Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Не се карајте аман, еве гоогле ќе ви открие колку јавни дечковци имала пред Михаил.

http://zase.mk/articles/270853/foto-site-poraneshni-momchinja-na-karolina

5 се на број...За некого малку, за некого многу, за неа си се таман, но во никој случај не се 100.

И да, Каролина е права дама.
    Нежна, елегантна, секогаш средена, позитивна и насмеана...За гласот да не правиме муабет.

2. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

некои до 17 година имал толку :D ама тоа е македонЦкото во нас

3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

На крајот на краиштата, што е битно колку дечковци имале, швалери со жени и деца , па и мафијаши, кога они се Вавилонски курви, а мажињава се кутри и невини наивни лепотани прелажани од неталентирани ругоби кои станале пеачки оти мама и тато им платиле...

4. Bridget

Bridget Форумски идол

@Offspring
    Слoбoднa билa, менувaлa, не е никoј тукa тoлку зaoстaнaт дa сметa декa двaјцa требa дa имa вo живoтoт нaјмнoгу и тoлку. Амa јaс еве трaч декa сo женети oделa, брaкoви рaстурaлa, јa фaтиле сo друг пa јa тепaле, зa Кaрoлинa немaм слушнaтo. Не декa и тoa не е зa луѓе, aмa кoгa ќе спoредиш декa некoј се вoздржувa a некoј не мoже (кaкo млaди, пoпулaрни и симпaтични/убaви, претпoстaвувaм рaзни пoнуди имaле и уште имaaт) тoгaш oчигледнo е кoј е пoкултурен или пoсoфистицирaн, или ете пoгoлемa дaмa aкo сaкaш.

5. Justicija

Justicija Форумски идол

Каролина не ги криеше дечковците ! Овде зборуваме за скандали и афери швалерај , а не за број на дечковци !
    Каролина не се слушнало еден да вара , друг да заебава , од трет да јаде шамари , а на четврт да му растури брак

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Боже, боже... до кај стасало.
    Баба ми има еден израз за такви ко Елена...откачена жена си е, ја имам зборено - курац јој вири из очију (со српскиот слабо јас, ваљда вака беше). Е така...
    Едно да имаш полно дечковци, а друго е спортска дисциплина и слабост да ти се зафатени мажи. Не дека они невинаши, ама една личност цело време да се лепи за такви, до неа е.

7. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Каролина за Елена е Кока Кола бе:D. Па Еленче е толку обична и точка.:D

8. referentka

referentka Moderator Staff Member

За вкусови нема да дискутираме:)ама погледнете го творештвото на Каролина и творештвото на Елена..
    Тоа што Каролина имала 5 дечковци ич ништо не значи,девојка е,слободна е и и личи да има дечковци.
    Никогаш за неа не се слушнала афера за швалерај,за тепачки..

Елена е друг тип на жена,сосема различна од Каролина и според мене неможе ни да се мери со Каролина,нит во глас;нит во стас.
    Два хита има и тука завршува нејзиното "знаење":nod:.
    Убава е,ама ја нема таа рафинираност како Каролина.

Сепак Каролина има искуство со публика..
    Елена е "суровина" за неа:)

9. oblace1

oblace1 Популарен член

Елена е убава, ама ништо посебно, просек, никогаш не би кажала за неа види што убава девојка.
    @Rebecca_R Ми текнува на многу поубави девојки од Елена што ги знам, лепотици. Незнам зошто мислење дека нема убава девојка кај нас и дека Елена е врв на лепота во Македонија.

blackwave, Rama, Justicija and 2 others like this.
  10. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Нез зашо е толку важно со кого иделе, не ги слушам ниту двете бтв. Поздрав.

