Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

^ Последно ја гледав во емисијава и да, изгледа како крајно уфурана девојка. Не ја познавам лично, сум ја среќавала по кафулиња и на журки, ноу хард филингс за тие што ја познаваат ама мене ми делува доооста арогантно.

2. BlackNight

BlackNight Популарен член

Во последно време генерално, од никаде излегуваат тие популарни градски /читај скопски фаци, зошто нели други градови не се градови всушност и секако урбани ликови кои заслужуваат достојно место со нивните гооолеми достигнувања, како некој си културен феномен со натпросечни способности, свежи откритија кои патем нели треба да ни ја доловат смислата на животот оти ние не можеме.
    Втора група, силиконски по дифолт напумпани гради и задници и секако усни, без разлика дали им стои на фацата или не, без разлика што наликуваат на риби, ама во буквалана смисла на зборот или на од оса каснати. Зборувајте со стоматолог или максилофацијален хирург и ќе ви каже дека многу од усните со кои се гордеат наликуваат на оние кои се сметаат за малформација во медицината. Е, овие се со вонсериска убавина од која здивот ќе ви застане, вилицата ќе ви отпадне, инфаркт ќе доживеете, и сл.
    Најчесто но нејм, исто така градски фаци, кои се муваат низ градот, ама па ете се потрудиле, повежбале, се напумпале, и заслужиле да се третирани. А згора на тоа замислете и ПАМЕТНИ!!!!! Ваууу.

За интервјуата со горенаведените да не зборуваме. Се состојат од следната конверзација без исклучок.

1.Кој/која е всуѓност џџџџ? (следи длабока себе психоанализа за тоа колку ведра и позитивна личност е колку го сака животот, колку е бестрашна. колку ги сака луѓето, колку го сака секое утро и со насмевка се буди и со јасна визија како ќе и помине денот). Всушност, далеку од позитивна, ама нервозна и стресена, не се дружи со секој, и не те ни погледнува, се и смета, освен тие неколку души што ја доспеаваат до небеса, станува после дванаесет, а ако треба порано задолжително се буди со пцовка.

2.Што реализиравте во последниот период -следи долг период на пауза, па едно паааа, па потоа насмевка како израз на досетување и секако некое „ постигнување“ пред околу десетина години, ако има среќа и посвежо. Ако е во екот ќе запне како навиено учениче при испрашување пред табла.

3.Потоа, што се вашите планови-или ги нема, па остава на времето. Или нешто за наредна година, ама не ни открива, да не се урочи нели и како изненадување треба да е. И доаѓа и проаѓа и наредна и понаредна година и ништо!

4.Потоа следи приглупо прашање, од типот а омилена боја, омилено јадење, музика. И сите без исклучок читаат длабоки религизиони и писхолошки книги, го слушаат Бах, ама нека ги потпрашаат за некоја негова композиција. Аха, и омилени им се неутрални бои, ама се бапнале у пембе розе.

5. Па исто, како ја одржувате линијата. И има две верзии- или јадат се и сешто и ништо не им се фаќа, а не вежбаат, природно такви си се, заслужни биле добрите гени. Или гладуваат, вежбаат по сто пати во неделата, пица никако, сладолед никако. Па ете ти ги после на инстаграм се сликале сосе пицата. Не пијат ни алкохол, ама ете ги со цело шише шапањ пред себе. Нема везе.

6. За крај-што ве радува во животот. Абе се ги радува! Они се добри, среќни,племенеити и затоа животот троструко ги наградил.

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Хахах ништо не е ова. Ќе ви покажам кај живее, а мисли живее во палата.

4. Cka

Cka Форумски идол

Majстор за глупи прашања - абе овој у влечки мастурбира?

Oleeenka likes this.
  5. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Моментот кога ќе ти дојдат ѓаол Ванус и ѓаол Гоце на рамо, па ќе те натераат вака да се сликаш и да ја споделиш сликата јавно :rofl::rofl: :rofl:

:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

theowndemon, Oleeenka, AURUA and 7 others like this.
  6. antonelala

antonelala Популарен член

Браво! :clap:

AURUA and BlackNight like this.
  7. Matotheja

Matotheja Популарен член

Конкретно за Теа, таа и целото нејзино друштво, што се синови и ќерки на уметници и музичари и бизнисмени, си имаат за дозвола да плукаат на се што е подолу од нив. Арогантни до небо и одвратни.

