Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
    Не знам зошто не сфати од "телото не е ни приближно од тоа што го прикажува".
    На сликите користи многу фотошоп, како да е секси плус величина, а не е, многу е дебела

2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Фатиме Фетаи е силна жена. Нејзиниот успех не смее да се потцени. Од девојка која живеела на село, девојка која основното образование го стекнала во село, девојка која млада стапила во брак, таа денес е дел од СЈО.

Од жена која растела во конзервативна средина, жена која сеуште живее во таква средина, таа прилично успешно се справува со злобните усти.

Добар дел од луѓето кои сметаат дека Фатиме е проста како леќа, особено жените, а кои ги имале сите услови да напредуваат и да постигнат одреден успех, немаат ни половина од она што го има Фетаи. Па, ајде да збориме за вашите успеси.

Покрај ова видео, отворете ги и останатите видеа на Фатиме се обраќа кон јавноста и во кои говори за предметите кои таа ги работи. Можете да кажете дека е проста? Аха, од завист.

Сте ги измешале работите. Фатиме Фетаи е образована жена која знае што прави во животот, клипот кој ви е сервиран е обид да се оспори нејзиниот квалитет. Кај мене не пали, а кај вас, очигледно целта е постигната.
    Не се сите личности сестрани, ја немаат сите таа умешност да ги најдат соодветните зборови.
    Сум сретнала доктори, хирурзи, архитекти, хакери, уметници кои се чудни, не се вклопуваат во масата или едноставно не умеат да склопат една проширена реченица. Тоа не ги прави помалку квалитетни во нивната работа.

На green.eyes, Stories, V.odolija и 39 други им се допаѓа ова.
  3. FemmeFatale

FemmeFatale Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    141

Истото и јас сакав да го пишам. Па такво однесување пред камери не доликува на некој кој има таква функција.

4. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Како кажуеше Амди Бајрам за Кокаколата дека е бренд :)
    Фатиме Фетаи е бренд ;)

На Matotheja му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    А ако е дебела( многу грубо звучи ) не може да биде убава и секси?

На antonelala му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Небаре на видеото, друга Фатиме збори.Ами ете се слуша, се гледа...
    Колку сака нека има образование, и какви сака постигнувања нека има...додека зборува, и се иде да го исплука соговорникот, што никако не и доликува на дама, пример ете некаков си...
    Какви зборови, каква сестраност и умешност?
    Никаков синкретизам од добри одлики не е Фетаи.Но, секако, си има миленици, јасно. И ако е од село и сама се постигнала, нека си ја намали дозата на понижување, оти вака изгледа заборавила која била.Што никако, не ја прави голем човек.
    Уствари, мислам дека и она не мисли дека е голем човек, само вие.. Затоа има потреба од драматичност до бесвест во зборувањето, да си го поднахрани егото дека е многу силна оти изгледа не е.

Џабе зборувате за нејзини постигнувања, кога во нејзиниот говор има само претеризам и простотилак. Сосема неадекватно на нејзината функција,мисија.:puke: А тие што на Фатиме гледате како на божица, некако ми личе како и 50 нијанси сиво да ви е омилена,. За жал тука нема никогаш да се согласиме, ептен ни се различни фрекфенциите.

А во тема во која се коментираат Македонски јавни фаци, да лупате коментари од типот :"Ајде за вашите постигнувања да коментираме", побогу што барате тука? Ајде одете коментирајте си во други теми, каде што ве личи и вашите постигнувања ќе ги величиме..Или ако сте, некаква си позната личност, дај да ве збориме? Пристрасност било каква е стварно детско,нетолкуидилично.

Последна измена: 18 септември 2017
    На Cka, stevemila, Rama и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.538
    Допаѓања:
    43.771
    Едните ги воспеваат до небо, другите бришат под со луѓето.

Ај малце објективност ве молам.

Никој не е совршен, луѓе сме . Не само Фетаи, туку сите што ги оговараме тука.

На Victorian, Mishela, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Не си единствена што го мисли тоа, Џинџер. Остави ти толпата која има потреба од драматичност и потреба да воспева некого. :)

На Victorian, Ana Marija 1, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
    Ха

Не ме цитирај со цел да тераш дискусија на повишен тон, извини ако си се пронајде во муабетов

Јас ниеднаш не реков дека не може да биде убава и секси, но користи фотошоп премногу

На enia22 и m.i.g им се допаѓа ова.
  10. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    Многу е очигледна разликата меѓу Фатиме и Ленче посебно кога се непосредно една до друга во интервјуата. Ленче има држење на дама...

