Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CEyhRmbg_ag?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CEyhRmbg_ag?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

:clap: :clap: :clap: браво песната и за спотот и нормално за Дани..
    еден од поубавите спотови што сум ги гледала за македонските песни во последно време...

На De-lovely, ivanceto1984 и pink4ever им се допаѓа ова.
  2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Па како нема да е вештачка кога копираат, толку ли не може да им текне нешто креативно на М2 тимот?

3. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    http://www.idividi.com.mk/zabava/Showbi ... index.html

Азис: Боки 13-ка е неталентиран циркусант!

Кралот или кралицата на бугарскиот поп-фолк Азис смета дека Боки 13-ка е обична неталентирана карикатура, објави српскиот таблоид „Ало“.

Азис неодамна допатува во Белград за да го промовира дуетот со Индира Радиќ, а тогаш за првпат дозна за Бојан Јовановски!

- Ми кажаа за тој Бојан. На кратко ми објаснија кој е и што е. Не знам што да кажам. ОК, сака да се занимава со естрада, но што е со неговиот глас кога пее, настапот... Тажно ми изгледа. Нејасно, смешно. Не ја гледам поентата на тоа. Велат дека понекогаш знае да биде смешен, интересен. Ако е така, тогаш не си пејач, музички уметник, туку циркусант. Грешам ли? Драго ми е што во мене нашол инспирација за својата работа, но тоа не е тоа, рече Азис.

Бугарската мега ѕвезда вели дека не гледа никаква сличност со македонскиот шоумен!

- Во што сме тоа ние слични?! Погледнете ја неговата, а погледнете ја мојата слика. Тело, фаца... Јас сум висок 188 сантиметри, имам 87 килограми, а тој? Својата работа си ја сфатив сериозно и така и приоѓам и максимално и се посветувам. Јас, за разлика од него имам нешто повеќе од плава бланширана коса. Имам талент, глас, што за другата страна не сум баш сигурен.

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ај ако најдете постирајте ја рекламата. Барав на Јутуб, ама не можам да најдам.

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ајдеее, ја па овој Азис и Боки у ист кош ги ставам, во ист контејнер де!

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сузана

Фолк-ѕвездата Сузана Гавазова (28).
    од Струмица, облечена во жешки.
    панталончиња и во.
    провокативна.
    маичка.
    со логото на Ексклузив.
    открива дека нејзиниот задник.
    и е главен адут за освојување на балканскиот музички пазар.

-Да бидам искрена, дури сега станав свесна дека имам секси и провокативен задник. До неодамна мажите зјапаа во моето деколте, но ова лето посебно откако се сончав со танга-ѓаќички за капење на плажите во Охрид, немаше маж што не се заврте барем двапати. Задникот ми е природен, како и се друго на мене. Живеам на село и се хранам природно. Досега не сум направила никаква хируршка интервенција на моето тело, но размислувам да си ставам силиконски гради-вели Сузана.

Фолк-ѕвездата наскоро планира да го освои и балканскиот музички пазар оти, како што ни рече, во Македонија тешко се заработува од пеење.

-Планирам наскоро да го издадам и четвртиот албум со кој на голема врата ќе ги освојам Србија, Хрватска, Босна, Бугарија. Свесна сум за своите квалитети и затоа сум сигурна во себе. Српските колешки, на пример сите се силиконски, но ниту една нема газе како моево- вели фолк-ѕвездата.

Сузана Гавазова важи за една од најзогните и најсексипилните пејачки на македонската фолк и поп-естрада. Нејзиниот задник на големо се озборува во естрадните кругови и според многумина, газето на Гавазова е број еден на балканаската музичка сцена.

Таа музичката кариера ја започна пред 15 години настапувајќи во познатите струмички кафеани Пепи и Шабан. Досега има издадено три албуми од кои едниот е со староградски песни. Ретко зборува за нејзиниот приватен живот, но ни откри дека нејзиното момче во хороскоп е Стрелец, па затоа над задникот од неодамна го истетовира симболот на неговиот хороскопски знак.

газова има тело гром!!! у живо ја имам видено! и не ти требаат силикони, имаш материјал и таму ;) бтв, мнг шминка лупааааа :puke: ја начекав горе на канео спот снимаше, со буџет од 1000 денари спотов :rofl: се разиграла пред црквата хахаахахах! ама телооооо гром!!! капа и симнувам

7. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сузана Гавазова има многу убав глас, ја бива за пеење.
    Нејзините песни не ги знам, ама ја имам гледано на ТВ кога пее стари мак песни и стварно има прекрасен глас.

