Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BloodElf

BloodElf Истакнат член

А го познава некој девојчето или само така сите залепивме етикета за пречки во развој?

Единствена сум што не ми е чудно однесувањето освен лош квалитет на слики и нетипична облека?
    Мислам не и го разгледав детално профилот, ама општо, се повеќе и повеќе се младите под влијание на Catch me outside - girl, Кардашијан, Зоела и не знам кој и си имаат зацртано дека можат да започнат кариера и да заработуваат од глупирање на интернет.
    Не ми е ништо ново, имам налетано на повеќе 13-14 годишни "влогери" од тука, што се снимаат како одат до продавница да си купат смоки и го ставаат на јутуб.
    Ако не се лажам и си имаа и мит енд грит со "фановите" пред некое време.
    Не би ги шернувала јавно, да не отворам нов проблем, ама не ми е толку атипично однесувањето за да дојде до толкави размери.
    Ми изгледа како да нема повеќе од 14 години девојчево, а на тие години мојата генерација постираше од оние кликни и магичното стапче ќе открие кој ти е симпатија/што ќе добиеш по македонски ..
    Мене потрагични ми се 20+ годишните што исмеваат дете со ете можеби и пречки во развој, кое не го ни познаваат ..

blackwave and theowndemon like this.
  2. Justicija

Justicija Форумски идол

Една школска моја пишала за таа Марте , : Наше а светско ! :@:@
    Злобен народ , ептен злобен

3. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Панчо па, лигле што милион пати се има исмевано на рандом луѓе и на својот и на туѓи профили заедно со другарчињата негови на чело со Ина Многуфина, сега ќе ми пропагира како народов бил злобен а он и мислел се најдобро на девојката и сакал да ја промовира. Нешто од внатре не ми дава да поверувам во напишаново.
    Нормално дека ќе пише убави зборови а сигурна сум, познавајќи го (виртуелно) дека радо би ја иссмеал и би изнапишал сензационална најава на настанов амаааа... знае дека ќе го нападнат и дека ќе го јаде, па затоа вака го замачкал го исфилувал да изгледа пристојно и добронамерно. Типот нема да и помогне на Марте туку таа нему што поради неа ќе дојдат сеирџии на неговиот настап за да ја снимаат и да и се смеат и да постираат видеа и така се во круг...

blackwave, m.i.g, *Amethyst* and 4 others like this.
  4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

,,Особена чест и задоволство ми е да ви ја најавам мојата соработка со DJ Marte Naumoska[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]#успеаввоживотот,, - Дј Панчо, 20 Август, Фејсбук

Али ај нека се радува и он, нека собере и он некој на сет, и онака никој не му иде оти 10 години врти 3 песни, а и исто толку води емисија на радио, каде пола од неа му е ,, ммммммм ,, ,, ииииииии,, и д'ткање.

И не , не го исмевам оти д'тка, туку велам дека не е за радио, и дека да беше некој друг, немаше ни шанса да му дадат.

5. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Боки го растурил Антонио Милошоски на фб :D

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10212516416257783&id=1604203291

Мислам... да, ептен е дрзок кога се конфронтира со кого било, и не ми е мој стил, амааа... со такви ,,критичари“ со такви цели и стил како Антонио и тие што му коментирале и му се надоврзале на статусот – само така! :nod:

6. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Линкот е избришан...
    Боки се покакал? ;)

7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Yowannty, Someonespecial and DAngel like this.
  8. ocicka2014

Rama, Victorian, Bitter-Sweet and 3 others like this.
  9. DAngel

DAngel Форумски идол

Да де, ти се надеваше дека се "покакал", па кога излезе дека стои објавата не ти остана ништо друго да кажеш. А да не нападна ти за да се одбраниш за "покакувањето"?

