Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

А ти не си чула за спортисти што се дрогираат? И тоа врвни спортисти? Од кај да знам кој зошто вежба, можеби заради добро тело, бизнис, адреналин, медал...ништо од ова не исклучува дека заради тоа е невозможно да се дрогира. Јас не ја познавам женава, првпат слушам за неа, само реагирам на твоите наивни заклучоци, веројатно од неинформираност.

kim.k, *Amethyst*, Bankarkata and 6 others like this.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

:) можеби ти треба да се вратиш и да прочиташ убаво :) што велиш? Особено делот: настрана Ирина. Настрана Ирина, значи ама баш тоа, настрана Ирина = не зборувам за Ирина..ти зборувам независно од ситуацијата со Ирина. Ако тебе нешто ти нема смисла, не значи дека е така, само затоа што тебе лично ти нема смисла. Мене во врска со Ирина... поима немам што ми има смисла со нејзината смрт. Фино е да сакаш да ја одбраниш ама па.... твоево ко Дон Кихоте со ветерниците стана.

wannaBeMomma likes this.
  3. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

А да дека тие познати личности се дрогирале и спортувале и затоа оди спорт и дрога , еее супер не сум знаела дека ако некои се дрогирале и спортувале е доказ дека оди спорт и дрога , да секако дека оди :D

stevemila likes this.
  4. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Дали навистина се предозирала па завршила фатално не знам. Но знам од блиски луѓе дека користела наркотици (кокаин) долг период. Тетка ми работи во МНТ па самата ми спомна дека Ирина се дрогирала, што значи дека поголемиот дел околу неа знаеле за таа работа...
    Не знам што ви е толку чудно да си спортист и да се дрогираш. Допингот и дрогата ти даваат екстра сила да издржиш во тоа што си го почнал, наоѓаш решение кај сите проблеми со семејството/бракот/врските/...

kim.k, Ingvild, nica and 17 others like this.
  5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Не бе, не оди и сепак луѓето го прават. :D Ги мешаат:D И?

eli25, Antebellum, joy1 and 1 other person like this.
  6. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Не филозофирај за кого има смисла за кого нема смисла, да не се лажеме ко ке нема нешто смисла нема неправи филмови и филозофии те молам

bittersweet and stevemila like this.
  7. Summerlover

Summerlover Форумски идол

@Baby-bubu Ако некој користи кокаин долг период, нели би требало и физички да започне да му се познава, однадвор, по кожа, лице и се? Барем од тоа што сум гледала слики по Интернет :?:
    :d::drunk:

stevemila and LUCI 99 like this.
  8. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Де бре оставете ја жената да почива на мир. Како умрела ич не е важно.
    Битно згасна уште еден млад живот.

theowndemon, crimson, Rama and 12 others like this.
  9. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

А ви личи Дарко Панчев дека цел живот е на бело?! Не, нели?

Ајт со здравје.

Ginger^, Victorian, elimkd and 3 others like this.
  10. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

По некоја логика би требало, ама здравиот начин на исхрана и спортот можеби не дозволиле до толку да се познава. Секако и количината има голема улога.. Не знам навистина, дај Боже да не е од тоа почината.

stevemila, Victorian and Summerlover like this.
  11. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Не бе немам слушнато од тебе сега прв пат слушам:Dпрашањето беше зошто се дрогитаат и спортуваат луѓе кои сакаат здрав живот да живеат , зошто и би глумеле дека живеат здрав живот? Многу имам наивни заклучоци да за разлика од твоите ненаивни и сигурни заклучоци.

stevemila likes this.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Да ви кажам могуче е.
    Кога ќе се замислам женава години веќе го имаше тој нефокусиран поглед...како да гледа низ тебе или гледа нешто што ти не го гледаш.
    А нешто пред да остане бремена и во бременоста го имаше тој сјај и живот во очите.
    Ќе да сте во право.
    Жално како и да е...

Kitten, PUPICA, Skorpija25 and 9 others like this.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Мислам дека дискусијата за тоа што се' во животот има и нема смисла треба да се префрли во друго катче. Не и е веќе местото тука. :D Стварно.:D
    Од една трагична вест... стаса човек да се смее ко нетачен. И потоа се осеќаш безврска оти се смееш.:|

Ingvild, stevemila, Ginger^ and 5 others like this.
  14. Bridget

Bridget Форумски идол

Ствaрнo немa смислa дa се смееш.

15. Matotheja

Matotheja Популарен член

Многу е жално за детето. Инаку само таа си знаела низ каков пекол била штом не можела да се смири. И после ќе кажат спортот е лек за се. Не е. Јас не ја осудувам, само е жално што оставила дете само и не можела да си најде спас.

stevemila, Victorian, eli25 and 2 others like this.
  16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Не ја знам женава, ама Бог да ја прости во секој случај. Не знам ни дали се предозирала или не, ама ви ги читам коментариве дека не и се познавало и како тоа одело спорт со дрога. Немате поима колку наши и светски пејачи, глумци, спортисти се/биле на бело, па дури и на хорс. А никогаш не би претпоставиле според изгледот.

Пред некое време дознав за Тоше дека шмркал, и искрено се запрепастив, ете и он не изгледаше воопшто така. Исто и за Влатко Илиевски имам слушнато дека се фиксал, исто и за него не ми се веруваше. Еве и манекенкава Катерина е лепотица, па и она шмрка.
    Никогаш не можеш да знаеш што му се мота на човек по глава и зошто го прави тоа што го прави. Стрес, проблеми, чисто за релаксација.. Којзнае. Така што не ме чуди и женава да правела нешто такво. Како и да е, не е ни важно од што и како починала, не ни мора да објавуваат резултати од обдукција, нека си почива во мир.

kim.k, Rama, Gosh and 2 others like this.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Не, тоа се вика бес.
    Стрес и проблеми не се тоа. Сите имаме па не се фиксаме.

18. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Јас еве имам панични напади депресија и немири незнам кајтерам и што да земам да се дрогирам , земам терапија препишана од психолог . Абе за секој проблем не треба по дрога да се се посегнува.

19. Antebellum

Antebellum Популарен член

Иде, иде... На оние милиони све иде. Прво што ми текнува на Ламар Одом мислам дека се викаше оној на високата од Кардашијанките, гуглај ќе најдеш повеќе.

Не ја познавам лично прв пат сега читам за неа овде. Најдлабоко жалам за трагедијата со која се соочува синчето.

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

@Lilit Се согласувам јас со тебе, ама секој си има нешто зацртано во глава, свои причини за нештото. Некој воопшто не се обидува да го реши проблемот, туку решил да се фикса, да пие, да зема апчиња за смирување, да јаде/спие прекумерно.. Он си мисли дека така ќе му биде подобро, ако ништо друго бар ќе заборави на тоа, ете некоја coping техника. A може не е ни тоа, ние до утре може да нагаѓаме кои им се причините. Жално за жената, во секој случај.

galapce, Gosh, stevemila and 4 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.