PaLaVa and Momichka like this.
  8. Avery

Avery Популарен член

Моментално ја гледам емисијава, добро шо и е на водителкава?!?!?
    Гостинов останува :^) на нејзините "шеги"... Упаѓа во збор, кажува глупи зафрканции, прашањата и се Бог да чува... Не знам кој (освен мене вечерва) и ја гледа емисијава...

Леле (facepalm) на крајот на емисијата, изненадување за крајот на сезоната-- 10 факти за Титаник! :|

Last edited: Aug 8, 2017
  9. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

@Avery ова е Ивана?? На времето водеше мислам емисија (не ми текнува на кое радио) и беше далеку попријатна.

Cinderfakinrella likes this.
  10. BlackNight

Мартина Димовска води некоја емисија Иновации на мтв1. Не знам од кога, јас ја видов од скоро.

Cinderfakinrella and referentka like this.
  11. referentka

referentka Moderator Staff Member

Емисија каде гостите и се еминентни професори и научници:tmi:.
    Страшно..и жално:worried:.
    Професор од електротехнички факултет со длабока историја во иноваторска кариера гостин кај неа|(

12. Matotheja

Matotheja Популарен член

Кога и да и го слушнам очајниот обид да биде смешна и интересна, ме убија туџа срамота. (facepalm)

13. Avery

Avery Популарен член

@Mishela како што слушнав Ивана се вика. Не знам која емисија ја водела на радио, ама за тв не ми е никако :shake:
    @Matotheja баш така :worried:

Cinderfakinrella and AURUA like this.
  14. BlackNight

Чекам сега да излезе статија дека некоја јавна фаца се сликала со некој од фудбалериве и дека бил ,, заслепен ,, од нејзината убавина и такво нешто досега не видел. задолжително со множна најава дека којзнае, наскоро може ќе слушаме и свадбени ѕвона.

Oxymoron, Gosh, Kathrynn and 19 others like this.
  15. Elissa

Elissa Форумски идол

А бе Мелитка нешто нема ниту една слика на инста од дечкото, :wasntme: да не се скарале бог да чува, ептен криво ќе ми биде...

elimkd, Rama, Someonespecial and 7 others like this.
  16. Primavera

Primavera Популарен член

Не ми е јасно како не се сетив на спотот од порано. Затоа и ми беше толку позната оваа Јелена :rofl:

Βικτωρία likes this.
  17. Justicija

Justicija Форумски идол

Мелитка е дно дна , а Виктор бетер , можеби се скарани , можеби Викторче снемал пари ..

Skorpija25 likes this.
  18. Rama

Rama Форумски идол

Ти да не си видовита случајно?
    Се шегувам де :D ова дека точни ти беа претпоставките.
    Ама јас веќе прочитав милион статии како Роналдо и фрлил око на Марјана ама таа го зезнала флертувала со Зидан.
    А,и друго прочитав Роналдо исто се воодушевил од убавината на Џени Окело,па нивни заеднички "фанови" споиле нивни постери и ги направиле пар :D :D

Прв пат ќе ја искористам оваа фраза за нашите новинари ДНО ДНА.
    Туку,ништо не прочитав за Лила нели таа е стравствен фан на Роналдо,или за неа не се пишуваше оти Шпанија си беше жената,инаку да беше тука и таа сигурно неа ќе ја запросеше Роналдо :D

19. shz

shz Форумски идол

Изгледа Лила беше тука го гледаше натпреварот, видов слика.

20. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Дали е точно дека оној ретардот Коста Петров што галамеше за пат до врвот, капитализам нешто, врвови она она - се вработил кај новата власт како нишач на врата?
    Врвови, капитализми, предузимаштво, драпај си...и на крај на државна цицка :D:D
    Какви отпадоци ццц...

Gosh, b.o.n.i, sjdgo and 1 other person like this.
Thread Status:
Not open for further replies.