На celineparis, azelea, Victorian и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Мислев којзнае какво фијаско е видеото, документарен филм или како и да е :D
    Што има толку лошо, баш ете и со децата е покажана и кажува колку ѝ значат, наспроти таква badass (било во позитивна или за некого негативна смисла) каква што ја знаеме.
    Можеби не е дама и не е совршена, но од проста е многу далеку...
    Единствено што може да ѝ се забележи, како во видеото така и општо во однесувањето, е дека мааалце треба со фацијалните експресии и мавтањето со раце да намали, оти стварно многу театрално изгледа :D
    Иначе, си ја поштуем 8) е така :nod:

На theowndemon, crimson, Nausicaa и 17 други им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.919
    Допаѓања:
    163.865
    Само што она Е русинка.

На enia22, Skorpija25, theowndemon и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Од каде дека користам повишен тон , кога дискутираме со пишување ??
    Прочитај назад и јас кажав дека користи многу фотошоп , а дека сум се пронашла у муабетот еве дебела сум али јас не користам фотошоп а пак сум убава и секси ;)

На Skorpija25, Victorian и Βικτωρία им се допаѓа ова.
  14. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.668
    Ако на неа и е успех да биде русинка нека си иде во Русија,а не тука дошла да глуми русинка,песните и се полоши и од на Вале гулабица:rofl:

На Bankarkata, elimkd и Justicija им се допаѓа ова.
  15. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.001
    Не сум многу упатена во животот на МЈФ, ама оваа редовно ми искача на фб.
    Нема мерило за нејзиниот глупавлук, заедно со оние кои ја поддржуваат. FB_IMG_1505741002236.jpg

На piglet1, theowndemon, SwanMay и 11 други им се допаѓа ова.
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.974
    Не се рaбoти зa тoa дaли Фaтиме е дaмa или не. И мaж дa е ќе се бaрa oд негo oдмеренoст и сoфистицирaнoст дo oдреденa мерa, сooдветнo нa прoфесијaтa и се' oнa штo претстaвувa. Пa јaс нa рaбoтa вaкa дa збoрaм ќе ме oгoвaрaaт кoлешките и ќе ми се пoтсмевaaт пoд мустaќ не пaк битнa фaцa нa тв кoјa нaрoд претстaвувa. Пa и цигaрaтa (или пурa е) вo рaкa и oдглумен кул стaв мислиш глaвниoт грaдски фрaер зa првпaт нa тв е :rofl:

На Skorpija25, la-chicka, mimiiiii и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369

Фатиме гарант слуша музика со отворен прозорец од кола, како најголем фраер у маало.
    Бе батка8)

На piglet1, Askopje, LaBella и 8 други им се допаѓа ова.
  18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.302
    Допаѓања:
    226.914
    Искрено повисоко мислење имав за неа пред да го гледам ова. Малку повеќе кочијашки за пред камера...

На la-chicka, kankus, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.974
    Иста е од почеток, само повеќе стручни зборови излегуваа од уста па затоа може поинаку ви звучела :D
    Да не се разбереме погрешно, дали е образована и стручна во својата работа не коментирам, за надворешниот впечаток што го остава со гестикулации и мимики па сега и со некои работни приватно што ги кажа за себе и како ги кажа, од мене има голем минус (нека си запиши во тефтерО)

На Victorian, Rama, lovemme и 6 други им се допаѓа ова.
  20. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.302
    Допаѓања:
    226.914
    Целосно се сложувам. Тежината на работата бара стварно стручен кадар, немам збор за тоа. НО како го истретира маж и пред камера како заморче да и е, а претходно како кажуваше од патријахално, да не речам затуцано семејство е и тн....малце е контрадикторно по ова. За фацијалните и мануелните експресии нема да коментирам, се се гледа. Дури на момент да имаше нешто околу неа ќе почнеше да бута...
    Ајде да речеме од што била внесена цел живот што во кариера што како мајка па не стигнала тој дел да го преправи кај себе..

На Victorian, Rama, lovemme и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.