Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Па пред него беше со Бетмен Велит,сега поима немам за тие писма за кој и биле,ама дека и мрда газот по женети мажи не е прв пат на дело.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738

Лелее шминкава :o па уште се сликаат жениве. (facepalm)

На la-chicka, blackwave, Antebellum и 7 други им се допаѓа ова.
  3. ванилала

ванилала Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.234
    Не и беше детето нешто околу сурогат мајка?

4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Која сум јас да оправдувам некого? :rofl: Сериозно, може и Северина да се соблече гола, ако мажот и е верен на жената, само ке гледа. Во принцип, атрактивна жена, не мора да направи ништо посебно за да привлече внимание, а маж кој не може да седи мирен ке си ја проба среќата.
    Не може никој да ме убеди дека маж кој изневерил или оставил сопруга е невинашце и е испровоциран. Изразот "таа им го растури бракот" во мој речник не постои.

Го читам интервјуто на Хелена Роза и се чудам од каде толкава самодоверба?
    Изјавила „За жал луѓето не ме нарекуваат старлета туку до сега само двајца новинари, поточно еден. А тоа што ме паметат по мојот сексапил не може да ми пречи, напротив, ми годи. Ако сум сакала да биде поинаку, најверојатно не би ги правела тие фотографии. Проблемот е што доколку си атрактивна, по дифолт ти се одзема правото да бидеш и паметна, и некако се друго од твојот труд паѓа во вода. За жал во Македонија атрактивноста и сексапилот се сериозна мана“, раскажа за „Женски магазин“ водителката.
    Кој труд, што направила секси фотосесија? Арно де, нешто магистратура, докторат?
    Не е прв пат, личност, особено од женски пол, која славата ја здобила со гол газ или цицки, да изјави дека е паметна ама луѓето не го гледале тоа. Кога личност има квалитет, не и требаат секс-скандали за да стане позната.

Момците од Next Time се квалитетни вокали, гласот им е школуван, ама изворните песни се преголем залак за нив. Иако не штанцаат песни, на сцената се појавуваат од-време-на-време, што е огромен минус.
    Спотот квалитетен, високо-буџетен, ама освен приказната, се останато е некако исфорсирано. Носија со голи раце немаме, ко Римска божица ја направиле девојката.

На Victorian, blackwave, *Amethyst* и 6 други им се допаѓа ова.
  5. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Ич Хелена не ми е омилена,ама ти ако мислиш паметен е некој со м-р или д-р денес со кеш што се купува поарно да молчам:x.

На celineparis, Antebellum и Skorpija25 им се допаѓа ова.
  6. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Има разлика од диплома до диплома, се согласувам. Муабетот ми беше дека личност која вреди, нема потреба да се правда дека убавината е пречка кон успеси на професионално ниво.

На Victorian, blackwave, *Amethyst* и 5 други им се допаѓа ова.
  7. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    И јас едно време милсев има разлика. Неема има поскапа и поефтина диплома во овие времиња кај нас нажалост. Инаку да те разбирам, Хелена нема ништо спектакуларно постигнато да отскока од просек во памет.

8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.849
    Хелена па ич не ми е репер за убавина...

На kukla21, Victorian, blackwave и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    547
    Хелена и Кјара менаџерките хахахах
    Погледнете само на инстаграм како се облака керка и за на работа и се ке ви стане јасно (facepalm)

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Да да со 19 години менаџерка можеби директорка|(
    Оваа Хелена нема ни у од убавина , си се преценува и таа и керкаи .

На Sunnybun, Rama и AURUA им се допаѓа ова.
  11. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.824
    Допаѓања:
    99.317
    Мене Хелена ми е како транвестит:D. Убавина... мало сутра.

