Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јас слушнав дека причина за разводот било неверство, ама не се знае дали на Васил или на Калиопи и мрдала пашката :wasntme:

На Kaliopi.Igor му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Јас не би се изненадила ако е пе*ер. Имам слушнато некои гласини, ама си викам ај не е можно тоа :wasntme:

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Па него уште кога се појави го декларираа дека е.Плус неговата физиономија и говор и однесување го издаваат.

4. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705

Игор сеа тврди спротивно на Тони! :rofl:
    Сеа се муваат или не??? ццц :^)

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Луѓе, какви се тие глупости дека се мувале? Јас како што прочитав во книгата од Игор тие се многу блиски пријатели! Калиопи е спомната во книгата, кој ја има читано знае за што зборувам. Мене за ова, не ми се верува! Кога сме веќе кај Калиопи, вечерва проголтав, го гледав и моронот Драган Вучич, само за да ја слушам како пее во живо :inlove: Прекрасна ми е, како појава, како човек... Жена со посебен стил, па и голем хуманитарец е. Единствено не и требаше таа година за Евровизијата што се посрамоти. Инаку ми е неверојатна жена Калиопи. И новиот албум и е прекрасен :)

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    да да, неверојатна е :D само што е екс наркоман, и си го има оставено детето, кое патем е болно :devil:

7. Kika30

Kika30 Нов член

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    33
    Јас имам слушнато дека Калиопи има конзумирано психотропни супстанци заради проблем со нервите - а сега дали го прави истото поима немам. А за дете - ИМА дете од првиот брак. Мислам дека мажот и беше Албанец и живееја во Швајцарија. И фамилијата нејзина не го прифаќала тој брак...Онаа песна Бато, која и е најтажната песна говори многу за неа - посебно стихот ооо бато нису ме пустили - значи кога починал братот нејзин не ја пуштиле да се збогува со него :( :( :(

Ова веќе јавна тајна стана :) Јас од неколку места сум слушнала. Срамота и брука невидена :puke:

8. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    само мене ли ме нервира овој Ненад, водителот на ексклузив и идол?

9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мене не ме нервира толку, колку што ми е глупав како појава.
    Мало, набилдано човече, кое изгледа како фацата да му е вишок додадена на телото :D Ниту ми е харизматичен, ниту шармантен, ама камерата го сака.

10. Kaliopi.Igor

Kaliopi.Igor Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Celo vreme na IDOL i den i nok si bile zaedno Kaliopi i Igor ne se delele, ako izlezel edniot izleguval i drugiot, i nonstap se smeskale, se galele, se stipele :DDD i Toni mu rekol dajte be luge smuvajtese veke ednas i da go resime problemot...i so to mu dal ideja hahaha jakooo eee...
    Epten mi se srcinja tie dvajcata, si odgovaraat kako par...i ima hemija megu niv...ostaj to so ne priznavat normalno deka nema Igor da priznaj vo javnosta...ama deka se smuvaja se smuvaja...:DDD
    So Vasil be luge ic ne si odgovaraja...abe srcinja se so Igorce, preubaj se zaedno!!!Mnogu se raduvam za niv :DDD

[mod-kirilica:195v9z1b][/mod-kirilica:195v9z1b]

11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
  12. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Добро бе , ти во кожа си и па се знаеш.
    Она беше мажена за муслиман, отидоа заедно во Швајцарија, се разведоа и она се врати, да си го земе детето нема шанси, таму децата припаѓаат на мажите.
    Си има нормален однос со детето и колку што може почесто го гледа.
    Како одма ја направи наркоманка и неодговорна мајка, навистина не е убаво така.
    Не сме и во кожа па да знаеме што проживеала, и што направила.

13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585

Немам коментар. А чекај, ова е Димитар што пее во рефренот? Уау, ко некое женско звучи. :D И да не вика заминиш или мене ми се причинува? :) А каков е сладок во таа песната за евросонг и баш поубаво пее, а овде.. :x

14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    http://www.youtube.com/watch?v=ZHMdURZq ... re=related

Незнам дали сте го спомнале ликов, ама мене баш ми е океј дечково и онака сладок е. :) Повеќе го бива за продуцент отколку за пеач но сепак. Песничкава е една од првите која ја слушнав од него и памтам кога ја пеев како мала оваа, такво разгракано и мислев дека знам да пеам.. :lol: Така да, човеков ме потсетува на еден мој убав период. Го сметам како пристоен и убав дечко, со просечни песни, само што нема глас за во живо.

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    јас колку што имам разбрано, наркоманка била порано, и детето не и е здраво! и дека го оставила кај мажот! :) а ти во кожа ли си и? ]:)
    п.с и да е дезинформација, сигурно не е единствена дезинфомација на темава ;)

16. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
  17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    8.783
    ^^^
    Инаку децава се од Неготино,се срамам што сум од таму да кажам поради нив :x

Единствена работа што ме насмеа овие денови беше глупоста на Зоран Василевски што изоде пред некоја минута на Фаци...Ја прашува една манекенка дали е свесна за својата убавина и оваа вика па дааа...Се излигави така и овој и вика "па и јас сум свесен за мојата" ...
    Живи Бога имаш ти лепота брате :D

18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.365
    Леле ај тоа, а моментот со песната за Иваннннннн...и така натаму...ннннна од она раперчено? Бруки!!!!!!!!!!!! :lol: :rofl: :lol:

19. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^ Ај и тоа, ама кога онаа Софија Теодор рече ќе родам дете па ќе си го сменам полот и мојата жена ќе му биде мајка а јас татко :o ! Е претеризам!!! :fubar:

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Не сум и во кожа ама лично се знам со неа и со нејзиното семејство, Буклевци ( така ги викаше баба ми ) се од Кичево, и мајка ми потекнува од таму. А моја пријателка и ги шие костумите за настапи. Така да доста добро ја знам и тврдам дека тоа дека е наркоманка е дезинформација.

Такви шокантни информации дека е наркоманка и оставила болно дете може само во жолт печат да излезат, само не знам како одма без сомневање се зема тоа како вистина.
    Не дека ова е прва дезинформација овде, ама како кажа, како ти да си ја видела како се дрогира.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.