Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Rabotese vo idea plus kako akaunt menadzer a sega e marketing menadzer vo tv21 mislam.
    I ja se cudam od kaj ona reklamira, ama pa i koa ke poglednam koi se social influenslcers gi imame vo mk, mi stanuva jasno

Rama and b.o.n.i like this.
  2. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Порано ми беше само тапа, сега одвратна почна да ми станува Каролина, колку ја браните. :D

Schhhh... likes this.
  3. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Да ама стаила една као со скрстени нозе и и се гледа црна хулахопкица.

4. Schhhh...

Schhhh... Активен член

И ја поима сум немал.Зависи и каква...тука ако те дознаат дека си дувал наркос си веке

5. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

За Сања Ристиќ имам читано дека завршила студии во Австрија и била јак менаџер или што и да е поврзано у тие води.
    Ја следам на инста и во неколку наврати имам приметено дека е прилично љубоморна. Имаше по неколку пати објавувано слики со мажот и и со натпис како тој бил зафатен ја имал неа и син и....
    У принцип ок типка ми се гледа, што знам....

Lilit likes this.
  6. MissDior

MissDior Популарен член

Тамара е уличарка според мои критериуми, а за Сања Ристиќ според инстаграмот ми личи на многу оптеретена типка, а баш мислев дека е кул женска.

dunika, Askopje, Antebellum and 3 others like this.
  7. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Господинот Огнен Јанески, популарното лице од телевизиските екрани, борецот за демократија и слобода и неопределена политичка јавна фаца, колку кампањи и статуси посвети на починатите бебиња на гинекологија овој месец? :tmi:

Silver.E, Rama and Ana Marija 1 like this.
  8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Вчера имаше за тоа емисија.

9. Captain-Omni

И, повика ли на одговорност од некого или 30% на таа ретардираната е доволно? Ќе излеземе ли на улица за оставки? „Ако и овие се такви, и нив ќе ги смениме“... што ќе смениме, инсулинската терапија ли ќе ја смениме? Името ли ќе го смениме, да не не сфатив јас нешто од тогашната реторика?

SexiLy, Rama and Ana Marija 1 like this.
  10. Ana Marija 1

Ana Marija 1 Популарен член

Јас колку што разбрав и инсулин нема.
    Каролина и Елена се сосема различни. Каролинка ја знаеме од дете, има и глас и стас, а и Михо од мал го знам го штипев за обравчиња, па за снашката се' најдобро:D Се шалам, комшии бевме еден период кога беа ептен мали со брат му и фино семејство се. Само доста е помал од неа.

LiliBoz likes this.
  11. AURUA

AURUA Истакнат член

Извини што има лошо во посочување на нешто што е неопростливо? Еве јас не сум политички обоена туку неутрална и мене ме боли и ми боде во очи оваа непрофесионалност што завршила трагично како што завршила.

12. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Аииии љеље, богот на објективноста @Captain-Omni ни се вратил... Фалеше :inlove:

Па што има да ти одговараме уопште, кога све однапред си знаеш ти, без и да ѕирнеш фб профил и да гледаш една емисија...

Сигурно однапред мислиш и Фчерашни дека се распаднаа оти сите ги вработиле у влада, а они златните еве ги на тв и тоа новата сезона ја почнаа токму со ругање на твитерџиите советници...

А баш те спомнав пред некое време, дека страв ми е и да помислам што ќе помислиш за нас што не ја исплукавме и исхејтавме до крај Фатиме после видеата... Па уште и по темите за македонските серии да свртиш, да видиш кој сѐ ни ,,пере мозок“, којзнае колку ќе испадне дека ни паднала интелигенцијата според твојот мерач :worried:

А бе... |( :smoke:

13. Antebellum

Antebellum Популарен член

Миа имала рожденден? Ги објавила поклоните или пак не и се по мерак??? Сликите не и ги видов и не сум во намера. Само чекам да видам кога ќе го шутне овој и ќе се залепи за некој друг ама женет...

Rama likes this.
  14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Него педерски работи го интересираат, а не бебиња.

За Каролина и Елена, Каролина е многу подобра во професијата, а Елена ми е полична него Каролина.
    Ама воглавно и двете не ми се лични и ништо посебни, посебно Каролина, од никогаш не ми била убава. И многу е арогантна.
    И ниедна пејачка во Македонија не ми е на високо ниво во секој поглед. Како да не постои таква...а, нели секоја земја има по некој извонреден талент, глас и стас. 8)

15. Captain-Omni

Од сите работи кои ги нафрли, едино на Оги профилот го отворив и видов последниов месец што пишувал. Тагирање во некоја кафана, имал дечкото многу обврски и селфи стаил од некаде, воздухот во Скопје му пречел, 2-3 поста за тоа, за бебиња не видов ништо.

Фчерашни, Фатиме и сериите не сум ги погледнал, ниту сум следел некоја дискусија на форум околу нив.

Спешлке, маната на простите е никогаш да не признаат дека грешат. Да не се запрашаат дали грешат. Доблеста на паметните е да размислат и да увидат. Не само да се убедат себеси дека размислиле и го констатирале истото како и претходно, туку вистински да ги земат предвид фактите, да погледнат од страната на спротивното мислење, да проанализираат. На крајот, секако, да се сетат дека ниту една вистина не е ултимативна. Знам дека ова што ти го пишувам имаш капацитет да го свариш и знам дека го знаеш, ама сè додека ти е побитно да бидеш во право на форум пред мене, остануваш во калта. Не очекувам да биде поинаку, but joke's on you anyhow, бидејќи еден ден да си жива и здрава, сама ќе го сфатиш истово без да се сетиш на моиве зборови. И да, ништо не ми значи твојот хејт.

Ама мојот хејт кон сите нив/вас кои сте убедени во објективноста и неутралноста на „медиуми“ како Оги е оправдан, зашто не можете да се издигнете над очигледното. Сакате да верувате дека фаци како Оги се неутрални и објектвни. Верувајте. Не сте во право.

Bankarkata likes this.
  16. veteruska

veteruska Популарен член

Тој Огнен од шарена револуција ли што беше ааа.... да тој е независен:rofl::rofl::rofl::rofl:

carangigia and Bankarkata like this.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

А шо ќе кажеш на ова, баш ме интересира?
    По коинциденција баш ми излезе пред да го отворам твоево цитирање... ;)

хгјхјхјкхј.PNG
    A бе, ќе помислат луѓево дека ми плаќа Огнен да го бранам тука :D

Last edited by a moderator: Oct 11, 2017
  18. DAngel

DAngel Форумски идол

Capture.PNG
    Уште едно, сега скоро објавено.
    Не бе, нема шанси Огнен да е објективен, сигурно во ВМРО поминал.

19. Водолија

Водолија Истакнат член

20. Ingvild

Ingvild Популарен член

Нема дете, не е ни мажена.
    Скоро цел живот го има поминато во МК, нормално дека течно ќе го збори јазикот.
    Инаку не е јавна фаца.

Victorian likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.