Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Ич ама ич не го жалам, да ви кажам искрено!
    Мочко гаден!

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Луѓе јас не ни знаев дека Боки е во Фарма, сега од вас прв пат слушам, никогаш немам гледано Фарма :$ Во секој случај, жално е на било кој да му се случи ова, посебно па пред камери и пред цела јавност. :worried:

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Македонија е избрукана и посрамотена уште пред Боки да излезе во јавност. 90% од познатите било да се тоа политичари или шоу бизнисмени ја брукаат. Абе, избрукана е што постои.

4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Нема шанси намерно да го прави тоа, не е до толку глуп да се понижува себе си, има он други методи да привлече внимание. Жал - не жал, тоа му е.... Ама читав многу се занесувал и сите ги поижувал во Шоуто, па ете го стигна Божја казна. хахахах

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Карма бејби!
    :D :D :D Леле не ми се верува, еј! И не, ич не ми е жал.

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Луѓе ако најдете случајно видео со неговата реакција кога се разбудил ве молам одма постирајте , мн ме интересира :)

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    А зошто не ја даваат фармата повеќе на А1? Да не има нешто врска ова?

8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    ^ Kим ваљда сега пинк15 како македонска тв има право на фарма , зашто не би имало смисла две телевизии во иста земја да ја прикажуваат :)

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  9. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Па ФАРМА си е на ПИНК ТВ, и сега они ке си ја даваат, бидејки и онака А1 ја немаат откупено за пари, туку им е подарена :).

10. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    Сите знаете да коментирате најзлобно, а никој не би имал храброст да учествува во ваков тип на шоу.
    Ај србите што коментираат лошо за Боки,ние треба да го храбриме и подржуваме.
    Кој од нашава држава може да отиде во Србија и да направи таков бум како он- никој!!!!

Ова може на секој да му се случи,и тоа не е причина да плукате по него.

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Лелеее од вакви коментари па |( Вака и за Вики и Кики Ралеви беше, дека треба да ги поддржуваме затоа што биле Македонки. ПА затоа што поддржуваме шуто и рогато не мрднуваме напред! Ако го поддржуваме уште толку ќе си даде сила и ќе се прави незнам кој. Не му ја мавај рецката да видиш како ќе го снема и нема да се глупира вака по шоуа! Мочко еден, посран!

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Тука нема врска храброста за тоа дали некој би се пријавил или не. Тука станува збор за неговото однесување. Подобро кажано брукање, резилење и целосната одбивност спрема него.
    Да го храбрам и поддржувам зошто живееме со него во иста држава?! Да го храбрам зошто оди таму како демек нас да не претставува?!

Кој црн бум го направил Боки во Србија? Бум е што го ставаат полугол во весник? Што се појави во шоу и се глупира за да скрене внимание? Ооооо Гордост наша голема!!!

13. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    а па твојов коментар шо е на место што да ти зборам.
    според тебе што е најпаметно да го ругаш или да го напаѓаш.алооооооооо
    тебе да ти се деси вакво нешто ќе ти биде мило сите да те ругаат и да ти се смеат или да те подржзт
    од вакви како тебе државава ни е у out

14. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Значи Боки не срамеше со неговото однесување и пред да го направи „инцидентот“... Гледав малку Фарма на нет, и стварно со сите се караше и им наоѓаше мани. И мене ме изнервира....Така да, мојата македонска чест не ми дозволува да го поддржам во таквите негови испади и непочитување на другите луѓе, без разлика што останатите не се македонци... Се виде колкав фраер е :lol:

15. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Како прво доброволно е таму. Се што прави, е по негова вина. И ќе му се смееме колку сакаме, зошто тоа шоу го даваат на тв и е наменето сите да го гледаат.
    А државата ни е аут, баш заради таквите како Боки.....и тие што го подржуваат!

16. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Не мора да значи дека ако е од Македонија треба да го поддржуваме. Мене не ми се допаѓа како личност,а таму се појдени како јавни личнисти (кои црни јавни личности ама ај така да речиме), а тој не ја претставува Македонија туку себе си се претставува.

Кога знаеш дека не можеш да издржиш зошто одиш таму. Си мислеше тој ова Биг брадер е па ќе ги калапат ко свињи само и ќе ги чекаат да прават глупости. :^)

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Абе и шуто и рогато, битно македонче нека е, па ќе го поддржуваме! Море уш таму, од такви не идеме напред. И не се секирај, не јадам како свиња па да се посирам по реални шоуа |(

На mims-89 и starfish им се допаѓа ова.
  18. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Ајдееееееееееееееееее!

Закаснета реакција...

Човеков стварно се помочал? Божееее...

Одвратно!

И како изреагирал, што се случило? Си отишол ли од шоуто? Каков блам! Па овој не смее веќе да се појави на телевизија...

Нека се пресели во Аљаска нека крши глава таму... И така од него аир некој голем нема да видиме...

И Топче, престани да ја полниш темава со офф топици! Не е работава да се расправаме за Боки 13! Имаш мислење и твое си е, никој нема да ти го земе, ама нема потреба со сила да ни наметнуваш да почнеме да го сакаме и обожаваме Боки 13!

Право на личен избор...

На Phyramide и Offspring им се допаѓа ова.
  19. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Не гледам многу многу фарма,ама еве тука видов ова за Боки.Јас мислам дека му е нешто подметнато,па не е ни он дотолку... :lol:
    А да,да напоменам дека ова не значи дека го подржувам.Да не се нафрлите и на мене. :)

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Нема да ме зачуди и да е таа :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.