Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    ИмА , Кажи ми , Немир , Ти можеш , Милениум со тебе , Знаеш колку вредам , Без оглед на се ....
    Со оглед дека беше нА Евровизија неколку пати , можеше бар една песна на аглиски јазик да испее и да се пробие надвор

На Victorian, stevemila, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Ај сега...Тој,Јас имам песна,Штом сакаш,Немир со Тоше...имам израснато со нејзините песни. Отпосле дојдоа евергрините на Златко.

На Victorian и elimkd им се допаѓа ова.
  3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.296
    Допаѓања:
    92.028
    До каде стигнал муабетот,да не ти се верува еј (facepalm)
    Зошто цело време се цитирате и докажувате едни на други?
    Едни ја сакаат Каролина а други не и крај на приказната.

Кажи свое мислење и уживај,што има да се пишува едно исто 4,-5страни.

Какви експерти сте вие што веднаш дознавте дека Каролина е пребирлива,се омажила од корист...(facepalm)

На poenta, done, Victorian и 8 други им се допаѓа ова.
  4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Елена пушти нова песна и спот, ете за тоа да коментираме :)

Последна измена од модератор: 24 септември 2017
    На Mishela и Dadusicka им се допаѓа ова.
  5. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    najubava

На LiliBoz му/ѝ се допаѓа ова.
  6. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.831
    Допаѓања:
    5.142
    Спотот на Елена не е лош, интересен. Ама песната поглупа сметам дека не можеше да биде. И тоа лошото имитирање на шпански акцент е голем минус.

За Каролина: не ја слушам, освен оние старите песни - умирам за тебе, без оглед на се, ама сметам дека е квалитетен пејач и карактер кој знае што сака, а што не сака. Сметам дека си има за право ако си сака да не се мажи и воопшто во животот и сметам дека сосем е во право за да биде пребирлива. Мислам, кои сте вие да му ставате на некој ред во животот? Свадба како свадба, кој сака така нека си прави. Фустанот многу убаво и стои, баш ми се свиѓа што не е со потстава. Таа нема ниту сало да крие, ниту фустанот е вулгарен за да мора да има потстава туку фотографиите ми се баш убави, на зајдисонце со малце како vintage фустанот. Мераци. Мене ми се свиѓа и вториот фустан, баш по такви некои модели се загледувам најчесто. Ама, и да не беше по мој вкус, многу ме гајле, нејзина свадба, си одбрала нешто интересно и што и личи. Ма и торта ми се свиѓа, таква си сакале, таква си направиле. Така да, thumbs up за Каролина што си прави и си тера како што си сака таа во животот.
    А сите оние кои користат изрази како "стара мома", "костур", "коски, кожа и заби", "крави", "свињи дебели" ги сметам за прости и приглупи личности. Што постигна Елена Ристеска оти се омажи помлада? Ништо, се разведе по многу кратко време. Сметам дека Каролина е мошне ценета личност во државава, си има престиж, си има пари, кариера и иднина и верувам дека ќе продолжи успешно да работи така да сигурна сум дека не се мажи од корист. А и да е од корист, крај краева, што не гајле пак нас.

Последна измена: 24 септември 2017
    На Oleeenka, Elen4e_sonce, blackwave и 10 други им се допаѓа ова.
  7. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Елена Ристевска е многу убава девојка, спотот е перфектен ама текстот на песната..... :shake:

На mssuniquee и AURUA им се допаѓа ова.
  8. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Еее и мене ме интересира што е тоа толку битно ако се омажила од корист тоа си е нејзина работа,но не ја правите светица.
    Елена Ристеска мене ми е посимпарична како личност,иако неможе да се мери со Каролина за глас,но физички дефинитивно е поубава Елена од Каролина.
    Користољубивоста е нормална работа во 21век,особено кај јавните личности е поизразена,не дека ја нема и кај обичните луѓе.

На Justicija и AURUA им се допаѓа ова.
  9. WarriorAngel

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.831
    Допаѓања:
    5.142
    @veteruska баш ја читав темава и многу ме интересира зошто толку си запнала со таа пуста користољубивост? Значи, не ме интересира која е поубава, не ги споредувам ниту во глас, ниту во убавина и свесни сме сите дека постои користољубивост кај сите, дури и кај обичните луѓе, ама ме интересира што толку напињаш со тоа? Ете, дај некој доказ, дај нешто напиши што знаеш а што ние не го знаеме за Каролина а што неа ја покажува како користољубива личност.

На butterfly6223, Michelle*, Elen4e_sonce и 7 други им се допаѓа ова.
  10. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Некој пробал да биде Северина,ама слаба реализација.Бледа копија и на музиката.Текстот не е вреден за коментар.
    Шунд,би била мојата дефиниција за спотов на Елена.

Каролина има нешто што не секој го поседува.Можете ли да ја замислите неа во ваков спот како овој на Елена?
    Јас,не.

На SwanMay, butterfly6223, Buttterfly и 20 други им се допаѓа ова.
  11. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.344
    Жено божја,20 страници си испишала дека се мажи од корист.Каде виде,или таа самата ти кажа?
    Сите што се мажат со богат не значи дека се мажат од корист.
    Кај нас љубомората и завидувањето се во преден план.

