Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Како лимон скиснав
    кога со друга те видов
    :o :o :o
    Каде со песнава (facepalm)
    Леле не ми се верува еј,срам ми беше да ја дослушам песната на Елена :| убила ме туџа срамота :D
    Предлог- мислам дека со Тајзи треба да снимат дует.Како да се меша во неговиот стил на пеење :rofl:

2. joy1

joy1 Форумски идол

она се движи во таков круг на богати и влијателни и познати фаци па така да нормално е дека за таков некој и ке се омажи.Незнам дали воопшто и некој ‘нормален дечко’ би имал и храброст да и пријде и да и се додворува.

3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

ДЕЧКОВЦИ*, некои со кој си поминала убаво, но заклучила дека не се вредни да стапи во брак со нив, т.е. да ги искористи за нешто што имаат и кое во брак ќе го има и таа. Друго? Ради само дечковци е користољубива?

4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Оваа верзија е боље... Симпатично, звучи светски. Требаше летово да ја пушти, не сега. Текстот не е битен у песнава, да бидеме реални. :D

celineparis likes this.
  5. Antebellum

Antebellum Популарен член

Дечки срамотно е да кажувате како треба да изгледа туѓа свадба... Каролина си направила свадба како што си сакала и фустанот неа треба да и се свиѓа таа си е невестата. Да се вратиме на Мелита, Миа и Дунавка.

6. GrevMk

GrevMk Популарен член

Муабетот што го правевте за албанските и косовските успешни звезди. На ваков или онаков начин, тие се успешни. Елена се избрука, и со текстот и видеото, а најмногу што проба да биде како нив.

Cleonika and Michelle* like this.
  7. AURUA

AURUA Истакнат член

Донекаде ти ја разбирам поентата,ама знаеш луѓето понекогаш се менуваат,ама само понекогаш. Ај ќе ни покаже времето колку Каролина со годините и искуството со дечковци созреала. Сепак нејзин живот,нејзино право на избор што ќе прави во него. Инаку симпатични ми се 2та иако наведов дека на сликите го влече како куче и многу ме потсеќаат на Калиопи и Васил. Исто дива и уметник со разлика во години. Колку ќе им опстои бракот не знам. Сепак со среќа нека им е делуваат навистина вљубени и среќни.

veteruska likes this.
  8. smb asr

smb asr Популарен член

Песнава од Елена хорори... глупости од текст, спотов до некаде океј..

За Каролина гледам реферати куп8-|... Мислам се омажила од интерес :D најверојатно не можела да си плати СЕЛИкоони:lol: па за месец два ќе ја видиме во Бум форма ( ова по коментариве од некои личности)
    Ениуејс дека Каролина ми е одбивна, на мене де, ми е :!: али сега моментално не би да ја кудам. Природна и доследна на себеси ( :whew:фала богу не се пластифицира). Супер шминка и фризура, многу нежна и симпа. Фустанот мислам супер си беше, додуша и краткиот беше супер, она лежерно да може раат да си по игра, да по скока, пошто нели си испеа и песни.
    Е сега само би рекла Бог не секому му дава раскош, но фала Богу има и мажи што не сакаат цицлести жени. :!: И како што некои мажи сакаат големи зизги и некои жени си сакаат големина и да си оплакнат очи.
    И после гледаш тинајџерчињата се жалат зашо девојките бираат постари мажи.Епа паметна жена си бира карактер наспроти тешко селјо фраериште ;)

И ви се молам ако некој случајно се пронашол..поштедете ме од цитирање(heidy)

Last edited: Sep 24, 2017
  9. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Чекај бе малку. Ќе збориме за нивната "успешност" ако уште после неколку години сеуште ги памтиме. (Во што се сомневам). Тие вчера прднаа на естрада, да им даеме време.
    Обично сите така што никнале како печурки после дожд, исто и ги снемало. Успешност е дефиниција за години вложување и создавање кариера зад себе. Времето ќе покаже.

