Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Леле Бокицее :) страшно. Иако е навистина жално некој онака да се избрука на тв, без разлика каков е, за Бокицава, се изнасмеав :rofl:
    не знам дали ви текнува на видеово, мене ми е пресмешен, провокатор невиден сите граници ги помина, и на фарма слушам не бил подобар, иако ич не го гледам тоа шоу. Или нека остане во фарма засекогаш, или штом ке излезе нека фаќа магла што побрзо.
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZRfP73BIinA?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZRfP73BIinA?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

2. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    во еден форум на боки му беше предложено да си купе вакви
    зашто немало да се забележува дека такви се панталоните или маица со натпис Не сум педер, посерко сум :lol:

Остајте шала ова стварно не личи. баш сакам да знам како реагирал бидејки тој на се има контра одговор како ова ке го оправда. жива брука. греотка :(

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Добро ако има болест нека си седи мирен дома, а не па да се резили на камери.
    Смрдле одвратно! Брука!

4. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    хахаха точноо такаа.... :lol: :lol: :lol: :lol:

тој не ја претставува Македонија туку себе си.. дали забележавте дека воопшто не зборува МАКЕДОНСКИ.. ( а на големиот брат се правеше големо македончиште и не изговараше ниеден српски збор)... со тоа сака да ни докаже дека има публика надвор од Македонија и дека се откажал од Македонија... хаха ма нема појма колку се занесува... Бокицоо МАКЕДОНИЈА се откажа од тебе уште пред да се појавиииш..

П.С женски ај да бидеме хумани... сите да донираме по 10 денари за на Боки13 да му купиме "PAMPERS".. :rofl: :rofl:

5. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    на Македонија сега и текна да се откаже од Боки. А кога му ја наполни салана Борис Трајковски со Гранд, на никој не му сметаше што е транвестит, геј, ватевер и му дадоа повод да се смета за популарен и да се појаувава на вакви работи.
    Па уште коа ке ми текне дека имаше деца кои тврдеа дека тој им е Идол. Катастрофа.

Како и да е, срамота е ова прво за него, па за Македонија.

6. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
  7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^Кога го видов Ѓоко се сетив на неговото I feel like a fish.

Дали знаете дека Ѓоко Таневски и мисицата Стефани Борсова заедно иделе на англиски??? :rofl:

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Во Велес на концерт му дојдоа само 12-13 души :rofl: :rofl:

9. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Zdravo devojki, sega vidov edno interview na nasata ceneta manekenka Katarina Ivanovska (ne znam dali imate nesto za nea spomnato veke) i ne mi ostavi na najmalku ubav vpecatok. A zgora na toa i ne mi e mene faca ko za top model . Sto mislite vie ? :)

http://www.youtube.com/watch?v=i-HZwhalhzA

[mod-kirilica:1jkv43lb][/mod-kirilica:1jkv43lb]

10. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Катарина мене ми онака ОК т.е неутрална, успешно си ја работи својата работа и добро изгледа што друго треба за една манекенка? и да мислам дека веќе е спомната ако не се лажам :^)

Боки се покака? :o Ич не го сакам! ама за ова ми е жал, сигурно имал некој здраствен проблем без разлика дали е намерно или ненамерно (ако е намерно проблемот е психички) што не верувам да е намерно, па тој е дама, горделив е, и сигурно не му е мило поради ова... И му посакувам да си го живее животот како му е мило и тоа подалеку од Македонија, Македонија да ја страми и резили нема потреба! А што се случи со неговиот брак? :^) или го измисли за да биде на насловна во жолтата штампа?

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    http://www.idividi.com.mk/zabava/Showbi ... index.html

Влатко Илиевски со неговата песна „Среќа“ е победник на овогодинешното издание на Македонски радиски фестивал МАРС 2010.

Илиевски, како награда добива 60.000 денари и можност Универзалната сала да ја искористи бесплатно за солистички концерт до крајот на 2011-та година.

Второпласираните Некст Тајм со песната „Убава“ освоија 40.000 денари, додека Александар Белов со „Една“ се најде на трето место, освојувајќи 30.000 денари.

12. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Го обожавам Влатко Илиевски, срцка ми е, и многу ми е мило што он ја доби наградата, иако оваа песна нешто не ми е нај нај, има он и многу подобри..ама ако со срека нека му е...

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Леле овој Влатко... лигуш одвратен :puke:
    И Белов... го сакам ама песната „Една“ трето место? Како за на златно славејче е.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Е да си ми жива и здрава! Знам, дека за вкусовите не се дискутира, ама човек кој нема апсолутно никакви основни манири ниту култура, не може да ми е симпатичен. Па Бред Пит да е во изглед! А овој ни Б од него нема...
    За жал имав можност да го доживеам во „домашно“ светло....ужас, со еден збор.

Не знам само до кога нашиве ѕвездичиња ќе си мислат за себеси дека се незаменливи?! Мочковци и мочли се вртат на ТВ 250 км на час, и си мислат го фатиле Господ за таквите! Абе ајде :|

Чао и пријатно!

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Влатко Илиевски не ми беше нешто посебно антипатичен, ама со оваа песнава Среќа мислам дека повеќе не можам ни да го гледам. Вчера кога видов дека е таа песна на годината одма го исклучив твто за да го сопрам нагонот за повраќање. :puke:

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Го сакав Влатко додека беше со Морал и додека не се исфорсира како незнам кој. Сега ми е станат креле, лигуш и мочко. А фини свирчиња правеше едно време во Велес и идеше прибран народ. Сега само чавки некои од по 13 години. :puke: Одвратен е, уште па и онаа песната Среќа и Најбогат на свет. Втората е право за на Си-До. :puke:

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Лани победи Влатко,годинава пак,лани близначињата беа втори значи годинава пак,а пак прелани победија. Од толку гракала во Македонија ваљда не прават само овие песни,па и тоа најпопуларни боже ме сачувај.

Арно вика Офи додека беше во Морал го сакав,сега освен што се искомерцијализира до бесвест,стана толку антипатично,нарцисоидно створење што ми предизвикува болка во желудникот со секое појавување на Тв. Па добро кога ќе размислам кој му е менаџер сфаќам што сакал да каже авторот на поговорката Со кого си ,таков си.

Не го гледав МАРС ,читнав тука шо се дешавало ама мора да признаам дека насловов му е така токму оригинален,само не знам на кој се однесува на пејачиве што се како паднати од Марс или на публикава што иде во сала да го прати спектаклов :^)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мене ми е жално тоа што сме имале прекрасна музика македонска во 80тите и 90тите. Сега сал некои гракала се јавуваат, турни ме да кинисам. Како бре немав пари и јас да станам некоја пејачка. Се некои Слаткари и такви слични. Добро реков да отвориме категорија Шунд на форумов и таму да се збираат грефчињата, да не гнасат во музика и сличните категории. Во Шунд и сите на едно место таму забуталени.

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Што е до мене ни Белов, ни Влатко , ни бушавите близнаци и сите тие нови распеани чавки и гаврани не прават придонес за напредок на македонската музика. Нашава музичка сцена тапка во место со квалитет и иновативност, ама битно нови лица, нови имиња има.
    Ужасни ни се новите песни, наликуваат една на друга, не влагаат во уво и не се памтат.
    Јас пак ќе си кажам, а кој се согласува со мене фино, музиката во Македонија во 90-тите беше на завидно ниво. Толку убави песни имаше, што уште ми е милина да си ги пуштам и да се расположам. Почнувајќи од рок па се до поп музиката.
    А ова денес што го слуша младината е искомерцијализирано ѓубре!

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Влатко Илиевски пее како задавен! :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.