Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јас колку што знам Мелита нема со кој се нема испокарано од нашаве фаци.Со онаа Софија Каракааева и Зоки Фаци не се делеа, а после како се исплукаа и ден денес не сакааат да се погледнат.Исто и со онаа водителката Миа сол и вода се направија.
    Ама има преубава ќерка, мене ми е преслатка ангелче мало :) А за син мислам дека нема син таа, туку нејзиниот сопруг од претходниот брак ако не се лажам :?:
    Еве ја ќерка и Барбара

2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Ако има некое девојче што е голем обожавател на Влатко Илиевски и негов голем фан - давам на подарок негово оригинално ЦД со негов потпис...Јас ЦД-то го добив во една наградна игра, али не слушам таква музика, така да воопшто не ми треба. :)

3. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Нема постар син,само ќерќа има.Има маж дупло постар од неа и не е разведена колку што знам :$

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Можеш на Хипица или на Вајлд чајлд да им го понудиш ;)

5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Во ред. Кој сака нека пише во темава. Ама под услов да е голем фан на Влатко.

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Јас за Мелита знам дека е мажена и дека е газдарица на сендвичарницте ЛЕСКОВАЧКА СКАРА - ВИЛИ, заедно со маж и го водат бизнисот... :lol:

7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    А за на Влатче концертот баш сега зборев со другарка ми.Ми вика бев на концерт,а јас според она што го прочитав овде и викам гратиси да не имаше..и оваа ми одговара да гратиси ми дадоа :lol: Значи ако не се гратисите тапа ќе му биде концеротот, па секој што ми кажа дека бил влегол со гратиси :tmi:
    Не дека е толку лош , мене ми е симпатичен ама се преценува :tmi:

8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Мене не ми е нешто омилен, ама од она што го видов, добар му беше концертот. Многу гости, многу туѓи песни, понекоја негова...онака ок, не беше којзнае што, но не беше ни лошо.

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Ах Влатче. Би зборела за него многу, ама мудро ќе си поќутам :)
    А дека се преценува - се преценува премногу, а не знам зошто. Однесување - 0.
    Едноставно колку и да е убав и омилен и сакан, би можел барем малку да се спушти на земја затоа што е сепак само едно мало ѕвездуле од мала земја.

А ни како глумец не ми се допаѓа. Има уште многу леб да јаде.

10. Rock.Lady

Rock.Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    214
    Со негов потпис? Искрено заинтересирана сум ^^ :inlove:

11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Влатче у принцип мене ми е фин дечко, неколку пати сум се нашла во негово друштво и дечкото е супер, фин, културен и воопшто не е нешто уфуран у филм како демек е он ВИП фаца.
    Но изгледа еден е Влатко у приватен живот а друг за јавност, зашто кога ќе го видам на ТВ стварно незнам дали е уствари истиот момак кој го познавам.

Конкретно за последниов концерт за продажба на картите не беше задолжен тој и неговиот менаџерски тим, туку t-mobile како генерален спонзор е сега они каква политика воделе јас незнам.

Али не е битно, мене ми е ок, добро изгледа и има супер вокал за рок композиции но изгледа од рок кај нас не се прават пари па он мора да пее и поп.
    Денес концертот му го ѕирнав на едно пола саат и видов многу гости, тој едвај една песна сам да отпеа и не ми беше јасно што се случува, после ми кажаа демек не било негов концерт само туку и нешто како концерт по повод Денот на вљубените.

На Wild.Child и ana-banana им се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Абе луѓе,тепајте ме ама на Влатко за Евровизија најубава му е песната. :tmi:

13. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Снеже од Бекстејџ неможам да ја сварам :puke: ,маја вукичевиќ :x -среќа што ја нема,и ред други ифрустрирани и дигнати до небо :|

На girl1985 и glamour-lady им се допаѓа ова.
  14. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776

и јас овие неможам да ги сфарам + ивана од идол, ептен ме нервира...

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    8.783
    Јас не се согласувам со вас за Влатко Илиевски.Мене како личност не ми е нешто посебно,ама затоа како пеач знае да направи атмосфера и песните речиси сите му се убави :) Неколку пати има пеено кај нас по дискотеките и секогаш сум си поминувала убаво на неговите настапи.Вчерашниот концерт ми беше многу убав,со исклучок на појавата на Слаткар кој беше издрогиран (според мене) ...

На MiDnIgHtLaDy и Wild.Child им се допаѓа ова.
  16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    не ми го задевајте Влатче, да не ве растепам тука :muscle: :muscle: :muscle: :muscle: :emo:

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ионака немам некое мислење за Влатко И. ми се чини како многу вообразен и нема некоја песна онака уау и кога пее како сосила да излегува гласот од него.
    Не знам дали сте дискутирале за Александар Белов, ама вчера го загледав некаде по каналите и не можам да му го сфатам стилот. Секогаш е во костум, како престарен и некако кичерајски ми се облекува со тоа машните, елечињата и тесните пантолони.
    Можеби има некој просечен глас, ама однесување и нема некое, после Операција Триумф стана популарен и после тоа се изгуби и сега се појави со некоја си песна бум бум :tmi:

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    за Александар Белов не би коментирала ништо посебно.. ни ме нервира, ниту пак сум некој голем негов фан.. онака ептен просечен ми е..

а што мислите за Мартин Србиновски и Викторија Лоба? мене и двајцата ми се сосема ок ликови и мислам се на некој начин добро освежување на нашава скромна сцена.. не се наметливи, срцки ми се.. особено Мартин :lol:

19. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Мене ми се чини дека Мартин сака да го копира Марко- Дај побрзај што водеше.Марче ми е цар,ама овој Мартин ептен негова бледа копија.Барем на почетокот кога излезе така ми делуваше а сега одамна несум го видела негде.Ми се допаѓа само како ја запроси девојка му(сега веројатно жена) на тркало на среќата.

А Викторија Лоба можеби е убава ок,и фина ми делува,ама како пејачка не ми е ништо посебно.Скоро секоја недела доаѓа во еден наш кафиќ и се едни исти песни си пее и се од други пеачи.Досадна е веќе.На крајот на краевите ако е ептен некоја пејачка нека оди нека прави нешто околу кариерата,што бара секој викенд кај нас?!

На Bibko му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    За Мартин Србиноски не ни имам неков коментар.Дечкото го имам 2 пати видено (на ТВ)
    А Викторија Лоба ми е ок.Пред година дена се појави така да опростено и е што нема ништо ново,се надевам за брзо време ќе не изненади со нешто :wasntme: :rock:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.