Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.277
    Допаѓања:
    81.850
    Можеби, тоа останува да видиме, но муабетот и тогаш ми беше дека Катарина немаше ниту грам шминка, а кожата и' блескаше. Ниту пак беше којзнае како облечена за да сокрие евентуален вишок, ама едноставно зрачеше и изгледаше ко воопшто да не родила, а ја видов доста кратко по породувањето колку што се сеќавам.
    За разлика од некои наши јавни фаци, барем појавата и е фина и едноставно има специфичен лик кој не можеш а да не го заприметиш во толпа.

Не ја сметам баш за некоја која има намера да привлекува внимание по социјални мрежи како оние во очајни обиди ко Митрова, Колишев и како и да беа останатите, туку едноставно појавата и' е фина. Барем мене ми оставила таков впечаток, не ја познавам а и немам намера да ја анализирам нешто многу подлабоко.
    Да беше атешн сикр, ќе спамираше со фотографии од документирање на потезите на бебето во секој чекор.
    „Манекенките“ од нашава држава, ко на пример онаа Ангела Ѓоргиева (така мислам беше?) да речеме, не ми се ко Кате. Има разлика сепак.

На Lolipop23, sparklie, galapce и 22 други им се допаѓа ова.
  2. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    4.701
    Смеам да одговорам или пак ќе ме карате? Еве јас не ја почнав хахаха

На elimkd и Emy867 им се допаѓа ова.
  3. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Верувам дека тогаш кога си ја видела била упристоена и изгледала убаво за око.
    За лице и кожа не коментирам, може природно си има убава кожа девојката. За линија исто, на овој или оној начин секоја чест како ја одржала во бременоста.
    Атеншн хор не е ама е уфилмана до немај каде.
    А што се однесува до изгледот, јас баш спротивно можам да кажам за неа. Секогаш е во облека поголема 3 броја од нејзиниот, со да не кажам издрпани алишта, неумесна коса и несредена, потфатена доле во некоја си пунџа. Јас ретко ја имам сретнато а да била средена.
    Може сака таков ''меси'' лук да фура ама мене пречесто ми делуваа несредено, истуткано и нечисто.

На Troi, stevemila, Selest и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Кате некако ми делува пософистицирано. Впечатлива е и се двои од Розман, Ангела и други. Не е вештачка и не личи на нив. Овие другите, сите личат една на друга, не можеш да ги препознаеш. Или па така ми изгледаат оти не се впечатливи, па ми се тука-некаде.
    На оваа ќе ти застане поглед, да.

Од друга страна пак,ми делува маалце машки. Како да не е женствена или недоволно шармантна.

На Oxymoron, Victorian, stevemila и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.277
    Допаѓања:
    81.850
    Да, Катарина има малку да не речам андрогена појава. Не би можела да кажам дека е дама ко Гочева на пример. Вторава, колку и да ми е антипатична, едноставно не можам да одречам дека е елегантна и вистинска дама.

Едноставно ја прокоментирав нејзината појава за тогаш. Не изгледаше ниту несредена, ниту не знам како. Баш си беше на место, не изгледаше ко скитник со искинати или не знам какви вреќа-алишта. Баш беше обична и токму поради мојот првичен впечаток за неа, се изненадив позитивно и си реков - конечно да ја видам во фино издание.
    Кажав и дека ниту се задржувам на нејзината личност, ниту пак ми е интересна за психоанализа и ја доживувам (со тоа и коментирам) според моето перцепирање на некоја туѓа појавност.
    Патем, не познавам некој неуфилман од естрадава - Тодевски клан репрезент, на пример. Да ти се подзаврти во глава. :D
    Многу се ретки самокритичните (познати) фаци, сите земаат неверојатен залет по првиот успех, па и тоа не ми е нешто ново.

И да, мене „валкани“ и понесредени ми изгледаат оние изнашминкани до бесвест ко Фран, Каљтрина и кои и да се другите „ѕвезди“ на денешницава, отколку овие другиве. Мислиш ќе се распадне во секој момент ко рашлакан фондан од торта дури ти збори...

На sweet-cherry, Oxymoron, Bankarkata и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    На christinnn, Βικτωρία, Avokado и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Да не ми ја чепкате Ката, во светот може не ама за вас/нас е супермодел и ако може секоја втора да облекува бебе со секакви натписи, може и она со тоа што сака. Дали е на зезање дали е уфилмана, од една маичка не може да се заклучи. Па коментари во стил -може и јас згодна и убава сум, може и јас можам да бидам модел на насловни во Милано и други модни центри :D Ок, сите сме Кате ама на жалост не не' приметил никој :D Нема правда, нема мир.

