Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Не се карајте аман, еве гоогле ќе ви открие колку јавни дечковци имала пред Михаил.

http://zase.mk/articles/270853/foto-site-poraneshni-momchinja-na-karolina

5 се на број...За некого малку, за некого многу, за неа си се таман, но во никој случај не се 100.

И да, Каролина е права дама.
    Нежна, елегантна, секогаш средена, позитивна и насмеана...За гласот да не правиме муабет.

На theowndemon, blackwave, evangelina.ina и 20 други им се допаѓа ова.
  2. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.301
    Допаѓања:
    226.907
    некои до 17 година имал толку :D ама тоа е македонЦкото во нас

На Elen4e_sonce, girl-miri, celineparis и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    43.669
    На крајот на краиштата, што е битно колку дечковци имале, швалери со жени и деца , па и мафијаши, кога они се Вавилонски курви, а мажињава се кутри и невини наивни лепотани прелажани од неталентирани ругоби кои станале пеачки оти мама и тато им платиле...

На Kathrynn, blackwave, *Amethyst* и 20 други им се допаѓа ова.
  4. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    @Offspring
    Слoбoднa билa, менувaлa, не е никoј тукa тoлку зaoстaнaт дa сметa декa двaјцa требa дa имa вo живoтoт нaјмнoгу и тoлку. Амa јaс еве трaч декa сo женети oделa, брaкoви рaстурaлa, јa фaтиле сo друг пa јa тепaле, зa Кaрoлинa немaм слушнaтo. Не декa и тoa не е зa луѓе, aмa кoгa ќе спoредиш декa некoј се вoздржувa a некoј не мoже (кaкo млaди, пoпулaрни и симпaтични/убaви, претпoстaвувaм рaзни пoнуди имaле и уште имaaт) тoгaш oчигледнo е кoј е пoкултурен или пoсoфистицирaн, или ете пoгoлемa дaмa aкo сaкaш.

На Ruzica00, christinnn, theowndemon и 30 други им се допаѓа ова.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Каролина не ги криеше дечковците ! Овде зборуваме за скандали и афери швалерај , а не за број на дечковци !
    Каролина не се слушнало еден да вара , друг да заебава , од трет да јаде шамари , а на четврт да му растури брак

На Elen4e_sonce, Feminka192, christinnn и 17 други им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.881
    Допаѓања:
    163.606
    Боже, боже... до кај стасало.
    Баба ми има еден израз за такви ко Елена...откачена жена си е, ја имам зборено - курац јој вири из очију (со српскиот слабо јас, ваљда вака беше). Е така...
    Едно да имаш полно дечковци, а друго е спортска дисциплина и слабост да ти се зафатени мажи. Не дека они невинаши, ама една личност цело време да се лепи за такви, до неа е.

На butterfly6223, Antebellum, blackwave и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Каролина за Елена е Кока Кола бе:D. Па Еленче е толку обична и точка.:D

На dunika, Bozica1980, Winterborn77 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.763
    За вкусови нема да дискутираме:)ама погледнете го творештвото на Каролина и творештвото на Елена..
    Тоа што Каролина имала 5 дечковци ич ништо не значи,девојка е,слободна е и и личи да има дечковци.
    Никогаш за неа не се слушнала афера за швалерај,за тепачки..

Елена е друг тип на жена,сосема различна од Каролина и според мене неможе ни да се мери со Каролина,нит во глас;нит во стас.
    Два хита има и тука завршува нејзиното "знаење":nod:.
    Убава е,ама ја нема таа рафинираност како Каролина.

Сепак Каролина има искуство со публика..
    Елена е "суровина" за неа:)

На calliope, Despinaa, blackwave и 32 други им се допаѓа ова.
  9. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.424
    Допаѓања:
    8.592
    Елена е убава, ама ништо посебно, просек, никогаш не би кажала за неа види што убава девојка.
    @Rebecca_R Ми текнува на многу поубави девојки од Елена што ги знам, лепотици. Незнам зошто мислење дека нема убава девојка кај нас и дека Елена е врв на лепота во Македонија.

На blackwave, Rama, Justicija и 2 други им се допаѓа ова.
  10. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.204
    Нез зашо е толку важно со кого иделе, не ги слушам ниту двете бтв. Поздрав.

