Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Абе крајно контрадикторен постот на Миа.
    Прво вика ПОЛНИ СТЕ ПРЕДРАСУДИ, па после таа омаловажува како тоа на Сивири сега открил Македонецот кај е, демек ние беда платете си ги сметките :)
    А она више по сите метрополи беше, гледам тон слики од светов има ама ајде..
    Македонецот типичен, не слушнал за брак од +27 години жената и нормално Балкански муабет менталитет...ТоВа е тоВа, и што сега модерната изживеана млада дама ќе соли памет.
    Искрено ме здоболе дали била 27 години жената на Макрон кој патем до вчера не го ни знаевме.
    Малку проблеми имаме у државата, ќе оправам ја жената на Макрон, т.е не јас Миа со постовите.
    Повеќе и е постот да навреди и омаловажи јер висока нога е она, отколку да ја брани Х жената на Х политичарот кој до вчера не знаевме дека постои.
    Ах бре, комплекси, многу се фалат, ништо од тоа...

Oxymoron, Hipster, stevemila and 17 others like this.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Вие очекувате памет од глуперда што истетовирала пола рака Мерлин Монро?! Прво метафорички е хилеријс, второ Миа не си Мерлин, оќе? А и да мислиш дека си време е трипот на чика психијатар да му го испричаш.
    Што правиме муабет јас не знам...
    Особа која бара изговори за да се оправда себе си па ќе го отвара општеството па баш она... туго несреќо.
    Ние да се отвориме, ама она малце да се затвори ако може. Промаја...
    Со се смотаниците кои у живот дома се немаат спротиставено по дома зошто јадат грав у петок па Миа им е поим за уникатност и хехе браво срцко, наклон...џизас...

Last edited: May 10, 2017
    Oxymoron, Hipster, stevemila and 17 others like this.
  3. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

А зошто раскинаа Миа и Бетмен? Баш си одговараа, и двајцата исфрустрирани, очајни и желни за внимание и слава :?:

ana992, Chica.Loca, Goody and 21 others like this.
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Само јас ли не знам кој е Бетмен? :?:

5. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Богдан Илиевски , организаторот на насилниците што тепаа пратеници . Оној што се облекува како Че Гевара , си го видела на тв 100%

6. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Јас како фан на Бетмен сум разочарана од Македонската верзија. Сам си се нарекол Бетмен или некој му ја дигнал цената?

7. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Он сам се нарекуваше Бетмен Велит

Rebecca_R likes this.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Јас дотичниот го имам читано уште многу пред да се умеша со политиката и никогаш не ни бил интересен нити смешен...
    Па сам се нарекол така. Уфилмано лигле е тоа :) Квази патриот му дошло до тоа него, до вчера протестираше таму против владата.... Како дувне ветрот, овај парата е он :D Башка троа прокелавен е,може затоа и дреме со тоа капата, мувла фати чоекот :)
    Инаку не сум знаела дека бил со Миа хухуху сѐ ќе дознаеш на Фемина :)

JuLleE, AURUA, Rama and 4 others like this.
  9. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Тоа е, со закон му е загарантирано правото на говор, па може да си се нарекува себеси како му е волја. |( (facepalm)

Значиии типов е татко на детето на Миа? Се мислам дека такво нешто имам прочитано тука. :?:

10. Troi

Troi Истакнат член

Не е тој, они сега идеа пред некое време.

Rebecca_R likes this.
  11. ceca-1

ceca-1 Популарен член

12. orevka

orevka Популарен член

Се согласувам со тебе мн ја преценуват ,а ништо не прави ,песните ужас мажи без култура се нашле.

AURUA and Donatela.W like this.
  13. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Глуми авангарда

14. forumce

forumce Форумски идол

Сара јас не ја сметам за певаљка. Смотана е и глупира се.

stevemila, Abeja, kankus and 7 others like this.
  15. orevka

orevka Популарен член

Во право си незнам што се случува со луѓево како некој вирус да имат.Носот го кренале до плафон и се согласувам со @forumce ,па уште и по страници ја има како готвела како мажи ја изненадувал ,како сменила фризура кога на ништо не личи.
    Имав случка со мажи се враќав од работа и на пешачки не сакаше да ми застане направив 2-3 чекори и застана и ми дава некој поглед како во смисла кај одиш ма или што ми застануваш на патот и се насмеа мн лицемерно уф:@
    Кој сака нека е али на пешачки мора да застане.
    Али денес мн ретко ги има со култура така да претходно убаво пишав СИ СЕ НАШЛЕ!

stevemila, Donatela.W and forumce like this.
  16. eli25

eli25 Форумски идол

Лани го помина во камп во Неи Пори летото. Незнам шо се бламира. Па и кога ќе и пишат дека е најпаметна :puke:

stevemila, JuLleE, kala21 and 6 others like this.
  17. Silver.E

Silver.E Популарен член

Имам двајца другари кои се од тие познатите, со многу пари. И приватно кога се дружиме, секогаш се облечени спортски, обично (иако и тоа спортски на нив се е оргинал), ама крајно едноставно и опуштено. Велат дека кога не биле познати и со пари, сакале дотерување, покажување, расфрлање, скапи часовници, и што ли не. А, сега кога се можат да си дозволат, веќе ништо не им е интересно, и сакаат комфорт. Во јавност човек не може ни да ги препознае дека се некои богати фаци.

За Милена, нека и се со среќа, ама како многу помпезна да беше сета атмосфера, како да е таа единствената невеста што била и ќе биде во државава. Едноставна водителка е, а се направи толкава фама.

За приказни од булеварот, се чудам кој пишува такви глупости, еднаш навредува (додуша во коментарите постојано вреѓа), после зборува кај ќе ви оди душата со толку омраза. Еднаш зборува за насилство, па против. Ме потсеќа на оние лицемерни луѓе, за кои не знаеш што ќе им излезе од уста.

За Миа, ич не ја знам, па не коментирам, ама во сите градови како да има по некоја Миа. Воглавно се приметува дека се уфилмани, се знаат, се умеат, како кралици понашање, сами си ја креваат цената, а не дека нешто посебно направиле или дека имаат во главата. За жал има и луѓе кои ги подржуваат. Се чудам како на обична, позната градска (да не пишувам што) толку ја оговараат, а истите на фб лајкови, коментари. Зошто воопшто им се дава подршка на таквите?

Oxymoron, stevemila, AURUA and 2 others like this.
  18. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Next Time :D

stevemila likes this.
  19. Monella

Monella Форумски идол

20. duffi

duffi Форумски идол

H.VAGA, JuLleE, LollySky and 7 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.