Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.363
    Значи да не забегувам од темата, во биографијата на Стив Џобс пишува џинсот и црна маица не е случајност туку на преден план да се истакне производот тоа е единствената причина на таквиот стил.
    Катарина ми се допаѓа многу нејзиниот стил, едноставност, никогаш не сум ја видела нападна, сум ја видела и случајно неколку пати и по порталиве, на сликата погоре многу ми е слатка

На PaLaVa и Gosh им се допаѓа ова.
  2. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Не морало да гуглаш, општо познато е, јас само велам дека според мене друга им е позадината и не е чиста случајност нивната одлука.

3. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Штом ја памтиш тајландската милијарда :D тука некаде сме со староста.:D

Ми се свиѓа ова на Кате, сичко. :) Ме потсека на една таква -слична, блузичка што ја имав у младоста, без онаа крагња или како год ја викаат фашонистите.. иста должина ми беше ко фустанчево:D ја носев со фармерки, панталони:D оти, газот ми испаѓаше при седнување-станување:$ Ама, ете, на Кате ми се свиѓа и вака:$:D
    #касиубавитисеможе

Од Мирка, и јас сакам да видам слика од младоста. :smirk:

Последна измена: 11 мај 2017
    На Bozica1980, PaLaVa, Dust и 4 други им се допаѓа ова.
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Вакви ко Ања има со лопата да ги ринеш.
    Богати родители и исфорсирани деца.

Има да пееш и точка.
    Има тенис да тренираш и точка.

За жал од ваквите што имаат среќа да се родат во богато семејство, не може да се докажат останатите деца што имаат навистина талент.

На Ицолгудбејбе, PUPICA, AURUA и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.435
    Ве читам ама како да не ве сфаќам... Мелитка и Миа успевате да ги споредите со други жени? Како бе така??? :rofl::rofl::rofl: Не ми ги чепкајте Мелитка и Миа да не се опаметат ќе нема по фб статуси кој да ме нарекува неизживеана и љубоморна со лошо фотошопирана слика и уште глупи коменатари за нивна поддршка. :rofl::rofl::rofl:

Тие се М&М на нашата естрада! :makeup:

На AURUA, theowndemon и Rama им се допаѓа ова.
  6. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Леле Мирка и Тупурковски(facepalm)... Што ќе каже тој кревет?:D

На Monella, Barbie20, Црна Ружа и 3 други им се допаѓа ова.
  7. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.200
    Допаѓања:
    124.830
    Ама со пеењето кај нас не се нешто просперира и богати па да ја форсираат. Освен ако и плаќаат хирови пошто имаат пари. Нека си проба сепак :) Ме потсеќа на оваа Зои Блаж и таа чинам околу 20 години има. Нема некој глас, нема песни, многу јака шминка ала Мели и разголено тело :( Патем, која беше девојката што настапуваше со Ерик Фокс? Ме бендисуваше . Еве за оние кои ќе ме прашаат која е Зои Блаж. image.jpeg image.jpeg

На AURUA, sweet-cherry, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Мирка е интелигентна и елоквентна, ама во кој правец ѝ е насочен тој богат речник е прашањето.
    Сум читала по некоја нејзина колумна... мнооогу огорчено и без цензура.
    Мене затоа ми е антипатична, не поради изгледот.

На galapce, PUPICA, Читател и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Ако некој незнае која е Мирка кога ќе ја види на тв одма ќе смени канал нема ни да го интересира што има да каже...

На galapce, orevka и Donatela.W им се допаѓа ова.
  10. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.231
    Допаѓања:
    70.714
    Симона Попоска беше

На Espadrila и eli25 им се допаѓа ова.
  11. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2017
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    535
    Не е ископлексирана Мирка ?????
    Кога ке ја читам Мирка поископлексирана личност , огорчена , пуна омраза,ниту сум читала , ниту видела .
    Тоа и Латас другар и , и го има кажано тоа у емисија лично .
    Јаа од како ја знам ја паметам Мирка онаква , значи 30 години таа си е во оној стил несредена , со пунџата на косата , сукњи како шатор ... И слично. Жена е но многу несредена , како да не и е галје како изгледа .

