Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Oстaјте јa Миленa некa си уживa вo oвoј периoд кoј е нaјубaв зa секoјa женa. Декa е јaвнa личнoст пa зaтoa мислите декa зaмaрa, a нaјмнoгу зaмaрaaт oние "oбични" жени штo си гo сликaaт бебетo oдмa извaденo oд "дoлу" и директ нa ФБ.
    Вo секoј случaј Миленa не зaмaрa тoлку кoлку штo зaмaрa Јеленa сo Инстa стoрис, секoј мoжен чекoр и зaлaк гo сликa, низ плoштaд пред некoј ден се снимa сo тoa телефoнoт... (facepalm)

Еднo нештo не ми е јaснo - нели им/вие срaм сo тoa телефoнoт дa се снимaaт нa сред улицa дoдекa луѓе ги гледaaт кo нетaчни? (facepalm)

На Victorian, Cinderella12, winter flower и 28 други им се допаѓа ова.
  2. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.216
    Допаѓања:
    13.678
    Милена ја отече со бременоста не зафркавај. Нека си ужива ама немора секој ден да гледаме слики од нејзиниот стомак и со хаштагови колку недели е. I don't care!!!
    Ти мажот да не си и па што ја браниш толку...

На bibiiii, Rubiii, stevemila и 8 други им се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Мене не сте ми јасни што ги гледате/следите тие што ви сметаат?

Ете прва бременост и е, најсреќен период во животот и си се слика пошто и е ќеиф.

Ве отекла пошто и го следите секој чекор...Зошто мене не ме отече?
    Пошто никаде не ја гледам, ни ја следам.

Чудни луѓе.
    Само да мрчите.
    Сите јавни ви сметаат, а насекаде им го следите секој чекор.

На snegulkata, Victorian, Cinderella12 и 46 други им се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    А мислите кoгa вие oбјaвувaте слики сo стoмaк и сликa oд ехo (oд ехo :fubar:) нa некoгo му е гaјле вие дaли сте трудни, штo нoсите и кoјa неделa сте?

Oвa е oпштo, не е кoнкретнo зa тебе. :)

На bibiiii, Victorian, Gosh и 12 други им се допаѓа ова.
  5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.582
    Допаѓања:
    3.405
    Јелена зборува литературно, не зборува Скопски. И супер зборува, гласот дали и бил пискав или длабок тоа не коментирам. Имаш мал милион водители кои зборуваат на скопски дијалект и мене тоа ужасно ме нервира. Ги сметам за неписмени искрено.

На realGirl, Chica.Loca, dunika и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2017
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    535
    Така е Џолке ! Ако толку ве отекла одследетеја и чао пријатно .
    Јас не ја следам воопшто никаде бидејки не ми е интересна , т.е. јас никоја македонска јавна личност не следам .... Се согласувам само дека најдосадни се жениве бремени и младите мајки , и колку го тупат тоа со сликите на секој пет минути , мислиш светско првенство освоиле па се фалат (facepalm)
    Сите такви не ги следам никаде , не следете ги и вие доколку ви сметаат и решен проблем.

На Victorian, LollySky, Bankarkata и 4 други им се допаѓа ова.
  7. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.798
    Допаѓања:
    145.365
    Не ја пратам на нејзиниот профил. Гледам дека од бутикот секој ден постираат.
    Па и така да е ништо страшно. Престануваш да ја следиш и готово. :)

На JuLleE и Rebecca_R им се допаѓа ова.
  8. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    2.578
    На Мелита и е отворен профилот па ај и јас да видам што толку објавува:

IMG_4033.JPG

IMG_4034.JPG

Сериозна ли е со текстов? (facepalm)

По стилот на позирање се гледа дека идол и е Сораја, а на оваа Накова се гледа дека идол и е онаа бугаркана Николета Лозанова. Се на се лошо за гледање.

На Victorian, LollySky, PaLaVa и 13 други им се допаѓа ова.
  9. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Ова мажов на Милена многу убав дечко е:lol:, таа не ми е убава,ама мажево петка и е:$.

На AURUA, eli25 и Donatela.W им се допаѓа ова.
  10. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.524
    Допаѓања:
    184.205
    Ах, не сум јас толку модерна. Немам инста. :D Се надоврзав на мислењата тука од пред некое време имаа нешто споделено дека аутфитот нејзин бил нарачан од али. Па и ова што ќе беше.. се што ќе се купи да се слика и да се објави. (facepalm)

На blackwave, elimkd и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Ни мене :D Јас фолоу кликам само на јавни личности (и македонски и странски) што си ги сакам и имам позитивен впечаток за нив, тоа и би требало да значи таа опција :D Зошто би следеле такви што ни се антипатични..? :?:

Веќе имам пишано и кога беше Јелена актуелна дека утринска далеку од редовно следам, а од тоа што сум ги видела и слушнала Милена ми е скроз океј :) Физички симпатична, а и ми оддава впечаток на многу покултурна, пристојна и приберена во споредба со Јелена.
    Сега ја ѕирнав на инста и на фб, видов само неколку слики ко вообичаено таму во студио што се сликаат со аутфити од бутикот што им е спонзор, само што сега е со стомаче и на некои има во дескрипшн за бременоста. Каде видовте толку претерување? :?: :D
    Мене смешното од инстаграмот нејзин ми беше само juwlery од пред некоја страница што имаше ставено скриншот една членка :lol: :rofl:

На Victorian, theowndemon, PaLaVa и 6 други им се допаѓа ова.
  12. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.699
    Не следам ниту една македонска јавна личност на инстаграм, а ич па на фејзбук. Ми испаѓаат на почетна бидејќи некој го лајкнал тоа што го постирал/а, во случајот Милена. Мене фаш ми е фина и приземна водителка, немам лош коментар за неа. Само веќе оваа фалење на лигавење ми личи повеќе од што треба. Пак ќе речам се убаво, секој се радува на вакви работи ама тоа дека 23 недела била кого го интересира? Нели и е тоа интимна работа. Да не треба да пресметуваме кога ќе се породи?

