Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.313
    Не знам дали си простичка, не е мое да судам. Само кажав дека Е геј со сигурност :)

На sofijanoka и Sunnybun им се допаѓа ова.
  2. AnastasiaWinter

AnastasiaWinter Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2017
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    2.150
    А зошто не може на некого Огнен да му биде симпатичин иако е геј? :^) (не ќе рипа веднаш во кревет со него..)
    #прашањакоимемачат:?:

На Elen4e_sonce, theowndemon, malerozna и 15 други им се допаѓа ова.
  3. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.313
    ако одговорам на ова ќе развиеме дискусија која веќе нема да е МЈФ туку за сасим нешто друго. АЈ батали :)

На Sunnybun и stevemila им се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Не знам што точно ти е поентата на муабетот тебе пак, надоврзувајќи се на нејзиниот муабет со муабет како Огнен е добра душичка. Таа зборува за привлечност, ти за душата му зборуваш. Она збори геј е човече, значи сака машки :) не женски, ти повторно за душичката му зборуваш, за луѓе и не луѓе, за како е супер..не му вади ифтерии. Значи, не е анти-гејовите муабет, не е ни анти СДСМ :D него е муабет за физичка привлечност. А, сега, што има девојки кои осеќаат привлечност кон исфеминизирани машки...тоа е си е друга работа.Ама, за добар дел од нас,кои не привлекува нешто сосема друго, несфатлива работа e. Што е тешко да се разбере?

На Elen4e_sonce, Tajnaotrovna, galapce и 16 други им се допаѓа ова.
  5. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.363
    Абе и сто пати да пишете дека е ГЕЈ ич не ме засега, во мои очи е привлечен Огнен и харизматичен:emo:

А овој струмичанецов што го коментирате ептен лоповска фаца има

На Viktorijaaa5, theowndemon, Luna91 и 11 други им се допаѓа ова.
  6. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    A кој е Огнен?

На Troi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.115
    Се согласувам со тебе во целост. Имам само да додадам дека воопшто не е грда,баш е убава на слики изгледа како да е срамежлива.
    Е сега он ако не знае да си го држи во ѓаки негов проблем. Младост лудост штета.
    Едит: Јас од темава дознав за девојчево и сметам дека си во право.

На theowndemon, celineparis, Rama и 5 други им се допаѓа ова.
  8. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.672
    Тууу бе па вие како ја направиве голема како човек да уби девојчето. Ставила слика од личен профил-големо такво! Се цепидлачи до максимум.
    И да и мене ме навредува тоа дебела ама ептен се фативте за тоа. Стварно се здебелила има разлика но пак е симпатична така да што има врска!
    Не кажа члекнака види ја се направила крава од јадење хамбургери, туку само кажа поправена е, е сега дали е хормонско, невози или хамбургери ние можеме до утре да мелеме и да си претпоставуваме ама не е битно-што се замарате со небитни работи, да не треба отчет да ни дадат?
    Ај чилл оут...

На V.odolija, Sunnybun, SuperGirl24 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    A temava sto E?!Pa sekoj den citam samo ozboruvanja i mesanje vo drug zivot.Taka da ne si stavajte na srce i ne bidete taka osetlivi.Temava e bas ozboruvanje i momicka ne zgresi nisto.Ako mu smeta na nekoj deka bila zdebelena negov problem.Razlikata e ocigledna.Ne kaza nikoj nisto loso.Taka da relax

На ada21 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    328.946
    Колкууу сте контрадикторни само.Да рече некој на трудница дека е дебела ке го кренете тој некој на клоци и ке ве мавне депресија голема колку Марс.Ама за 'обична' жена умеете да кажете дека е дебела па згора може и 'заслужила' да ја изневери пошто дебелината е неопростлив грев де.

На Tajnaotrovna, Viktorijaaa5, YoungandBeautiful и 25 други им се допаѓа ова.
  11. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Aman de luge, od kaj znaete deka Ognen e gej? Moze onaka od zloba mu se vadat vakvi muabeti na covekot Sekakvi ogovaranja bukvalno sum procitala niz temava, najgolem broj se neoficijani informacii i neprovereni. Taka da, ne sirete se i sesto, moze da ve tuzat.

