Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Песнава од Тони Зен ми е ептен слична како онаа Океј... Почна истото да се повторува во текстот од секоја песна, за женско однесување во кафичи... Инаку басот е стварно добар, музиката е супер...

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Тони Зен е невидено контрадикторно суштество. Во една песна пее како е ха-це, а во друга кажува дека само пари го интересираат (бе брааааааааат) 8) Башка што секоја песна му почнува со ЈАС.

3. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.024
    Хахах, јас пак мислев единствена сум што не го поднесува Тони Зен, кој два збора не знае да сврзи, а колкав нарцис е само.. |( :lol:

4. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    ^ Навистина... Додуша и првите песни му беа ХЦ, но како што помуваше времето се повеќе се искомерцијализира. Сега веќе не прави музика што нема потенцијал да се пушта по дискотеки.

5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    8.788
    ОФФ ТОПИК:
    Отсекогаш сакав да знам што е ха-це? :D Од марс паднав?

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    не се коси баге....оваа тема е таква да сите изгледаме како од марс да сме паднале...зошто сите не знаме и прашуваме па нели и таква е темата СДП...... :*

7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ха Це ти е кратенка од Хард Кор (во случајов хард кор рап)... Специфично за него е што има доста агресивна музика и најчесто текст кој ја опишува реалноста онаква каква што е - без цензура и со доста пцовки. Само кај нас нема хард кор рапер... Иако многумина се декларираат како такви, сепак кога ќе слушнам од друга земја таков рап, и споредам со овај нашиов, врска немаат...

8. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.983
    Допаѓања:
    26.368
    Баш :clap: за размислувањето.

9. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Хахахха и јас знам за ова дека некои го смешале со женско и така многу машки промувал :D

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Еве колку е културна нашата мисица.

Па така треба нели ? ;)

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    И пак се истакнува со кривата фаца...

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    веројатно поентата на сликава е : Оваа е мојата фаца, ќе ја правам кога и како сакам и не ми е гајле. Еве ви среден прст, зошто ми се може и зошто сум мисица.

|(

13. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    за тони зен мислам дека би биле залудно и глупаво потрошени три минути и неколку мегабајти, па така да не го ни гледам
    потоа за дарко нема што да се гледа, факт е дека републиканците, сите како целина крадат идеи, ама сепак како изведувачи се доста подобри(барем поголемиот дел) од форсираните мна-овци, кои мораат дури и приказни да си измислуваат за интервјуа, од што немаат повеќе што да кажат, уште малку и голф ќе почнат да играат :lol: ...
    за фифи како изведувач сакс, воопшто не ми се допаѓа, а за неговото однесување и изглед нема да коментирам,од причина што изгледот, дали е емо, рокер, металец, машко, женско, педер......не кажуваат дали некој е човек, му се имам и јас смеено на едни педрчиња, ама сега кога ги запознав, се срамам поради тоа, стварно се срцки, подобри луѓе од нив нема, па стварно би било глупаво и простачки од моја страна да речам дека е на пример ретардиран, или ваков, или таков, кога не го познавам, ма да , да ми беше мене син, досега ќе си земев пиштол и на глава ќе си го ставев....па добро додека бил мал не му велеле од дома да не се однесува така, или инает им терал, за овие што ги знам разбирам, имаат доста постара сестра-шмизла, па претпоставувам дека од неа гледале и таа ги направила такви, ама за фифи еве гоу вели дека сите нормални си биле, од каде излезе таков пааа...ама добро сепак поважно е она што се крие внатре, одколку она што ние го гледаме не прв поглед

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    епа Фифи има брат и сестра помали од него...што значи не гледал од нив, а среќа што и тие не гледаат од него па се сосем нормални :D
    од дома претпоставувам дека му викаа и му забрануваа, ама само во основно кога можеа да го контролираат....и не му дозволуваа да се облекува како женско....ама после тоа веќе немаа контрола врз него :|
    детето нема лоша душа, само што премногу сака да привлекува внимание....а за тоа што се облекува и однесува како женско, тоа му е вродено претпоставувам има зголемено количество на женски хормони :?:

15. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Тони Зен по природа не го замислувам ваков како што се прикажува... Според мене сите тие песни со 300 безобразни зборови се само за репутација и сл. Додека Слаткар понекогаш и на интервјуа претерува...

Инаку сигурно не се волку интелектуални како што се изразуваат, тешко ако навистина беа такви немаше да стигнат ни до пола од таму кај што се сеа.

Карактер , спот, зборови во песната се сосема различно нешто..

Сите ги знаат, ама малку ги познаваат... (внатре, чуствата и карактерот)
    не ги замислувајте како безобразни кои размислуваат исто како во нивните песни.

бттв: не ги познавам само така мислам

16. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    за каква репутација зборуваш? па има поголем број на лица кои ги мразат, одколку на лица кои ги сакаат :^)
    а чекај ти нивното изразување го сметаш за интелектуално :^) ? ок си или се побрка, па за сосема друга личност кажуваш?

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Нашата мисица ја ставам на рамниште на Кики и Вики Ралеви.

На Queen.S, rossonerka, TheKiketoo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Тоа ми беше и мене зборот Оффи....и мене ми се истиии....

19. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    хаха :rofl:
    сакав да кажам дека се прикажуваат и изразуваат НЕ интелектуални, а всушност не се такви и имаат мозок :$

20. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    ако мислеше дека ако не се однесуваат простачки немаше да стигнат до таму каде што се, не е баш така, ако тони зен пееше нормални песни, еве слични на песните на еминем, во таков стил, јас сигурно ќе го слушав, а и верувам дека и многу други што го мразат, плус тие што и сега го слушаат, значи би бил попопуларен, од што е сега, затоа не си прави погрешна слика девојче, стварно е глупаво да мислиш дека со простотилак повеќе се успева
    извинете за оффтопик :$

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.