Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    9.169
    Си ги измешал капаците со тенџерињата:D Елена сама се снашла, а Каролина ја туркаа?!(facepalm) цццц Ова исто како и за Тоше да си рекол.
    Кога почна Каролина да пее од малечка, немаше такви талент шоу-а, па нормално, мораше некој да стои зад неа (нејзините, како и многу композитори кои го препознаа нејзиниот талент), за разлика од Елена(mooning)
    И знаеме дека во денешно време е најлесно да станеш пејач/ка. Си плаќаш 2000 евриќи и снимаш( скоро секој кој се пробал како пејач, а не успеал, си отвори студио:^)).Ама тоа е веќе друга тема.
    Да, Елена (ми) е убава и секси, освен тие веѓите сега, груба ја прават некако... или дека здебелена, не знам. Има убави песни и убав глас. Ама се нешто се оправдува, објаснува, сакам кажам, не знам речам, сака да се лижи...таков впечаток имам, многу нестабилна ми делува. Не можам да ја наречам дама, ниту па, треба да ја споредам со Каролина.
    А,Тамара, глас-гром, без сомнеж. За однесување, не коментирам.:)

На Elen4e_sonce, SwanMay, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    Го препознале нејзиниот талент?
    И на Елена го познаа талентот.
    Разликата е што Елена беше анонимус,а Каролина претпоставувам на некој влијателен за да ја протурка на Макфест.

На AURUA и parksey им се допаѓа ова.
  3. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Леле леле цела сексуална историја и ја знаеш на Елена.
    А знаеш дека го тужеше Боки13 за таква клевета и го доби случајот?
    Мене Елена ми е лепотица и урбана девојка, предобар стил има и мн ми е позитивна секогаш и насмеана. Има и речник и знае како да се понаша на тв. Е сеа песните има утки не дека не ама мислам дека уште е во подем и има што да понуди, коа на светската сцена се бараат тралалајки текила и лимон одлично ќе се вклопи, ако може на на наа и е е е е на Џеј Ло, Ријана па и овие романкиве да ни се свигаат што да не и Елена, на почетокот катастрофа ми беше, а сеа ми е заразна текила и лимон.
    Само у Елена глеам надеж и просперитет за македонскава музика другиве се дно. Мислам Каролина да не ја заборавам и тие веќе докажаните пејач/ки.

На celineparis, Rama, Skorpija25 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    9.169
    Колку сакаш некој да те турка, ако не те бива, џабе е. Каролина си остана тоа, што се покажа уште од самиот почеток. Одамна е докажана пејачка и ако некој каже поинаку, од инает е.
    И ај ве молам, не ми го гибајте битолското чупе]:)

На *Amethyst*, SwanMay, Rama и 13 други им се допаѓа ова.
  5. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.301
    Допаѓања:
    226.909
    знам дека доби на суд цели 23.000 денари а дарко се разведе.
    за другото што си пишала само ок ќе речам.
    за мене лично Каролина е жена, а елена девојче кое допрва треба да учи

На Elen4e_sonce, *Amethyst*, Rubiii и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    Истото што и колку и да те бива ако некој не те потурни џабе е.
    Милион пеачки на избориве за таленти видов од Каролина па не се пеачки рамо со рамо до неа само зашто ја немале среќата нејзина што ја зборам погоре.

Нека каже фала на Авалон што знаеа да и изградат имиџ,истото важи и за Тоше.

Нека кажат фала на Игор Џамбазов кој на секое супер бинго кога владееше најголемата треска ги кажуваше како најдоброто од Македонија и делеше карти само зашто беа под заштитната капа на Авалон продукција а тоа беше и те како јака реклама за двајцата посебно Тоше зашто никој не го сакаше (чест на исклучоци) и Каролина која мачеше мака да фати чекор со новиот бран песни зашто немаше ништо помодерно во тоа време па и договорија дует со Врчак.

На celineparis и Rama им се допаѓа ова.
  7. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    9.169
    Според тебе, ова што денес е Каролина и тоа што беше Тоше, ќе и' го препишиме на нејзиното величество- СРЕЌА.
    Ок.

На ceca-1, Antebellum, blackwave и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    За се е потребна срека ако е тоа правиот збор.

На TrinityNeo, parksey и P.S.love им се допаѓа ова.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.321
    Допаѓања:
    259.555
    Дарко Димитров се разведе?
    Мислев дека е сеуште со жена, мислам деја она имаше и здравствени проблеми.

