца гледаат тв и ги гледаат тие реклами ај знаеме дека америчките реклами се сите така направени сексот продава се ама не мора и нашиве да бидат такви.Рекламата со музиката ефектите и све делува мн јако светски и се и баш ради тоа е глупо мак производ да има таква реклама зошо нит тие се наши манекенки нит ние некад у живот сме направиле или пуштиле тука толку јака музика

AURUA, Cka and *Amethyst* like this.
  10. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Ај ако не наредната година нека се извини. Нешто многу рано и текна на малава.
    Не е ова извинување од срце туку лице правење.
    Не треба да се извинува сега после толку време.

Што и се случило?

Last edited by a moderator: Apr 29, 2017
  11. eli25

eli25 Форумски идол

Почина татко и.

buba4e89 and *Amethyst* like this.
  12. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Греотка

elimkd likes this.
  13. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Ами нели и се разведе, бившиот и се ожени и имаат сега дете. Многу работи и се собрале. Баш греотка :(

stevemila, kukla21 and Barbie20 like this.
  14. ilyan

ilyan Популарен член

Јелена изненади,испадна девојка со доблест,какви не работи матат. ,па никој не излезе јавно да побара прошка. Башка слушнав дека човекот бил проблематичен тип,тежок човек,со сите се затепувал,сите му пречеле......

Tinushka likes this.
  15. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ја гледав рекламата за Вип на ЈуТуб, ваљда таму е подолгата верзија, минута ипол и буквално ко да глеав од оние ептен европските филмови - цело време чекав нешто да се деси. :D

Да, убави, високи, слаби странски манекенки, снимани по гаќи како играат по белосветските улици, па на крај во некоја светска дискотека, на песна која беше клубски и радиски хит.

И убава е, има добра камера, позитивна е...
    Ама нема благе везе со пиво, а камо ли со наше пиво.

Не знам кој би укапирал за што е, се до последните гро планови со Даб во раката, после цела минута. :|

marama, AURUA, Rama and 7 others like this.
  16. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Добро бе па не се лути одма,леле паааа :)

Rama, stevemila and Antebellum like this.
  17. Stories

Stories Популарен член

Ај не зафркавајте,уба си е рекламата,светски делува.
    Само поуба ќе беше да имаше и некој маж.:D

orevka, elimkd, Tinushka and 2 others like this.
  18. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Да не се лажеме, извинувањето на Јелена е damage control. Доблест, тешко. Искреност, па ич! Да беше попаметна (или поемпатична, сеедно), ќе го голтнеше егото и ќе извинеше веднаш по првичните реакции, ниту пак ќе се занесуваше по фб. Она самата знае дали (и колку) извинувањето е искрено ама знаете што е 100 % искрено од нејзина страна? Желбата да не остане без работа.

Во врска со рекламата за Даб, од авион се гледа моментот на објективација на женското тело. Мене лично ми сметаат вакви реклами, болна тема ми се ама ај да не навлегувам во феминистички тиради. Сексот продава, точно, ама па тоа не значи дека е во ред женското тело да се (ис)користи за да се продаде одреден производ. Ако не па, ајде нека снимаат и реклами за јајца со полуголи женски како се љубакаат. Што е важно ако контекстот на спотот нема врска со продуктот што го нуди, битно убав е на око :)

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Да бе, прво плукај по народот после Извини чисто ради публицитет.

elimkd, *Amethyst*, AURUA and 6 others like this.
  20. forumce

forumce Форумски идол

Ни мене не ми се допаѓа рекламата на Даб. Не поради голотијата, туку поради тоа што не е реклама како за пиво. Да рекламираа некој бренд на долна облека да речеме би била соодветна донекаде, вака не.

Thread Status:
Not open for further replies.