Форумџика на годината

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.396
    Допаѓања:
    92.741
    Како лимон скиснав
    кога со друга те видов
    :o :o :o
    Каде со песнава (facepalm)
    Леле не ми се верува еј,срам ми беше да ја дослушам песната на Елена :| убила ме туџа срамота :D
    Предлог- мислам дека со Тајзи треба да снимат дует.Како да се меша во неговиот стил на пеење :rofl:

На sweet-cherry, Cleonika, Oleeenka и 20 други им се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.429
    Допаѓања:
    333.764
    она се движи во таков круг на богати и влијателни и познати фаци па така да нормално е дека за таков некој и ке се омажи.Незнам дали воопшто и некој ‘нормален дечко’ би имал и храброст да и пријде и да и се додворува.

На galapce, BoaVista, sweet-cherry и 26 други им се допаѓа ова.
  3. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.915
    Допаѓања:
    183.632
    ДЕЧКОВЦИ*, некои со кој си поминала убаво, но заклучила дека не се вредни да стапи во брак со нив, т.е. да ги искористи за нешто што имаат и кое во брак ќе го има и таа. Друго? Ради само дечковци е користољубива?

На blackwave, Skorpija25, Mishela и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.885
    Допаѓања:
    48.461
    Оваа верзија е боље... Симпатично, звучи светски. Требаше летово да ја пушти, не сега. Текстот не е битен у песнава, да бидеме реални. :D

На celineparis му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.157
    Допаѓања:
    9.464
    Дечки срамотно е да кажувате како треба да изгледа туѓа свадба... Каролина си направила свадба како што си сакала и фустанот неа треба да и се свиѓа таа си е невестата. Да се вратиме на Мелита, Миа и Дунавка.

На blonde_supergirl, Michelle*, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  6. GrevMk

GrevMk Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2017
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.726
    Муабетот што го правевте за албанските и косовските успешни звезди. На ваков или онаков начин, тие се успешни. Елена се избрука, и со текстот и видеото, а најмногу што проба да биде како нив.

На Cleonika и Michelle* им се допаѓа ова.
  7. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Донекаде ти ја разбирам поентата,ама знаеш луѓето понекогаш се менуваат,ама само понекогаш. Ај ќе ни покаже времето колку Каролина со годините и искуството со дечковци созреала. Сепак нејзин живот,нејзино право на избор што ќе прави во него. Инаку симпатични ми се 2та иако наведов дека на сликите го влече како куче и многу ме потсеќаат на Калиопи и Васил. Исто дива и уметник со разлика во години. Колку ќе им опстои бракот не знам. Сепак со среќа нека им е делуваат навистина вљубени и среќни.

На veteruska му/ѝ се допаѓа ова.
  8. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.578
    Песнава од Елена хорори... глупости од текст, спотов до некаде океј..

За Каролина гледам реферати куп8-|... Мислам се омажила од интерес :D најверојатно не можела да си плати СЕЛИкоони:lol: па за месец два ќе ја видиме во Бум форма ( ова по коментариве од некои личности)
    Ениуејс дека Каролина ми е одбивна, на мене де, ми е :!: али сега моментално не би да ја кудам. Природна и доследна на себеси ( :whew:фала богу не се пластифицира). Супер шминка и фризура, многу нежна и симпа. Фустанот мислам супер си беше, додуша и краткиот беше супер, она лежерно да може раат да си по игра, да по скока, пошто нели си испеа и песни.
    Е сега само би рекла Бог не секому му дава раскош, но фала Богу има и мажи што не сакаат цицлести жени. :!: И како што некои мажи сакаат големи зизги и некои жени си сакаат големина и да си оплакнат очи.
    И после гледаш тинајџерчињата се жалат зашо девојките бираат постари мажи.Епа паметна жена си бира карактер наспроти тешко селјо фраериште ;)

И ви се молам ако некој случајно се пронашол..поштедете ме од цитирање(heidy)

Последна измена: 24 септември 2017
    На butterfly6223, bella.s, Victorian и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.901
    Допаѓања:
    188.852
    Чекај бе малку. Ќе збориме за нивната "успешност" ако уште после неколку години сеуште ги памтиме. (Во што се сомневам). Тие вчера прднаа на естрада, да им даеме време.
    Обично сите така што никнале како печурки после дожд, исто и ги снемало. Успешност е дефиниција за години вложување и создавање кариера зад себе. Времето ќе покаже.