На Antebellum и Bankarkata им се допаѓа ова.
  10. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    Ете гледаш којзнае што има и што било ама одма афера дека е за Елена..ццц

На parksey му/ѝ се допаѓа ова.
  11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.321
    Допаѓања:
    259.555
    Па јавна тајна е дека Елена му бешр швалерка, па имаше дека жена му е болна.
    Да, Елена како и Миа, си ги има бубачките и си шета со оженети.

На *Amethyst*, Petra777, Heidi и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    Има доказ некаков дека му била швалерка.Ама сериозно прашувам.
    Слики,видео било што...

На galapce и AURUA им се допаѓа ова.
  13. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Да доби некој денар и кутија крем банани хахсахахаа Боки Ѕвер. Доказ не искочил у јавност ко што знам ја неам видено, а и судот штом пресудил у нејзина корист ваљда е баш поради недостиг на докази, ама што знаат тие ние поише знаеме со кого кој спиел.
    А што докази си барате незнам зашто треба да се докажува некому, што сака си праи. Мислам дека Дарко не е разведен, а у тоа време се шеташе со друга помлада девојка што не беше Елена. Како и да е ја поштувам Елена поради работата што ја прави и што ми е таква ко мн да се труди околу нејзината кариера и на крај пак е најоргинална од другиве, а не шоради приватниот живот со кој спиела, зашто се развела и слично...

На galapce, *Amethyst*, Skorpija25 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    И заборај да кажиш и метро и жилет е висока :D абе лепота шта да ти причам , метро и жилет секси :wasntme:
    Посекси е оваа Ива (трансформација цеца) него Елена ( и тоа голема разлика )

На LiliBoz му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    547
    Martina Mihajlovska kazala DA!
    Neka im e so sreka :)

16. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Каролина се проби благодарејки на авалон и добар пиар што има,Елена беше со М2меѓутоа сега сама си е менаџерка и тоа треба да се цени.

На celineparis, Skorpija25, AURUA и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    @Schhhh... заштитничкиов однос кон Елена ќе ти го разберам само ако си некое нејзино фанче, адвокат или самата Елена. Пополека малце, не се возбудувај толку!

На GirlRose, 1209, butterfly6223 и 14 други им се допаѓа ова.
  18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Убавина и манири и шарм и карактер и не знам уште што?
    Демек не може да биде некоја убава а да нема никаков карактер. Кога ќе видите некој модел прво размислувате каков е во приватниот живот или само ви изгледа убаво на слика? Може некој да ми биде убав а да е ужасен и лош човек. Надворешен и внатрешен изглед не е исто, и не може ако некој наводно си ја варал жена му да ми е грд само заради тоа.

А за ствар на вкус се знае дека не се разговара. Мене лично Елена од секогаш ми била убава, има убави црти на лицето, не дека е нешто којзнае што ама грда не ми е. Не ме интересира што правела во приватниот живот и како пее и други пропратни работи. Нема за жена да ја зимам.

Друго, девојчево Мартина водителка ми се чини беше со Миа заедно? Е за неа можам да кажам дека ми е преубава и згодна. Само млада многу за брак? 18 или 19 години има, се надевам нема да заврши неславно.. Нека и е со среќа.

На Kathrynn, *Amethyst*, celineparis и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    На *Amethyst*, Matotheja, SwanMay и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.881
    Допаѓања:
    163.606
    Добро бе ваљда ок е да мислам спротивно од вас? Не развиваме нов антибиотик тука, туку збориме за една селендра аман.
    Па во еден куп натокмени на свадба, Елена ама баш ич не би се издвоила. Од генерација имам барем 4 лепотици, а и сите другарки нескромно ми се далеку прелепотици од неа (а една и ја знаат поприлично многу како таква, а не е јавна личност, но има јавен живот заради ху причини).

Да, Каролина е убава. Има рафинирана убавина. Ко што некои не слушаат џез и не ја сфаќаат убавината на џезот, така и они две. Елена има изглед кој за широки маси е поприфатлив и тоа е.
    Не ми е убава едноставно. Ми нема убави пропорции и во лице и во тело и сега што да правиме?! Ај сега треба да се разубедуваме. Тоа е ко да ме терате да јадам грав, а грав не јадам и никогаш нема да пројадам.
    А башка што ми е тотално антипатично кога некој сака да е едно, но и друго. Ни ми е шармантна, ни па секси. Ме буни.
    Ко шо пиша некој, Миа бар си кажува каква е и крај. А Елена...ем е, ем демек не е.
    Колку што изневерувал маж и, толку и она, само он не пее, за да чуеме. Се прежени и има дете. Она си има едно синдромче на вечна жртва.

Ко шо пишав - непопуларно мислење кое ќе го повторам - Елена не е убава.

На Priroden, butterfly6223, Silver.E и 15 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.