Last edited: Oct 9, 2017
    Justicija likes this.
  11. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

А од каде па вие знаете дека на Каролина не и се случувале афери во животот или па дека не идела со оженети мажи?!
    Има јавни личности кои вешто си го кријат приватниот живот, за кои појма немаме какви се приватно (па можеби и затоа не ни е уништена севкупната слика за нив и ги гледаме како супер ликови), а има и такви како Еленчето што им годи секаков публицитет па понекогаш и намерно си прават драми за да ги има по медиуми. И самата го кажа тоа во последново интервју, као доста пишувавте за мојот приватен живот АМА ми годи секаква фама која ја предизвикувам во јавноста. |(

За квалитетот на песните и гласовните способности не сакам да дискутирам. Каролина е класи повисоко над Елена. И се изнасмеав на муабетот дека Авалон ја туркале и изградиле имиџ. :D Па да, нормално е кога имаш квалитетна музичка продукција позади тебе да те пробие и да те рекламира на вистински начин и од тебе да направи ѕвезда, квалитетен вокал кој опстојува повеќе од две децении на естрадава. За жал не можам истото да го кажам и за М2 продукција, Дарко Димитров и за цел тим позади Елена кој со години и прави глупи песни од типот 192 и оваа последнава со текиливе како капак на се. Колку и да те буткаат влијателни луѓе, ако не те бива публиката тоа го гледа и џабе трудот. Имавме многу такви синчиња и ќерки на познати фаци ама ги снема за брзо пошо толку од квалитетот... :)

Rama likes this.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Збориме за тие што знаеме и сме чуле :) Ете Елена не знае вешто да сокрие и затоа е озлогласената...

Justicija likes this.
  13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Јас никаде не реков дека Елена е најубава, баш и нагласив дека нејзината лепота не е да паднеш на газ, ама поубава е од грото девојки. Не зборам за налицкани девојки кои фаќаат шема во Тренд, онака, генерално зборам, девојки што секој ден може да ги видите по улиците.

Вака кога ќе погледнам околу мене, не дека нема убави девојки, ама од цел амфитеатар кај што се збрани луѓе од цела држава, едвај 3-4 девојки се убави, останатите се или просечни или скроз неатрактивни. Епа Елена би ја сместила во оние убави, малку над просекот.

14. veteruska

veteruska Популарен член

Елена е прекрасна личност и е многу е убава е згодна....

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Abe aj sega, toa so vo glavno Karolina povekje od pola kariera ja pomina koga nemavme I od Internet, pa ne se doznavaa vakvi rekla kazala muabeti, toa e drugo 13. Jas se sekjavam mala koga bev, odev vo Bitola kaj bratucedka mi, neli Karolina e od tamu, kruzea uste togas muabeti pred moze 15 i kusur godini, deka ona i Natali Grubovik partal se pravele po Aleksandar Palas, so neznam kakva klientela.
    Uostalom mnogu mi e gajle mene, koj so kogo saka neka se perdasi, tuku se najdov vo temava slucajno gledam na edna strana ednava svetica, na druga drugava orospija, sto i ne e laga, pa si go kazav moeto skromno mislenje :D

16. Mini90

Mini90 Популарен член

Шо не кажувате дека на Миа вчера и било роденден? 33 пунела. Се утепа од слики ставање :rofl::rofl::rofl:

17. butterflysk

butterflysk Популарен член

Динa Лирниченкo кoјa е и штo е? Некaде прoчитaв укрaинкa oд Србијa, нo мнoгу убaвo гoвoри мaкедoнски..неa јa читaм пo женскиве групи нa фб декa имa дете , мaженa е?:^)

18. Matotheja

Matotheja Популарен член

Абс само ја не знам за тоа дека Тамара се дрогирала?

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Мене Тамара ми е одвратна и ми делува невоспитано, башка што и е умислена дека е незнам што.
    Со такво понашање и впечаток, ако сака нека пее и како Тарја Турунен, џабе и е. Не харизматична личност, а ако зборуваме за лични вкусови, па и не пее нешто уау, просек.

20. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Дечки, што работи Сања Ристиќ Пецаковска (ех тој тоше), освен што е жена на пецаковски па ги имаше по сите портали кога се земаа и кога се породи. Има многу следачи на инста, и рекламира производи, ама од каде толкава влијателност?

Исто и овие сестриве Мартина Монро што препродава бижутерика, и сестра и, за неа ајде ќе речеш јавна фаца е стилист е во магазин. Абе се утепаа од шетање, кој дава толку слободно време од работа.

Rama likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.