Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.282
    Овој Булеварко го пратам понекогаш и ,арно си кажа човекот не е фер што уште од Зевзекманија не ги ставија право од тв екран на државно столче :rofl:

На biGirl, YoungandBeautiful, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.788
    Допаѓања:
    141.997
    Да, кај министерот без ресор Поповски, советник за транспатентност.
    Исто и Лешоски, Коста Петров, онаа од Фчерашни, Васиљ не сум сигурна. Имаше уште некој ама не ми текнува.

На elimkd, Rama и carangigia им се допаѓа ова.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Фчерашни ми се слаба точка, не можам да ги хејтам, извинете :D Единствено ми е да не ги соберат и емисијата да опадне... Ланчо само нека не го даваат никако :D :rofl:
    Уффф... не, Рамичке, немој те молам. Не понекогаш, никогаш :) Поодвратно суштество нема на социјалните мрежи.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.088
    Допаѓања:
    6.587
    Сектор за комуникации на Владата - Влатко Васиљ заедно со Дарко Лешовски, потврдено (y)
    Извор Фокус: Шарените се изборија за фотелија
    Цацко не е спомнет.

На stevemila и Rama им се допаѓа ова.
  5. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.788
    Допаѓања:
    141.997
    На elimkd и Momichka им се допаѓа ова.
  6. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Затоа ли ме игнорираш у пораки кога ти пишувам за Јована? :) И тука игнорирај ме, ама тоа нема да го смени фактот дека сите независни станаа владини експерти по нешто.

Тукуууу, Огнен независниот кој не беше кон партија наклонет и различен од Бетмен, кај го вработија? У Влада или некое од министерствата? Не сум запознаен, многу независни беа, не знам кој кај отиде. :tmi:

На honest girl, AURUA, zhap4e и 6 други им се допаѓа ова.
  7. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.018
    А што е со зашти
    Огнен работи со години во 24 вести.

На sofijanoka, biGirl и elimkd им се допаѓа ова.
  8. Someonespecial

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Сериозно уште пробуваш со реферати во пораки да ме разубедуваш за јавни фаци? :o Аман бе, друже... :D Па, да, секако - ама буквално и технички одамна во тој разговор ти кликнав „игнорирај наредни пораки“, па воопшто не ни можам да ја видам пораката, извини :wasntme:
    Никој од тие што мене ми се симпатични конкретно заради лични ставови не станал барем досега владин експерт, не се секирај ;) Ова претходното малку на шала го пишав... Јована е само водителка на Фчерашни и како таква ми е само убавка и симпатична, а Лешоски беше спореден лик (а како што (не) си приметил за него се изначудив и го изругав неговиот избор во влада). Тоа што они како индивидуи влегле во влада не е мерило барем за досегашната непристрасност на целата емисија. Мене ми е битно дека до крајот на минатата сезона емисијата целокупно правеше шеги на сметка на целата политичка сцена, и ова сеа не го мењава тоа. Се надевам дека во наредната ќе ги заменат со интересни фаци и ќе продолжат вака :)
    А од Огнен, еве ти коментар тазе од вчера:

Capture.PNG

Да хејташ сè и сешто без да си целосно информиран, не е толку кул колку што мислиш ;) :hai:

***************************************************************************************

Tуку, што е со актеров Гораст на рекламава за суперкупот? Т.е., што му е со англискиов? :| :drunk:

На sofijanoka, mssuniquee, Cinderfakinrella и 23 други им се допаѓа ова.
  9. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.192
    Допаѓања:
    124.695
    Ау страшно:( Срам ми беше да слушам и не гледав до крај . Ова е пуштено во етер? :worried:

На biGirl, Cinderfakinrella, Troi и 4 други им се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    @Someonespecial Овој со Англискиот ми звучи како некој Русин у нискобуџетен Американски филм со Стивен Сигал :D Мислам стварно можеле поубаво да се потрудат околу квалитетот на Англискиот јазик.... и јас кога ја видов рекламата,прво што се фрапирав беше тоа :)

На honest girl, biGirl, Cinderfakinrella и 16 други им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Па официјална најава е за суперкупот :| Мене ко Борат ми звучи со акцентот :tmi: :rofl:
    Плус и ова... прекрасно. :D Бруки... :worried:

На biGirl, Cinderfakinrella, Victorian и 8 други им се допаѓа ова.
  12. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    Еднаш ќе се деси кај нас побитен настан и нормално, ќе оплескаме се што може да се оплеска.
    Тек сега нема никогаш да победиме на Евровизија, цела Европа не глеа колку сме приглупи за организација. ^_^
    П.С. оваа Теа Пупкова последно време ја гледам насекаде. Изложби, спотови, емисии, портали... сеа уште во видеово требаше. Што толку ја испопуларизираа насекаде...

На Matotheja, YoungandBeautiful, Cinderfakinrella и 8 други им се допаѓа ова.
  13. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Кинески ли зборува, англиски ли зборува или руски?

