Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Милена Антовска и нејзиниот ужасен вкус и стил.
    И Каролина се мажела, I don't care.

2. Troi

Troi Истакнат член

Мене ми се свиѓаат и Милена и Јелена.
    Венчаницата на Милена баш ми е убава, а и мене баш ми е симпатична и ко за трудница. Шминката и е пренападна за мој вкус.
    Јелена е убаво средена, немам коментар.

Tinushka and Aleksandar1212 like this.
  3. eli25

eli25 Форумски идол

Милена повторно не ми се свиѓа:( А згодна и убава девојка е. Таа чипка од страната кај стомакот не ми се свиѓа, нити како и стои целосно со мешето. Косата не се гледа целосно, ама шминката многу нападна. Можела нежна фризурка, кадрици шо паѓаат , нежна шминка има она црти убави. (ова ја така си викам де :wasntme:) . Јелена првпат ми се допаѓа, убав фустанот, на секого ова не личи. И шминка и коса ми се допаѓаат.

IronLady, galapce, dunika and 15 others like this.
  4. Antebellum

Antebellum Популарен член

Испадна само јас немам идено со Маленко, ми иде да се крстам/клањам на Бог од радост, побожна ќе станам од среќа. :lol: Нели имаше една Фани нешто се верија ама не знам дали имаа дете?

Ме умревте!!! Миа, Мелитка и Јеленка треба да водат емисија... :rofl:

5. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

750е ја платив мојата а цела чипка беше и тоа 2 вида.

П.с тања кокев далеку од професионална.

Rebecca_R likes this.
  6. Matotheja

Matotheja Популарен член

Мажот на Керолајн ми е згоден многу

7. duffi

duffi Форумски идол

Океј ми је Милена, само јас би одела со понежна шминка и фризура. Некако не ми се допаѓа како и стои толку нападна шминка.
    Идеата за фустанот е од Galia Lavah мислам, не успеав да го најдам,ама скоро сум сигурна дека е од таму.

Јелена згодна е и висока. Си има снага девојчето шо би рекле старите.
    Единствено не ми се допаѓа часовникот, не ми одговара во целосната слика, другото ми е сосем на место.

Troi, kim.k, ludoto19 and 5 others like this.
  8. AURUA

AURUA Истакнат член

Епа сега се сведе таа да е спонзор на уметник у зародиш или загориш :lol:.

9. kala21

kala21 Популарен член

Last edited: May 6, 2017
    joy1, *Amethyst*, ludoto19 and 5 others like this.
  10. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Беше верен Маленко со Фани , но не стапија во брак ниту дете имаат .... Прв пат слушам за Каролина и Маленко ... Не ми се верува , можеби се дезинформации ..

anaja1 and Antebellum like this.
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Ахаха е сега зависи за каков стап збориме, ептен дискутабилна и двосмислена тема на муабет 8)8-|:hai::P:rofl::P се шалам секако

За Јелена и мене баш ми е згодна на сликата со фустанчето, дури и пред да ги прочитам коментарите на следните страници.
    Слабичка долга нога, шминка убава , фустанче убаво, некако почна поубаво да се носи, и пак така си се носи во приватен живот, а тоа на Тв шо го гледаме под дифолт МОРА да се носи :)

Бубе е лепотица, ама не ми ја заборавајте [​IMG]
    Маријана Димовска на МТВ што е, бивша манекенка, епа многу е убавааа

Last edited: May 6, 2017
  12. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Не ни знаев кои се девојкиве од Канал 5,т.е.дознав за Јелена од нејзиниот испад на тв.Сум ги начекала од сабајле,ама не ми биле пријатни,ни за очи,ни за уши.
    Фустанов што го носи на свадбава кај колешката,не ми се допаѓа,како купаќине што беа актуелни пред некоја година.Како сака нека и стои,мене не ми е соодветен за на свадба.Материјалов катастрофа.

Невестава,ништо посебно, според мене.

13. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Може фустанот да не е твој или мој стил, ама дека не е соодветен за свадба не се согласувам ни малку.

