Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Морав да го постирам ,се пресмеав :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Buttterfly и ludoto19 им се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Сесилија ме пресмеа. Инаку шетаме низ центар со дечко ми летото и Боки излегува пред нас, со бели шалвари, бела маичка и танга во некоја јака боја. Умревме од смеење.

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    како компир на чачкалици е :D во случајов како лубеница на чачкалици :lol: :rofl: ( 1:1000 му е односот на нозете со стомакот :lol: )

4. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183
    Мевлем за очи!!! :rofl: :rofl: :rofl:

5. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    851
    Би сакала да прочитам мислења за нашиот млад "пејач" Денис Димоски кој во 2005 година мислам (не сум сигурна за год.)не претставуваше на детската евровизија со песната Роденденски бакнеж.Јас искрено не можам да го поднесам.Толку лигавење,филмање не сум видела од ниедно друго дете.(добро,со исклучок на Ања |( ) Уште од кога беше помал сакаше да зборува на повисоко ниво,да се претставува како паметен,искусен :^) Чекам да видам на вас како ви изгледа :)

Прикачени фајлови:

На zvezdakoska му/ѝ се допаѓа ова.
  6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Лелееееееееее и јас неможам детево да го поднесам...... аууу :puke:, а ми стана одбивен баш ради ова

А и сега е таков, баш го фатив на една емисија го даваа... Кога видов, одма канал сменив!! |( |(

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Јас never heard of him. А не ни ме интересира. Него мене Тони Зен баш пријатно ме изненади :)
    Мислев дека е, па како да кажам, дека има simptoms of being a сељак, ама се покажа во право светло :)

8. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    851
    ^^ И јас исто сум пријатно изненадена од Тони Зен.Го мислев некој кренат фраер,а сега ми изгледа сосем океј,пријатен дечко.И многу ме изненади со македонскиот,збор не вели на српски човекот па дури и другите ги учи македонски :)

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Виножитка истомисленичка :)
    јас 99% го имав шутнато во листата на сељаци
    ама после Срвајвров се замислив и јас бев пријатно изненадена
    понекогаш мило ми е што не сум во право :)

10. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Леле како некое педерче е. Не ми се верува ејјјј дете од 11-12 години а да се понаша така. Па има ли родители да го посоверуваат? Страшна работа :puke: испозанесен, уфилман си мисли ѕвезда станал. |(

11. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Софија Манева. Девојкава не ни знам дали спаѓа воопшто во јавни фаци, единствено знам дека е преголем очај :) И не знам кој и дозволува вака да се брука. Антипатична е страшно, а за неа дознав од Ексклузив, имаше некое интервју каде што ги предизвикала раперите од типот на Слаткар, со триста збунувања едвај кажа една реченица. :rofl: Знам дека е од Кавадарци, и по некоја логика или таткои имал бериќет со лозјето, па и плаќа спотови и песни, или е талентирана, а јас тоа не го гледам. Вие што мислите?
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uc95K9MkhNo?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uc95K9MkhNo?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Fearless па нормално дека на ексклузив си ја гледала пошто она другде и неможе да се види. :D Се бутка таму да ја даваат на ТВ и оној Зоки-Фаци ја "прослави". :lol: Така е тоа,на него му требаат луѓе за во емисија,на неа и треба некој што ке зборува за неа и ете ти си се договориле луѓето :D А многу ми е смешна јадничка,кога ја има во некоја емисија се една иста песна си пее,"лигав тип"...уствари па и несум сигурна дека воопшто има друга песна :rofl:

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Уф колку ми е одвратно ова крескало :puke: Пеење? Не сум сигурна дека знае што значи зборов :!:

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    леле како се избрука девојчево. Си дозволи сите да ја оговараат сите да ја замрзат, а рапериве ја испоплукаа......Сиротата мислеше дека ќе се прослави со Лигав тип :D уствари да се прослави, сега сите ја знаат по лошо. Дефинитивно татко и имал бериќет со лозјето :rofl:
    Незнам дали после сево ова ќе и текне да искочи на ТВ... :tmi:

15. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Песната Лигав тип не и ја знам, не ни сакам, колку грд насловот само.... :lol: А оваа Љубов или нешто друго, ми се допаѓа, и уште една има од неа мн што ми се свиѓа

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vulmUV965bI?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vulmUV965bI?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мене ми е убава песна таа со тој Јован, Секој ден... Па не е којзнае колку лоша, има многу полоши од неа, па пак опстојуваат.

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ауу мене колку ми е антипатична таа Софија, поголема глупост немам слушнато од таа песната Лигав тип, демек за раперите била.
    Девојчето изгледа сакаше да стекне популарност на грб на раперите, а на крајот само се избрука, ништо друго не постигна.
    Па еднаш кога ја видов во емисија кај Хелена Роза на кревет во пижамки облечена, ноу комент :)

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Има една балада со еден дечко, што навистина ми се допаѓа. Инаку вака како лик, не ми се допаѓа, а и нема некои предиспозиции за да биде јавна фацка. Ниту гласот и е нешто посебно....
    Вакви како неа ги имаме колку ти душа сака....

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Факт е дека нема глас, ама татко и е композитор и имаат музичко студио дома..па ептен е привилегирана.За жал така е кај нас, некој можеби има прекрасен глас ама нема можности да сними песна, а некој си има добар татичко и нема проблем.Пред некој ден баш ја гледав оваа Софија на една емисија гостуваше, па се уби од фалење.
    -Татко ми само за мене пишува, сака неговите најдобри песни да бидат мои..бла бла бла..
    Па на Фон се запишала, економски студирала ..па се положила абе |(

20. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Денис има 17 години,а не 11.Го знам,како помали си бевме другарчина.Премногу го форсираат неговите родители.Мене искрено не ми пее убаво-бојата на гласот не ми се допаѓа.Многу сака да го имитира Тоше Проески.Се занесува детево и е во некој филм,ама за мене е нула.Исто така се труди да зборува премногу литературно што од една страна тоа е и убаво според мене,само премногу ми е сериозен за годините.

А таа Катерина Димеска не знам ни како стана манекенка не е толку убава,ама на тој изборот каде што беше придружничка велеа дека немало поубави сите биле грди па таа му делела, :lol: барем за прилепчаниве можам за сите да зборувам,мал портарски град сме и се знаеме скоро сите.

На zvezdakoska му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.