10. BloodElf

BloodElf Истакнат член

А фактот дека членот претходно постираше погрешен линк и доби 4 лајкови за истиот, не е воопшто интересен :wasntme:

Bitter-Sweet, Cka and ocicka2014 like this.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Од телефон се отвара линкот, сум го утнала некако па на пц не се отвара :) А и на портали пишува ;)

m.i.g, sanjaeva, Yowannty and 5 others like this.
  12. ocicka2014

А што за тебе да ти направам лична сатисфакција требаше да речам леле стварно лом го направил или да прекутам да не пишам ништо? Ќе се чуствуваш ли нешто подобро од мене тогаш? Извини што си кажав што заклучив од постот нема да се повтори!!!

Линкот не се отвара, а и искрено го имав видено ине е ништо посебно, сега ќе го нападне секој кој ќе сподели јавно за неговото глупирање.

И човеков си има стварно проблем, неможе да се помири па дури уште еден глуп пост во негов стил со тој глупавиот речник пак го спомнал- нема да спие бокица вечер поради Тони опсесија му стана и нема да има мир додека не му повети неколку статуси :) Ај ќе му текне уште нешто ;)

Ај повели едно линкче од мене да читнеш нешто.
    http://netpress.com.mk/majka-na-bol...negovata-fantomska-nvo-za-donacii-za-lecenje/

Last edited: Aug 27, 2017
    Bitter-Sweet and stevemila like this.
  13. Cka

Cka Форумски идол

received_1424521427595617.png

Koj leadership???

Со цицкиве?

kim.k, Rama, celineparis and 6 others like this.
  14. Lella

Lella Форумски идол

А зошто да не? Не ја знам оваа која и за што и' е лидершипот, штом е спомната овде не очекувам нешто иновативно, ама не сфаќам на каков начин влијае начинот на кој се облекува на нејзините лидерски способности.

Ама тоа е, девојките се гледаат како да имаат единствена способност: или е лидер или курва.

galapce, LUCI 99, Yowannty and 4 others like this.
  15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Аман со Мартина напнавте...Ама баш стварно напнавте.

Девојкава од ништо, ја правите да биде јавна личност...Демек ја ругате, а од уста не ја вадите.
    На секоја втора страна е Мартина.
    Темава е македонски јавни фаца, а Мартина не е јавна фаца како што знам.

Се појави еднаш кај бурекон во емисија, сите видоа каква е, ја хејтаа и толку...Мора секој ден да и го следите секој чекор?
    Стварно толку ви е битна?

Поарно пак Мелита оговарајте ја со кого се плеснала....Барем е јавна личност :x

orevka, blackwave, Nausicaa and 8 others like this.
  16. ocicka2014

Де бе де?
    За кој да се зборува се истото де бе немате ли друг освен Мартина?
    Немате ли друг освен Мелита?
    немате ли друг освен Боки?

Ај ако не за никој не пишуваме оти треба да пазиме дали сите личноста ја сметаат за јавна фаца!!!

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Мене зборете ме, исто сум јавна фаца колку Мартина што е :wasntme:

LUCI 99, Joi, Rose96 and 1 other person like this.
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Дај кажете нешто за дечково на Миа, толку време помина, а никој ништо не знае:D?

stevemila and eli25 like this.
  19. Justicija

Justicija Форумски идол

Братучетка ми ја прашав ( она работи таму ) Добар човек , разведен , доктор ... Не бил нешто да се форсира ( така ми рече)
    Баш ми е мило што Миа си најде некој , нема да пишува фрустрирачки статуси бар...

Rama, Victorian, Troi and 5 others like this.
  20. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

А ти демек не разбираш дека никој не би ја гледал у очи и не би ја слушал што збори сњ додека градите и се на изволте ставени??? Ја што сум жена нема да го тргнам погледот не пак маж што додека му збори ќе си фантазира како му се во уста... Ај ви се молам, освен ако не преговара за лидершип на јавна куќа не го разбирам другачје нејзиново експонирање на градите ама си знае она како најлесно да убеди/добие нешто... За жалење...

enia22, kim.k, Dekilini and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.