Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    А ти не си чула за спортисти што се дрогираат? И тоа врвни спортисти? Од кај да знам кој зошто вежба, можеби заради добро тело, бизнис, адреналин, медал...ништо од ова не исклучува дека заради тоа е невозможно да се дрогира. Јас не ја познавам женава, првпат слушам за неа, само реагирам на твоите наивни заклучоци, веројатно од неинформираност.

На kim.k, *Amethyst*, Bankarkata и 6 други им се допаѓа ова.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    :) можеби ти треба да се вратиш и да прочиташ убаво :) што велиш? Особено делот: настрана Ирина. Настрана Ирина, значи ама баш тоа, настрана Ирина = не зборувам за Ирина..ти зборувам независно од ситуацијата со Ирина. Ако тебе нешто ти нема смисла, не значи дека е така, само затоа што тебе лично ти нема смисла. Мене во врска со Ирина... поима немам што ми има смисла со нејзината смрт. Фино е да сакаш да ја одбраниш ама па.... твоево ко Дон Кихоте со ветерниците стана.

На wannaBeMomma му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    970
    Допаѓања:
    3.022
    А да дека тие познати личности се дрогирале и спортувале и затоа оди спорт и дрога , еее супер не сум знаела дека ако некои се дрогирале и спортувале е доказ дека оди спорт и дрога , да секако дека оди :D

На stevemila му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Дали навистина се предозирала па завршила фатално не знам. Но знам од блиски луѓе дека користела наркотици (кокаин) долг период. Тетка ми работи во МНТ па самата ми спомна дека Ирина се дрогирала, што значи дека поголемиот дел околу неа знаеле за таа работа...
    Не знам што ви е толку чудно да си спортист и да се дрогираш. Допингот и дрогата ти даваат екстра сила да издржиш во тоа што си го почнал, наоѓаш решение кај сите проблеми со семејството/бракот/врските/...

На kim.k, Ingvild, nica и 17 други им се допаѓа ова.
  5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Не бе, не оди и сепак луѓето го прават. :D Ги мешаат:D И?

На eli25, Antebellum, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    970
    Допаѓања:
    3.022
    Не филозофирај за кого има смисла за кого нема смисла, да не се лажеме ко ке нема нешто смисла нема неправи филмови и филозофии те молам

На bittersweet и stevemila им се допаѓа ова.
  7. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    @Baby-bubu Ако некој користи кокаин долг период, нели би требало и физички да започне да му се познава, однадвор, по кожа, лице и се? Барем од тоа што сум гледала слики по Интернет :?:
    :d::drunk:

На stevemila и LUCI 99 им се допаѓа ова.
  8. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.530
    Допаѓања:
    28.728
    Де бре оставете ја жената да почива на мир. Како умрела ич не е важно.
    Битно згасна уште еден млад живот.

На theowndemon, crimson, Rama и 12 други им се допаѓа ова.
  9. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.384
    Допаѓања:
    42.041
    А ви личи Дарко Панчев дека цел живот е на бело?! Не, нели?

Ајт со здравје.

На Ginger^, Victorian, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    По некоја логика би требало, ама здравиот начин на исхрана и спортот можеби не дозволиле до толку да се познава. Секако и количината има голема улога.. Не знам навистина, дај Боже да не е од тоа почината.

На stevemila, Victorian и Summerlover им се допаѓа ова.
  11. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    970
    Допаѓања:
    3.022
    Не бе немам слушнато од тебе сега прв пат слушам:Dпрашањето беше зошто се дрогитаат и спортуваат луѓе кои сакаат здрав живот да живеат , зошто и би глумеле дека живеат здрав живот? Многу имам наивни заклучоци да за разлика од твоите ненаивни и сигурни заклучоци.

На stevemila му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.719
    Допаѓања:
    162.429
    Да ви кажам могуче е.
    Кога ќе се замислам женава години веќе го имаше тој нефокусиран поглед...како да гледа низ тебе или гледа нешто што ти не го гледаш.
    А нешто пред да остане бремена и во бременоста го имаше тој сјај и живот во очите.
    Ќе да сте во право.
    Жално како и да е...

На Kitten, PUPICA, Skorpija25 и 9 други им се допаѓа ова.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Мислам дека дискусијата за тоа што се' во животот има и нема смисла треба да се префрли во друго катче. Не и е веќе местото тука. :D Стварно.:D
    Од една трагична вест... стаса човек да се смее ко нетачен. И потоа се осеќаш безврска оти се смееш.:|

На Ingvild, stevemila, Ginger^ и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Ствaрнo немa смислa дa се смееш.

На Silver.E, eli25, Antebellum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Многу е жално за детето. Инаку само таа си знаела низ каков пекол била штом не можела да се смири. И после ќе кажат спортот е лек за се. Не е. Јас не ја осудувам, само е жално што оставила дете само и не можела да си најде спас.

На stevemila, Victorian, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    Не ја знам женава, ама Бог да ја прости во секој случај. Не знам ни дали се предозирала или не, ама ви ги читам коментариве дека не и се познавало и како тоа одело спорт со дрога. Немате поима колку наши и светски пејачи, глумци, спортисти се/биле на бело, па дури и на хорс. А никогаш не би претпоставиле според изгледот.

Пред некое време дознав за Тоше дека шмркал, и искрено се запрепастив, ете и он не изгледаше воопшто така. Исто и за Влатко Илиевски имам слушнато дека се фиксал, исто и за него не ми се веруваше. Еве и манекенкава Катерина е лепотица, па и она шмрка.
    Никогаш не можеш да знаеш што му се мота на човек по глава и зошто го прави тоа што го прави. Стрес, проблеми, чисто за релаксација.. Којзнае. Така што не ме чуди и женава да правела нешто такво. Како и да е, не е ни важно од што и како починала, не ни мора да објавуваат резултати од обдукција, нека си почива во мир.

На kim.k, Rama, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.719
    Допаѓања:
    162.429
    Не, тоа се вика бес.
    Стрес и проблеми не се тоа. Сите имаме па не се фиксаме.

На Elen4e_sonce, Silver.E, winter flower и 38 други им се допаѓа ова.
  18. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    970
    Допаѓања:
    3.022
    Јас еве имам панични напади депресија и немири незнам кајтерам и што да земам да се дрогирам , земам терапија препишана од психолог . Абе за секој проблем не треба по дрога да се се посегнува.

На realGirl, Dadusicka, antonelala и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.103
    Допаѓања:
    9.411
    Иде, иде... На оние милиони све иде. Прво што ми текнува на Ламар Одом мислам дека се викаше оној на високата од Кардашијанките, гуглај ќе најдеш повеќе.

Не ја познавам лично прв пат сега читам за неа овде. Најдлабоко жалам за трагедијата со која се соочува синчето.

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    @Lilit Се согласувам јас со тебе, ама секој си има нешто зацртано во глава, свои причини за нештото. Некој воопшто не се обидува да го реши проблемот, туку решил да се фикса, да пие, да зема апчиња за смирување, да јаде/спие прекумерно.. Он си мисли дека така ќе му биде подобро, ако ништо друго бар ќе заборави на тоа, ете некоја coping техника. A може не е ни тоа, ние до утре може да нагаѓаме кои им се причините. Жално за жената, во секој случај.

На galapce, Gosh, stevemila и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.