На Luna91, joy1, anaja1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Добро бе луѓе и да е стварно геј Огнен (што не ми е неверојатно пошто пишаа членки што не шират дезинформации), што е чудно на нас женските да ни е симпатичен и привлечен како јавна фаца? :D Нема да е ни прв ни последен земајќи ги во предвид и светските селебрити, и сигурно нема да легнеме со него ко што вика Анастасија :rofl:
    Мене ми е повеќе кјут и симпатичен отколку секси (освен гласот :wasntme:), и го обожавам ради држењето, интелигенцијата, културата и ставовите :)
    Иначе ме чуди ова од вчера како уште не е поставено на оној сајтот gledy да се смеат луѓето :lol:

На theowndemon, Luna91, YoungandBeautiful и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Е што толку фама околу дебелината дигнавте?

И за Мартина и за Фросина Фран многумина кажаа дека се дебели, па никој ништо не рече. Сега девојкава со мила фаца ве "купи" или?

Дебела е констатација, не е навреда. Па и трудница да е, кога е дебела, нема што да филозофираме. Ради блажената состојба а и ради хормоните на бремена жена не е убаво да и кажете дека е дебела, но тоа не го поништува фактот дека има накачила некој килограм плус. Дебел човек ако сака ќе ослабне, па ете и трудница после пораѓај ќе ослабне.

На ada21, elimkd, JuLleE и 7 други им се допаѓа ова.
  14. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    328.946
    Прашај трудница дали и годи да и речат дебела?
    Не не и годи

Ама и годи кога за друг вели дебела е па што

На Viktorijaaa5, galapce, crimson и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Какво е вашето мислење за естрадната ѕвезда Екстра Весна?

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  16. stevemila

stevemila Форумски идол

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    41.538
    Dve strani se plukase po Martina pa nikoj ne reagira.Ke pise nekoj dva zbora so epten retko komentira ili recisi ic,i odma prasina digaat.A slika so stavi momicka od svalerkata,pa tolku tragicno auh.Ljupka se slika gola po kupatila pa golema rabota so stavile slika od nea..A za trudnica,e koja trudnica e slaba.Pa i da kazat debela so tolku.Eve zdebelena sum i so treba? Oci da vadam na lugeto.Nosam bebe.Ima vreme koga manekenka da bidam

На ada21, Rebecca_R, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Секоја самокритична личност, без разлика дали е маж, жена, дали е хормонски проблем, бременост или јадење, сама ќе се погледне во огледало и ќе рече: океј, дебела сум.

Јас на некоја небитна личност нема да и кажам дека е дебела, но блиските, родители, дечко, другарки, охоо и те како ги критикувам кога се дебели. Никој не ми се налутил, јер и они се свесни дека се дебели или здебелени. Другарка кога беше бремена сама велеше дека е многу здебелена и не знае како ќе ги симне килограмите, и сите околу неа, барем оние искрените и рекоа дека е здебелена, ама има решение за тоа. И сега вели дека е дебела и дека и е тешко да ослабне. Човек кој е реален искрен со себе може да воочи дека е дебел или слаб, небитно.

На Cinderfakinrella, ada21, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  18. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.792
    Допаѓања:
    145.347
    Ех да се дебелееше или слабееше така лесно, арно ќе беше.
    Дебелина поради болест не можеш да ја решиш па колку и да се трудиш.
    Сите идеални неможеме да бидеме.

А за тоа што се постави слика во темата, па се ставале и од други не јавни фаци, па никому ништо. Само навреди не беа потребни.

На YoungandBeautiful, galapce, Nausicaa и 7 други им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    328.946
    Штета што таа реална искреност не ја носат сите во себе си.

Слаб или дебел сеедно се додека човек се осеќа добро во своја кожа.
    Осцилации во тежина секој може да има во даден период од животот.Од страна никој неможе да знае дали се работи за болест или личен избор така да никого не би нарекла дебел или костур.

На Tajnaotrovna, YoungandBeautiful, Annath и 17 други им се допаѓа ова.
  20. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.204
    Значи мојот геј радар е некаква дарба која ја немаат сите жени? How convenient :D

За в.д. струмички градоначалник, и јас сакав да напишам дека има неизживеана фаца на локален хохштаплер, башка целиот е гојазен. Не ми се допаѓа.

На theowndemon, ada21 и stevemila им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.