Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Eминем стигна далеку со песните во кој го опишува неговиот личен, макотрпен живот, и се она што му се случува, а Тони Зен за кој живот ќе рапува? :^) :D

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ама Еминем не бил на пуст остров да преживува :rofl:

На TheKiketoo и k.i.m им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Сега откако се врати од островот ќе видите какви песни ќе прави. Се просветлил таму сигурно, па ќе сака и нас да не просветли :rofl:

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  5. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    па сега како да го опишува неговиот живот,тоа преведени песни од странски глупави изведувачи се, ништо повеќе, според мене тој не знае ни реченица да сврзи......мислам "можи сум глуп, ама не сум будала" - што се очекува повеќе од него :^)

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Е замисли....
    баш вчера во HR покрај мене помина една од близначкиве, и онака нешто се дереше сите да ја видат, трчаше сред дикотека како кокошка...а јас мислев дека е нашата мисица. Па уште почнав да ја коментирам, си викам види ја уште се глупира во јавност. Е да беше она, тоа ќе беше врвот на бруката и проститулакот. Ама ми кажаа дека е една од Ралеви , па ми стана јасно....
    Значи исти се. Во покретите и фацките искривени.
    :tmi:

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    кога сме веќе кај близначките

http://www.youtube.com/watch?v=ay-KPzXgMyI :x

http://www.youtube.com/watch?v=ayV8MsZYpfM :rofl: :lol: :D кобилааа зам твојааа.... :rofl: (јас со печатниве грешки, аман веќе :$ )

бтв, цурки што се замарате бре, и овде запад фаќа, и за жал, секогаш ќе се најдат некои ко дотичниве девојки (мисици, реално шоу итн) што ете ќе прифатат се, за да бидат вип персони! а каде ти се молам? во македонија? за што ти се молам? за милионите?? хахахаха! ццц... не ги сваќам ама тоа е ;)

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Какво понижење! Вака сам да ми напраи ќе го убијам а не па на телевизија пред милион луѓе!
    Ако и е! Глупача тешка!

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  10. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
  11. Libra19

Libra19 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    леле аман и оваа стефани. нежам да ја поднесам....од толку убави девојки неа ли?????????????омг ќе се самоубијам :@

12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ама мора да ја „пофалам“ стефани .. секоја чест колку „убаво“ и е усовршен англискот јазик :lol:

13. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    :puke: , а оној копукот над неа, ја претставува Македонија на српски јазик........ухххх ме нервираат и двајцата! Којзнае колку се платени за тоа да го прават!

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Antonij

Antonij Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    28
    Стефани Борсова и Ѓоко д фиш иделе заедно на англиски :D Хахах

На girl1985 и senza.parole им се допаѓа ова.
  15. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Да не гледате, само да слушате, кој би рекол дека песнава НЕ ја пее Ристо Самарџиев :lol: :lol:

Точно дека он ја праел песнава, ама малиов неморал баш ко него да ја пее :lol:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k72Itkb9jVQ?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k72Itkb9jVQ?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  16. NICKRIVERS

