Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Миа фати дечко, си го слика фрижидерот, најмајка е. И тоа.

За Мелита веќе е излишно да се зборува, кажано е се. А не дека има којзнае што да се каже.

Гочева се вери, Ноне е по бел свет, Ката е згодна. Бојан 13, одвратен ко порано.

Сумирам кои теми ги имаме поминато.

Пардон, Лила си тури силикони, Марјана успешно се фрцка, јер број со 6 цифри не умее да прочита.

2. AURUA

AURUA Истакнат член

:)(facepalm)mak. estrada-cirkuzijada.

stevemila likes this.
  3. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Еве нова тема - која е Антонија Гиговска?
    Победничка од талент-шоу или?
    Не следам многу ТВ и музички талент шоу емисии, па не ми делува познато. Девојкава ми се појави низ Инстаграм и многу ми се допаѓа како пее, вокал со голем потенцијал.
    Колкава е?
    Ми изгледа дека е многу малечка, а ја шминкаат премногу, навистина не знам зошто - има преубав лик, не и требаат толку контури и кармини во јаки бои.

4. IronLady

IronLady Форумски идол

Учествуваше во Пинкове Ѕвездице, а најверојатно и победи, ама не сум сигурна.
    Има околу 16-17 години.
    Убави црти има, а премногу шминка и ставаат.
    Ја кога ја видов еднаш на инстаграм, не ја ни препознав, мислев дека е 26-27 годишна некоја.
    Убава е и со шминка, ама премногу е таа шминка ^

stevemila and Mishela like this.
  5. manja666

manja666 Популарен член

Мислам дека Антонија се натпреваруваше во истото шоу и истата година кога и Мартија.
    Мене Антонија ми е многу мило девојче, преталентирано и преубаво. Се надевам дека ќе стане нешто од неа.
    За разлика од Мартија. Ми делува арогантно и самобендисано. И се чудам како може девојче од 13 години да ме нервира, до мене е ваљда. |(

stevemila, Viktorijaaa5 and Victorian like this.
  6. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Ја преслушав и песната која најверојатно ја напишала Магдалена Цветковска (ме потсетува на нешто од нејзин калибар), можеби грешам, само нагаѓам. :lol:
    Многу убаво девојче, ама гледам дека Фран почнала да се грижи за нејзиниот изглед - се надевам дека нема да ја унакази и да продолжи да изгледа десетина години постара отколку што навистина е.
    Сепак не и давам повеќе од 15-16 години, греота е да ги маскираат до степен на непрепознатливост.

Прв пат ја слушам, немам поим која е и што е. Се надевам бар дека нема да испадне уште една од многуте уфилмани тинејџерки со „јас сум најдобра“-однесување, а всушност си замислува дека воедно е најскромната личност која постои на светот. Ма да, на 15 години...и да се такви, нека се. Деца се.

Мене Мартија ми е врв - не ја следев додека се натпреваруваше и не ја знам конкуренцијата, меѓутоа сите видеа и ги прегледував. Баш ме чуди зошто Антонија ми „избегала“. :D
    Само, ако Мартија сака да снима преработки треба да си најде подобар снимател или озвучување. На видеата кои ги објавуваше пред некое време одвај и се слушаше гласот, а баш штета - преубаво пее.
    Фини тин-ѕвездички, во секој случај.

7. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

А кој е оној Марио од претходната страна? Изгубена сум скрос :D

Инаку пошто зборевте за манекенки мене Елена Трајановска ми е прилично успешна за нејзини години. Не ми изгледа ништо посебно, ама висока е и има типично манекенско тело.

Someonespecial likes this.
  8. antonelala

antonelala Популарен член

Елена мислам дека згреши што отиде во Кина. Сега е цело време таму така? Откако беше ексклузивно лице на Келвин Клајн одма требаше да почне да растура на америчкиот и европскиот маркет. Кина има пари ама не ти носи слава така да го утна моментот изгледа. Убавка е ама мислам дека нема специфично лице.
    Ги работи уште ревиите она? Имаме некоја манекенка што работи било што во моментов низ свет освен Елена и Ана во Кина?

