Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    Rabotese vo idea plus kako akaunt menadzer a sega e marketing menadzer vo tv21 mislam.
    I ja se cudam od kaj ona reklamira, ama pa i koa ke poglednam koi se social influenslcers gi imame vo mk, mi stanuva jasno

На Rama и b.o.n.i им се допаѓа ова.
  2. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.204
    Порано ми беше само тапа, сега одвратна почна да ми станува Каролина, колку ја браните. :D

На Schhhh... му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    Да ама стаила една као со скрстени нозе и и се гледа црна хулахопкица.

4. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    И ја поима сум немал.Зависи и каква...тука ако те дознаат дека си дувал наркос си веке

5. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.959
    За Сања Ристиќ имам читано дека завршила студии во Австрија и била јак менаџер или што и да е поврзано у тие води.
    Ја следам на инста и во неколку наврати имам приметено дека е прилично љубоморна. Имаше по неколку пати објавувано слики со мажот и и со натпис како тој бил зафатен ја имал неа и син и....
    У принцип ок типка ми се гледа, што знам....

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    Тамара е уличарка според мои критериуми, а за Сања Ристиќ според инстаграмот ми личи на многу оптеретена типка, а баш мислев дека е кул женска.

На dunika, Askopje, Antebellum и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Господинот Огнен Јанески, популарното лице од телевизиските екрани, борецот за демократија и слобода и неопределена политичка јавна фаца, колку кампањи и статуси посвети на починатите бебиња на гинекологија овој месец? :tmi:

На Silver.E, Rama и Ana Marija 1 им се допаѓа ова.
  8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.365
    Допаѓања:
    261.842
    Вчера имаше за тоа емисија.

9. Captain-Omni

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    И, повика ли на одговорност од некого или 30% на таа ретардираната е доволно? Ќе излеземе ли на улица за оставки? „Ако и овие се такви, и нив ќе ги смениме“... што ќе смениме, инсулинската терапија ли ќе ја смениме? Името ли ќе го смениме, да не не сфатив јас нешто од тогашната реторика?

На SexiLy, Rama и Ana Marija 1 им се допаѓа ова.
  10. Ana Marija 1

Ana Marija 1 Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2015
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    11.371
    Јас колку што разбрав и инсулин нема.
    Каролина и Елена се сосема различни. Каролинка ја знаеме од дете, има и глас и стас, а и Михо од мал го знам го штипев за обравчиња, па за снашката се' најдобро:D Се шалам, комшии бевме еден период кога беа ептен мали со брат му и фино семејство се. Само доста е помал од неа.

На LiliBoz му/ѝ се допаѓа ова.
  11. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Извини што има лошо во посочување на нешто што е неопростливо? Еве јас не сум политички обоена туку неутрална и мене ме боли и ми боде во очи оваа непрофесионалност што завршила трагично како што завршила.

12. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Аииии љеље, богот на објективноста @Captain-Omni ни се вратил... Фалеше :inlove:

Па што има да ти одговараме уопште, кога све однапред си знаеш ти, без и да ѕирнеш фб профил и да гледаш една емисија...

Сигурно однапред мислиш и Фчерашни дека се распаднаа оти сите ги вработиле у влада, а они златните еве ги на тв и тоа новата сезона ја почнаа токму со ругање на твитерџиите советници...

А баш те спомнав пред некое време, дека страв ми е и да помислам што ќе помислиш за нас што не ја исплукавме и исхејтавме до крај Фатиме после видеата... Па уште и по темите за македонските серии да свртиш, да видиш кој сѐ ни ,,пере мозок“, којзнае колку ќе испадне дека ни паднала интелигенцијата според твојот мерач :worried:

А бе... |( :smoke:

На galapce, YoungandBeautiful, Ketchup и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Миа имала рожденден? Ги објавила поклоните или пак не и се по мерак??? Сликите не и ги видов и не сум во намера. Само чекам да видам кога ќе го шутне овој и ќе се залепи за некој друг ама женет...

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Него педерски работи го интересираат, а не бебиња.

За Каролина и Елена, Каролина е многу подобра во професијата, а Елена ми е полична него Каролина.
    Ама воглавно и двете не ми се лични и ништо посебни, посебно Каролина, од никогаш не ми била убава. И многу е арогантна.
    И ниедна пејачка во Македонија не ми е на високо ниво во секој поглед. Како да не постои таква...а, нели секоја земја има по некој извонреден талент, глас и стас. 8)

15. Captain-Omni

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Од сите работи кои ги нафрли, едино на Оги профилот го отворив и видов последниов месец што пишувал. Тагирање во некоја кафана, имал дечкото многу обврски и селфи стаил од некаде, воздухот во Скопје му пречел, 2-3 поста за тоа, за бебиња не видов ништо.

Фчерашни, Фатиме и сериите не сум ги погледнал, ниту сум следел некоја дискусија на форум околу нив.

Спешлке, маната на простите е никогаш да не признаат дека грешат. Да не се запрашаат дали грешат. Доблеста на паметните е да размислат и да увидат. Не само да се убедат себеси дека размислиле и го констатирале истото како и претходно, туку вистински да ги земат предвид фактите, да погледнат од страната на спротивното мислење, да проанализираат. На крајот, секако, да се сетат дека ниту една вистина не е ултимативна. Знам дека ова што ти го пишувам имаш капацитет да го свариш и знам дека го знаеш, ама сè додека ти е побитно да бидеш во право на форум пред мене, остануваш во калта. Не очекувам да биде поинаку, but joke's on you anyhow, бидејќи еден ден да си жива и здрава, сама ќе го сфатиш истово без да се сетиш на моиве зборови. И да, ништо не ми значи твојот хејт.

Ама мојот хејт кон сите нив/вас кои сте убедени во објективноста и неутралноста на „медиуми“ како Оги е оправдан, зашто не можете да се издигнете над очигледното. Сакате да верувате дека фаци како Оги се неутрални и објектвни. Верувајте. Не сте во право.

На Bankarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  16. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Тој Огнен од шарена револуција ли што беше ааа.... да тој е независен:rofl::rofl::rofl::rofl:

На carangigia и Bankarkata им се допаѓа ова.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    А шо ќе кажеш на ова, баш ме интересира?
    По коинциденција баш ми излезе пред да го отворам твоево цитирање... ;)

хгјхјхјкхј.PNG
    A бе, ќе помислат луѓево дека ми плаќа Огнен да го бранам тука :D

Последна измена од модератор: 11 октомври 2017
    На Elen4e_sonce, blackwave, crimson и 5 други им се допаѓа ова.
  18. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Capture.PNG
    Уште едно, сега скоро објавено.
    Не бе, нема шанси Огнен да е објективен, сигурно во ВМРО поминал.

На Elen4e_sonce, LollySky, blackwave и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Водолија

Водолија Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    106

20. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Нема дете, не е ни мажена.
    Скоро цел живот го има поминато во МК, нормално дека течно ќе го збори јазикот.
    Инаку не е јавна фаца.

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.