Елена ми е симпатична како појава и ми има ок вокал. Нешто повеќе не знам за неа. Песнава по некоја логика треба да е летно хитче заради ритамот на песната кој е интересен. Текстот... колку да се пее нешто.

10. Sfera

Sfera Популарен член

Ветрушке што ја напна темава со муабетот за користољубивоста и материјалноста на Каролина. Дај олабави малку. Барем да посочеше некој факт кој ќе ти го поткрепи муабетот. Еве ти најди некој голтар омажи се за него за да не бидеш користољубива.

11. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Нека и е со среќа на Каролина.Момчето убаво и симпатично како неа.Ептен си прилегаат.Многу ми е убава и симпатична,пред се природна.Слаба е ама и прилега.Мене детството ми помина со неа.Велите за стилови не се коментира,се сложувам.Ама со вакви зборови како грда е со тоа не се сложувам.До тој степен ли стигнавме?Едно е да и се смееме на глупостите на Мелита и на Гулабица.Ама физичкиот изглед да се коментира со термини „костур“ не личи.

12. kankus

kankus Популарен член

ме изнасмеа фала

13. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Зашто не го отвара спотот на Елена дај пуштете го неможам да го најдам на јутуб...

14. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Ај ве молам, не ја цитирајте повеќе оваа што плаче 10 страни како Каролина се омажила од корист. Џабе е.

Мене Каролина не ми е омилена. Но, мене ми изгледа дамски. Секогаш ми изгледала така уствари. Настапи, фестивали, не ми текнува момент кога сум ја видела лошо/вулгарно облечена. По интервјуа секогаш се држела на дистанца и не зборувала никогаш многу за приватен живот. Па и ставија етикета, ладна и арогантна. Јас исто би се однесувала ко нејзе, а етикетите се од фаци ко погорната. Ко што веќе спомнаа, јадење трици за Мелита и Миа, ок, но не можете истите трици да ги јадете и за Каролина. Имаме овде разлика од светлосни години.
    Ко невеста, супер ми е. Си држи стил, ко што пишав погоре. Дури и краткото фустанче ми е ок сосема.
    Нема исто што да се јаде трици за кариерата нејзина. Повеќе од пола живот создава музика, колку и вас тоа да не ви се допаѓа. И најозбилно, кое такво албанки од Лондон во темава? Ако сте горди на нив, веројатно има друга тема за муабет, шо знам.

Елена. Оф, мајко мила. :x
    Мислам оти го изгубивме девојчето.
    Веројатно се префлила на турбофолк, кој ја знае. Али ова и е ужас. УЖАС. Под итно нека сменат со Димитров тек на кариера што ја тера, зошто не ја бива работата. Она другото и е поарно парче од ова. Катастрофа.

15. celineparis

celineparis Популарен член

Мелодијата на песнава на Елена не е толку лоша, барем поарна е од многу македонски што излегле во последно време, ама затоа текстот е тешка катастрофа. Ај барем е поубава од Каролина:

Antebellum likes this.
  16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Прееска кога го отворив на Елена спотот, имаше 15 коментари, од кои неколку беа негативни, сосема нормално.
    Сега има, само 10 коментари. :D
    Оф, за грев.

Michelle* and Elen4e_sonce like this.
  17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Мене баш ми е убава Каролина и фустанот исто така.
    Шминката е едноставна токму каква што и прилега бидејќи и таа е таква.
    Прекрасно изгледа и нека им е со среќа.

18. Justicija

Justicija Форумски идол

А што беше фрката со Елена Ристевска ? Со поранешниот маж ли или ??

19. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Не ми е јасно, Каролина за прв пат се мажи, врз која основа ние би давале проценка колку би и траел бракот ?!? Впрочем, колку треба да сме незнам какви, за на некого кој штотуку се венчава му предвидуваме дека после максимум година дена ке се разведе ..

20. Stargazer

Stargazer Активен член

Престанете да верувате во бајки и серии. Секаде во светот девојки од богати фамилии излегуваат и се сексаат со богати мажи. Тоа што Каролина се омажила за богат е нормално за нејзиниот статус и физички изглед.

blackwave likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.