Што се однесува до неа,преубав вокал.Свадбата уникатна и фустаните ми се допаѓаат.

На butterfly6223, wannaBeMomma, Annath и 11 други им се допаѓа ова.
  12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    @veteruska
    Ај ќе се менуваме сега, јас ќе зборам за Елена а ти брани ја, оти за мене поантипатично створење што го зачекувам некогаш на Мк телевизии од неа ми нема. Попрво Амди Бајрам ќе го слушам и гледам во парламент отколку неа.

На piglet1, oblace1, Michelle* и 9 други им се допаѓа ова.
  13. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    .

Почитувам туѓи мислења. За разлика од некои тука пто неможат да се помират со моето мислење.

Бај д уеј има ли уште некоја истото прашање по милионити пат да ми го постави?мојот одговор е тој користољубива е.

14. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    @AURUA
    @darko clash
    Дел од Вашите постови кои содржат лични навреди се избришани:|
    Не сте јавни личности за да Ви отстапиме тема Вам:).

Да се стрпиме малку од навреди, да си дискутираме и да ги тематизираме нашите јавни фаци АМА без тешки зборови:).

На Victorian, blackwave, Mishela и 6 други им се допаѓа ова.
  15. WarriorAngel

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.831
    Допаѓања:
    5.142
    @veteruska абе јас го почитувам твоето мислење, само работата е што сите тука бараме аргументи, бараме некоја логика позади ова мислење ама очигледно е дека ниту логика ниту аргументи а ниту пак докази не постојат.

На Victorian, blackwave, YoungandBeautiful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.837
    Допаѓања:
    80.797
    Леле песнава од Елена... :headbang: Се мисли Rihanna e... бледа копија.

На AURUA му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Што се случило со Елена?!?! (facepalm) Песнава поголема катастрофа не можеше да биде. Кичерај, шунд... Вакви тралалајки очекувам од некои пејачи во обид, а не некој што е долги години на естрада. Не дека Елена ја сметам за којзнае колку успешна пејачка, ама нејзините први песни беа поквалитетни од ова. Вакви глупави песни моментално има само Сара Мејс ама неа не ја ни сметам за пејачка. Секој пејач треба со текот на годините да се стреми кон посериозни ангажмани и поквалитетни песни кои ќе остават некаква трага. Едноставно зрелоста во кариерата да им расне правопропорционално со годините. Како што е пример со Каролина. Елена нешто многу ги побркала работите. Со песнава рака под рака со оној Тајзи, иста ми е како него, стилот на песната, гласот, спотот нешто играат позади неа, па и суканиците...:rofl:

Гледам и за Каролина имало на долго и широко. Според мене Каролина е класа и една и единствена на нашава естрада. Може не е светска ѕвезда, ама е најквалитетен пејач што го имаме. Она ми е целосен пакет. Не можам во ниту еден случај да ја ставам во исто мерило со Тамара, Сара Мејс, Елена итн. Со никој не можам да ја споредам. Пред се како јавна личност, а потоа и квалитет на песни. Си држи до себе, толку години и не се промени. Остана тоа што си е. Поим за квалитет. Нејзините песни, посебно последните албуми се најдоброто нешто што се случило на нашата естрада откако Тоше го нема. А што се однесува за свадбата, од тие две-три слики што ги видов, гледам дека е направено баш се' со стил. Како што доликува на една Каролина и на едно семејство како што се Корубин. Само не секој може да го сфати тоа. Опкружени сме во свет со пластика, фејк, шминка на кило и фотошоп, па ако нешто не светка, блешти и ако нешто не е изменето до непрепознатливост, веднаш е етикетирано како обично. Каролина е преубава невеста, од неа и не очекував нешто подоле.

На Oleeenka, SwanMay, butterfly6223 и 18 други им се допаѓа ова.
  18. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.227
    Допаѓања:
    176.078
    Ако Каролина се мажеше од корист досега три пати мажена, три пати разведена ќе беше, има пари, популарност, влијание, кариера, не знам што би можела да добие од моменталниот сопруг плус (зошто мислам дека ете, не е користољубива, @veteruska ако ти мислиш спротивно, на форум се пишува и зошто мислиш така, а не само дека е очигледно). Јас мислам дека таа конечно си ја најде среќата, ми изгледа многу среќна. Долгиот фустан ѝ беше совршенство, се што ми се допаѓа за фустан, краткиот не ми се допадна воопшто. Долгиот беше и многу добар за неа, створен за нејзината фигура. Нека им е долг и среќен бракот!

На sweet-cherry, Annath, Michelle* и 9 други им се допаѓа ова.
  19. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Ако ја имаш пратено нејзината кариера и кои се и биле дечковци не ти треба многу да заклучиш за каква личност се работи

20. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Дека на македонски јазик и звучи чудно. Текстот настрана, ритамот на рефренот е интересен. Деловите кај што е трубата не им требала. Дечкиве во спотов се топ, замислата океј, само не знам стварно кој е камерман на нашиве спотови, ама во сите спотови аглите и обработката на снимањето се катастрофални.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.