Инаку Јеленчето на инстаграм нон стоп ми испаѓа на пребарувај на 24h постови, бидејќи за се нешто се снима и слика.

На Rama и AURUA им се допаѓа ова.
  13. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.096
    И мене Јелена и Лила вака постојано ми се појавуваат.
    Ми се закочува телефонот кога ќе отворам кај Јелена, милион објави има. А Јелена и Лила сум приметила и двете дека кога на некој сајт ќе има вест за нив пишана одма скриншот и на стори ја ставаат. Па и вестите да беа некакви интересни, повеќето се од типот што облекле, ШОК, нема да поверувате...

На Victorian, realGirl, PaLaVa и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2017
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    535
    Јелена ми стана одвратна кога почна да се фали како некое машко што и пишал и сл и објавуваше во јавност дел од што и пишале . Што сакаше да каже со тоа? Гледај те колку ми се додворуваат ? Или Видете колку јас поише вредам од овие што ми пишаат ?? Значи поодвратно нешто од женско да се фали кој што и пишал и кој и се пуштал нема , а за машките да не зборам.

Не можев да заспијам кој и пишал или е се пуштал на Јелена , сега кога дознав спијам добро (facepalm)

На Victorian, *Amethyst*, bella.s и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Искрено не им се замарам... Нека си става кој колку сака и нека си отекува кој колку сака. Мое е дали ќе го следам или не. На инста, дали 10 јавни фаци следам, и тоа само зошто ги имам некои и на Фб...
    „Обични“ луѓе знаат многу повише да дават со разни дешаванки, од еден обичен концерт на Аца Лукас до поклон од дечкото со 320 пози. Као еве, добив поклон! (особено за роденден, Валентајн, 8-март и годишници).
    За овие ми е јасно дека мораат да прават све за да бидат актуелни, да не ги заборавиме де... Еве Накова ја подзаборавивме, ама сега ќе ни се врати...
    Инаку се слагам и дека не треба да дави некоја жена со бременоста, ама од друга страна... Тоа е најубавиот период. Секој различно гледа на тоа, само нека биде со усул. Да бидеме реални, не мора да сме увек у тек со која недела е некоја.
    И порано имало шоу-биз... Само денес е многу полесно :)

На butterfly6223, Victorian, winter flower и 2 други им се допаѓа ова.
  16. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.216
    Допаѓања:
    13.678
    Од кај заклучи дека ја следам ???
    На фб секој втор пост ми е од неа цели статии се изнапишаа толкави слики неможеш а да ја прескокнеш.
    Ми се чини и фрижидер да отворам, Милена ќе ми испадне од таму.
    Што толку популарност кога е обична водителка на утринска програма.

Мене може ми е кеиф и да си ја сликам и да ја објавам па не го правам тоа, треба малку осет не е само она бремена, бетер од Бијонсе со експонирање на стомакот стана.

Јас ако некогаш направам вакво нешто, јамката ќе си ја ставам. Толку ми е просто и сељачки. И со отупување секој ден со пост за тоа како е да си мајка, колку ти си го сакаш детето (како да другине мајки не си ги сакаат децата) и по 3 сликии+4 видеа од детето што прави.
    Тоа го прави само неизживеан народ друго објаснување немам....

На BlackNight, SwanMay, Cinderfakinrella и 4 други им се допаѓа ова.
  17. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Накова е убава манекенка што се одржува на здрав/нездрав секаков можен начин. Убава е иако е на граница помеѓу преслабост која може до анорексија да ја однесе. Сепак многу е простичка кутрата ја знам,лично,не премногу,ама и од тоа малце знам има дигнато арогантно носе.:smirk:

Последна измена: 22 мај 2017
    На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Првa кoјa ми пaднa нa пaмет е Тaмaрa Тoдевскa. И Миa е тукa сo нејзиниoт Андрејчo.
    А нa ФБ дa не збoрaм кoлку мaјки имaм штo гo тупaт сo нивните децa. Чил, мaдрс. :emo:

На LollySky, Cinderfakinrella, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  19. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    29.050
    На мелитка наочарата му е оригинал да се разбереме :!:8)

На Victorian, realGirl, LollySky и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Anna-marija.

Anna-marija. Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    576
    Мене оваа Спенџарска ми е одвратна, уште од времето коа ги водеше оние квизовине лоповски, кајшто требаше да се јавиш на "посебен" број и да им го погодиш зборот во ковертот и за тоа да ти дадат огромна сума на пари... значи фуууј не знам како сите и го заборавија тоа, нашата Јеца беше една од водителките и Марјана Димовска од МТВ презентерката исто :)

На bibiiii, *Amethyst* и Barbie20 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.