:x

Не, стварно? Што е работата? Намерно е ова?
    Не можел да се потруди подобро да научи да изговара или друг актер да нашле?

Па и WELCOM пишале :rofl:

Macedonia is the beast kantry:wasntme: (fingers) Com tu visit ass. :sweat:

На YoungandBeautiful, Oleeenka, Cinderfakinrella и 15 други им се допаѓа ова.
  14. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Зборување англиски со акцент? Повеќе ми се допаѓа отколку да глумиме дека англискиот матичен ни е.

На sofijanoka, SexiLy, Baby-bubu и 2 други им се допаѓа ова.
  15. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ве читам неколку Поборници,прибувате да ја протнете политиката низ повеќе теми поставувајки ја за разговор истава тема.
    Суптилно.
    Туку да ве прашам.
    Ако некој е независен и биде вравотен во некое министерство тоа ке го направи член на истата партија?
    Добро,да речеме мислите дека е така. Е ај нека вработуваат само членови.
    Се мислам дали тогаш помалку забелешки ке имате.

На sofijanoka, Kitten, Baby-bubu и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.267
    Допаѓања:
    81.831
    Уживаш во инсерти од Матка и чаршија и одеднаш во кадар упаѓа позадината на коњот од „Воин на коњ“...аборт мишн, мавај икс. :|
    Не е воопшто лошо видеото, ова беше мајтап. :D

Мене ми се допаѓа, само требало малку да корегираат оти многу лошо звучи она тврдо „р“ во вери. Еднаш вели веРи, друг пат вери со меко „р“. Епа тоа ми мати вода, многу неусогласен акцент.
    Инаку навистина ми се допаѓа. А тоа велком не е во видеото, туку на банер на стадионот мислам. Ќе го поправат секако, не верувам дека по критиките би оставиле да пројде така.

На YoungandBeautiful, Cinderfakinrella, AURUA и 11 други им се допаѓа ова.
  17. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Ау извини, а кога кликна игнорирај наредни пораки, пред или откако не ти одговорив на твојот реферат? :lol: Спешлкеее бееее, каква љутка си била, не знаев. Извини ајде, не те пецкам више, жими мајка. Смир? :handshake:

За Огнен, Фчерашни, пола Твитер, за Мра од вчера и веројатно за идните за кои допрва ќе дознаваме, со вработувањето во Влада погазуваат све за кое се бореле под знамето на независното граѓанство. Профитери. Опортунисти.

You don't fight fire with fire. Против нетрансапрентноста за која обвинуваа се борат со нетранспарентност. Му текнало на некого, го вработил. Зошто? Интересен бил на Твитер. :o Кога Грујо вработуваше така, тоа беше непотизам, партизација... изгледа само вкусот им е различен на луѓето на власт, па едниве преку Фејсбук, другиве преку Твитер регрутраат, али преку оглас и пријавување, никако.

Сериозно мислиш со тебе каква било дискусија ќе водам? Најсериозно? :rofl: :rofl: :rofl:

На honest girl и Bankarkata им се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Фала за скриншотот Капетане, не мораше, игнорот логично значи дека не ме интересира твоето буцкање :)
    Да, стојам цврсто на истите ставови за кои ме напна и не верувам за Огнен дека ќе го видам како партиски полтрон, а од Фчерашни и за Моџо сум сигурна дека нема да го видам. Ама ти надевај си се дека ќе имаш материјал за покажување интелигенција преку хејтање :)
    Напишав јас мислење за Лешоски и за другите од твитер што ги вработиле во актуелни политички настани колку ги „поддржувам“, ама кој да прочита :)
    И да, на што ти личи тоа пресмејување на крајот? Дали сериозно ќе си водел дискусија со Галапче? Да, ќе водиш со секого на форум, ако си елоквентен и интелигентен не значи дека други членови ти се испод ниво. Еј, Earth calling дечко, спушти се од облаци малку, океј?! :)
    Тука завршувам со тебе за ова, не сакам пак да ме повлечеш и јас да ја водам темава во друг правец :)

А бај д уеј, со овие дна шо праиме? (facepalm)
    https://www.dokazm.mk/jovana-ne-ja-...nata-ili-ubava-ili-deka-e-shvalerka-na-tevdo/
    Не знам која членка рече некни дека самите овие што пишуваат текстови се брукаат со вакви работи, а не тие за кои пишуваат, па за кој било нека се работи. Простачишта. :headbang:

На Yowannty, Joi, Peppermint и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.362
    @LollySky пред 24вести Огнен на сител беше водител

На LollySky и Cka им се допаѓа ова.
  20. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    A demek Karolina Gocheva epten milozvuchno go zbori angliskiot :D???
    Samo glasno komentiram:emo: veke koga se kritikuva akcentot na dechkovo:wasntme:.

На Sesil, Antebellum и Rama им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.