Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.824
    Допаѓања:
    99.317
    На kim.k, Ana Marija 1, orevka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.672
    Како треба да ти се обраќам со ГОСПОЃО или ГОСПОЃиЦЕ?

Каде го слушна мојот тон како ти се обраќам жити се?

3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.527
    Таа ни откри дека планира да отвори онлајн-продавница во која ќе се продаваат разновидни сувенири, како запалки, маици, пенкала и слично на кои ќе биде испечатен нејзиниот лик.

Леле дааааааааааа!!!!

На kim.k, Rama, SwanMay и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.803
    Допаѓања:
    142.146
    Не мислев на тебе дека си дно, мислев на другар ти БОКИ за кој лажеше дека имал пост со кој се оправдал.

Како и да е барем го знаеме сега твоето лицемерно лице.

На Michelle* и ocicka2014 им се допаѓа ова.
  5. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.482
    Допаѓања:
    183.749
    Постот е таму, прочитај за да не ме навредуваш уште повеќе, не ти личи.

Твоето од друга страна, одамна сите го знаеме.

А и интересно како тоа одма се оправдува мајката. Кога мрзиш некого, како хиени сите само чекаат момент да го исплукаат.
    Може коментарот воопшто и не го пишала мајката. А и да го пишала, самата се демантираше.
    Битно е да се исплука. Ах бре Македонче...

На galapce, Gosh, manja666 и 11 други им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    ^^Океј,ајде...го плукаме неправедно, го мразиме, а тој сепак, се' што прави е... помага. Јас, нит отварам профил да ја демнам жената и да и го мерам паметот, нит ме занима. Уште помалку па Боки го следам што објавува. И, значи, се установи дека Боки и се јавил и зборувал со неа? Ете, толку е битно. Без да се навредува жената и да и се кажува..каде и е местото. Ама, ах, Македонче...

На theowndemon, Ana Marija 1 и YoungandBeautiful им се допаѓа ова.
  7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.803
    Допаѓања:
    142.146
    Битно мајката да се изнавреѓа... на Боки газот да се лиже... дека е фенси, познат, алапача, се облекува у женски фустани...
    А пустава жена што душата и е искината ќе ја малтретираме....

Човечност бе! За слава газ даваат!

На Rama, eli25, Oscar Lady и 9 други им се допаѓа ова.
  8. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    Abe trn u oko vi e boki, dzanam vas vi pravi nesto

На Baby-bubu, Oscar Lady, andromedae и 9 други им се допаѓа ова.
  9. ocicka2014

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.672
    И пак не го видов постов тука каде што Боки си објаснил се ;)

После се вреѓате кога викам тука наразно се лупа! Окккк

На Rama, Bitter-Sweet, oblace1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Michelle*

Michelle* Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    838
    не туку вие сте толку заслепени од „добрата и хумана душа на боки“ и од тоа што ви ги мачка очите на фејсбук па не сакате да видите подалеку од носот,не сакате да ја видите реалноста

На Rama и PaLaVa им се допаѓа ова.
  11. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.519
    Допаѓања:
    43.617
    Боки го имаше објавено апелот за помош, и никаде не кажа дека организацијата дала пари, туку само кажа дека се чуле од организацијата со мајката да видат зашто се затворени сметките, и она рекла дека парите се собрани, и он го објави тоа.

Мајката демантираше дека и се јавиле од таму - во ред, оправдано оти дури подоцна се смени објавата дека роднини така рекле, не она, па дури потоа лично Боки се чул со неа.

И која е причината за демантот, ни тоа не ми е јасно.

Се дигна фама зашто се затворени линиите, и зашто се вели дека се собрани парите, а апелите уште траат.
    И со тоа што он објави дека таа лично му кажала дека се собрани парите, и направи услуга на неа за да не ја напаѓаат, оти попрво зема да демантира дека пари он не и дал ( никогаш не беше спомнато такво нешто ), одколку да каже дека парите се собрани, за да не помислат луѓево дека се прави дубари - ко што и помислија.:|

На kim.k, *Amethyst*, sanja.burgundy и 10 други им се допаѓа ова.
  12. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Акo е нештo вaжнo, вaжнo е декa пaрите се сoбрaни. Вo oвaa aкцијa биле вклучени рoднини нa мaјкaтa кoи не себичнo и без срaм се oбрaтиле зa пoмoш пo фирми и луѓе.
    Се нaдевaм декa oвa дете ќе имa успешнa oперaцијa и дoлг живoт.

На Petar80, Rama, Espadrila и 24 други им се допаѓа ова.
  13. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.482
    Допаѓања:
    183.749
    А каде е мајката извреѓана?! :^)
    Кога со сила го терате, а не оди, станува досадно... и јадно.

Уствари тоа што сметката се затворила откако се објави дека бараната сума на пари е собрана беше поздравено, зошто истото кај други случаи беше злоупотребувано.
    Е сега одредени апели што уште стоеја јавни е дека не беа на време информирани.

