Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Meне пак убава ми беше песната „100% те љубам“ певлива беше и веднаш влегуваше во уво.
    ХХL лошо ја интерпретираа, а за облеката не ги осудувам зашто тогаш тоа беше најновата мода :lol:

2. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    еех, тогаш песната напамет ја знаев :D :D тогаш нивната песна хит ми беше .. а забележети ги оние патиките :lol: :puke:

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Зашто во светот има економска криза?
    Зашто кешот е во рацете на Роџер брадрс лол :rofl:

4. elygj

elygj Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    68
    А што толку се богати овие момци??
    Инаку да кажам дека баш сакам кога ќе имам време да ги прочитам сите мислења од темава зашто знам дека едно време беше многу актуелна,поттикнуваше жешка дискусија па и беше заклучена.
    И кога сме кај јавните фаци ми текна дека не знам што стана со Роберт Билбилов,се разведе ли уште се заедно?

5. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Да ти кажам право на тие без мозок баш најлесно му е.... :worried: Гревчина :puke:

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    За ХХL :D :D :D се пресмеав за тој делот :D :D Ама стварно песнава немаше кој не ја знае и стварно е певлива, а што е мизерна интерпретацијата - мизерна е :D
    А иначе девојчево не е онаа истата Ања која пред некоја страна тука ја оговаравте? :D
    http://www.youtube.com/watch?v=9jokV--mRR8
    Тука на клипчево како (со извинение) ретардирано ми делува... или пак се преправа? :^) :?:

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Хипи истата е. Девојчево пее одамна, почна со Супер ѕвезда, незнам кој гледал. Мене ми е многу одвратно девојче. Ја гледав во некоја емисија беше ептен напрчена. Ама ете си имала пари, а парите по се изгледа го вртат светот.

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Цвркалчево да е до мене, како би го загмечила, застискала... (да не се изјаснувам понатака) :wasntme:
    Толку ми е одвратна, антипатична, шмизласта, нафурана... :puke:

9. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Абе Прити ти арно викаш без навреди ама ако зинам да кажувам се ми се чини перде дека ќе немам...Море не ми се чини туку така е.

Ама ајде реално кој црни ѕвезди,кои јадни шоумени ги имаме ние?
    Бербери што преку ноќ се трансформираат во водители и го трујат етерот со глупави и веќе одамна излитени фори?
    Актери кои такоџе стануваат водители за да можат гостите кои им дошле во емисија и им направиле ете некоја чест, во нивните таканаречени хумористични прилози ..Верки зверки и не знам што,,да ги оговараат и ги прават парче мислам алоооо и освен пцуење и вреѓање како и кажување на глупави вицови емисијата нема ништо друго.
    ФАЦИ која глупост од емисија па и тоа беше ццццц со водителине беее,што освен напрчување на устата не покажаа друго...барем и тоа квалитетно да го правеа.
    Не знам дали некој од вас зачекал на Скај нет една македонска топ листа ...девојката што ја води е тотално промашување,нема речник никаков,десет песни најавува со иста реченица Катастрофаааааа!!!
    Колку пејачи,пејачки ни ја затрупаа естрадава со нивното брмчење...ама не чекај,татко им имал кеш па не знаел како да го потроши ем страшно ем жалосно...овие не ни помислувам да ги набројувам ама баш се премногу
    Да не заспиете сите кои ќе го прочитате ова застанувам тука а има и те како уште да се пишува за промашувањата што се нарекуваат ѕвезди,наши македонски фаци бре...

Секоја чест за г-дин Џамбазов тој е за мене како Феникс се издигнува од својата пепел и останува најдобар! и секоја чест за тетка Џеврие не е наша ама фаца е и тоа опасна:))

10. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    Лелеееее, ми текнува на песнава сите девојчиња ја знаевме во одделението :D :rofl:
    Бевме некаде 3 или 4 одд. и се редевме по 4 за да ја изиграме кореографијата :lol:
    Па се каравме која да биде Марија, Росица и како се викаа другите :?:
    Ехххххххххх, времиња ......... :)

11. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Марама , јас ја гледав во емисија исто ама не ми текнува на која програма беше . Знам беше гостинка со Елена Ристеска и и збореше како да има и она 20 и нешто години па на исто ниво се :lol: Девојчево на којзнае кој облак беше тогаш . Си збори како возрасна да е , а жално е .. 10 години нема мислам :^)
    За пеење не знае , ама кога имаш пари што ти е гајле дали знаеш дали не знаеш ;)
    Инаку за Роџер Брадрс се зборува како имало лифт кој што водел во нивниот стан така нешто . Едниот знам во уметничко учел , другарка што се префрли од тамо кај мене збореше како го сака и како кубе коси за него . Ова првото не знам дали е вистина, само начув :D

12. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    8.788
    На mar17 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    :o :o :o
    Излишни се сите коментари

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    http://www.youtube.com/watch?v=71Qlr-4Qe-8

фифи :) новата песна на девојкава/дечково

како и да е спотов ми е светски, мнг убаво е направен, а негов живот, како сака нека си живее која сум јас да му се мешам! сака да биде женско-нека биде ако поубаво си се осеќа вака!

15. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    Оф бре боже семоќен! Што не се шета по светотв :tmi:
    Што му е убаво на спотов? А пак песната :puke: ? Да не ги потенцирам гласовните можности на изведувачот :puke: :puke: :puke:
    Дефинитивно, мајка му требала да преземе нешто кога почнал да и ги носи штиклите и фустаните како мал. :x :x :x

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    абе превземале мерки, ама така е роден :x жалосно, ама така е .... не можеш да го смениш! сигурно дека ниедна мајка несака ваков син, ама :doh: син им е, што ќе прават, ќе го прифатат таков каков што е...
    а спотот убаво е напрен, се гледа дека не е некој ниско буџетен :D а за песната не коментирам, ни мене не ми се допаѓа, а не ми се допаѓа ни тој како пее :lol:

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    па во тркало на среќата мислам дека беше, кога јавно изјавија дека тоа им е последен настап и интервју, и дека се повлекуваат некое време, ама спремаат нешто големо за кам бек :^)
    види ги ти нив, што да очекуваме од Роџер брадарс :rock: :D

а фифи |(
    не знам што да кажам за него, освен фифи :rofl: :rofl: , и се е кажано :D

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Леле Роџерс копуците ги зборувате |( Оној волон најстар се ујдисал со тоа осум годишното и врекаат ко ретардирани. Тоа па осум годишното да ми го дадат би му ја соблекла кожата од што ме нервира :devil: Средниот го имав на мсн, леле која ретарда е, му го правев филмот ко демек многу они се познати и коси кубат по нив па се дичи нешто, да да така е, ние сакаме рап, неможеме да пееме турбофолк... И на крај го отерав во 3 лепе дека нема ни Р од рапер |(

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
  20. elygj

elygj Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    68
    Ееејјј па оваа е стварно фатална :rock: :rock: Ццццц....ќе истрескаш некои глупави стихови,ќе се прошеташ со кајче по езерото и ете ти песна и спот.
    И која е всушност оваа,некоја инстант пејачка??

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.