На Sunnybun, TrinityNeo, Antebellum и 14 други им се допаѓа ова.
  12. EarthFire

EarthFire Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    885
    Да бидам искрена, го имав истото мислење за Хелена пред да имам прилика да ја читам по социјалниве мрежи, инаку не ја познавам лично. Така се погоди, имаме многу заеднички пријатели, па од време на време, ќе прочитам нејзини мислења, коментари на милион теми. И да ви кажам искрено, ми се допадна како размислува. Воопшто не звучи плитко, и баш збори за добри, суштински вредности. Мислам дека на пример, да е тука на форумов, да не ја гледате и да не знаете кој пишува, ако ја читате, повеќето од вас ќе се сложите со неа.
    Така да, оставам простор дека има некои нешта за луѓето кои ние можда не можеме да ги согледаме, бидејќи нашите очи се лепат, на пример, за задниците и цицките кои сме ги гледале по весници и портали, и така ствараме мислења :D Зборот ми е, склони сме кон предрасуди, особено кога се работи за жени шо си го истакнуваат сексипилот.

PS. Патем, ќерка и е у суштина, одличен спортист.

На WarriorAngel, Sanniii, Nausicaa и 6 други им се допаѓа ова.
  13. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
    Хелена и Ребека како девојки згодни биле,модерни,се сеќавам кога Хелена се мажеше :) за Гоља.Ребека со бундичка и шубара кога ќе излегуваше да шета,ние деца радосни Ребека сме ја виделе:D.Греотка кога ја роди Кјара потоа се оставија.Имаше испади со таа нејзина емисија и такви некои глупости,битно градите во прв план.Изјавуваше дека бившиот сопруг не плаќа алиментација.Ребека мислам дека како личност е постабилна и подобра од неа.

На celineparis, Victorian, Justicija и 3 други им се допаѓа ова.
  14. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    http://zazabava.com/vistinsko-remek-delo-na-nekst-tajm-video/

Браво за дечкиве ,значи песната е толку направена со емоци и со љубов спотот е супер се наежив.
    Премногу добро немам коментар навистина.
    :music: (y)

На Skorpija25, ceca-1, Justicija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.849
    слично мислење имаме за нејзиниот карактер. јас и во дискусија имам влезено со неа каде сме биле истомисленици, но репер за убавина не ми е. а ќерка и е кукла.

16. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Ја ко што знам нешто вратар, портир е типот у општина, шо има дете со Миа.

17. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Кaј имaш виденo сликa кaј Кјaрa нa прoфил oд рaбoтa, пa дa знaеш и кaкo е oблеченa? #Евенезнaм

На LiliBoz му/ѝ се допаѓа ова.
  18. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    И тука на темава на широко се раскажуваше кој е таткото дека е на најмалата сестра бившиот маж.

19. Schhhh...

Schhhh... Активен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    462
    Друштво.

Си реков да речам да не речам ама ќе речам.
    Со Хелена се имавме на фејсбук за пријатели и имавме долги разговори посебно тогаш имаше памтам нешто поексплицитно ставено на ВЕСТ на прва страна слика и тогаш беше актуелна со стриптизот на јас имам талент или така нешто.
    Беше направено муабет да седнеме некад и како луѓе на кафе да направиме муабет ама се нешто ни испаѓаше.
    Излеговме еден ден кај рамстор у Дежа ву и да не претерам може 5 саати правевме муабет,од филмови,музика,политика,уметност и ке се изненадите зашто некако ми делува дека потценувачки се понашаат тука некои на форумов и дека е по мој вкус доста паметна.

Знам дека и викав чекај не ми кажувај толку многу работи додека отидам дома се ке забораам а знам дека сите теми беа интересни и као ми рече ти додека стигнеш до дома јас живеам поблиску се ќе ти пратам линкови...и така и беше.Кога дојдов дома имаше на фб 20 линка од книги,филмови,документарци за кои сме збореле.

За Кјара не можам ништо да кажам ама за Хелена бар знам дека е фина и не така плитка како што ја прават.

За мене е плитка онаа лото што води Маријана Станојковска или како и да се викаше иако ја иам видено низ град и убаво изгледа.

На Salome, buba4e89, WarriorAngel и 20 други им се допаѓа ова.
  20. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Јас за сестра и Ребека го имам ова мислење од поснанство. Покрај неа ја знам од видување Хелена и мајка им и овие 2ве се ептен арогантни,дигнати за разлика од Ребека која природно воспоставува контакт со секакви луѓе(ова видено-доживеано).

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.