Bozica1980 likes this.
  9. elimkd

elimkd Форумски идол

Ми излезе по социјалните мрежи, жално, нели 100деца исчува, зар вака заслужи?
    IMG_9319.JPG

biGirl, Dadusicka, Skorpija25 and 3 others like this.
  10. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Такви се луѓето :/

elimkd likes this.
  11. Jason123

Jason123 Популарен член

„Небо“ – нов секси спот од Сара Мејс

Сара Мејс на провокативен начин ги крши границите на конвенционалното со спотот за новата песна „Небо“. Видеото претставува екстатична изложба на нешто што е ново и свежо во македонската музика.

-Музиката е искра на мојот емоционален и интелектуален развој. Таа секојдневно ме поттикнува да размислувам динамично и да ја развивам мојата креативност. Во неа има безброј можности, безброј комбинации на стихови, звуци, ноти и стилови. Постои цел свет на музика кој само чека да биде испишан и креиран. Оваа моќ која ми ја дава музиката е всушност тоа што енергетски ме надополнува и ме мотивира да создавам, вели Мејс.

Музиката на „Небо“ е на Сара Мејс, Иван Петровски и Неврус Бајрам, текстот е на Сара, аранжманот на Иван и Неврус, додека пак миксот и мастерот е на Горан Гешовски.

Видеозаписот е снимен во Македонски народен театар, со целосна режија и организација на Александар Ристовски Принц и со кореографија на Јана Петровска. За стајлингот и шминката беа задолжени модното студио ФРАН, Hair House, Signori и Dioptra Couture.

Ова е првиот сингл од проектот „Floating through space with Sarah Mace“, кој ќе биде претставен пред македонската публика со голема концертна промоција на 26-ти септември, на платото на Плоштад Мајка Тереза.

12. macka91

macka91 Форумски идол

Многу иритантен глас ми има Сара |(

Salome, kim.k, Oscar Lady and 8 others like this.
  13. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Епа каде се сега тие деца и внуци и снаи и свашта?

Државата знаеме не прави, гледаме веќе 10 години по гробот на Тоше..

galapce, joy1, antonelala and 5 others like this.
  14. Cka

Cka Форумски идол

Луѓе, муслимански гробишта се тоа. Сте биле на гробишта муслимански? Сте биле на погреб кај муслимани? Они и сандак не ставаат туку завиткани во чаршафот ги погребуваат.

Кај христијаните се верува дека мртвите ќе станат од гробовите и затоа гробот се украсува.

Почитувајте ја верата.

Еве слика од муслимански гробишта.

E642FDC1-A7C7-4432-A475-C8D7B4084C13_cx6_cy27_cw89_w1023_r1_s.jpg

Ретки се тие што прават споменици ко христијаните.

Некогаш и само камен се става со името и годината според нивниот календар.

realGirl, Glasna, Victorian and 9 others like this.
  15. Annath

Annath Форумски идол

^Колку што знам, кај муслиманите се чека една година пред да биде гробот затворен. Инаку, желба на Есма била да ја кремираат, и нејзините останки да бидат до оние на Стево Теодосиевски, ама бидејќи не било никаде на писмено заверено, таа нејзина желба не ја испочитувале.

16. MissDior

MissDior Популарен член

На кратко ја гледав тамара на живот со стил, понекогаш сакала да си ја задржи приватноста (Хана и сопругот) (facepalm)beach please

17. antonelala

antonelala Популарен член

Многу крути движења, едвај до пола дига нога кога им дава "клоци".

18. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Лилит,јас дека постара сум од тебе,ќе те поправам.Првата пицерија на Фуфо беше во Аеродром,во 80-тите.И мене ме потсетуваат тие пици на еден безгрижен период.
    Има и уште една ќерка,која неодамна се омажи.

19. Cka

Cka Форумски идол

http://republika.mk/817866

Осомничениот фолкер, Петар Нечовски утрово околу 7 часот повторно се обидел да го запали студиото на охридската продукција Ин. Покрај снимките од безбедносните камери, овој пат фолкерот е забележан и од сведоци.

И после немало што да се пише :) @JollyGirl да каже дали е ок темата прво.

Elen4e_sonce, sanjaeva and LiliBoz like this.
  20. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Thread Status:
Not open for further replies.