Мислам тоа е шега некоја , не верувам дека е точно

Последна измена од модератор: 11 мај 2017
    На Црна Ружа му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    562
    Околу Мирка:
    1. Не можам да ја ценам како интелект затоа што не поднесувам луѓе кои исклучиво заради лични интереси денес поддржуваат/плукаат една политичка партија, а утре поддржуваат/плукаат друга политичка партија. Не може додека е Бранко на власт да го обожава и се најдобро да зборува и да пишува за него, па кога дојде Груевски на власт да плука по Бранко а да го обожава Груевски. Тоа за мене се безкичмењаци. Јас ценам луѓе што се реални и имаат храброст објективно да кажат што позитивно, а што негативно прави власта. Се што Мирка кажува и е преполно со злоба, горчина, навреда, преполна е со фрустрации, и секогаш зборува како да доаѓа крај на светот и готово-Македонија ќе ја снема!
    2. Според мене секој човек, без разлика на полот (поготово ако е јавна личност и излегува на ТВ), треба спастрено да изгледа. Никој не рече дека треба да е нашминкана со 100 кила пудра, со вештачки трепки, со црвен лак на нокти, со скап накит и сл. Но, не може на емисија секогаш да биде со коса зејтин-мрсна во пунџа и облечена како да ја чисти гаражата или да фрла ѓубре. Сепак е јавна личност. Во приватниот живот како сака нека изгледа, ама за на ТВ треба барем малце да води сметка за својот изглед.
    3. И ве молам не го споредувајте начинот на облекување на Bill Gates, Mark Zuckerberg, Steve Jobs со Мирка. Ве молам! Од нив тројца до Мирка има разлика во милијарда светлосни години, во секој поглед!

Последна измена: 11 мај 2017
    На Ingvild, Monella, galapce и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Уште е на некаква функција, мислам дека е главен во олимписки комитет, таму бил вечен директор се зборува дека и по смртта ќе го препарирале и ќе бил пак во фотеља пост мортем или агенција за млади и спорт или нешто каде што капе некоја паричка, затоа неверојатните успеси на овдешните спортисти по олимпијадиве :party:
    Она кога лик со 226 кг е директор на главна спортска организација :D

Туку со Мирка којзнае што романтики паднале, овој ја вози на шипка на точак пролетно време, ситен дожд, мирка со фустанче, зацрвенети образи па паѓа понекој страствен бакнеж мх мх мх

Голман, го зафаќал пола гол само со стоење, волумен и тие ствари :)

Не е до изгледот или шминката, туку до тоа што беше кучка на Бранко а денес живот дава за пастирот и лаже со некакви идиотски теории дека светот се зафатил 24/7 со рушење на библиската земја.
    Која власт да дојде, Мирка веднаш се префрла таму.
    Тоа што е интелигентна ја прави работата уште пострашна, значи многу добро знае што прави а за таквите не смее да има милост, треба да бидат исмевани и нивните имиња да станат синоними за неубави ствари.

Последна измена од модератор: 11 мај 2017
    На Monella, Lolipop23, Yowannty и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2017
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    535
    Ги имате испомесано брзините , не се зборуваше за Васил и за Мирка , туку за Васил и Доста .
    Доста .Д. На времето била прелепотица , имаја и во весник објавено нејзини слики од младоста ... И она си имаше вишак кг , грдичка малце ,па затоа чудно ни падна дека била убава и згодна во младоста , но не беше мажена .

На stevemila му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Е па може ама не знам што е пострашна комбинација, Васил и Мирка или Васил и Доста :worried::worried:

На stevemila, Antebellum и Donatela.W им се допаѓа ова.
  16. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2017
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    535
    Па можеби и муабети беа , што знам.... Не е чудно политичари од иста партија да се плеткаат ... Само еден таков пар заврши со брак . Тој на Ганка Самоилова , и Сашко Кедев

17. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Страв ми е да помислам какви парови има по политичкава сцена, i`d rather die in ignorance :x

На Donatela.W му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Kakov saka intelekt neka e Mirka vo sushtina e politicka prostitutka-ekspertutka sho bi rekol Frcko. Od koga Vmro i go vraboti sinceto naednas prekrasni stanaa a predhodno rafalna paljba po niv. I fakt e deka kako zena e zapushtena.

На galapce и Donatela.W им се допаѓа ова.
  19. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.887
    Допаѓања:
    173.467
    Многу смешно и нездрело да споредувате како се носи жена што е во шоу биз и жена во политички води..
    Кај едната сексот и голотијата се на цена, кај други устата и мозокот.
    Колку што е смешно мелита да се избаци во политичка емисија и да изиграва аналитичар, поеднакво смешно е и Мирка да се пицне со деколте и фризура ...
    Едната ја гледаат за телото, бидејќи ништо паметно не кажува, другата ја гледаат поради тоа што има што да каже

Сепак, голотијата продава на тв ;) штета..мозокот никаде не е во план..

На PUPICA, Lella, Rama и 12 други им се допаѓа ова.
  20. winter flower

winter flower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2016
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    12.214
    Настрана што станува збор за Васил,Мирка или Доста... Со некои муабети веќе ги правите накази луѓево, што според својот физички изглед ( во случајов вишок на кг и несимпатичност), како да немаат право на љубовен живот и романтики само затоа што на вас тоа ви изгледало смешно или одвратно. Со зборовите одите во крајност или пак јас не сваќам дека само витките и убавите имаат право на љубов, секс,интима со дотичен партнер!

На Someonespecial, Chica.Loca, LollySky и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.