Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Дали е тоа Филип Петровски? Поголема гнаса од човек за мене не постои. Инаку прв братучед и' е на Мели.

На galapce, celineparis, EarthFire и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.356
    Боки ставил слика во Милано облечен во бунда од нерц и пишал опис - среќата е во малите нешта...

Добро?
    Пошо според неговово не знам дали би бил среќен во фејк бунда од Бершка ако за него тоа се мали нешта те наводното ѕверње во грмушката...во Милано ќе повторам.

Ама ќе нарани 3 дечиња од туѓи пари и ќе земе плата за да може да носи бунда у Милано.

Како лесно паѓаме на театар и лаги...

На ines.h, *Amethyst*, dunika и 26 други им се допаѓа ова.
  3. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Мене ми заличе на Филип Петровски, ама ај викам да не се лажам, затоа допрашав...и адвокатката Љубица Рубен (с)?

4. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743

A аутфитов па. Тргнал нешо спортски опуштено со патикиве и ова плетеново ама као да се премислил па додал и панталона, бунда и ташна. Или јас не се разбирам во мода или овој е скроз отиден...
    По милионити пат - НЕ ГО МОЖАМ ЧОВЕКОВ!

На blackwave, galapce, celineparis и 11 други им се допаѓа ова.
  5. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Читнaв вчерa нештo зa Кaлиoпи и зa син и Пaкo,и никaкo немoжaм дa рaзберaм зoштo не гo пoкaжувa вo јaвнoст или некoјa сликa,знaм декa живее вo Швaјцaријa сo тaткo му,aмa кaкo секoјa мaјкa дa се пoфaли сo свoетo дете,тoa не...

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.356
    Мене откако ослабе и со стилов што го фура ми личи на стар дедо од 90 години, напуштен во дом за стари лица во Мајами.
    Сериозна сум.

На dunika, kosmodiks, blackwave и 14 други им се допаѓа ова.
  7. ТрагачПоНадеж

ТрагачПоНадеж Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.118
    Зашто Мајами нели таму топло беше,он е по бунда :D

8. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Многу ме интересира мислењето на оние членови кои коментираа дека Боки е ултра-супер-хумана личност и му симнувавте капа за неговите подвизи во спасување на луѓе од најранливите категории.

Скролнав набрзина и видов најмалку 4ри бунди. Нека се и од вештачко крзно, евтини не се, во тоа сум сигурна.

Што мислите, колку пари чини бундава? Колку семејства би добиле помош доколку дотичниов не ја купел оваа, а и останатите бунди?

На eli25, Petra777 и Rama им се допаѓа ова.
  9. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    И јас ја прочитав статијата со наслов Калиопи конечно прозборе за синот, читам и пак ништо, не сакал родителите да го спомнуваат во јавност

10. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Со наша Мели? Ако е така конечно почнав да го разбирам зашто е онаков... :rofl:

На Matotheja му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.782
    Допаѓања:
    14.603
    @VladeMila @elimkd не сум ја прочитала статијата што ја спомнувате, ама како што знам се зборуваше дека синот е дете со посебни потреби, со пречки во развојот или нешто слично, па затоа живее во Швајцарија и не го покажува во јавност. Бар такви муабети сум читала одамна.

На YoungandBeautiful, eli25, Skorpija25 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Runs in the family

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  13. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    Ова е статијата
    https://kurir.mk/scena/poznati/kaliopi-emotivno-se-razgole-zoshto-ne-zboruva-za-sinot-pako/
    И јас многу одамна имам слушнато дека детето било со посебни потреби но мислев дека се само шпекулации

На eli25, VladeMila и Avery им се допаѓа ова.
  14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.777
    И судијка има (facepalm)
    Овие масони :puke:

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Реaлнo, мене и не ми е бaш тaкa лoшa кoмбинaцијaвa. Јaс би јa нoсел без тaшнaтa.

Зa мaсoните. Oд кaј ги нaјдoвте сликите? Нели не смее дa се знaе кoи се мaсoни, дoкoлку сaми не си кaжaт?

На JuLleE, Victorian, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.763
    Кај нас ако не се пофалиш,исто како да не си|(.
    Циркузијада.
    Чуле тие дека постојат масони па решиле да си играат(facepalm) масони.

На *Amethyst*, dunika, blackwave и 22 други им се допаѓа ова.
  17. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    Можда погрешно сум сфатила...ама има доказ дека бундите не се купени со негови лични пари? Има доказ дека не донира?
    Не го бранам, ме заболе за него и бундите, ама и јас имам бунди, а верувајте и донирам.
    Зарем другите богати јавни фаци донираат и не носат скапи облеки или ако имаш скапа гардероба мора да си ја продадеш за да бидеш океј?
    Знаете оваа маичкава на распродажба во аутлет или специјални распродажби (што ги има еден куп) колку кошта? Вошливи 5€! Ја иам и јас и ја препродадов за 100€! Бунди иам земено за 100€ :) затоа што се од пред 100 сезони или со дефект кои што ние не го ни приметуваме итн...
    Познавам јас лично 3 девојки што си прават вакви бизниси, тука за 10-20€ земаат а дома по 100-200 шиткаат или ги носат и се прават пички амерички ;)

На dunika, sweet-cherry, blackwave и 15 други им се допаѓа ова.
  18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.281
    Не ја можам веќе Лила.
    Каде и да отворам,ми излегуваат нејзините милионски позирања,па сега и нешто дефилира како манекенка да е.
    За убава дека е,не оспорувам.
    Ама досадна е веќе со она тинејџерско лигавење.
    Не ми е ич пример за дама,Дебарлиева и Татјана на пример ми се повеќе океј во склад на годините.
    Додека Лила,глуми размазена тинејџерка(facepalm)

На ane.bella, Alisa22, blackwave и 11 други им се допаѓа ова.
  19. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Стварно? Па ај и ти не си купувај ништо за себе и донирај си ја цела плата. Или вработи се у црвен крср и коа ќе земеш плата немој ни случајно да си купиш нешто за себе ни пудра ни шминка и се тоа донирај, одмор такви работи немој ни случајно зашто греота е да работиш таква позиција и паралелно да си го живееш животот, според твоево кажано ќе треба и ти цела плата и секое парталче што ќе го купиш да го донираш за у црвен крст.

Е таква му е работата де. Секако дека со туѓи пари ќе спасува луѓе, не отворил сопствена добротворна организација "Боки13" па сам од свои средства да донира. Платата на што сака ќе си ја троши, незнам зашто е тоа дволично? Ако сеа работи тоа што работи гол треба да шета и у искинати алишта? Да земе се што поседува да донира и да остане со минимална плата? Тогаш доволно ќе ви биде да прекинете да јадете бубрези или не?

Незнам каков е и не ме занима, незнам со какви превари постигнал се што постигнал и не ме занима колкава плата зима и што стои зад тоа затоа што конечно мрднавме од место у поглед на помагањето онаму кај што е најпотребно и на крај на денот најбитно е да се реши проблемот на оној кој страда, а дали и колкав процент ќе добие Боки за тоа и дали ќе си купи бунда или танга ич не ме занима па и да земе алал нека му се зашо да не бил он човекот и децата сеуште би биле на улица, а Бокица пак би се топлел у Версаче бунда.

На Alisa22, Heidi, blackwave и 5 други им се допаѓа ова.
  20. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.907
    Допаѓања:
    25.592
    Мене пак не ми е нешто посебно убава Лила . Секако , за нејзини години има одлична линија , но на лице ми е .. просечна . На пример , Дебарлиева ми е далеку поубава на лице од Лила .

На blackwave, butterfly6223, Rama и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.