Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    И мене Иренче.Транвеститите навистина имаат грешка во хормоналниот баланс.И нив навистина им функционира мозокот ко на жена. :( Е сега конкретно за Боки наш незнам колку неговото е шоу, колку реално. А Фифи чекаше ред пред мене во една продавница, јас глава давам ако некој гледајки го од позади каже дека е машко. Струк, нозе..ма нема шанси беее. А за нашава естрада но коомент!!! Никој нема аслен. Можеби Влатко Лозановски ми е ок лик, и Калиопи пред се поради времето поминато на естрада. За Џамбазов тумбс уп.Тони Михајловски ми е страшно добар глумец, но за водител ги минува моите граници. Друг што знам..никој не ми се оделува за да го спомнам :!:

2. janie

janie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3

aj i meneee prati mi

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    :rofl: :rofl: Па види го ама долга нога има ахахахахаха :rofl: :rofl:

4. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Фифи има смувано толку многу машки, ехее... :rofl: :rofl:
    А на крајот овие или ќе повраќаат кога ќе дознаат дека е машко, или никогаш нема ни да дознаат :lol:

На macence85 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mене и на женско ми личи,само така во нозете некако во одот се заприметува инаку поженствен е од боки барем :rofl:

6. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Ама брадата го издава, колку и да ја бричи му се познава потемно на лицето :)

7. janie

janie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3

mislis na marija ? leleee mn mi e antipaticna nemozam da a gledam a pak gotvacot ...no coment

8. janie

janie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    Една моја другарка го знае Фифи лично и ми кажа дека татко му се откажал од него...

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    ^А на негово интервју кажа дека подршка има од родителите .. Којзнае.. :^)

10. cutebunny

cutebunny Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    27
    Јас би го спомнала Владо Јаневски уште од малечка ги слушам неговите песни навистина во секој стих има чувства има смисла секој збор а не како овие нови "пејачи" само на тема секс праат песни...да не спомнувам што се случува со народната сцена... буквата н ја нема од НАРОДНО луѓе ќе си ги истребиме корените...па облекле минич застанале пред црква и нешто секси штиклици и се размачкуваат по стубовине и пеат за иселениците од Македонија...мене ме фати срам тоа е толку долно....се што се прави за пари еееејјјј....Исто од луѓето што ги почитувам се Влатко Илиевски и Тони Михајловски затоа што мислам дека само оригиналноста вреди...се друго е безвредно...

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    аааа, не ја наоѓаш ти прити веќе,банирана ни е таа оддамна :D :rofl: евентуално ако не отворила фејк профил по 483974 пат :lol: :lol:

12. janie

janie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    aj togas ti prati mi lp ako gi imas porakite

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Ти пишав :* П.с пишувај кирилица, такво ни е правилото на Фемина :)

14. janie

janie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    ок фала усте еднас :*

15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ауууууу овој Боки13 бил ненормален. Пред некој ден случајно пуштив Фарма и не можев да поверувам што и правеше на таа плавата Јасмина...и ги буткаше шминките, сакаше вода да и истури додека спиеше, ја вреѓаше и го тегнеше јорганот.... :o :o и на крај кога испадна му подарија книга од неа (писателка била таа Јасмина) и он вика само што бев во веце и се избришав со неа. Како не му е срам, се погледнал ли во огледало. Он е за жалење, ни ја срами државава а си влегол во некој филм си мисли ѕвезда е. Болесник! :puke:

16. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Леле,а најновата фора што му беше на фармата?Кога ќе ги видеше овој Марјан и Јасмина,како демек се плаши од нив и нивно влегување во просторијата кај што е он,почнува да плаче автоматски(плачот не се објаснува,али мене ме смееше ужасно) :D И знам на Марјан му викаше брадато страшило :lol: а на оваа Јасмина-чурка,тетка-стринка,чудовиште со метла на глава и како ли уште не. Али што може да измисли тој да привлече внимание,јас мислам никој не може-значи до толку е работата.

17. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Не знам дали го видовте, пред малку го имаше на пинк. Бокица во звезде гранда :D :D ....колку беше смешен, незнам дали е свесен. Ја пееше таа негова дебилска песна и правеше некои фаци лелеле да се убие од смеење човек :rofl: :rofl: :rofl:

18. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    лила филиповска брукаааааааа жената страсно ме нервира леле стара е бе веќе нека се тргне од медиумите веќе или нека ја тргнат :D :D а за најекстра фаци во мк.тони михајловски и софЧе и го заборавив презимето на амазон имасе емисија она пред година ,две а девојЧето закон нема влакна на јазикот еејјј и есма да не ја заборавимее :D :D

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009