Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    За жал така е...
    Па после се чудиме зошто толку самопрогласени пејачки никнуваат кај нас. Па ние многу музичко поднебје сме биле, секоја втроа талент за пеење!!
    Или секоја втора има јас спознор позади неа, дали тато, бато или некој друг, не е важно! Важно е песна да се направи, спот да се сними, и ајде! Ѕвезда преку ноќ-така било тоа.
    Факт е дека мора некој да те исфорисра и да те финансира за да успееш, ама што ако нема глас? Па изглед да имаше барем. Вака, што?

2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Што е ова за Каролина :?: И не ми се верува многу, овие Крема од мравка знаат слон да направат |( Ако има некој подетални информации нека ме извести :)

3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Не ми се верува да е нешто страшно, пошо ќе имаше на ТВ ќе кажеа, а Зоки лепотанон од Фаци ако не исфилмува не е жив...така да може не е ништо сериозно.

4. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    A ова за Cузана,мрси дива свиња? боже сачувај |(

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Луѓе не се потресувајте за она што ке прочитате во Свет или во Крема. работата им е да измислуваат приказни

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    ОМГ дефинитивно во Македонија најлесно, најефтино и секој може да стане пеач и да сними спот

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/II8j6TvA7DE?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/II8j6TvA7DE?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9RJUE-rlZ7c?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9RJUE-rlZ7c?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

:x :x :x :x :x :x

7. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    леле ги памтам песниве,само што заборавив дека лила и александар "имале музичка кариера" воопшто не ги бидуваа :x

8. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Хммм... ова со Каролнче точно било. Се превртела кога се вракала од Белград, и дури и испаднало едно тркало. Колата и била крш ама неа ништо не и е

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Бокица пред излегување :rofl: :rofl: :rofl:Лепотан! Ваква убавина ретко се гледа.. бисер Македонски :lol:

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ^^^ :o ова бе плашилово уште живо е? Оф, ти пуста земој што крепиш...Срам, срам да му е, пљук, срам да му е, зошто си го мајко родила |(

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Значи последниве години во Македонија сите ѕвезди особено оние што не претставуваат некаде, се некои нус појави, најчесто со англиски јазик и речник на завидно ниво, кловнови и ретардирани будали |( Не се сеќавам, освен Тоше Проески и Владо, да има некој асален во последно време во оваа наша секако напатена и избрукана грутка.

12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Да повратам сега... или одма? :puke:

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Незнам кое е тоа? :?:

Едит, леле ова ли е Фифи? |( Бог да чува :puke: Од каде се изродија овие педеришта? Порано ги немаше толку многу |(

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Јас прв пат кога го видов Филип такозвани Фифи мислев дека е женско , после кога сконтав си викам леле види го машко е ,а какво тело има поубаво од некоја женска, цк,цк,па и се лакира :puke: гледав на ТВ пред не знам колку време му понудиле да направи хируршки зафат за да биде женско ама му било ризично :x

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    8.783
    МИС УНИВЕРЗУМ!

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ајде една убава вест :)

Kласичен концерт во чест на Тоше Проески

Во големата сала на прилепскиот Центар за култура „Марко Цепенков“ во петок (10 декември), со почеток од 20 часот ќе се одржи првиот „Класичен концерт“, во чест на македонската и балканска мега ѕвезда Тоше Проески, кој во иднина треба да прерасне во традиционална манифестација.

Како што соопштија во четвртокот организаторите („АРТ 10 продукција“ и меѓународната фондација
    „Тоше Проески“ со поддршка на Министерството за култура и Општина Прилеп), концертот ќе трае час и 15 минути, и ќе заврши со емитување видео снимки на кои Тоше Проески изведува класични композиции. Концертот ќе заврши со доделување благодарници на сите што го помогнаа концертот.

На концертот во Прилеп ќе настапат Марјан Николоски, тенор, Ирена Крстеска, сопран, Теодора Божиноска, мецосопран, пијанист, Аљоша Симјаноски, Андреј Наунов, пијанист-корепетитор.

Во наредните години се планира концертот да биде традиционален со настап на големи ѕвезди и имиња од светската класична сцена, а ќе се одржува и во амфитеатарот, во спомен куќата на Тоше во Крушево.

Поводот за отпочнување на оваа манифестација во Прилеп е тоа што Тоше Проески својата блескава музичка кариера ја започна токму во Прилеп во 1996 г. година настапувајќи на Интернационалниот музички фестивал МЕЛ ФЕСТ кога ја забележува првата фестивалска победа. Наредната 1997 г. и повторно учествуваше на МЕЛ ФЕСТ и повторно победи.

На UniqueCreature и Srekicka им се допаѓа ова.
  18. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Пред некое време кога прв пат го/ја видов на телевизија мислев дека е женско, ама после тоа всушност сфатив дека е машко. |( Го гледав клипов каде што дава интервју за RedCarpet и се зачудив. Сам си вика дека е среден пол, море кажи си фино лепо дека си изрод и готово. |( И уште цел во животот му било да има многу пари и да биде многу познат. :emo: До каде дојде светов. :x

19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ^ама јас навистина си помислив дека е женско.. :tmi:

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Мене па жал ми е за Фифи, Боки и таквите како нив.
    Којзнае колку им е тешко. Си замислувам како би било јас да имам брада и к*р а да се чувствувам како што се чувствувам сега ( како женско ). И они се збунети. Навистина ми е жал за нив. Мора да им е многу тешко .

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.