Последна измена: 9 октомври 2017
    На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  11. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    А од каде па вие знаете дека на Каролина не и се случувале афери во животот или па дека не идела со оженети мажи?!
    Има јавни личности кои вешто си го кријат приватниот живот, за кои појма немаме какви се приватно (па можеби и затоа не ни е уништена севкупната слика за нив и ги гледаме како супер ликови), а има и такви како Еленчето што им годи секаков публицитет па понекогаш и намерно си прават драми за да ги има по медиуми. И самата го кажа тоа во последново интервју, као доста пишувавте за мојот приватен живот АМА ми годи секаква фама која ја предизвикувам во јавноста. |(

За квалитетот на песните и гласовните способности не сакам да дискутирам. Каролина е класи повисоко над Елена. И се изнасмеав на муабетот дека Авалон ја туркале и изградиле имиџ. :D Па да, нормално е кога имаш квалитетна музичка продукција позади тебе да те пробие и да те рекламира на вистински начин и од тебе да направи ѕвезда, квалитетен вокал кој опстојува повеќе од две децении на естрадава. За жал не можам истото да го кажам и за М2 продукција, Дарко Димитров и за цел тим позади Елена кој со години и прави глупи песни од типот 192 и оваа последнава со текиливе како капак на се. Колку и да те буткаат влијателни луѓе, ако не те бива публиката тоа го гледа и џабе трудот. Имавме многу такви синчиња и ќерки на познати фаци ама ги снема за брзо пошо толку од квалитетот... :)

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.301
    Допаѓања:
    226.907
    Збориме за тие што знаеме и сме чуле :) Ете Елена не знае вешто да сокрие и затоа е озлогласената...

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Јас никаде не реков дека Елена е најубава, баш и нагласив дека нејзината лепота не е да паднеш на газ, ама поубава е од грото девојки. Не зборам за налицкани девојки кои фаќаат шема во Тренд, онака, генерално зборам, девојки што секој ден може да ги видите по улиците.

Вака кога ќе погледнам околу мене, не дека нема убави девојки, ама од цел амфитеатар кај што се збрани луѓе од цела држава, едвај 3-4 девојки се убави, останатите се или просечни или скроз неатрактивни. Епа Елена би ја сместила во оние убави, малку над просекот.

14. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Елена е прекрасна личност и е многу е убава е згодна....

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Abe aj sega, toa so vo glavno Karolina povekje od pola kariera ja pomina koga nemavme I od Internet, pa ne se doznavaa vakvi rekla kazala muabeti, toa e drugo 13. Jas se sekjavam mala koga bev, odev vo Bitola kaj bratucedka mi, neli Karolina e od tamu, kruzea uste togas muabeti pred moze 15 i kusur godini, deka ona i Natali Grubovik partal se pravele po Aleksandar Palas, so neznam kakva klientela.
    Uostalom mnogu mi e gajle mene, koj so kogo saka neka se perdasi, tuku se najdov vo temava slucajno gledam na edna strana ednava svetica, na druga drugava orospija, sto i ne e laga, pa si go kazav moeto skromno mislenje :D

На Antebellum, Schhhh..., parksey и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.200
    Шо не кажувате дека на Миа вчера и било роденден? 33 пунела. Се утепа од слики ставање :rofl::rofl::rofl:

На Skorpija25, ЕденЧлен, Dadusicka и 3 други им се допаѓа ова.
  17. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    2.000
    Допаѓања:
    4.226
    Динa Лирниченкo кoјa е и штo е? Некaде прoчитaв укрaинкa oд Србијa, нo мнoгу убaвo гoвoри мaкедoнски..неa јa читaм пo женскиве групи нa фб декa имa дете , мaженa е?:^)

18. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Абс само ја не знам за тоа дека Тамара се дрогирала?

На Elen4e_sonce, AURUA, Schhhh... и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Мене Тамара ми е одвратна и ми делува невоспитано, башка што и е умислена дека е незнам што.
    Со такво понашање и впечаток, ако сака нека пее и како Тарја Турунен, џабе и е. Не харизматична личност, а ако зборуваме за лични вкусови, па и не пее нешто уау, просек.

На Oleeenka, Oscar Lady, Skorpija25 и 9 други им се допаѓа ова.
  20. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    1.593
    Дечки, што работи Сања Ристиќ Пецаковска (ех тој тоше), освен што е жена на пецаковски па ги имаше по сите портали кога се земаа и кога се породи. Има многу следачи на инста, и рекламира производи, ама од каде толкава влијателност?

Исто и овие сестриве Мартина Монро што препродава бижутерика, и сестра и, за неа ајде ќе речеш јавна фаца е стилист е во магазин. Абе се утепаа од шетање, кој дава толку слободно време од работа.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.