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    глас и тело да! ама нека пее барем забавно :D :rofl: или она старо македонско... а не она ново :puke: компонованоно :puke:

бтв на која тв се врти рекламата со елена?? и кога има м2 кој термин на која тв :$ ако знае некој? :$

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Вторник, среда, петок и недела од 19 часот на сител ... Од неделата почна :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    На сител рекламата ја има, па речиси постојано. А за Гавазова згодна е, ама во фацата е :puke: За гласот секој има различен слух, ама мене не ми се допаѓа. Ниту народно , ниту турбо фолк кога пее.

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
  12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Оригинал копија на Кејти Пери.. Уште првиот пат кога ја видов. И додека не ја дослушав до крај, дури мислев дека рекламата и е да се пријавуваат таленти за во новиот спот на Ристеска :lol:

13. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Море жени што сте му се стилиле на човекот.Негов живот -негово право. Еве мора да прашам што ви смета кај него?Што се облекува така?...пааа нели ние сме либерални и без предрасуди?

Ако он си решил да гради кариера на таков начин нека го,никој не не присилува да го слушаме,гледаме,да му одиме на концерти.Јас би му замерила само една работа,тоа што на Фармана збори српски и тоа не му го замерувам само него туку и на сите наши фаци кои пробуваат да градат кариера кај соседиве.Ние сме Македонци,дали некој од нив се труди да збори македонски кога гостува на некоја наша емисија,прави концерт,а башка ги дочекуваме со сите салтанати дури и им придаваме поголемо значење отколку што треба? Одговорот е јасен.. инаку Боки како Боки ич не ми смета,што сака нека прави и јас се надевам дека ќе дочекам некој добар проект да направи...млада сум уште :)

На teddybear и slobodka им се допаѓа ова.
  14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Лондонскиот филхармониски оркестар и пијанистот Симон Трпчески на 10 декември ќе настапат во Метрополис арената на Скопски саем. Познатиот светски ансамбл ќе ја посети Македонија во рамки на својата европска турнеја. Него ќе го предводи Владимир Јуровски, еден од најбараните диригенти на денешницата.

Како што соопшти здружението за култура „КултурОп“, концертот се организира во соработка со „Ај Ем Џи Артистс“, чиј ексклузивец е и... нашиот пијанист Симон Трпчески.

Програмата што оваа исклучителна комбинација уметници ја предвиде за македонската публика ќе ги опфати Симфонијата број 5 од Феликс Менделсон, Симфонијата број 3 од Јоханес Брамс, како и Концертот за пијано и оркестар број 3 од Сергеј Прокофјев во чија изведба солист ќе биде пијано виртуозот Трпчески. Тој го изведе токму ова дело на своето неодамнешно деби во престижната њујоршка сала „Карнеги“, за што критичарот на „Вашингтон пост“ запиша дека „... нотите под неговите прсти потекоа како ѕвезди што паѓаат – далечни, а прекрасни“.

Гостувањето на Лондонскиот филхармониски оркестар се реализира под покровителство на Министерството за култура на Република Македонија и се очекува да биде печат врз севкупната културна понуда во земјава во 2010 година.

Билетите за концертот се по цена од 1.200 и 1.500 денари и ќе бидат во продажба од 3 декември во „Југотон“-ГТЦ и на билетарницата на Скопски саем.

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сите зборуваат српски, до сега единствено Тони Зен во Преживеан зборува само македонски, ниту еден збор нема кажано на српски, браво за него. :clap:

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Е каква е таа јавна фаца за која што се зборува само за задникот бе?
    Е*ате јавната фаца тогаш!

На glamour-lady и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  17. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Ауууу исто ова ко со Кети Пери ко што викате... е стварно..ај сите на рекламите на крајот да стават благодарам и чао... оваа елена почна да ме нервира...уште малце да ја протресеше главата на рекламава? O.O

18. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881

Зошто немам слушнато за концертов до сега??? никој ништо не збори :?:
    ако е така, идам обавезно!!

19. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Да.
    Баш е срце тони нели =)) само македноски си цепа, и они го преведуваат уште :lol:
    штета што искочи вчера =(

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461

Еве

http://www.vest.com.mk/?ItemID=76BCD315 ... 072DDCB6B0

Статус на темата: