Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Мене ми се допаѓа. Можеби коментариве се посоодветни за другата тема каде што коментираме стил, ама ај кога веќе почнавме.
    Мрежата на ракавите е поради тоа што е венчавка во манастир. Претпоставувам дека не сакала разголен фустан, а фустан со ракави е далеку подобра опција од бундичка или (недај Боже) болерце.
    Шминката и фризурата не ми се сфиѓаат, ама нејзе и’ стојат. Убава си е.
    На "вистинската" свадба :D сигурно ќе е поразголена, накинџурена и покич.

2. duffi

duffi Форумски идол

Приземна е Бубе, многу коректна. Ја пратам понекогаш.Секогаш обработува теми кои ни се меѓу најголемите проблеми во државата.

Инаку на Милена не ми се допаѓа фризурата,ама јас пак овој ,,вет лук,, никогаш не го засакав, за фустанот ствар на вкус. Секоја невеста си е убава на свој начин.
    За венчавка во манастир е сосем наместо, не е разголена.Баш пристојно.

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

^ Да, требаше таму да пишам ту :D Ама дека е актуелна тука периодов хуху.
    Да убаво е фустанчето,и мене ми се допаѓа воглавно .е сега ваљда и е во скоп па затоа позатворен е , си го испланирала ваљда така .
    Лично мислам поубав ќе беше без тој горен дел, ама за вкус не се дискутира . :D

4. forumce

forumce Форумски идол

Фустанот на Милена, наместо мрежа да беше некоја нежна, едноставна чипка, поубаво ќе изгледаше, по мое. Ама ствар на вкус е тоа.

5. danichap

danichap Moderator Staff Member

Идејата за фустанот ми се допаѓа, видено ми е по некои од странските портали кога барав фустан за мене. Реализацијата лоша. Не ми се допаѓа.

6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Мене на фустанот не ми се допаѓаат тие сребрени елементи. Без нив ќе бил милион пати подобар. Можело некој сосема мал украс ко плус на венчаницата, ако било за да не е скроз обична,као, ама...нешто поинакво и минијатурно ќе било подобро.:) Ама па.. не ми се свиѓаат фустаните на Лука,генерално. Кокев ми е(y)

Во МК, немаме баш некаква елита, некакви ВИП личности,пуно актери,манекенки,пејачи... некакви што-ти-знам какви старлети:) затоа и такви се тие информации/статии од жолтата штампа.:) Грото ќе треба да се за српската естрадна и шта-ти-знам-каква сцена. Мала државичка сме,без многу човечки ресурси за што год. Па и за трач.

JuLleE, Victorian, realGirl and 8 others like this.
  7. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Може и не е толку безвезе фустанот, колку што неа не и стои. Некако подгрбавена ја прави, а корпите многу од долу почнуваат. Вака кога ќе облечат фустан кој не е складен за фигурата, абе...

8. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

И пoсле се чудиме зoштo е неписменa женaвa. (facepalm)
    Literature lover бе. (facepalm)

Screenshot_2017-05-03-17-57-16-1.png

BabyStyle, biGirl, Victorian and 13 others like this.
  9. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Милена ама ич не ми се свиѓа. Има убаво тело, убавка фацка можела да биде лепотица ако не забегала толку со фризурава и фустанов. Венчаницава не ми се свиѓа од причина што некако ми делува како смкната да е, како згрбавена, градите како виснати да и се. А во врска со косата воопшто не ми прилега ваков стил за на свадба. Што знам некако ми е као за забава, за по родендени, евентуално за до продавница кога те мрзи да измиеш коса. :rofl: Шала. А ако мислела дека со ракавчињава ќе се покрие, се излажала. Подобро некоја марама да ставела или со чипка да ги направела тие делови кај рацете него со ова завесиве. Ствар на вкус, ама баш ме интересира каква ќе биде за свадбата.

10. elimkd

elimkd Форумски идол

Не ми допадна фустанот и целиот изглед на Милена од проста причина што по сите портали пишуваа за неа, таа самата за тоа зборуваше на тв, и очекував некој бум, да останам запрепастена, ако е Елена Лука креаторка- жив срам

senza.parole, Rama, k.frosina and 7 others like this.
  11. anaja1

anaja1 Популарен член

Снежана Лупевска Созен,многу ослабела:)

Victorian, Gosh and elimkd like this.
  12. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

^ На хроно е. Замара по групине на фб.

Милена...."тресла се гора, родио се миш".
    После толку кревање прашина за свадбата, па одење по ревии за венчаници, па насловни страни... на крај испадна венчаницава ко да ја шиела кај некој локален шнајдер. Ништо спектакуларно.
    Ај може има друга за свадбата. :d:

13. Matotheja

Matotheja Популарен член

Супер е Бубе, никад не била антипатична за разлика од Милена... Уште прв пат кога ја видов ми беше одвратна

Victorian, PUPICA, Rubiii and 3 others like this.
  14. anaja1

anaja1 Популарен член

Ја гледам Бубе,ама брзо мењам канал:(
    Ми смета нејзиното зборење,во новиот проект на канал 5,што го води од 10ч.;)

15. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Тотален аут е венчаницата на Милена. Заедно со шминката.. Ич не ми се свиѓа!!

Rama and *Amethyst* like this.
  16. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Ја сеуште ја имам, ја следев, ќе добивате информации, ич да не се секирате. :lol: Сигурна сум дека нема да ме пронајде која сум меѓу 15,4к следачи кои ги има, јер ова ми е алтер-его. Малку ми е криво Мели што ја немам, ама вие тука ставате слики па навремено сум известена за нејзините "успешно" фотошопирани сликички.

Ако знам зошто го затворилe профилот и она, а и Мелитка со 21,4Кследачи - еве јас Ребека да не се викам.

Инаку Лоба е презгодна цура и мене ми е ептен убава. Ја ко што знам она вежба, па 1,5 кила мускулна маса не се ништо.

Victorian, Rama and eli25 like this.
  17. honesty

honesty Истакнат член

Милена па Милена. Уште не разбирам зошто е предмет на интерес. Не знам, може е до мене.

biGirl and Rama like this.
  18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Мене општо земено креациите на Елена Лука воопшто не ми се свиѓаат. Мислам само дека е многу преценета и ништо повеќе.
    Кој знае колку пари и се, искрено не сум запознаена ама предпоставка е дека се скапи, па не вредат воопшто.

biGirl, JuLleE, Victorian and 16 others like this.
  19. AURUA

AURUA Истакнат член

За кај и да е за никаде и е венчаницата според мој вкус иако да за во црква треба попокриено. Убава градба на тело има и може да бира за венчаница за црква ама тука ќе и го видиш стилот се разбира ако е нејзин избор халјинчето а не реклама на ЕЛ па за без пари халјинчто. Зошто од Зијанде кај што планира за прославата не ми се верува да даваат за бесплатно за реклама,таа сама по себе е реклама.

Victorian and Rama like this.
  20. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Зошто ли? Јер сега праеше свадба т.е. венчавка и има што да се коментира.

Океј, ајде дај ти јавна личност која е предмет на интерес за тебе, па ќе дискутираме.

elimkd and eli25 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.