NICKRIVERS Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    11
    Под пресии или импресии од последното претставување на нашата избраничка, демек најубавата македонка што ќе ја претставува Македонија на Мис на светот 2010 Стефани Борсова (мала дигресија, која за овој избор беше избрана во ултра кафеанска атмосфера со копани и кебапчиња) денешнава беседа е посветена на сите новоизбрани мисици, мисови, убавици и фотомодели. Неможам да ги подредам титулите ни по редослед, ни по азбучен ред ниту по значење, од едноставна причина....ги има многу.
    Веројатно и организаторите веќе заборавиле колку мисици и какви се мисици одбрале. Ќе го прескокнеме делот со изборот на нашата македонка, чие претставување надвор би требало да биде од национален интерес, од едноставна причина што почнувајќи од мене завршувајќи до сите Вас, на сите ни е преку глава од скандалите кои што обично ги следат овие избори на убавина. И откако овде едногласно ќе се согласиме, кришум климајќи со глава а во себе гласно кажувајќи „наместено е“ ќе продолжиме понатаму и ќе ја испратиме убавицата да не претстави во...ма кај било. Само ете да не претстави. Кога истата таа девојка, (во случајов најтазе мисицата Стефани Борсова) на себе ја ставила лентата на која пишува Македонија, дали не сватила колкав терет носи. Абе цел национален интерес. Срамота е таму да се жали и кука дека никој не застанал зад нејзе, ниедно Министерство не покажало интерес за нејзините солариуми, третмани, маникири, педикири, вечерни тоалети, костими за капење и слично. Ќе се жали кога ќе се врати со освоено место со две цифри.
    И до овде пеки. Ај да се потрудиме да најдеме разбирање за девојчето. Сепак стегаме палци барем да не падне на пистата. Да изоди гордо до крај со лентата „Македонија“ на себе. Стегаме палци, стегаме се до моментот кога мисицата отвара уста да се претстави. Штом ќе тргне со фамозното Мај нејм ис, почнува полека патриотски да ти чука срцето, да ја стегаш раката, помалку да се потиш.....ама Стефани продолжува, гордо и без влакна на јазикот да ја претставува Македонија. Овде престанува твоето бодрење и почнуваш првин да вриштиш на телевизорот па после и на компјутерот. Стефани Борсова, на јазикот кој што е признаен како светски интернационален јазик, наречен англиски, незнае да се претстави ни самата себе си а не да претстави 2 милиони и уште неколку илјади плус, граѓани.
    Стефани Борсова милион пати потенцираше дека никој не застана зад нејзе, дека сама се подготвува, никој не се интересира како ќе стигне до Кина и со кого. А ние никако да сватиме. На девојчето не му требаа спонзори. Ниту му требаа пари за да ги претвори во странски валути па да знае колку евра треба да плати за интернет во хотелската соба. Не и требаа подароци за да ги придобие симпатиите на останатите девојки, па да ја засакаат а и таа да ги засака. Не и требаше совршена вечерна тоалета за да ги остави без збор членовите на жирито. На Стефани Борсова едноставно и требаше Училиште за странски јазици. На Стефани Борсова и требаше преведувач кој ќе и каже кога да збори и што да збори а кога да молчи. На Стефани Борсова и требаше некој што ќе и објасни дека македонскиот јазик и македонската лична карта (која патем е документ за лична идентификација) можат да ги разберат само во Македонија. За надвор од овие наши граници, драга моја Стеафни, сега веќе со нов епитет - сирена, ти треба многу повеќе. Многу повеќе од натапирана коса, исончан тен, упадлив накит, длабоко деколте и високи потпетици. За надвор ти требаат основни познавања од англискиот јазик. Не затоа што јас така мислам, туку затоа што тоа е еден од критериумите кои што треба да го исполниш пред и воопшто да ти падне на памет на тебе или било кој твој близок, да се пријавиш за ваков избор затоа што си убава.
    Пред и да ти падне на памет да кукаш по медиуми и весници дека никој не застанал зад тебе, врати се во годините наназад, купи си Headway (учебник за базични познавања на англиски јазик) наведни ја главата и почни да учиш. Доволно не претставуваше. Ти благодариме од се срце. Незнаевме на што повеќе да се смееме. На твојата смешна приказна или на твојата вистинска реалност. Сепак ќе останеме да се надеваме дека ти и сличните мисици на тебе, со хоби слушање музика и фејсбук, трчање или кафе со другарки ќе ни останете локални. А за од догодина ќе гласаме. Никој не смее да ја напушти земјата со изговор дека тоа е од национален интерес доколку на граница покрај пасош не покаже и диплома – прв степен – основни познавања на странски јазик (не вклучува српски и хрватски).
    Ова веќе станува сериозно. Луѓето од категоријата на Стефани Борсова се намножија. Ова прераснува во македонски синдром со никаков симптом. Ваквите луѓе - феномени не се препознаваат. Симптомите ги покажуваа онаму кај што најмалку треба. Крајот не е далеку. Подобро светот да мисли дека Македонија нема убавици одошто да мисли дека нема паметни и писмени. Или не дај Боже полуписмени. До следниот избор на Мис на Македонија, Мис на мотор, Мис во кола, Мис на скали, Мис во бикини, Мис на зима и Мис на лето, Мис интернационале и се така до бесконечност.....едногласно да одбереме Мис што ќе склопи минимум пет реченици кои нема да насмејат повеќе од двајца, под претпоставка дека и тие двајца се сеирџии. И ќе ја пуштиме надвор. Со цела македонска гордост и цел македонски национален интерес. Со Господ напред... :lol:

На Buttterfly, teddybear, Monna.Monna и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Еех, ќе биде ли и тоа некогаш? :?:
    :D

:clap: :clap: Феноменално.

18. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Луѓе не гледам Фарма и незнам дали овој дел го прикажувале кај нас, но го видовте ли овој срам на Боки 13 :x

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4rep7X7XhnM?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4rep7X7XhnM?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    хахааххаха, баш вчера го најдов ова, го постирав што се помочал :lol: :rofl: :lol: :rofl: брукииии!!!!! :D :D

20. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

:o :o :o :o :o :o :o Е ова е веќе без коментар!!! Лелееееееее уште не ми се верува!!! :o

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.