Не е ниту премногу разголена, ниту вулгарна. Стандардно облечена како и 90% од младите девојки кои ги гледам по свадби.
    И мене не ми се допаѓа како за мене, нејзе убаво и' прилега и реално, во него изгледа сто пати подобро од оние глупости кои ги носи во емисии од бутикон во Лептокарија.

14. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Мене не ми е соодветен за на свадба,вакви фустани носевме како тинејџерки на техно журките во 90-тите.

Не зборувам за разголеност и вулгарност,зборувам дека не ми се допаѓа како избор за на свадба.И јас гледам далеку поубаво облечени млади девојки.
    И од Лептокарија е,се познава од километар.

Quincy, m.i.g, buba4e89 and 5 others like this.
  15. duffi

duffi Форумски идол

Од Лептокарија е фустанот. Пишува на сликата на инста.

Bankarkata and ph.orhideja like this.
  16. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Епа факт е дека не можат сите да бидат дами.
    Па нека е од таму (не е ни битно од каде е фустанот во муабетов ама ајде нека оди...) и овој фустан, ама пак не изгледа толку кич во него како што знае да се појави во емисија, со милион измешани стилови на неа и и' фали уште пауново перо па да полета.
    Ова е барем пристојно, младешко и фино и' стои. Дали е во мој, твој или нечиј стил е тотално небитно.
    Патем, по свадби ќе видиш секакви комбинации, така да, нема што да се чудиме.

17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

5 пати ја отварам сликата на Јелена и уште не ми се засвиѓа фустанов. Да и беше зашиен меѓу нозе тамам целосен костим за капење. Вака ни-таму, ни-ваму. Не ми е ич омилена, ама тело добро држи, штета што вкус нема. На таква нога какви се комбинации може да паднат.
    Овој тип на фустан доживеа експанзија во рап спотовите, па да не останат покусо, сите турбофолкерки од балканов го прошетаа ко по навика. Никако не ми е прикладен за свадба фустан што директно ги обележува деловите од телото. Нема никаква елегантност, интимност, нежност, женственост. Нападен е. Воочлив на погрешен начин.

Ниедна венчаница на Милена не ми се допадна. Првата.. премногу утки, се сте спомнале, вторава делот околу градите и рамениците ми убаво изработен, надолу... не ми се коментира.
    Околу шминката.. Милена ако не се лажам има по-округли очи, и "мачкеста" шминка таму лично не ми се свиѓа. Генерално тоа стои повеќе кај девојки со малку закосени очи. Затоа за секоја форма на очи, лице, си постои свој начин на шминка да се изнесе и истакне убавината најдобро.

На крајот, секој со свој вкус.

18. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Леле па мене оваа колку ми е антипатична, озбилно била манекенка некогаш? Се изненадив. Не ми се допаѓа, а и... сега е поприбрана, ама порано се однесуваше непрофесионално во вестите. Пред секој прилог пучеше усни на многу смешен начин. Дно на дното е што не знаеше да го изговори презимето на германскиот министер за надворешни (сега претседател) кого секој втор-трет ден го спомнуваа во медиуми, Штајнмаер. Се мачеше кутрата, се намачи, и не сум сигурна дали конечно успеа да го научи, затоа што не ја следам. Ама секогаш ќе ме потсетува на една прилика кога Ивона Талевска не умееше да прочита нешто толку едноставно како коронарографија и продолжи со бла, некој медицински израз таму (јас малку како да се шокирав тогаш, ама не е важно, помина).
    Глупачки :D

Elen4e_sonce likes this.
  19. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Перверзиијоо!! Иначе знаев дека така ќе изгледа хахх...

Antebellum, ludoto19 and joy1 like this.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Дада Манекенка пред некои +10 години:D[​IMG]
    еве ја како помладичка, мене ми е кукла.
    И сега си е убава само што си е постара, посериозно делува
    :D Абе вкусови си е тоа, сите си имаме различни очи нормално , ама мене ми се свиѓа, се издвојува со Бубето од толпата. :D

Thread Status:
Not open for further replies.