Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    Леле, Оффи ти многу остра со тоа детето :D :D :D Немој бре така да му ги кршиш соништата, сака рапер да биде детето :lol: . И јас сакам нешто, ама нема .......
    А за Фифи, кога си е таков, таков ќе си биде, не можеш да го смениш, ама како што ми стои се во светот е отидено во пм :doh: ....... жалосно!

2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    Е ова уште не го бев видела! :rofl: :rofl: :rofl:
    Оваа од кајчето право во вода нека се фрли поарно, отколку пејачка да станува :puke:

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
  4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Аморе што викате за Ања тука грдо пеела видете ја на настапот директно па таму е за нигде у живо :D Па и парите на мама и тато мора некој да ги троши.. :lol: :lol: А иначе оваа кога била на супер ѕвезда другарка ми ми кажуваше и се смеела на името..А мајка и била дебела ко крава :worried:

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
  6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Оваа лани беше хит, кога ќе се сетам само :rofl: :rofl: :rofl: Фатална, недопирлива, има одговори за дон жуановци. Абе, од шарената крава е она :rofl:

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Оваа цел филм го расипува |( Мора да ја утнат македонциве и да стават кичерај, без врска

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.588
    Фифи е среден род.Ниту прекаров не му делува како за човек,туку како за на кученце,а плус што ниту една жена на светов не е поженствена од него.
    Го имам сретнато во град,со наочари колку цела негова глава,ама брадичката што му расте ниедна пудра не може да му ја сокрие,па пустото се познава.Се запрашав што ќе биде ако го истепам?!Ќе победам ли?!Се разбира!!!
    Уби го ѕверот дур е мал!Јас да сум му родител има на чивило да го закачам,здравје,на опашот на Букефал кога ќе го стават Аце на плоштад!

На violinistka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Стварно не ми е јасно ovoj фифи како го допуштаат родителите,крајно антипатичен ми е,а неговиов последен спот е ноу комент!!

http://www.youtube.com/watch?v=71Qlr-4Qe-8

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.588
    Му е гајле,има подобар спот за глупава песна од сите наши изведувачи заедно во цела нивна кариера.
    Како и да е,смешно ми е што промовира секс,а верувам дека на сексот прави,ау бљак,гадно и се сомневам во неговата сексуалност.Овие ко него се заљубени во поимот жена,а не им се мажите мотив за промената.

11. violinistka

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Катастрофа е и он и спотот!Таков спот напраиле како песнава којзнае колку јака да е,јас само разбрав бла бла дека мумља нишо друго .:D

12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Хахахахахах не си хомбре а не си ни мучача хахахахахах,што убаво вика Угро-џукац фаќај магла.А да,и немаш клик-клак :D Добро чиј е текстот?Ц ццц ц катастрофа...А спотот е добар поштено 8)

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    е колку значи ми е жал што не можам да ги видам линковите :swear:
    не ги отвара кај мене |(
    ееее што ли пропуштам јас ]:) :D

14. violinistka

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Не порпушташ многу верувај :D ;)

15. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Овој ФИФИ да стави плава перика би бил Лејди Гага :) Тесктот ај што е катастрофа ДА, ама србизми еден куп :worried: грдооо

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    До сега немам овде коментирано ама за Фифи морав да се замешам.... :lol:
    детето го знам од мало, уште забавиште кога беше.....значи тој е таков, баш таков како што се прикажува и во јавност. Има женски гени уште од мало, не се преправа и не измислува - тоа е тоа.....само премногу сака да привлече внимание и да биде славен и популарен :rofl:
    Отсекогаш се облекува како женско и на прв поглед ако помине покрај тебе нема да можеш да забележиш дека не е девојче :D многу така се зезнале, дури имаше и шпекулации дека се мувал со некој дечко ама го лажел дека е женско и типов не приметил (најверојатно бил пијан) :rofl: ах колку сум се смеела на тоа :lol:
    Исто како Боки13, како Лејди Гага....сака да привлече внимание со нешто поразлично, со некоја ексцентричност....се однесува како некоја шмизличка :lol: Мене не ми е одвратен, сум навикнала така да гоо гледам, само ми е многу смешен!
    Од дома неможат ништо да направат да го сменат (освен да го убијат), затоа што тој не го прави тоа намерно, тоа му е во гените и неможе да се смени. Има брат и сестра што се сосем нормални, а како за пример татко му е маж ипол што би рекле (има рабоено како рекетар, обезбедување и сл.) значи таков тип на човек.....ама синот :x
    Сега ми дојде смешно кога видов на спотов дека под црната блузичка има облечено прслук хахахха срцка.....ах да и анорексично е детенцето! :lol:

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
  18. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Леле, ТЕШКА катастрофа!!! :puke: :puke: :puke: толку!

19. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    За Тони Зен што да кажам, кога секогаш си е во неговиот стил?! Песнава не е различна од другите негови, ама мислам дека ќе ја форисираат по дискотеките! Башка фраер си е Тони....а газовите што се тресат се неизбежни :D

А за клипов погоре претпостаував дека нашиве ја украле идејата, само што не бев сигурна од кој спот поточно. Логично е, затоа што нашиве ептен се нели креативни и иновативни во поглед на музиката и спотовите. |(
    Али во секој случај почнале барем поквалитетни спотови да прават.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.