Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elimkd

elimkd Форумски идол

Јас од толку што ја исчитав тука Мелита, ја заследив на Инста па уште и редовно ја лајкам(facepalm)

2. Matotheja

Matotheja Популарен член

Дури сеа прв пат и го видов Инстаграмот. Мели ваква - таква си живее живот, млад богат дечко, шетање, пари колку сака... :D

3. Rama

Rama Форумски идол

Бојана СкендеровскИ била бремена,ај со лесно нека и е :D

4. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Лицемерна личност е онаа . Боки све што кажа за неа е вистина .

Cinderfakinrella and AURUA like this.
  5. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Ти ја познаваш ли лично? Јас немам никакво особено мислење за неа. На интервјуа е океј и делува скромно.
    Се избламира со она вртење на газот во "твоје лице звучи познато", ама генерално немам замерки. Мора да кажам убави црти има на лицето.

Боки јаде трици, само тоа можам да кажам. Според него сите се ужасни личности. За него имам најниско можно мислење. Ти да излезеш во јавност и на гостување во емисија да зборуваш толку одвратни работи за трети лица кои не се присутни во моментот - треба да си крајно мизерна личност. Штом тој решил за сите по ред да објасни какви се, очигледно е дека нема свој живот. А што постигнал тој всушност? Тоа што со другарка му Лила се шета во Париз и носи Гучи?

Едно е што ја тука како некоја си Ребека зборам дека Марјана треба да смени фризура и дека Мелитка е очајна, тој како Бојан Јовановски такозвани Боки 13, излезе пред камери и сите имиња од естрадата ги зашлака. Тоа многу кажува за него како личност.

6. lunchy

lunchy Истакнат член

7. antonelala

antonelala Популарен член

Елена ја знам лично. Многу е фина, ептен ептен!!! Ја знам лично но не ми е другарка, да појаснам. Значи супер е, само еднаш кога ја видов со тој менаџер ли и беше, Иво, беше скроз друга Елена. Не знам зошто меѓутоа скоро и да не збореше, не се смееше, ко да бараше одобрување за се кажано од него. Додека на само кога е, т.е. без него, иди запри ја. Збори се заебава се смее, ептен пријатна личност.

8. Antebellum

Antebellum Популарен член

Со лајковите сега израдувај ја и Миа малку не само Мелитка... Не ги следам двете се мизерни. Мелита кога ја водеше емисијата за животни беше стварно супер, ама откако се здружи со дебелата (никако не можам да ја наречам малата) на Бојо Андревски се смени и си го уништи животот...

И кога сум веќе кај дебелата на Бојо Андревски имате некои свежи информации??? Ви текнува на свадбата? Конкуренција на Амди Бајрам... :rofl: Објавија делови и Оливера Трајковска кај што игра па таа се правдаше и испадна глупост невидена. На крајот на краиштата Оливера можеше културно да рече на свадба се игра и толку.

Cinderfakinrella and elimkd like this.
  9. Elen4e_sonce

Elen4e_sonce Истакнат член

Леле видео има?

10. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

• Ве молиме користете ја опцијата „+ Цитат“
    Да речиме дека ја познавам лично ;)

Изгледа не ја познаваш ;) не е уопште таква како што ја опиша :) Кој менаџер ? Дарко Димитров ? Тој што ја вараше жена му со оваа што ти е ептен фина ??

Види ваму немам ништо против никого , но јас сум толку алергична на лицемерие , и лажно фалење , затоа ти реплицирав , Оваа е за мене не е добра личност ,бидејки и го знам правото лице и глупостите што ги има направено . Она е лицемерка!
    Толку од мене

Last edited by a moderator: May 20, 2017
  11. Silver.E

Silver.E Популарен член

И јас исто ја знам Елена Ристеска како најлицемерна и многу крената, многу арогантна. И пред да стане фаца беше таква, ама од ко стана фаца нагло се смена.
    А, за разводот, ај да не коментирам.

12. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Kazi kazi :))

I zaso ustvari se razvede?

Barbie20 and lunchy like this.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Бетмен почна да кажува хихириху вицови.
    Хилеријс.

14. LBC

LBC Истакнат член

Јас како што знам се разведоа зашто ја фати со друг (за Елена зборам иначе). И тоа било влечење тегнење драми шпански серии во зградине кај неоком или како и да се вика тоа, скопјанка/железничка.
    А типот не чекаше ич одма свадба со друга. Ги гледав заедно таа некако многу постара ми делува од него.
    Искрено ако се оставил зашто била со друг не ми е јасно,ко да не знаеше дека си е таква (facepalm)

15. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Не ја фати маж и на аеродромот , ја фатил "дечко и" со швалерот ( пазии се спомнува име од фудбалер и актуелен градоначалник ) а со Бојан не ни беше разведена .
    Абе оваа е дно дна , глумица , лицемерка!

Мене не ми смета што живее лажен живот , ми е многу глупо некој што ја фали дека била многу фина ., ха ха ха

16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Остај ти тоа по весници што пишувале, ако викаш дека ја знаеш лично пиши како било, и кои се овие дечкото и швалерот по име, јас нит фудбалери, нит градоначалници знам. За од весник и јас знам да си прочитам.

Елена може со кој сака да си спие. Во јавност никогаш не излегла со изјава, јас сум невина и не се ебам, бар мене не ми текнува. Лицемерност стварно не знам поинаку како да опишам во случајов.
    А фина личност нема врска со тоа дали и колку има поминато.

Victorian, *Amethyst*, PUPICA and 5 others like this.
  17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

^Па ни таа на Бојан не е нешто поарна. Ја познавам,себично и љубоморно жениште.
    Ако почнам да бројам бетер од Елена е.

Едит:Таа на Бојан,има 27години.

18. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Никаде не напишав дека сум прочитала од весник . Весниците не пишаа многу за тоа колку е невина ! Кажав тоа што го знам . Имиња не би сакала да прозивам, иако сите ги знаат кои се .
    Како што реков не ми смета што живее лажен живот , туку преставувањето како сосема друга личност , каква што не е .

Каролина имаше многу дечковци , но некако го правеше тоа со вкус и со стил , и затоа Каролина остана Дама , и не можи да се спореди со оваа другава .

Не ја познавам неа ... А јавна фаца е?

Last edited by a moderator: May 20, 2017
  19. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Елена ми е индиферентна, нит сум и била фан, ниту нешто посебно ме нервира. Ете, од простачко однесување тоа смеењето и е одбивно и многу гласно некако, али за друго не можам да и судам.
    Штом некој со имиња не потврди, џабе зборите. Ко рекла-казала, знам ама не знам. Или ај да не почнувам. Па не можам да ве сфатам сериозно во тој случај кога не се доискажувате, сори.

И не знам како сакате таа во јавност да се претставува. Па сигурно и ти дома и надвор не си иста, плус она е јавна личност, да не треба валканиот веш пред сите да го пере или да ни се извинува и да дава објаснение зашо се развела? Пффф.

20. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Очигледно ти си засегната од целата оваа драма или поарно кажано - шпанска серија. Веројатно затоа и велиш дека е лицемерна.

Во јавност кога ќе излезе таа е океј и фино делува. Во принцип таа никогаш не излегла во јавност да кажува каква е, а каква не е. А не сум ни слушнала или прочитала да кажува за трети лица какви се, во стилот на Боки 13, јер он е јака фаца, нАли.

Тоа што завртела некој маж повеќе мене ништо не ми менува. Ама штом и мажите се решиле да играат зад "кулисите", имаат подеднаква вина.

Victorian, realGirl, Rama and 8 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.