Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Мене Влатко не ми е одвратен, дури порано ми беше сладок, сега ми е само ОК и ништо повеќе.

Тоа што ме изнервира кај него е една негова лоша изјава за Наум Петрески.
    Пред некој ден го гледав на Пинк 15, беше гостин во емисија кај Тијана Дапчевиќ и збореше нешто за Евровизија, дека публиката сакала он да оди на евровизија,а не овој што отиде ( мислеше на Ѓоко,ама не сакаше да му го спомне името ).

И почна да збори нешто " кој е тој во жирито да кажува кој ќе иде на евровизија, какво право има он, не сакам ни името да му го спомнам ", па Тијана го праша на кој точно мисли, и он кажа "еве на овој што лани пееше со Калиопи". :fubar:

Како прво бе чукни се малку во глава и види дали држи вода тоа што си го кажал.
    Како може да навредуваш некој пејач постар од тебе, што со години опстојува на сцената и е признат и докажан како еден од најдобрите пејачи во Мк.
    Почнал Влатко од вчера да пее, па стигнал дури до таму да коментира за пејачи што се тука на сцената со години пред него.
    Треба да се има некаква почит за постарите колеги, а не да се покажува такво детско и неразмуно однесување на ТВ.

2. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    :D :D :D

Прикачени фајлови:

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Сакам да кажам нешто за Влатко Илиевски.
    Значи типов го обожавав,уште кога прв пат го видов во група Морал,ми стана еден од моите омилени пејачи.Но,како што поминуваше времето,крајно ме разочара.Нешто се изопачи,почна да се дига,да пее некои песни без врска,сигурно славата му мавна во глава како на многумина.. |(
    Но,кога прочитав дека според Блиц,Влатко Илиевски е наследник на Тоше Проески останав ваква.. :o
    Него никој не може да го замени,не па Влатко Илиевски :x
    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/219880/Vlatko-naslednik---Toseta-Proeskog

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Леле зачудена сум за Влатко..како е можно тоа.. :|

5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ^влатко, со тој негов да не речам пискалив глас, да го наследи тоше?? нема теоретски шанси!! :) а и мене ми беше симпатичен и добар на почетокот, ама кога парите и славата ќе те удрат во глава..добро, тој не беше ни толку славен, ама сепак имаше напредок...

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас од марс сум падната? Најверјатно... Стварно му е таа коконата Ана девојка? :^)

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Му беше девојка! Мене искрено Ана ми се допаѓа многу, а Влатче ми е миленик! :inlove:

8. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Од македонската естрада најмногу го поштовам Влатко Илиевски...Ламбе и ПАРКЕТИ !!! друго се е ...за нигде xD

9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Што знае Влатко од уметност?
    Колку дебилно глуми на серијана, неможам да издржам ни 2 минути да го гледам.
    Лигаво и препотентно створење.
    Од рокерче во што се претвори? Во лигав тип!
    Подобр беше коа вриштеше со Морал, а не сеа да ми рецитара песнички од Ш категорија!

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    За вкусови не се дискутира, ама нечии вкусови се доста дискутабилни :rofl:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    ја го обожавам боки! :D :D СЕ ШАЛАМ!

стварно, ја сакам каролина, мислам дека типката си е стварно преубава и има убав глас и убави песни и најубава нога :lol:
    други, Симон Трпчески нормално и нез кои други..

али стварно ме вадат од такт новиве ѕвезди како што веке и некои спомнаа тука..
    а ги мрзам емисиите од типот а1 ексклузив, бекстејџ... што ке гледам ја за ѕвездиве наши кај биле, која им е омилена храна, ова она...они ѕвезди??? ти се молам кој им го даде тоа име??
    да пееш по кафичи и диска ако те прави ѕвезда незнам...глупости..ја прв пат слушам за некои а тоа они фаци биле..
    па и онаа викторија лоба..се пререкламира више..насекаде ја има а глас и неам чуено...
    ме факаат нервози ако продолжам да зборам..боље тука да застанам :) :D

12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да кажам збор-два за Ламбе.

Отсекогаш ми изгледал како фин и паметен дечко, има убав глас и песните му се добри. Не му ги знам сите песни, ама тие што се попознати ми се допаѓаат.

Сега во неделата бев на свадба и Ламбе беше гостин, се запознав со него и морам да кажам дека е многу приземјен, цврсто стои на земја, многу е културен и ни малку не се однесува како позната личност.
    Јас дури се изненадив колку е фин и добар, ни малку не се занесува дека е нешто посебно, туку со сите обични луѓе таму на свадбата правеше муабет и се однесуваше најнормално.

Многу позитивен впечаток ми остави и сега имам многу добро мислење за него.

13. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Јас на времето многу ја сакав Каролина, но пред едно 5 години бевме во универзална неколку другарки нешо како кастинг беше, Каролина требаше да снима спот и да одбере девојчиња. Дојде после неколку саати каснење, нешто беше нервозна почна да пцуе да им се дере на соработниците и ние околу 50 девојки што бевме, ко казнети си излеговме, затоа што она не била расположена да не погледне и да избере некоја. Од тогаш не ја поднесувам и прв пат да видам такво арогантно одесување од јавна фаца... :x

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Кои се тие Маја и Миа што се сликале голи за Плејбој? Јавни фаци биле, а мене не ми изгледаат познато? :^)

15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Миа е водителка на backstage ,а Маја е манекенка и мислам Miss International пред 3-4 години

16. ivanceto1984

ivanceto1984 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    лелеее колку само се фолират елена на новата реклама фуј,мноооооогу ме нервират, :@
    биди природна,немој да се преправаш |( |(

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Тоа ли кога вика Благодарам и чао, така некако беше..
    Нели истото го викаше и Кети Пери на рекламата за Т - мобиле?

18. ivanceto1984

ivanceto1984 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Не3нам мацо ама многу ми е вештачка :fubar: :swear: :fubar:

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    И јас тоа го реков... целата реклама е премногу слична со онаа на Кејти. Дај бре нека смислат нешто оригинално овие од М2 |(
    Па добро, до некаде оправдано е, оваа Елена уште Кејти не ја имаше имитирано, па еве сега и тоа го сторила.

20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833

Маја Ангеловска и Миа Костова
    Македонското плејбој повеќе може да се нарече политишн бој
    интервју со Владо Бучковски?
    Изјава од Бранко Црвенковски?
    само реклами за СДСМ
    оф леле политиката кај почнаа да ја мешаат
    и ништо чудно разголениве да се во советничката листа :^)
    Мразам политика а највеќе кога ја мешаат на места во кои ен треба да зазема ни 0.0000001 удел
    :Down: за македонскиот плејбој

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.