На CameliaMiller, Mini90, theowndemon и 30 други им се допаѓа ова.
  8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Не се карајте. Кате не е супермодел ама е нашето свеЦко. And I mean it.:D

И јас ја свиѓам Кате. И јас сакам да сум убава ко Кате :makeup: И јас сакам таква маичка со напис ко на бебето на Кате:D Убава ми е. Природна. Специфична. Сјае.

На Mini90, theowndemon, SexiLy и 27 други им се допаѓа ова.
  9. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.302
    Допаѓања:
    226.914
    ne mi e nekoj poseben lik ama ja pochituvam zashto ne e sponzorusha, ne e veshtachka i ne ja povrzuvaat so sekoj vtor mafiozo od gradov deka bila. toa e dovolno za pochit.

На Mini90, Troi, AURUA и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.892
    Допаѓања:
    163.672
    Бременост делува различно на секого.
    Кате...
    Ќе речам само без веза е да се споредува со Колишев која има тон шминка и личи на ајкула, и Розман која според мене е страшно антипатична.
    Мене ми е ок баш ради кежуал лукот. Имам другарка ко неа. Преубава е девојката, личен тренер е и секогаш е таква лабава. Тоа е тој шарм и одолевање на нашата малограѓанштина за налицкана и средена жена.
    Ова вака фини сте откако кажав дека ми е сваќа. Знам знам...
    Мене мајка и ми е лепотица. Преубава жена!

На Lolipop23, Victorian, dunika и 15 други им се допаѓа ова.
  11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.323
    Допаѓања:
    259.556
    Кате е наше, а светско. Специфична е, мене ми е убава. И во партали да излезе пак ќе ја приметеш.
    И ич не е досадна и не замара ни со себе ни со бебе. А е една од ретките јавни фаци кај нас. Баш јавна.

На theowndemon, AURUA, galapce и 23 други им се допаѓа ова.
  12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Колку знам од свои 16 години е излезена надвор од државата со манекенството. И после толку години, после толку искуства какви што ретко која од нас (или никоја) имала прилика да доживее, мене ми изгледа прилично приземјена, нормална, природна (бар од она на нет што имам прилика да го следам). Краветини од 40 години полудеа со социјалните мрежи правејќи кловнови, смешки од себе, сега за Кате ќе се фаќаме.

На Mini90, SwanMay, AURUA и 31 други им се допаѓа ова.
  13. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.302
    Допаѓања:
    226.914
    epa tie deka ne se mrdnati nikade osven do grchka zatoa se takvi.

На SexiLy, azelea, AURUA и 9 други им се допаѓа ова.
  14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.527
    Ама луѓе маичка за бебе е, како се коментира во темава, ко на насловна во списание да објавила дека е супермодел.

На theowndemon, Trxmx, Victorian и 20 други им се допаѓа ова.
  15. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.277
    Допаѓања:
    81.850
    Патем, не ја споредивме со никоја од наведените квази џет-сетерки, напротив, јас конкретно кажав дека не ни го документира секојдневието со селфиња од неа и фамилијата во секакви изданија - како што тоа го прават останатите јавни и нејавни фаци за разлика од неа која е повлечена од тој аспект. Има разлика од неа до атеншн хор, Катарина секако не е тоа.
    Отворете само Инстаграм стори кај Тамара Тодевска и ќе ви се избагира целата апликација од 100000те постови на ден. Невр аген. :tmi:

Катарина е многу воздржана и тоа ми се допаѓа кај неа.
    Каква била порано или каква е карактерно воопшто не ми е ниту битно, отсекогаш ми била синоним за природна убавина и има нешто карактеристично во себе. Баш тоа е и она кое ќе ти измами поглед накај нејзе.

На Oleeenka, Skorpija25, Victorian и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Да, Тамара си го малтретира детето за џабе. Не ја следам повеќе од што е пренападна. Ханааааааааааааааааааааа(facepalm)

На sweet-cherry, stevemila, Mihaela91 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Јaс би дa бидaм незгoднa кaкo Сaрa, пa дa ме oгoвaрaте тукa |(
    Кaкo Нoне не сaкaм дa пеaм :D

На wannaBeMomma и LiliBoz им се допаѓа ова.
  18. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.834
    Допаѓања:
    99.394
    Уште слика од фрижидерот фалеше|(. Ево како да си бидете згодни како Миичка:!:.
    Screenshot_2017-09-04-20-14-54.png

Соковникот што лани го рекламираше и фали во кадар.

На theowndemon, SexiLy, Troi и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    А Миа уште ли со Бетмен битисува? Малце сум назад:D

Едит: И го видов момакот.

На Emy867 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.834
    Допаѓања:
    99.394
    Ааа, не си ја проследила таа програма овде, некни се вртеше:D. Има нов дечко, доктУр.

На Troi, stevemila, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.