Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. macence85

macence85 Популарен член

И мене Иренче.Транвеститите навистина имаат грешка во хормоналниот баланс.И нив навистина им функционира мозокот ко на жена. :( Е сега конкретно за Боки наш незнам колку неговото е шоу, колку реално. А Фифи чекаше ред пред мене во една продавница, јас глава давам ако некој гледајки го од позади каже дека е машко. Струк, нозе..ма нема шанси беее. А за нашава естрада но коомент!!! Никој нема аслен. Можеби Влатко Лозановски ми е ок лик, и Калиопи пред се поради времето поминато на естрада. За Џамбазов тумбс уп.Тони Михајловски ми е страшно добар глумец, но за водител ги минува моите граници. Друг што знам..никој не ми се оделува за да го спомнам :!:

2. janie

janie Истакнат член

aj i meneee prati mi

3. Offspring

Offspring Форумски идол

:rofl: :rofl: Па види го ама долга нога има ахахахахаха :rofl: :rofl:

4. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Фифи има смувано толку многу машки, ехее... :rofl: :rofl:
    А на крајот овие или ќе повраќаат кога ќе дознаат дека е машко, или никогаш нема ни да дознаат :lol:

macence85 likes this.
  5. wolf4e

wolf4e Популарен член

Mене и на женско ми личи,само така во нозете некако во одот се заприметува инаку поженствен е од боки барем :rofl:

6. irenna

irenna Популарен член

Ама брадата го издава, колку и да ја бричи му се познава потемно на лицето :)

7. janie

janie Истакнат член

mislis na marija ? leleee mn mi e antipaticna nemozam da a gledam a pak gotvacot ...no coment

8. janie

janie Истакнат член

Една моја другарка го знае Фифи лично и ми кажа дека татко му се откажал од него...

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

^А на негово интервју кажа дека подршка има од родителите .. Којзнае.. :^)

10. cutebunny

cutebunny Истакнат член

Јас би го спомнала Владо Јаневски уште од малечка ги слушам неговите песни навистина во секој стих има чувства има смисла секој збор а не како овие нови "пејачи" само на тема секс праат песни...да не спомнувам што се случува со народната сцена... буквата н ја нема од НАРОДНО луѓе ќе си ги истребиме корените...па облекле минич застанале пред црква и нешто секси штиклици и се размачкуваат по стубовине и пеат за иселениците од Македонија...мене ме фати срам тоа е толку долно....се што се прави за пари еееејјјј....Исто од луѓето што ги почитувам се Влатко Илиевски и Тони Михајловски затоа што мислам дека само оригиналноста вреди...се друго е безвредно...

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

аааа, не ја наоѓаш ти прити веќе,банирана ни е таа оддамна :D :rofl: евентуално ако не отворила фејк профил по 483974 пат :lol: :lol:

12. janie

janie Истакнат член

aj togas ti prati mi lp ako gi imas porakite

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Ти пишав :* П.с пишувај кирилица, такво ни е правилото на Фемина :)

14. janie

janie Истакнат член

ок фала усте еднас :*

15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Ауууууу овој Боки13 бил ненормален. Пред некој ден случајно пуштив Фарма и не можев да поверувам што и правеше на таа плавата Јасмина...и ги буткаше шминките, сакаше вода да и истури додека спиеше, ја вреѓаше и го тегнеше јорганот.... :o :o и на крај кога испадна му подарија книга од неа (писателка била таа Јасмина) и он вика само што бев во веце и се избришав со неа. Како не му е срам, се погледнал ли во огледало. Он е за жалење, ни ја срами државава а си влегол во некој филм си мисли ѕвезда е. Болесник! :puke:

16. Tenna

Tenna Истакнат член

Леле,а најновата фора што му беше на фармата?Кога ќе ги видеше овој Марјан и Јасмина,како демек се плаши од нив и нивно влегување во просторијата кај што е он,почнува да плаче автоматски(плачот не се објаснува,али мене ме смееше ужасно) :D И знам на Марјан му викаше брадато страшило :lol: а на оваа Јасмина-чурка,тетка-стринка,чудовиште со метла на глава и како ли уште не. Али што може да измисли тој да привлече внимание,јас мислам никој не може-значи до толку е работата.

17. Blanca

Blanca Популарен член

Не знам дали го видовте, пред малку го имаше на пинк. Бокица во звезде гранда :D :D ....колку беше смешен, незнам дали е свесен. Ја пееше таа негова дебилска песна и правеше некои фаци лелеле да се убие од смеење човек :rofl: :rofl: :rofl:

18. meruska

meruska Истакнат член

лила филиповска брукаааааааа жената страсно ме нервира леле стара е бе веќе нека се тргне од медиумите веќе или нека ја тргнат :D :D а за најекстра фаци во мк.тони михајловски и софЧе и го заборавив презимето на амазон имасе емисија она пред година ,две а девојЧето закон нема влакна на јазикот еејјј и есма да не ја заборавимее :D :D

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

20. irenna

irenna Популарен член

Таа се соблака кај стигне, не па на телевизија :D

ludoto19 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.