Елена ми е симпатична како појава и ми има ок вокал. Нешто повеќе не знам за неа. Песнава по некоја логика треба да е летно хитче заради ритамот на песната кој е интересен. Текстот... колку да се пее нешто.

На Victorian, blackwave, Skorpija25 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Ветрушке што ја напна темава со муабетот за користољубивоста и материјалноста на Каролина. Дај олабави малку. Барем да посочеше некој факт кој ќе ти го поткрепи муабетот. Еве ти најди некој голтар омажи се за него за да не бидеш користољубива.

На Michelle*, Victorian, blackwave и 13 други им се допаѓа ова.
  11. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    27.455
    Нека и е со среќа на Каролина.Момчето убаво и симпатично како неа.Ептен си прилегаат.Многу ми е убава и симпатична,пред се природна.Слаба е ама и прилега.Мене детството ми помина со неа.Велите за стилови не се коментира,се сложувам.Ама со вакви зборови како грда е со тоа не се сложувам.До тој степен ли стигнавме?Едно е да и се смееме на глупостите на Мелита и на Гулабица.Ама физичкиот изглед да се коментира со термини „костур“ не личи.

На Skorpija25, Michelle*, theowndemon и 4 други им се допаѓа ова.
  12. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    ме изнасмеа фала

13. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.639
    Зашто не го отвара спотот на Елена дај пуштете го неможам да го најдам на јутуб...

14. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.607
    Допаѓања:
    3.567
    Ај ве молам, не ја цитирајте повеќе оваа што плаче 10 страни како Каролина се омажила од корист. Џабе е.

Мене Каролина не ми е омилена. Но, мене ми изгледа дамски. Секогаш ми изгледала така уствари. Настапи, фестивали, не ми текнува момент кога сум ја видела лошо/вулгарно облечена. По интервјуа секогаш се држела на дистанца и не зборувала никогаш многу за приватен живот. Па и ставија етикета, ладна и арогантна. Јас исто би се однесувала ко нејзе, а етикетите се од фаци ко погорната. Ко што веќе спомнаа, јадење трици за Мелита и Миа, ок, но не можете истите трици да ги јадете и за Каролина. Имаме овде разлика од светлосни години.
    Ко невеста, супер ми е. Си држи стил, ко што пишав погоре. Дури и краткото фустанче ми е ок сосема.
    Нема исто што да се јаде трици за кариерата нејзина. Повеќе од пола живот создава музика, колку и вас тоа да не ви се допаѓа. И најозбилно, кое такво албанки од Лондон во темава? Ако сте горди на нив, веројатно има друга тема за муабет, шо знам.

Елена. Оф, мајко мила. :x
    Мислам оти го изгубивме девојчето.
    Веројатно се префлила на турбофолк, кој ја знае. Али ова и е ужас. УЖАС. Под итно нека сменат со Димитров тек на кариера што ја тера, зошто не ја бива работата. Она другото и е поарно парче од ова. Катастрофа.

На butterfly6223, sweet-cherry, stevemila и 21 други им се допаѓа ова.
  15. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    934
    Допаѓања:
    2.580
    Мелодијата на песнава на Елена не е толку лоша, барем поарна е од многу македонски што излегле во последно време, ама затоа текстот е тешка катастрофа. Ај барем е поубава од Каролина:

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.607
    Допаѓања:
    3.567
    Прееска кога го отворив на Елена спотот, имаше 15 коментари, од кои неколку беа негативни, сосема нормално.
    Сега има, само 10 коментари. :D
    Оф, за грев.

На Michelle* и Elen4e_sonce им се допаѓа ова.
  17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128
    Мене баш ми е убава Каролина и фустанот исто така.
    Шминката е едноставна токму каква што и прилега бидејќи и таа е таква.
    Прекрасно изгледа и нека им е со среќа.

На stevemila, Michelle*, antonelala и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.803
    А што беше фрката со Елена Ристевска ? Со поранешниот маж ли или ??

19. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    172
    Не ми е јасно, Каролина за прв пат се мажи, врз која основа ние би давале проценка колку би и траел бракот ?!? Впрочем, колку треба да сме незнам какви, за на некого кој штотуку се венчава му предвидуваме дека после максимум година дена ке се разведе ..

На stevemila, bella.s, blackwave и 11 други им се допаѓа ова.
  20. Stargazer

Stargazer Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2017
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    220
    Престанете да верувате во бајки и серии. Секаде во светот девојки од богати фамилии излегуваат и се сексаат со богати мажи. Тоа што Каролина се омажила за богат е нормално за нејзиниот статус и физички изглед.

На blackwave му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.