Боки е шарлатан. Надмен и арогантен. Далеку од светец. Никако не ми е најбитна фигура во општествово, а верувам на никој од нас. Ама од толку плукање без лиги ќе останете. Плукни па речи оп работава.
    Никаде не изјавил дека од свој џеб ги дава парите. Јавна фигура е, некогаш е повлијателен отколку што изгледа. Ако може негде бар малку да помогне за некого значи многу. Ама не. Ќе седиме дома и ќе плукаме. Нигде никој не вика дека треба да го обожувате. Фор гадс сејкс.

Последна измена: 26 август 2017
    На Baby-bubu, Lella, andromedae и 11 други им се допаѓа ова.
  14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.315
    Допаѓања:
    259.533
    Не реков дека жената прави збрка, реков дека има некоја збрка. И да се помешала, пишав, да не сте и во кожа. Седела на фб или не, што е битно. Самохрана мајка, со три деца, од кое едното тешко болно, се собираат пари, а ние како народ се замараме кој што објавил и што искоментирал.
    Друга работа е што постојано има проблеми со донациите и бара регулирање за да не доаѓа до вакви работи.
    Сега е битно детето да се оперира и да се спаси.
    Боки е скроз небитен.

На galapce и stevemila им се допаѓа ова.
  15. ocicka2014

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.672
    А зошто тогаш на коментарите од постот се пишува, браво голем човек си и слично?
    Луѓето поинаку го сфатија постот дека он помогнал да се соберат пари и мајката тука се најде да објасни дека они немаат никаква врска со собирањето на донацијата.

Па кој е Боки на крај краева да известува дека пари се собрани?
    Кој дубари? За детето и да се соберат пари плус нема ли да им се најдат за понатамошни лекарства? Сигурно нема мајката да си уплати на Хаваи да оди со вишокот пари.

Уште и помогнал бе јавноста да не мисли дека е дубара, оф лелее уште фала да му речеме ај светец си!

16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Очигледно имало повеќе коментари од она јас што видов, а кои, кога јас отворив кај Бојан ги немаше. Или имало после тоа,ама јас не отворив повторно.Јас коментирав само за тој еден коментар што Цка го ставила.. жената само демантира дека била контактирана и изјавува дека орг-то на Боки нема врска и потоа објавува благодарност до конкретна фирма ли како беше која ги собрала грото средства. Па моја претпоставка, ко што сите се расфрлаат со претпоставки е дека, затоа и е реагирано кај Боки. Оти заслугите требале да се кажат до конкретните луѓе кои си го истресле џебот за операцијата. И ништо повеќе. Што и како било до детали...кој пишувал од профилот на мајката... непотребно е. Фирма или фирми дале добар дел од средствата,собрани се и нека детето се излечи. Точка.
    Коментарот, уште помалку ми се однесуваше на тебе. Не си само ти што коментираше во темава,а генерално кога читаме, или бар јас читам,читам повеќе коментари и не се замарам кој конкретно коментирал. Ако се однесува на конкретна личност...цитирам. Само се поклопил твојот збор со зборот што јас го употребив...ми останал во глава од се прочитано и толку.

На stevemila и Ana Marija 1 им се допаѓа ова.
  17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.315
    Допаѓања:
    259.533
    Се надоврзав Жабо. После мојот коментар бевте вие две.
    Јас го прочитав коментарот на мајката. Го прочитав и на Боки и на друга личност која од среќа објави дека за 100 часа се собрани парите.
    Може секој да објави оти јавно се донираше од Цела Македонија.
    Телефонски и јас донирав, а и многу други.
    Боки и јас не го сакам, се изјаснив за неговата работа, ама во целата ситуација се бара начин да се најдат теории на заговор, за да се плука по него, без воопшто да се размисли дека целта е лекување на детето и нема што со Боки да се замараме.
    Имаше збрка со мајката, небитно е дали она пишувала или не, оти сериозни лица објавија дека парите се собрани, а она пишува не се.
    Пред неколку месеци имаше случај каде парите мислам беа злоупотребени. Собрани веќе, а акции уште имаше. Па наводно ако останат пари ќе ги донирале.
    И стварно не знам зошто ова тема овде се коментира.

На crimson, stevemila и Gosh им се допаѓа ова.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Тотално небитно. И жената се стави на тапет...па роднините, па... е,ха. Непотребно.

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ocicka2014

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.672
    А ја знае ли некој Марте Наумовска, девојчето то се декларира како DJ.
    Да не ќе оди некој да ја слуша од 18h денеска во Кичево да сподели импресии :)

На kukla21, elimkd и Skorpija25 им се допаѓа ова.
  20. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.803
    Допаѓања:
    142.146
    IMG_20170826_164215.jpg

Кузнае шо си мислат дека се...

На bibiiii, Rama, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.